PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مسابقه اتومبیلهای دو دیفرانسیل

Hamed Ehsani
28-10-2009, 10:17 PM
سلام بر بچه های عزیز:

مسابقه قهرمانی کشور در رشته اتومبیلهای دو دیفرانسیل 28و 29آبان بگزار می شود
این مسابقات در محل پیست اتومبیلهای دو دیفرانسیل تهران برگزار می شود

کمیته اتومبیلهای دو دیفرانسیل فدارسیون موتور سواری و اتومبیلرانی جمهوری اسلامی ایران .

در نظر دارد در مورخه 21 , 22 آبان 1388 در محل پیست اتومبیلهای دو دیفرانسیل تهران برگزار نماید.

آدرسش هم

دریاچه تفریحی تهران
شرکت آب اسکی فشافویه
آدرس : اتوبان تهران قم - کیلومتر 18 بعد از عوارضی - کیلومتر 5 بعد از زیر گذر اتوبان (تقاطع رباط کریم ) به سمت حسن آباد. دریاچه تفریحی تهران

شماره تماس مجموعه : 56259227-021 56259225-021

دفتر هماهنگی تهران : 88403213 - 88404587

h t t p :// tel-co.ir/contactus-fa.html
کیا پایه هستن. دستا بالا \:D/ \:D/ \:D/ \:D/

Meghdad
29-10-2009, 12:03 AM
من اگه كارى يا برنامه ايى پيش نياد، پايم :ymhug:
ساعتش چجوريه؟
چون 21 اُم ميشه پنجشنبه كه تا ظهر من كار دارم و اگه بخوايم بريم تا اونجا و روزها هم كه داره كوتاه ميشه، ميرسيم؟
اگه نه كه همون جمعه 22 آبان من هستم ;)

آ- فصیح
02-11-2009, 11:48 AM
منم میام.... :ymsmug:
خواهشا توضیحات بیشتر بدین، پیشنهاد برای دیدن مسابقس یا شرکت در مسابقه؟؟؟؟؟؟؟ :-\
چندمین مسابقس تو ایران؟ /:)

ماهان
02-11-2009, 06:15 PM
سلام بر بچه های عزیز:

مسابقه قهرمانی کشور در رشته اتومبیلهای دو دیفرانسیل 28 و 29 آبان برگزار می شود
این مسابقات در محل پیست اتومبیلهای دو دیفرانسیل تهران برگزار می شود
کمیته اتومبیلهای دو دیفرانسیل فدارسیون موتور سواری و اتومبیلرانی جمهوری اسلامی ایران .
در نظر دارد در مورخه 28 و29 آبان 1388 در محل پیست اتومبیلهای دو دیفرانسیل تهران برگزار نماید... . .

منم میام.... :ymsmug:
خواهشا توضیحات بیشتر بدین، پیشنهاد برای دیدن مسابقس یا شرکت در مسابقه؟؟؟؟؟؟؟ :-\
چندمین مسابقس تو ایران؟ /:)

با اجازه از حامد خان
1.مسابقه دو دیفرانسیل در تاریخ 28 و29 آبانماه برگزار میشود...(دوستان اشتباه نکنید )
2. این مسابقه سومین مسابقه سال میباشد که در کلاس های مختلف برگزار میشود .
_____((4 سیلندر حرفه ای،،،6 سیلندر حرفه ای ،،،8 سیلندر ،،،6سیلندر کلاسیک ،،،،4 سیلندر کلاسیک)) ____
3.آدرس سایت فدراسیون را میگذارم
h t t p ://mafiri.ir/schedule/?tp=5&id=361
البته فدراسیون اطلاعات زیادی نگذاشته با همان شماره های پست بالا (جناب حامد خان)تماس بگیرید بهتره
4.دوستان روز دوم (جمعه 29 آبان)را برنامه ریزی کنیم میتوانیم مسابقات بهتری را ببیینیم.

Soheila
03-11-2009, 12:01 AM
اگه این مسابقه 28-29 آبان باشه، من هم میام!!
خیلی هیجان انگیزه :ymparty: ولی امیدوارم محدودیتی برای مشاهده و یا حضور در این مسابقه نباشه :ympray: