PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود كتابهاي جامع كوه نوردي

dariuoshmusavi
19-10-2011, 11:22 AM
اگه به كوه نوردي علمي علاقه منديد يا مي خواهيد معلومات خود را به روز كنيد سري به وبلاگ من بزنيدYou can see links before reply
در زمينه دانلود رايگان كتابها ميتونيين از وبلاگ من استفاده كنيد

Shahram
19-10-2011, 08:45 PM
اگه به كوه نوردي علمي علاقه منديد يا مي خواهيد معلومات خود را به روز كنيد سري به وبلاگ من بزنيدYou can see links before reply
در زمينه دانلود رايگان كتابها ميتونيين از وبلاگ من استفاده كنيد

ممنون. کتابهای شما همون طرح درس فدراسیون هست که تو آدرس پایین هم وجود داره :
You can see links before reply

با توجه به مطالب وبلاگتون بد نیست سری هم به بخش زمین شناسی و ژئوتوریسم (You can see links before reply 9%85) سایت بزنید که با زحمات ارنستوی عزیز تکمیل داره می شه. :3:

dariuoshmusavi
29-04-2013, 10:40 PM
ممنون. کتابهای شما همون طرح درس فدراسیون هست که تو آدرس پایین هم وجود داره :
You can see links before reply

با توجه به مطالب وبلاگتون بد نیست سری هم به بخش زمین شناسی و ژئوتوریسم (You can see links before reply 9%85) سایت بزنید که با زحمات ارنستوی عزیز تکمیل داره می شه. :3:
حقیز هرگز اجازه نمیدهم تا خدای ناکرده حقی پایمال شود و هدف از نگارش این مطلب راه نمایی دوستان است وبس
در زمینه استاد عزیز و با دانش خود جناب آقای ارنستو باید عرض کنم ضمن تشکر از زحمات ایشون بنده هم از مطالب سطح بالا ودانش ایشان استفاده میکنم و چون دانش آموزی هدفم استفاده از انتقاد ها وپیشنهادات اساتید بزرگواری چون شمااست
در پایان لازم به ذکر است بیشتر مطالب نگاشته شده در وبلاگ حقیر یا اسفاده شده از متون علمی یا تجارب شخصی در زمینه کوه نوردی یا غار نوردی وشکارو... است وقصد من پیشرفت علم کوه نوردی وآشنایی اولیه با مفاهیم آن است البته در سطوح پایین