PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هفتمین برنامه بازدید از مرکز معلولين بچه‌های آسمان جمعه- 27 آبان 1390

Zohreh
12-11-2011, 12:32 PM
هفتمین برنامه بازدید از مرکز معلولين بچه‌های آسمان
جمعه 27 آبان ماه 1390

اکنون که میتوانی دامنی از گل سرخ پر کن

امام علی (ع) : کسی که در انفاق نمودن و احسان به مردم ، یقین به جبران و عوض پروردگار دارد ، احسان و بخشش اش در راه خدا بیشتر خواهد شد. چنانچه خدای متعال در سوره سباء آیه 38 فرمود : و خدا در وعده خود برای جبران احسان شما تخلف نمی ورزد .

هم‌رازان درد آشنا
همزمان با عید سعید غدیر ،جهت دیداری از بچه های آسمان با هم همراه می شویم تا غنچه لبخند را بر لبان کودکان آسمانی، برای لحظاتی بنشانیم و کمکهای نقدی و غیر نقدی خود را جهت تامین نیازهای آن مرکز اهدا نماییم.

زمــــان:جمعه 27 آبان 1390 ساعت 2 بعد از ظهر

وسیله نقلیه: خودروی شخصی

محل ملاقات1: اتوبان شهید بابایی، جاده لشگرک به سمت لواسان، بعد از پل (نرسیده به مجموعه طلائیه) ساعت 2 بعد از ظهر

براى دریافت اطلاعات بيشتر محل قرار می توانید از لینک زیر استفاده کنید:
You can see links before reply

محل ملاقات2: رودبار قصران، بعد از دوراهی اوشان، نرسیده به فشم، بعد از اورژانس، مرکز معلولین ذهنی و جسمی بچه های آسمان2، ساعت 2:45 بعد از ظهر

شماره تماس مرکز: 26520981 -26521078- 26520775

تجهیزات ضروری:
دل: ممکن است دیدن صحنه های رنج کشیدن معلولین برای دوستان دشوار باشد

خواهشمند است عزیزانی که مایل به همراهی و یا هر نوع مساعدت در این بازدید هستند، حداکثر تا سه شنبه مورخ 24 آبان ماه، آمادگی خود را از طریق پیام خصوصی یا تماس تلفنی اعلام فرمایند.
دوستانی که وسیله نقلیه در اختیار ندارند و مایل هستند در برنامه شرکت کنند، لطفا با ارسال پست و یا پیغام خصوصی عنوان فرمایند تا هماهنگی لازم انجام شود.

نحوه اهدای کمکهای نقدی نیکوکاران:
کمکهای نقدی خود را به میزان دلخواه، می توانید به شماره حساب ذیل واریز نمایید:

شماره حساب:----- 1843001430 نزد بانك ملت ------ نوع حساب: عابر بانک
شماره كارت:------ 6104337187443419 كارت بانك ملت-----
هر دو به نام: زهره سلیمانی

ضمنا دوستان می توانند حضورا برای اهدا کمک های نقدیشون در برنامه حضور پیدا کنند.

مهلت دریافت کمکهای نقدی: چهارشنبه مورخ 25 آبان ماه تا ساعت 15 ظهر

دوستان اگر ميخواين كمك‌هاى غيرنقدى براى بچه‌هاى آسمان داشته باشيد مى‌تونين اقلام مورد نياز زير رو كه از خود موسسه استعلام شده در نظر بگيريد:

1- انواع مواد غذايى:
برنج، لوبيا چيتى، سويا، روغن مايع، مربا، عسل، كشمش، رب گوجه‌فرنگى، چاى، قند، شكر، گوشت گوسفند، تخم مرغ، پنير، كره، خرما، نبات، كمپوت، سن ايچ، ليمو عمانى، حبوبات، بيسكويت و كيك بسته بندی شده با مارکهای شناخته شده مثل شیرین عسل

2- وسايل بهداشتى:
پوشك كامل بزرگ به سايز 25 كيلو و 40 كيلو، دستكش يكبار مصرف، دستكش آشپزخانه، دستمال كاغذى، ماسك، كيسه زباله در ابعاد مختلف

3- انواع مواد ضد عفونى كننده:
ساولن، دتول، وايتكس، افروز، مايع ضد عفونى كننده دست

4- ساير موارد:
ليوان و قاشق يكبار مصرف، كيسه زباله فله، دستكش آشپزخانه، حشره كش، خوشبو كننده هوا

لطفا هر كدوم از موارد رو كه امكان تهيه يا دسترسى داشتيد براى هديه به بچه‌هاى آسمان آماده كنيد تا بصورت كلى به بچه‌هاى آسمان هديه كنيم.

دستهايي که کمک مي رسانند، مقدس تر از لبهايي هستند که دعا مي کنند.

شما را چشم در راهیم ...

دوستان جهت هماهنگی و سهولت بیشتر می توانید با شماره ذیل تماس حاصل نمایید:

09370778713
(زهره سلیمانی)

آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من

در انتشار آنچه خوبیست و اثری از عشق در آن هست آخرین نفر نباشید!

می توانید این تاپیک را برای دوستانتان ارسال نمایید و یا حتی از آشنایانان ویا محل کار و... برای آسمانی ها کمکی جمع و مرهمی باشید.

Happy Banini
12-11-2011, 04:58 PM
به به زهره جون! میبینم که دوباره دست به خیر شدی مثل همیشه! :8:

من هستم مخصوصا که به یه نفر عینک دودی بدهکارم! :10:

Najmeh
12-11-2011, 05:07 PM
زهره جان ممنون از زحمتی که می کشی

این بار تمام تلاشم رو میکنم که بیام، امیدوارم لیاقتش رو داشته باشم

FarzanJoon
12-11-2011, 06:02 PM
مرسی زهره جان. خوشحالم که امروز به سایت سر زدم و به موقع این پست رو دیدم. اما متأسفانه بعید می دونم بتونم بیام. به هر حال امیدوارم در این کار انسانی موفق باشید و دلهاتون همیشه آفتابی باشه :8:
یه پیشنهاد دارم: می تونید برای ایجاد تازگی و جلوگیری از تکرار، عکس های این پست رو عوض کنید و هر بار عکس دوره قبل رو بگذارید. ضمن اینکه اطلاعات بعضی از اونها قدیمی شده مثلا محل مؤسسه عوض شده و هنوز عکس محل قبلی اینجا هست.

Armin
12-11-2011, 10:12 PM
زهره جان ممنون بابت برنامه....:1:

donkishot
12-11-2011, 10:43 PM
بالاخره بعد از مدتها موتور بچه هاي اسمان راه افتاد:77::113:

Asheghe Safar
12-11-2011, 11:13 PM
واقعا دلم میخواد که بیام...

sorayadavari
13-11-2011, 09:18 AM
زهره جون مرسي
تبريک ميگم بخاطر اينکه باني اين عمل خير هستيد

Zohreh
13-11-2011, 12:02 PM
مرسی زهره جان. خوشحالم که امروز به سایت سر زدم و به موقع این پست رو دیدم. اما متأسفانه بعید می دونم بتونم بیام. به هر حال امیدوارم در این کار انسانی موفق باشید و دلهاتون همیشه آفتابی باشه :8:
یه پیشنهاد دارم: می تونید برای ایجاد تازگی و جلوگیری از تکرار، عکس های این پست رو عوض کنید و هر بار عکس دوره قبل رو بگذارید. ضمن اینکه اطلاعات بعضی از اونها قدیمی شده مثلا محل مؤسسه عوض شده و هنوز عکس محل قبلی اینجا هست.

ممنون از پیشنهادت فرزانه جان
یه مشکلی که موسسه داره با عکس گرفتن از بچه هاست.
در واقع هر بار از مسئولین می خواهیم که اجازه بدند یه نفر معتمد از طرف گروه عکاسی کنه.اما اونها هم حساسیت های خاص خودشونو دارند.
اما در مورد محل موسسه، پیشنهاد خوبیه.ممنون

mah pishooni
14-11-2011, 12:21 PM
من هم سعی میکنم بیام دلم برای فرهاد تنگ شده :2:
:1: سپاس زهره جون

asmani
14-11-2011, 02:23 PM
زهره عزیز
اقدامات انسان دوستانه ات دل همه دوستان رو شادمیکنه.
متاسفانه نمیتونم حضور فیزیکی داشته باشم ولی حتما حضور نامحسوس خواهم داشت.
متشکرم آرام

mohammadali kley
14-11-2011, 03:09 PM
سلام مجدد به همه
ممنون از همه دوستان . ببخشید من این پست رو تو برنامه خیریه تولدایتام گذاشتم نمی دونم که این جا درسته مطرح کنم یا نه اصلا نمی دونم این جور پیشنهاداتو کجای سایت می شه گذاشت .. شما ببخشید اگه نامربوطه :
(با اینکه برای اولین بار بود که در همچین برنامه ای حضور پیدا کردم ولی فرصت مغتنمی بود واسه فکر کردن و شکر گذاری از خدا و یادگیری فداکاری و ایثار از دوستان گل .
بی مقدمه می رم سر اصل مطلب . واقعیت اینه که یه مدته با توجه به شناخت بیشتری که از این گروه پیدا کردم یه ایده یا پیشنهاد دارم نمی دونم جاش اینجا هست یا نه . قاعدتا باید مستقیما با اقا مهدی رئیس انجمن مطرح کنم ولی خوب بالاخره می گم شاید شما هم بهبود بدین این ایده رو ....
با توجه به اینکه این گروه برنامه های متنوع و زیادی داره که کم کم باهاش اشنا شدم علی الخصوص برنامه های خیریه و کمک و فرهنگی و ... و الان می بینم که این گروه واقعا قابلیت و خصوصیات گروهی رو داره که خارجی ها بهش می گن (social capital ) یا همون سرمایه انسانی اجتماعی و به سختی بدست می اد و .غیره که می تونین خصوصیاتش رو از تو مقالات و کتابها بخونین ..

ایده اینه که دوستان گروه ( قاعدتا رسمی ها --دلیل داره که می گم ) با توجه به شناختی که از هم دارند یک صندوق تشکیل بدند یه چیزی تو مایه صندوق قرض الحسنه که البته فقط مالی نیست یک بنگاه غیر انتفاعی چند منظوره اعم از پرداخت وام قرض الحسنه خرد و ازدواج و جهیزیه و وام دانشگاه و .... و حتی تشکیل بنگاه کاریابی یا کارجویی ، مهارت اموزی یا حداقل معرفی دوستان به لینک هایی که هر کس در حرفه یا شغل خودش داره و گرفتن پروژه های مختلف برای همدیگه و از این نوع کارا
شاید در دید اول خنده دار باشه با توجه به روحیه ما ایرانیا که تو کارای تعاونی شکست خورده ایم ولی خوب این گروه قابلیت کارای تعاونی رو اثبات کرده .
من با توجه به یه تجربیاتی که در جاهای مختلف دیدم حس می کنم واقعا جای این بخش خالیه ...البته می دونم که هماهنگی و ساختار و تشکیلات بسیار منسجم و برنامه ریزی شده می خواد که شاید روسای گروه به شکل یک دردسر ببینن این کارو ... ولی ما مگه از بنگلادش کمتریم .
ممنون می شم اگه نظری چیزی بود بفرمایین و به گوش همه برسه تا بازخوردشو بگیرند بزرگان .
البته در خصوص مکانیزم و فرایندش مستندات زیاده و روش ها زیاد که همه رو در صورت توافق خدمتتون ارائه می دم . ببخشید زیاد حرف زدم ..
شاد و پیروز و سربلند . )

sorena
15-11-2011, 01:40 PM
سلام به همگی خب میدونید من بچه همدانم جمعه تهرانم ولی ماشین ندارم خواستم ببینم میشه هماهنگ کرد منم با یکیتون ک ماشین داره همسفرشم؟ منتظر جوابتونم رفقا

Bita Asghari
15-11-2011, 02:10 PM
من مشکل ماشین دارم!
ولی من خیلی دلم می خواد بیـــــــــــــــام :2:

Zohreh
15-11-2011, 03:39 PM
سلام به همگی خب میدونید من بچه همدانم جمعه تهرانم ولی ماشین ندارم خواستم ببینم میشه هماهنگ کرد منم با یکیتون ک ماشین داره همسفرشم؟ منتظر جوابتونم رفقا

[QUOTE=Bita Asghari;53939]من مشکل ماشین دارم!
ولی من خیلی دلم می خواد بیـــــــــــــــام You can see links before reply

بامن با پیام خصوصی یا تماس هماهنگ کنید و مسیرتوننو اعلام کنید تا من با دوستان دیگه هماهنگ کنم

safoooora
15-11-2011, 06:45 PM
زهره خانم خدا قوت... من هم هستم انشاالله... کمکی خواستی من درخدمتم

Azin
15-11-2011, 07:16 PM
خوشحالم که باز هم آخر هفته آسمانی ای داریم.. به امید خدا سعی می کنم حضور داشته باشم زهره جان ممنون :1: بی ماشین ها نگران نباشند...کسی تا به حال بی ماشین نمونده :3:

minadavari
15-11-2011, 08:38 PM
زهره جان ممنون
دوست دارم دراین امرهمراهتان باشم ولی متاسفانه خدایک دل کوچک گنجشکی به من داده که طاقت رنج دیگران بخصوص بچه ها راندارم.
برای همه دوستان عزیزی که حضوردارند آرزومیکنم همیشه سلامت باشند.

kamiar
15-11-2011, 11:10 PM
منم ایشالا سعی می کنم بتوانم بیایم ... دلم براشون تنگ شده .... زهره جان ممنونیم ....

Happy Banini
16-11-2011, 12:58 AM
حق با آذینه بچه ها...تا حالا کسی بی ماشین نمونده...یکیش من! :4:

دوستان هوای منم داشته باشید که هماهنگ کنیم! :10:

Mohammad.Z
16-11-2011, 10:41 AM
سلام مجدد به همه
ممنون از همه دوستان . ببخشید من این پست رو تو برنامه خیریه تولدایتام گذاشتم نمی دونم که این جا درسته مطرح کنم یا نه اصلا نمی دونم این جور پیشنهاداتو کجای سایت می شه گذاشت .. شما ببخشید اگه نامربوطه :
(با اینکه برای اولین بار بود که در همچین برنامه ای حضور پیدا کردم ولی فرصت مغتنمی بود واسه فکر کردن و شکر گذاری از خدا و یادگیری فداکاری و ایثار از دوستان گل .
بی مقدمه می رم سر اصل مطلب . واقعیت اینه که یه مدته با توجه به شناخت بیشتری که از این گروه پیدا کردم یه ایده یا پیشنهاد دارم نمی دونم جاش اینجا هست یا نه . قاعدتا باید مستقیما با اقا مهدی رئیس انجمن مطرح کنم ولی خوب بالاخره می گم شاید شما هم بهبود بدین این ایده رو ....
با توجه به اینکه این گروه برنامه های متنوع و زیادی داره که کم کم باهاش اشنا شدم علی الخصوص برنامه های خیریه و کمک و فرهنگی و ... و الان می بینم که این گروه واقعا قابلیت و خصوصیات گروهی رو داره که خارجی ها بهش می گن (social capital ) یا همون سرمایه انسانی اجتماعی و به سختی بدست می اد و .غیره که می تونین خصوصیاتش رو از تو مقالات و کتابها بخونین ..

ایده اینه که دوستان گروه ( قاعدتا رسمی ها --دلیل داره که می گم ) با توجه به شناختی که از هم دارند یک صندوق تشکیل بدند یه چیزی تو مایه صندوق قرض الحسنه که البته فقط مالی نیست یک بنگاه غیر انتفاعی چند منظوره اعم از پرداخت وام قرض الحسنه خرد و ازدواج و جهیزیه و وام دانشگاه و .... و حتی تشکیل بنگاه کاریابی یا کارجویی ، مهارت اموزی یا حداقل معرفی دوستان به لینک هایی که هر کس در حرفه یا شغل خودش داره و گرفتن پروژه های مختلف برای همدیگه و از این نوع کارا
شاید در دید اول خنده دار باشه با توجه به روحیه ما ایرانیا که تو کارای تعاونی شکست خورده ایم ولی خوب این گروه قابلیت کارای تعاونی رو اثبات کرده .
من با توجه به یه تجربیاتی که در جاهای مختلف دیدم حس می کنم واقعا جای این بخش خالیه ...البته می دونم که هماهنگی و ساختار و تشکیلات بسیار منسجم و برنامه ریزی شده می خواد که شاید روسای گروه به شکل یک دردسر ببینن این کارو ... ولی ما مگه از بنگلادش کمتریم .
ممنون می شم اگه نظری چیزی بود بفرمایین و به گوش همه برسه تا بازخوردشو بگیرند بزرگان .
البته در خصوص مکانیزم و فرایندش مستندات زیاده و روش ها زیاد که همه رو در صورت توافق خدمتتون ارائه می دم . ببخشید زیاد حرف زدم ..
شاد و پیروز و سربلند . )

محمد علی جان سایت یه بخشی داره تحت عنوان پیشنهادات و انتقادات اونجا می تونی این جور چیزا رو مطرح کنی . دوستان هم بحث رو اینجا ادامه ندن (تاپیک مربوطه اگه ایجاد شد توسط محمدعلی)
اصلا هم خنده دار نیست و این مورد قبلا تو بخش اعضا رسمی مطرح و حتی بصورت جدی دنبال هم شد ولی نهایتا نتیجه ای در بر نداشت!

زهره خانوم خدا بخواد منم هستم البته این سری بی ماشین !!!

Nahal
16-11-2011, 11:54 AM
زهره جان ممنون از این فرصت دوباره
تا جمعه.....

Happy Banini
17-11-2011, 01:38 AM
زهره خانوم خدا بخواد منم هستم البته این سری بی ماشین !!!

اشکال نداره...بعضی مواقع تجربه های نداشته رو باید یه جایی تو زندگی به دست آورد... :4: :65:

kamiar
17-11-2011, 01:57 AM
دوستانی که ماشین ندارند من در خدمتم. البته فکر کنم حدود ساعت 3 راه بیفتم. چون قبلش کار دارم.... اما می دونم که دیر نمیشه :3:

Zohreh
17-11-2011, 11:22 AM
دوستانی که می خواهند در این برنامه شرکت کنند هرچه زودتر از طریق تماس یا پیام خصوصی به من اعلام کنند تا هماهنگی های لازم انجام شود

kamiar
18-11-2011, 01:55 PM
با عرض شرمندگی فراوان. متأسفانه نتوانستم حضور فیزیکی در برنامه داشته باشم. از دوستانی که حضور فیزیکی هم دارند التماس دعا دارم و جای مرا هم خالی کنید ....

babak.roohbakhsh
18-11-2011, 03:43 PM
سلام به همه ی دوستان
ببخشید که نتونستم بیام نتونستم برنامه هام رو جور کنم
ولی به احتمال 90 % دفعه بعد میام

gol pesar
18-11-2011, 09:29 PM
اين روزها لايق آسماني شدن نيستم انگار :2:

خوش به حال آسمونيا ...
:8:

Shelman
18-11-2011, 11:34 PM
خدا رو شاکرم که توی مجموعه ای عضوم که همراهانش قدم های خیر خواهانه بر می دارند. زهره خانم، به شما تبریک میگم که بانی چنین حرکت خیری شدید ودوستان همراه به شما نیز تبریک میگم که عمر سبزتون رو در این راه هزینه می کنید ... به امید روزی که منم بتونم همراه بشم ...

Soheila
19-11-2011, 10:31 AM
ممنون از تمامي دوستاني كه حضورشان بيش از هر چيزي براي بچه هاي آسمان مغتنم بود و سپاس از زهره عزيز كه باعث و باني اين كار خير هست، پاينده باشي زهره جان.

Zohreh
19-11-2011, 06:56 PM
ممنون از همه دوستان آسمانی که با حضورشون نور ستارگان آسمانی رو روشن تر کردند
ین برنامه با حضور 19 نفر از دوستان اجرا و مبلغ 3970000 ريال جمع‌آورى شد،به همراه کمک های غیر نقدی دیگر
درود بر تمام كسانى كه بطور آشكار و پنهان در اين امر قدم برداشتند.:53:
وممنون از آقای محمد ظ بابت :7:

Happy Banini
20-11-2011, 02:14 AM
گاهی وقتها نور ما خاموش می شود...اما کس دیگری دوباره آن را شعله ور می کند...

همه ما عمیقا مدیون کسانی هستیم که دوباره این شعله را در وجودمان روشن می کنند...

خدایا خاموشی نور وجودمو ماندگار نکن...کمکم کن بتونم دینم رو به این آسمونی ها ادا کنم...

کاش شعله های ایمان در قلبم وجودم را بسوزاند...

و اما دوستان بهشتی من ! روشنایی وجود تک تکتون همیشه تاریکی رو ازم دور میکنه! خدا قوت...

kamiar
22-11-2011, 08:33 PM
زهره جان از لطفا شما و گزارش دقیقت سپاسگزارم. از بقیه بچه ها هم ممنونم. ایشالا سلامت و شاد باشید:1:

Parvaneh
15-02-2012, 11:29 AM
چهارشنبه شب،
میدان ونک،ساعت نه و نیم شب،تو تاریکی،سوار شدن بچه ها به ماشین،چک کردن اینکه کی نیومده و ....بگید کی زنگ زد؟

محمد از بچه های آسمان

کلی دلتنگ شده بود و با اون لحن صداش که پر از شوق بود، گفت چرا نمی ایید؟!
جوابی نداشتم جز اینکه بگم بعد از سفر می آییم.:7:
اونم گفت پس بعد از 22 بهمن می آیید دیگه!
راستی ساعتشم خوب کار می کرد!:3:

golbahar
15-02-2012, 12:25 PM
چهارشنبه شب،
میدان ونک،ساعت نه و نیم شب،تو تاریکی،سوار شدن بچه ها به ماشین،چک کردن اینکه کی نیومده و ....بگید کی زنگ زد؟

محمد از بچه های آسمان

:2:
من فقط یه بار تو این برنامه بودم ، استش اگر یک کم از نظر روحی نامیزون باشم نمی تونم با بچه ها خوش و بش و شادی کنم و حضورم به درد نخور میشه !
اما کاش که زودتر زهره جان که معمولا در این برنامه سرقدم میشن ،( بر خلاف معمول که عقب دار هستن :3:) یه اعلام بزنن ، رو من هم حساب کنید !! :4::8:

donkishot
15-02-2012, 02:14 PM
چهارشنبه شب،

محمد از بچه های آسمان

با اينكه محمد را نميشناسم اما اين پست شما روحم رو بد طوري خراشيد

Parvaneh
15-02-2012, 04:25 PM
با اينكه محمد را نميشناسم اما اين پست شما روحم رو بد طوري خراشيد

شرمنده.قصدم این نبود.
گفتم تلنگری باشه به خودم که این بچه ها فقط نیاز به کمک نقدی ندارند...
پ.ن: دوستانی که بچه های آسمون ،اونا رو می شناسند و دوسشون دارند.

Majid
15-02-2012, 05:01 PM
چهارشنبه شب،

محمد از بچه های آسمان

محمد دیروز عصری به منم زنگ زد:1:
گفت چرا 22 بهمن نیومدین؟؟
گفتم سفر بودیم محمد میایم حتما
گفت سیم dvdایی که براش خریدیم خراب شده، گفت براش سیم بخریم بیایم:1:
گفت برام چندتا فیلم جدیدم هم بخرین فیلم نداریم دیگه
گفت mp3 player هم میخوام
گفتم چشم محمد اومدیم برات میاریم
گفت توروخدا قبل عید بیاین من دلم برات تنگ شده؛ بغضم گرفت ساکت شدم :20:
گفت مجید چرا ساکتی؟
گفتم محمد حتما تو اسفند میایم :1:
گفت منتظرتونما