توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برنامه های سینمایی
Peymankhah
20-10-2009, 11:26 AM
در این مبحث نسبت به ارسال پستهای سینمایی از جمله معرفی برنامه سینماها، پیشنهاد فیلم، توصیه به دوستان و ... اقدام کنید.
آ- فصیح
20-10-2009, 03:16 PM
برنامه سینماها:
تردید:سینما عصر جدید، سینما فرهنگ، سینما مرکزی، سینما ایران، سینما آزادی، سینما اریکه ایرانیان
کتاب قانون:سینما آستارا، سینما سپیده، سینما سروش، سینما جی، سینما حافظ، سینما آزادی، سینما جوان، سینما پردیس سینمایی پارک ملت، سینما اریکه ایرانیان
دوخواهر:سینما بهمن، سینما فلسطین، سینما قدس، سینما مرکزی، سینما آسیا، سینما المپیا، سینما ایران، سینما پایتخت، سینما تهران، سینما جی، سینما فردوسی، سینما گلریز، سینما ماندانا، سینما ناهید، سینما آزادی، سینما جوان، سینما پردیس سینمایی پارک ملت
بی پولی:سینما استقلال، سینما بهمن، سینما پارس، سینما عصر جدید، سینما فرهنگ، سینما مرکزی، سینما ایران، سینما پایتخت، سینما جی، سینما کارون، سینما ماندانا، سینما شقایق، سینما آزادی، سینما پردیس سینمایی پارک ملت، سینما اریکه ایرانیان
زندگی شیرین:سینما پیروزی، سینما سپیده، سینما سعدی، سینما فلسطین، سینما مرکزی، سینما میلاد، سینما آفریقا، سینما پیوند، سینما تهران، سینما شاهد، سینما صحرا، سینما کارون، سینما حافظ، سینما پیام انقلاب، سینما شهرهنر، سینما جوان، سینما پردیس سینمایی پارک ملت، سینما اریکه ایرانیان
اما هیچکدومو پیشنهاد نمیکنم!!!!!!!! :))
پیشنهاد من:آقای هفترنگ
مجله سی نت: اکران فیلم سینمایی "آقای هفت رنگ" به کارگردانی شهرام شاهحسینی از چهارشنبه 29 مهرماه در گروه سینمایی عصر جدید شروع میشود.
این فیلم سومین تجربه سینمایی شاهحسینی بعد از "کلاغپر" و "زنها فرشتهاند" است که از 29 مهرماه در 80 سینمای تهران و شهرستانروی پرده می رود. "آقای هفت رنگ" محصول موسسه سینمایی پویا فیلم است.
افسانه بایگان، نیکی کریمی، حسن پورشیرازی، رضا عطاران، محسن قاضیمرادی، محمود بهرامی، مختار سائقی، انوشیروان نعیمی و مریم سلطانی بازیگران این فیلم هستند.
در خلاصه داستان "آقای هفترنگ" آمده است:
یکی بود، یکی دیگه هم بود. اونم یه آقای دزدی بود که میخواست از یه خونهای دزدی کنه. ولی کاش این خونه رو برای دزدی انتخاب نمیکرد! :D
Meghdad
20-10-2009, 05:16 PM
برنامه سینماها:
...
صحبت معرفى برنامه سينماها شد ياد يه نرم افزار گوشى موبايل افتادم كه در هر زمان آخرين فهرست سينما ها و فيلم هاى اونها رو بوسيله ارسال و دريافت SMS نشون ميده و يه كروكى جمع و جور به همراه نشانى و شماره تلفن براى هر سينما داره
[attachment=1:2u2v4jlk]Simorgh.gif[/attachment:2u2v4jlk]
البته احتمالا اين نرم افزار رو دارين يا اينكه ديدين ولى براى استفاده دوستان اينجا قرار ميدم:
فقط نكته ايى كه داره اينه كه بروز كردن نرم افزار با خط هاى همراه اول كار ميكنه و با باقى سيم كارت ها من جواب نگرفتم (اگه يه وقتى جواب گرفتين مارو هم خبر كنين :ymhug: )
[attachment=0:2u2v4jlk]Simorgh (anobanini.net).zip[/attachment:2u2v4jlk]
Mehrdad
20-10-2009, 05:23 PM
برنامه سینماها:
...
صحبت معرفى برنامه سينماها شد ياد يه نرم افزار گوشى موبايل افتادم كه در هر زمان آخرين فهرست سينما ها و فيلم هاى اونها رو بوسيله ارسال و دريافت SMS نشون ميده و يه كروكى جمع و جور به همراه نشانى و شماره تلفن براى هر سينما داره
[attachment=1:2ybcqcex]Simorgh.gif[/attachment:2ybcqcex]
البته احتمالا اين نرم افزار رو دارين يا اينكه ديدين ولى براى استفاده دوستان اينجا قرار ميدم:
[attachment=0:2ybcqcex]Simorgh (anobanini.net).zip[/attachment:2ybcqcex]
مرسي مقداد جان، من اين نرم افزارو نديده بودم. بازم ممنون @};-
Meghdad
20-10-2009, 05:30 PM
مخلصيم دكتر جون :)
جون داداش حداقل يه بار بگير نصبش كن ;) شايد بدردت بخوره :D
Mehrdad
20-10-2009, 05:34 PM
مخلصيم دكتر جون :)
جون داداش حداقل يه بار بگير نصبش كن ;) شايد بدردت بخوره :D
چــــــــــــــــــــــــ ـي داداش، همش يه بار ؟ تو رو خدا نگاه كن يه بار خواستيم تو يه انجمن ادبي صحبت كنيما :D
Carlos
16-08-2010, 07:56 PM
قابل توجه بچه های غرب نشین.چون خودم غرب نشینم.
من یکی فیلم در پیت و 2 زاری معرفی نمیکنم. اگه از اینا دوست دارید فیلم های:
فیلم های:افراطی ها..لج و لجباز ...ناسپاس و .. رو برید ببینید.
اگه فیلم خوب دوست دارید در ژانر طنز اجتماعی فیلم پسر ادم دختر حوا
در ژانر سونماتیک شهری فیلم چهل سالگی و هفت دقیقه تا پاییز انتخاب های خوبی هستند.
:24:بقیه رو هم هنوز اطلاعات مفید ندارم(اخه نه اینکه فیلم بین دور رو برم پر هست واسه همینم نظرات زیاد شده چون سطح سینما مون بالا رفته اقا:44::44::44::44: ):24:
دوستان غرب نشین اگه بخوان این فیلم هارو ببینند مجتمع پردیس سینمایی زندگی واقع در بلوار اباذر حد فاصل ایت ال.. کاشان و حکیم گزینه ی مناسبیه. چون هم همه فیلم هارو داره هم جای خوبیه برای قرار گذاشتن دوستان تا دور هم از فیلم لذت ببرن.
کسی اگه پایه بود بگه.
Meghdad
16-08-2010, 08:30 PM
محمد قرار نشد پاتوق لو بدىها!
ما كلى برنامه داريم (داشتيم) اونجا :3:
حالا صبر كن يه سرى قرار ميذاريم و همه جمع ميشيم دور همديگه :6:
Carlos
16-08-2010, 08:47 PM
محمد قرار نشد پاتوق لو بدىها!
ما كلى برنامه داريم (داشتيم) اونجا :3:
حالا صبر كن يه سرى قرار ميذاريم و همه جمع ميشيم دور همديگه :6:
جون داداش نشد دیگه. اون جا پاتوق شماست پس...:42::42:
اگه از اون خانوم بلیط فروشه بپرسید carlos کیه منو میشناسه باور کن. میگه یه دیوونه است که تنهایی میاد فیلم میبینه اونم ساعت 2...
اگه اونجا جمع شدین این دفعه و به من نگین بچه ها امارتون رو میگنا.. گفته باشم..
Meghdad
16-08-2010, 11:15 PM
راستی برنامه ی بچه های اسمانی رو که من ماشین ندارم چه جوری برم..میشه غربی ها مثل من و شما یه جا قرار بزاریم بعد بریم؟
كارلوس جون لطفا در اين مورد در مبحث مربوطه اقدام كنيد.
ضمنا با پيغام خصوصى با مسئول اون برنامه در ارتباط باشيد تا هماهنگىهاى لازم انجام بشه و خواهش ميكنم از ارسال مطالب خارج از مبحث خودش جدا خوددارى كنيد.
Carlos
17-08-2010, 02:00 AM
كارلوس جون لطفا در اين مورد در مبحث مربوطه اقدام كنيد.
ضمنا با پيغام خصوصى با مسئول اون برنامه در ارتباط باشيد تا هماهنگىهاى لازم انجام بشه و خواهش ميكنم از ارسال مطالب خارج از مبحث خودش جدا خوددارى كنيد.
چشم. اصلاح شد.
Azadeh
17-08-2010, 03:56 PM
آقا مقداد! آقا کارلوس! :23:
به نظرم وسط شهر باشه! نه غرب ! نه شرق! اینجوری عدالت برقرار میشه :4:
Aramin
18-08-2010, 12:58 PM
دوستان یک پیشنهاد!
اگه برنامه سینما ترکیبی باشه بهتر نیست؟!؟!
بعد سینما هم ی پارکی جایی که بتونیم گفتمان کنیم...
اخه تو سینما که نمی شه حرف زد...
Carlos
18-08-2010, 03:06 PM
دوستان یک پیشنهاد!
اگه برنامه سینما ترکیبی باشه بهتر نیست؟!؟!
بعد سینما هم ی پارکی جایی که بتونیم گفتمان کنیم...
اخه تو سینما که نمی شه حرف زد...
سینما پردیس زندگی که من اشاره کردم یک موقعیت سوق الجیشیه. چون هم پاساژ داره هم روبه روش یک پارک عالی داره.
فکرشو بکن بعد فیلم میریم نقد فیلم بعدش بنیاد سینمایی بانینی راه میافته.خدا رو ه دیدی شاید فیلم ساختیم اصلا..:4:
Aramin
19-08-2010, 07:47 AM
سینما پردیس زندگی که من اشاره کردم یک موقعیت سوق الجیشیه. چون هم پاساژ داره هم روبه روش یک پارک عالی داره.
فکرشو بکن بعد فیلم میریم نقد فیلم بعدش بنیاد سینمایی بانینی راه میافته.خدا رو ه دیدی شاید فیلم ساختیم اصلا..:4:
فکر خوبیه..... فقط فیلم های ایرانی که نقد نمی خواد.........:21::21::24::24::24:
dkhodamoradi
28-08-2010, 02:39 PM
سلام به همه دوستان زین پس. من تازه عضو گروه جالبمون شدم! و گاه گدار پایه سفر و سینما و نقد فیلم و خیلی پایه ام.
من پنج شنبه شب رفتم پردیس سینمایی دهکده المپیک که تازه ساته و تکمیل شده. اونجا هم خیلی غربه تهرانه یعنی 5 کیلومتر بعد جنت آباد از همت میری. پردیس زندگی تو خ ابوذر از خ کاشانی میشه رفت جا پارک خوبی داره و مثل ولیعصر و نیایش شلوغ نیست. روبروش پارک هست که بشه نشست و راجع به فیلم حرف زد و نسکافه ای خورد. اما فیلم مناسب کمتر هست. من آدم و حوا رو فعلا پیشنهاد می کنم تلفن اونجا 44004800 هست و سانس مناسب این فیلم اونجا 21:45 که بعد افطار و جراحت!
Nooshmak
06-09-2010, 03:54 AM
1) فاصله
کارگردان : کامران قدکچیان تهیه کننده : حبیب الهیاری بازیگران : فرامرز قریبیان، الناز شاکردوست، پژمان بازغی، کتانه افشارینژاد، مهری امیرحسینی، حسین حماسی، پرستو بوبانیان، نازی مهری و...
اکران در :سینما پارس (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('606','c');)، سینما سپیده (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('612','c');)، سینما عصر جدید (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('620','c');)، سینما فرهنگ (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('622','c');)، سینما فلسطین (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('624','c');)، سینما ایران (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2736','c');)، سینما جی (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2740','c');)، سینما گلریز (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2749','c');)، سینما ماندانا (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2750','c');)، سینما حافظ (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2753','c');)، سینما شیدا (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2902','c');)، سینما آزادی (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2905','c');)، سینما جوان (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2908','c');)، سینما پردیس سینمایی پارک ملت (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2912','c');)، سینما پردیس زندگی (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2914','c');)
2) از ما بهترون
کارگردان : مهرداد فرید تهیه کننده : مهرداد فریدبازیگران : رضا عطاران، الناز شاکردوست، بهنوش بختیاری، ارژنگ امیرفضلی، مریم امیرجلالی، مریم سعادت، بیژن بنفشهخواه، برزو ارجمند، نادر سلیمانی، ملکه رنجبر، سیدمحمد نقیبیان و شیوا خسرومهرحسان...
روزنامهنگاری نیمه روشنفکر است که تاکنون هر چه نوشته، مورد توجه مردم واقع نشده است تا این که سلسله گزارشهایی را مینویسد که کاملا عامهپسند و درباره رمالی است. انتشار این گزارشها اگرچه نام احسان را به عنوان روزنامهنگاری موفق سر زبان میاندازد، اما او را دچار دردسرهای عجیب میکند و ...
اکران در :سینما آستارا (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('594','c');)، سینما آسمان آبی (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('596','c');)، سینما عصر جدید (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('620','c');)، سینما مرکزی (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('632','c');)، سینما ایران (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2736','c');)، سینما تهران (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2739','c');)، سینما شاهد (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2742','c');)، سینما فردوسی (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2747','c');)، سینما کارون (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2748','c');)، سینما ماندانا (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2750','c');)، سینما آزادی (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2905','c');)، سینما جوان (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2908','c');)، سینما پردیس سینمایی پارک ملت (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2912','c');)، سینما اریکه ایرانیان (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2913','c');)، سینما پردیس زندگی (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2914','c');)
3) یک جیب پر پول
کارگردان : قدرتالله صلحمیرزایی تهیه کننده : قدرتالله صلحمیرزایی بازیگران : بازیگران : سیدجواد رضویان، رضا شفیعیجم، آناهیتا همتی، شهره لرستانی، یوسف صیادی، محسن قاضیمرادی، احمد پورمخبر، حسین هادیانفر، روحالله مفیدی، سیدرضا حسینی، صدیف آرمیده و علی صالحی
دختری جوان پولداری که خواستگاران فراوانی دارد حالا باید بین این خواستگاران کسی را انتخاب کند که او را به خاطر پول نخواهد و ...
اکران در :سینما بهمن (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('604','c');)، سینما قدس (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('626','c');)، سینما مرکزی (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('632','c');)، سینما میلاد (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('636','c');)، سینما ایران (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2736','c');)، سینما پایتخت (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2737','c');)، سینما پیوند (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2738','c');)، سینما جی (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2740','c');)، سینما شهر قشنگ (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2743','c');)، سینما گلریز (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2749','c');)، سینما ماندانا (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2750','c');)، سینما شقایق (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2901','c');)، سینما جوان (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2908','c');)، سینما اریکه ایرانیان (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2913','c');)، سینما پردیس زندگی (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2914','c');)
4) کارناوال مرگ
کارگردان : حبیب اله کاسه سازتهیه کننده : حبیب اله کاسه ساز
بازیگران : فرامرز قریبیان، بهرام رادان ، الناز شاکردوست، میرطاهر مظلومی ، حسین سحرخیز، شراره دولت آبادی، قاسم زارع، شهراد وثوقی، محمود حریرچیان ، محمود اردلان، کاوه کاویان، محمد حاج حسینی ، روشنک عجمیان، آزاده زنگنه، سیدجواد حسینی
کارناوال مرگ با نگاهی روانکاوانه جامعه شناسی محیطی، به رفتارهای ناهنجار ترافیکی می پردازد....
اکران در :سینما استقلال (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('598','c');)، سینما پارس (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('606','c');)، سینما سپیده (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('612','c');)، سینما سروش (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('614','c');)، سینما آزادی (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2905','c');)، سینما پردیس سینمایی پارک ملت (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2912','c');)، سینما اریکه ایرانیان (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2913','c');)، سینما پردیس زندگی (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2914','c');) ( میگن فیلمه خوبیه با اینکه بهرام رادان نقش کوتاهی داشته ولی بسیار تاثیر گذار بوده ):6:
5) یک اشتباه کوچولو
کارگردان : محسن دامادی تهیه کننده : داوود موثقی
بازیگران : محمدرضا شریفی نیا، امین حیایی ،گوهر خیراندیش ،شیلا خداداد ، مژگان بیات ، مریلا زارعی، مهدی صفایی ، روشنک عجمیان، نادر سلیمانی، امیر احمدی ، سیدابراهیم بحرالعلومی ....
داستان دو شخصیت جامعه معاصر را روایت می کند که از دو طبقه اجتماعی کاملاً متفاوت هستند....
اکران در :سینما بلوار (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('602','c');)، سینما پیروزی (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('608','c');)، سینما فلسطین (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('624','c');)، سینما مرکزی (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('632','c');)، سینما آسیا (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2730','c');)، سینما آفریقا (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2731','c');)، سینما المپیک (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2735','c');)، سینما پایتخت (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2737','c');)، سینما تهران (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2739','c');)، سینما جی (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2740','c');)، سینما صحرا (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2745','c');)، سینما کارون (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2748','c');)، سینما ماندانا (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2750','c');)، سینما ناهید (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2752','c');)، سینما حافظ (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2753','c');)، سینما پیام انقلاب (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2755','c');)، سینما آزادی (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2905','c');)، سینما اریکه ایرانیان (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2913','c');)، سینما پردیس زندگی (You can see links before reply></b>:showProgramDetails('2914','c');)
سعی کردم کامل باشه اگه کم و کاستی داشت معذرت :4:
Zapata
06-09-2010, 04:46 PM
بچه ها اگه پایه اید یه برنامه بذارید با هم بریم الان که تا سحر فیلم هستش خیلی حال میده
زودتر تصمیم بگرید :3:
راستی من کارنوال مرگ رو دیدم بدک نیست هی
babak.roohbakhsh
06-12-2010, 09:32 AM
جون داداش نشد دیگه. اون جا پاتوق شماست پس...:42::42:
اگه از اون خانوم بلیط فروشه بپرسید carlos کیه منو میشناسه باور کن. میگه یه دیوونه است که تنهایی میاد فیلم میبینه اونم ساعت 2...
اگه اونجا جمع شدین این دفعه و به من نگین بچه ها امارتون رو میگنا.. گفته باشم..
فقط پیشنهاد ندین بیان بریم منم میتونم پیشنهاد بدم بیان بریم:19::19::19::19::19::19::19::19::19:
aida_kh
06-12-2010, 09:55 AM
من پردیس سینمایی ملت رو پیشنهاد میدم که پارکینگ خوبی داره. دسترسی اش هم خوب و پارک هم هست دیگه. کافه تریا داره و الی غیره. فیلم های خوی هم معمولا میذاره
kai-zen
10-12-2010, 12:18 PM
برگذاری قرار سینما و رفتن به پارک یا کافی شاپی در اطرافش پیشنهاد خیلی خوبیه
خاطره
10-12-2010, 12:59 PM
فکر خوبیه..... فقط فیلم های ایرانی که نقد نمی خواد.........:21::21::24::24::24:
نسیه هم زیادیشونه!
Shelman
10-12-2010, 04:58 PM
خاطره خانم فیلم های خوب هم توی این چند سال ساخته شده . این قدر کم لطفی به سینمامون نکنید . البته این رو قبول دارم که فیلم های بد و بی محتوا و ... زیاد تر از فیلم های خوبه ...
خاطره
10-12-2010, 05:03 PM
یه فیلم اومده اسمش خاطره است! کسی رفته؟
kamiar
10-12-2010, 10:54 PM
خاطره سر کارمون گذاشتی؟
من با تئاتر موافقم ترم و در ادامه اش پیشنهاد kai-zen عزیز
Mohammad.Z
16-02-2011, 12:03 PM
دوستانی که اهل سینما و خرید فیلم هستند
دیدن فیلم آتشکار یوسفی که الان رو پرده است + جدایی نادر از سیمین فرهادی که بعد از جشنواره اکران عمومی میشه
و فیلم هیچ عبدالرضا کاهانی رو از دست ندن. البته هیچ الان داره تو سوپر مارکتا بفروش میرسه .
Shelman
16-02-2011, 12:07 PM
آقای فرهادی یه تبلیغات با سیاستی برای فیلمش " جدایی نادر از سیمین " کرده بود توی دوران جشنواره. هر جایی که قرار بود اکران بشه فیلمش ، خودش می برد ، بعد که فیلم تموم میشد با خودش بر می گردوند تا از روش کپی نزنن . :3: الان موافقین و مخالفینش در حدود 50-50 هستند . خیلی ها میگن درباره الی قوی تر بوده و خیلی ها هم میگن این کارگردان پیشرفت کرده و این فیلمش قوی تر از کار در اومده . منکه بی صبرانه منتظرم اکران بشه تا رکورد 6 سال سینم نرفتنم رو بشکنم :4:
Mohammad.Z
16-02-2011, 12:17 PM
۵۰ - ۵۰ ؟
سبک فیلمش که با درباره الی خیلی شبیه گرچند تفاوت موضوعی داره . و خود فرهادی هم گفته که سبک و موضوعات فیلمش رو بعد از این فیلم عوض می کنه . مصاحبه اش با امیر پوریا رو تو جشنواره رو فرصت کردی بخون جالبه .
aida_kh
16-02-2011, 12:29 PM
جدايي نادر از سيمين رو ديدم. خيلي خوب بود. به نظرم تمش با درباره الي متفاوت بود. به علاوه اينکه همه چيز خيلي حقيقي بود.
Shelman
26-03-2011, 01:53 PM
نمی دونم جاش اینجا هست یا باید توی تایک کمپین مبارزه با تنهایی پست می دادم.
فیلم جدایی نادر از سیمین به کارگردانی اصغر فرهادی ( کارگردان فیلم درباره الی ... ) توی سینما فرهنگ سالن شماره 2 اکران میشه و بلیطش هم 4000 تومنه. از ساعت 11 تا 23.30 هم نمایش داره. (اطلاعات تکمیلی (You can see links before reply) )
همچنین پردیس سینمایی ملت هم این فیلم رو با همین ساعات نمایش ، ارائه می کنند.(اطلاعات تکمیلی (You can see links before reply))
دوستانی که مایل به دیدن این فیلم هستند یه پیغام به من بدن تا آخر امروز که با هم بتونیم هماهنگ بکنیم .
Shelman
27-03-2011, 07:43 PM
سلام.
هرکی نیومد از دستش رفت. به نظر من با اینکه فیلم " جدایی نادر از سیمین" چیزی از الی بیشتر نداشت ، ولی کم هم نداشت. فیلمی هست که شاید باید دوبار یا سه بار ببینم تا بتونم همه حرف هاش رو بشنوم! بعضی از قسمت هاش فقط سقف سالن رو نگاه می کردم و به حرف های کارکتر ها گوش می کردم.
ولی از یک صحنه اش واقعا خوشم اومد. جایی که "ترمه" دختر نادر به خاطر پدرش به بازپرش پرونده دروغ میگه و دقیقا چیزی که انتظار داشتم توی تصویر بعدی دیدم. ترمه اشک می ریخت. به ذهن من اون مثل معروف اولین نقطه سیاه روی تخته سفید رسید.
خلاصه جای همتون خالی بود دیگه :4:
FarzanJoon
18-04-2011, 10:34 PM
من بلیط همه فیلم های جشنواره فجر امسال رو داشتم. می تونستم چند نفر رو هم با خودم ببرم. اون روزا این تاپیک رو نمی شناختم. حیف! از فیلم هایی که دیدم از جدایی نادر از سیمین، ورود آقایون ممنوع و آقا یوسف خیلی خوشم اومد و از جرم مسعود کیمیایی اصلا!
اګه باز فرصتی بود، خبر می دم :3:
azadehsh
26-06-2011, 03:19 PM
بچه ها... اگه دوست داشته باشيد ميتونيم يه گروه تشكيل بديم كه فيلم ببينيم و بعدش راجع بهش صحبت كنيم و نقدش كنيم ... نظرتون چيه؟
من موافقم...............راستی فیلم از سینمای داخل یا فرنگ؟
یه دونه راستی دیگه ...این فیلم جدید بهمن قبادی فکر کنم از اون فیلم ای خاص خودش باشه**اخرین شعر کرگدن**
دختر شجاع
30-06-2011, 04:39 PM
به نظر منم برنامه فیلم و نقدش ایده خوبیه..:smile:
kai-zen
30-06-2011, 04:47 PM
فیلم ورود اقایون ممنوع را دیروز با دوستان دیدیم
فیلم کمدی قشنگی بود به کارگردانیه رامبد جوان که در ایران به کمدی ساز خاص معروفه
بازیهای نقشهای اصلی خوب بود مخصوصا ویشکا آسایش و رضا عطاران که هردو خیلی خوب از عهده نقش براومده بودند
ویشکا هم برای این فیلم سیمرغ بلورین را گرفت
پر از لحظه های قشنگ و شاد بود که خنده همه را به آسمون می برد
و پر از پلانهای خاص بود
لج و لجبازیا - مسواک زدن ها - آموزش روش ارائه جک - پوست کندن پرتقال و و و
azadehsh
02-07-2011, 12:43 PM
فرقي نميكنه فيلم خارجي باشه يا ايراني ، بسته به نظر جمع ميتونيم تصميم بگيريم... اگه ميتونستيم يه موضوع جديد با اين عنوان در نظر بگيريم هم خوب بود
ميتونيم يه لپ تاپ برداريم ببريم و تو يه پارك فيلم رو ببينم و بعدش هم راجع بهش صحبت كنيم و نقد و اين حرفها .... نظر شما دوستان چيه؟
Carlos
06-09-2011, 06:36 PM
پیشنهاد روزهای اخر اکران= اقا یوسف
صرف نظر از بازی خیلی عالی هنرپیشه نقش اول یعنی مهدی هاشمی بعد مدتها تکنیکهای خوب فیلم برداری رو تونستم تو یه فیلم ایرانی ببینم.اما قوی ترین عنصر فیلم فیلنامه قوی اون بود که نویسنده تونسته بود از یک فیلم نامه ۳ بعدی ساده لحظه های غافل گیر کننده زیادی خلق کنه.عامل اصلی حظور شما تا اخر فیلم هم همین فیلمنامه قویه که کشکش خیلی خوبی برای شما ایجاد میکنه.به نظرم دیدن این فیلم تو سینما تاثیر بیشتری رو مخاطب داره.
تماشای اقا یوسف رو به همه شما توصیه میکنم.
جوایز فیلم:
1.برنده سیمرغ بلورین برای بازیگر نقش اول مرد
2.نامزد بهترین فیلمنامه در جشن خانه سینما.که البته هنوز نتایج اعلام نشده
3.نامزد بهترین بازیگر مرد سال در جشن خانه سینما.که هنوز نتایج اعلام نشده
4.نامزد بهترین کارگردانی سال در جشن خانه سینما. که اون هم اعلام نشده
مصطفی شهریاری
12-09-2011, 02:09 AM
فیلم افسانه ماه تی تی به کارگردانی فریدون نجفی به زودی اکران میشود این فیلم با لوکیشنهای بسیار عالی و داستانی زیبا در یک سال گذشته ساخته شد اطلاعات بیشتر را میتونید تو گوگل سرچ کنید من هم افتخار بازی تو این فیلم را داشتم .
دلوار
12-09-2011, 10:13 AM
یک خبر : امروز به پاسداشت و گرامیداشت روز سینما بلیط تمام سینما ها ی کشور نیم بهاست.
مصطفی شهریاری
19-09-2011, 12:16 AM
باسلام .
چند روز گذشته تو فیلم مستند بختیاری گردشگر بازی گر اصلی بودم تو این مستند با لبتابم هر وقت به انوبانینی میومدم کارگردان از من فیلم میگرفت حالا که اماده شده این موضوع هم قسمتی از این فیلم شده پیشنهاد میکنم فیلمهای مستند بختیاری گردشگر . فریاد هلن . تنهایی میرشکال و سینمایی افسانه ماه تی تی را حتما ببینید این عکسها هم مربوط به همین فیلمها هست
آقا مصطفي
سلام
لطفآ زمان پخش را اطلاع رساني كنيد
سپاس
مصطفی شهریاری
19-09-2011, 06:11 PM
باسلام
فیلم افسانه ماه تی تی تو سینماها اکران میشه . بقیه را هم اطلاع رسانی خواهم کرد اطلاعات بیشتر را از گوگل سرچ کنید . تشکر
Carlos
15-10-2011, 10:22 AM
در این روزهای اکرانی سرد که فیلمهای فاجعه سینما را تصرف کردند اکران دو فیلم سعادت اباد و یه حبه قند برای خوش نوعی رویداد مهم و معجزه و دگرگونی تلقی میشه.پیشنهاد میکنم دوستان برن و این دو فیلم رو تماشا کنند و کمی از هنر باقی مونده در سینما لذت ببرن.خوشتون هم نیومد لعنت کنید منو دیگه کلا مظلوم هستم . ولی فیلمهای خوبی هستند به وقتو هزینه که میکنید می ارزه.:16:
شادین
11-11-2011, 05:54 PM
فیلم افسانه ماه تی تی به کارگردانی فریدون نجفی به زودی اکران میشود این فیلم با لوکیشنهای بسیار عالی و داستانی زیبا در یک سال گذشته ساخته شد اطلاعات بیشتر را میتونید تو گوگل سرچ کنید من هم افتخار بازی تو این فیلم را داشتم .
سلام دوستان فیلم افسانه ماه تیتی بلاخره با نیم ساعت سانسور مجوز اکران گرفت و از اول اذر ابتدا در سینمای شهرکرد و بروجن و تا 15 اذر در سینماهای تهران اکران میشه من قسمتهائی از این فیلم خیلی خوب رو تو گوگل سرچ کردم و دیدم پیشنهاد میکنم ببینید ...اقای شهریاری مبارک جوایز صداش رو در نیاریتها ما هم به کسی نمیگیم :1::5:
FarzanJoon
12-11-2011, 06:22 PM
در این روزهای اکرانی سرد که فیلمهای فاجعه سینما را تصرف کردند اکران دو فیلم سعادت اباد و یه حبه قند برای خوش نوعی رویداد مهم و معجزه و ...:16: فیلم سعادت آباد رو دیدم و تا چند روز فکرم رو مشغول کرده بود. خوشم اومد از هر نظر می شه بهش گفت یک فیلم خوب :5: از فیلم های جدید کسی چیزی رو دیده که توصیه کنه؟ پرتقال خونی یا راه آبی ابریشم و ...
Carlos
12-11-2011, 11:09 PM
فیلم سعادت آباد رو دیدم و تا چند روز فکرم رو مشغول کرده بود. خوشم اومد از هر نظر می شه بهش گفت یک فیلم خوب :5: از فیلم های جدید کسی چیزی رو دیده که توصیه کنه؟ پرتقال خونی یا راه آبی ابریشم و ... البته به شخصه سعادت اباد من رو نا امید کرد چیز بیشتری از این فیلم انتظار داشتم که نشد...ولی به پیشنهاد اهل فن و سلیقه ی کج خودم ;) فیلم یه حبه قند رو پیشنهاد میکنم در الویت خودتون قرار بدید برای تماشا
شادین
14-11-2011, 07:06 PM
سلام به دوستان عزیزم
جای همتون خالی من از کافینت جشنواره بین المللی کودک اصفهان دارم مینویسم
امروز موفق شدم اقای شهریاری را از دور ملاقات کنم ایشان یک فیلم خودشان دارند و توی 4 فیلم هم طراح لوکیشن بودند یا بازیگر نقشهای اصلی فکر کنم یار دوازدهم اول بشه یا افسانه ماه تی تی از بین 126 فیلم ایرانی و خارجی البطه این دو فیلم تو جشنواره های خارجی هم امتیازهای بالائی اوردند ...من تا اخر جشنواره هستم کسی امدنی هست بگه
Happy Banini
15-11-2011, 06:18 AM
سلام به دوستان عزیزم
جای همتون خالی من از کافینت جشنواره بین المللی کودک اصفهان دارم مینویسم
امروز موفق شدم اقای شهریاری را از دور ملاقات کنم ایشان یک فیلم خودشان دارند و توی 4 فیلم هم طراح لوکیشن بودند یا بازیگر نقشهای اصلی فکر کنم یار دوازدهم اول بشه یا افسانه ماه تی تی از بین 126 فیلم ایرانی و خارجی البطه این دو فیلم تو جشنواره های خارجی هم امتیازهای بالائی اوردند ...من تا اخر جشنواره هستم کسی امدنی هست بگه
شادین عزیز میشه بگی جشنواره تا کی دایره؟ :7: احتمالا چند روز دیگه یه سر میام اونجا.البته 1 روزه! :5:
farez
16-11-2011, 12:45 AM
با اجازه من چندتا فیلم خارجی معرفی میکنم که وااااااااااقعاااااااااااا اااااااااااااااااا از دیدنشون لذت بردم امیدوارم ببینید(البته اگه ندیدید!!)و لذتشو ببرید بسیاااااااااااااااااااااا ر:
shawshank redemption
محصول 1994آمریکا،
کارگردان ونویسنده:فرانک دارابونت،
بازیگران:تیم رابینز-مورگان فریمن،
براساس کتاب Rita Hayworth and Shawshank Redemption از استیون کینگ
،124دقیقه،
کمپانی سازنده: columbia pictures & warner bros
نامزد 7اسکار ولی هیچی نبرد چون اون سال فارست کامپ ترکوند!
the dark knight
محصول 2008آمریکا،
کارگردان:کریستوفر نولان،
نویسنده:ک.نولان وجاناتان نولان،
بازیگران:کریستین بیل-مورگان فریمن-هیث لجر-مایکل کین-گری اولدمن-مگی جیلنهال-آرون اکهارت،
موسیقی:هانس زیمر،
کمپانی:warner bros
نامزد 8اسکار وبرنده 2تاش:هیث لجر:بهترین بازیگر مکمل مرد(که جایزه رو به خوانوادش دادن چون خودش تااون موقع زنده نموند!)ویکیم:بهترین صداگذاری
این فیلم رکورد نامزدی اسکار ازبین فیلمایی که ازروی داستانهای کمیک ساخته میشن رو شکست که رکورد قبلی مال dick tracy بود با نامزدی 7اسکار
ادامه دارد. . . !
Shelman
18-11-2011, 01:08 AM
البته به شخصه سعادت اباد من رو نا امید کرد چیز بیشتری از این فیلم انتظار داشتم که نشد...ولی به پیشنهاد اهل فن و سلیقه ی کج خودم ;) فیلم یه حبه قند رو پیشنهاد میکنم در الویت خودتون قرار بدید برای تماشا
من امشب دیدمش ... یه جورایی یاد مهمان مامان افتادم. البته توی فیلم هایی که الان (توی تاریخ این ماه) روی اکرانه خیلی خوبه. ولی خوب می تونست بهتر باشه.
آداب و سنن یه قوم رو و از همه مهم تر یه دوره زیبای تاریخی ایران رو به خوبی نمایش داد. خیلی صحنه هاش رو ازنزدیک لمس کرده بودم به طوری کلی خوب بود.
مصطفی شهریاری
19-11-2011, 05:01 PM
شادین عزیز میشه بگی جشنواره تا کی دایره؟ :7: احتمالا چند روز دیگه یه سر میام اونجا.البته 1 روزه! :5:
سلام
متاسفانه نتونستم به موقع این مطلب رو ببینم
جشنواره فیلم کودک دیشب تموم شد
خیلی خوب بود و داوری خوبی هم داشت
البته من سه نوع داور دیدم
1 داوران رسمی که از نظر فنی و بصورت علمی میدیدند
2 داوری مخاطب که خیلی با داوری رسمی فاصله داشت
3 داوران میهمان که همگی از کودکان و نوجوانان انتخاب شده بودند که اون هم خیلی فاصله با داوران رسمی داشت
مثلا فیتیله ها از نظر داوران 2 و 3 کلا" رد شده بود و اصلا مخاطب نداشت و همه نیمه فیلم سینما را ترک کردند ولی از نظر داوران 1 نمره بالائی گرفت...
جمعا خیلی خوب بود
ماه و مه اقای طالبی از نظر امتیاز بالائی اورد و هر سه گروه تائید کردند و همچنین اهوی پیشانی سفید اقای هاشمی کلا شهرستانیها اینبار گوی سبقت را از تهرانیها گرفتند
از 20 فیلم برتر 3 فیلم از تهران بود
مصطفی شهریاری
07-01-2012, 01:51 PM
با سلام
ماه گذشته خانه فرهنگ علاالدین بختیاری را خراب کردند .
امروز هم رسما خانه فرهنگی را منحل کردند و از امروز خانه سینما در تهران تعطیل شد .
فردا هم ......
مصطفی شهریاری
16-02-2012, 10:22 AM
با سلام
فیلم افسانه ماه تی تی امشب پنج شنبه 27 بهمن ساعت 23 از شبکه شما فکر کنم با 35 دقیقه سانسور بعد از کلی جریانات پخش میشود هدف از ساخت این فیلم بیشتر معرفی داستانها و اداب و رسوم عشایر و مناطق بکر عشایرها هست بنده هم مفتخرم که مسئول هماهنگی و طراح لوکیشن و بازیگر نقش خان در این فیلم را دارم . نقد دوستان میتواند برای فیلمهای بعدی کارساز باشد ممنون میشوم نظر بدهید .
مصطفی شهریاری
28-02-2012, 11:40 AM
با سلام
یک موضوع برای من خیلی عجیب هست ..حالا که اقای فرهادی جایزه اسکار را برای فیلم جدائی نادر از سیمین گرفته موقعیت خوبی برای معرفی فرهنگ ایرانی هست چرا صدا و سیما اسمش را نمیاره و چند فیلم ایرانی و خارجی مستند در باره فرهنگ ایرانی هم در این جشنواره جهانی امتیاز بالا اوردند ولی خبری نیست ..خیلی عجیبه برای من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مستند هائي كه به جشنواره هاي بين المللي راه يافتند ..
مستند ميرشكال... تهیه کننده و محقق: الهه صلح جو / کارگردان: محمدعلی طالبی/ . كارشناس و گوينده متن مصطفي شهرياري و ابراهيم فرهادي
این مستند به زندگی ميرشكالها ي بختیاری که نوازندگان سازهای محلی معروف به توشمال هستند، می پردازد.
11521
مستند «الفبای بختیاری» به جشنواره نیوهاپ رفت.
رنگ و شادی و رنج راه… کوچ و کوچ و سکونتی کوتاه و بعد، کوچ گرمسیر و سکونتی دیگر، تا کوچ سردسیر...
شاید کل داستان فیلم مستند «الفبای بختیاری» را بشود در همین یک جمله خلاصه کرد «سیما صدیق»، تهیهکنندۀ مستند، استاد تدریس در دانشگاه «ساکرید هارت» کانتیکت آمریکاست که با همكاريه جناب شهرياري میکوشد راهها و شیوههای تازۀ تدریس به کودکان عشاير ایل بختیاری را کشف کند
: فیلم دختر لر)
اولين فيلمي كه در ايران ساخته و اكران شد .
11522
مستند "علف" مریان سی کوپر
فیلم مستند علف اولین فیلم مستندی است که 90سال پيش در ایران ساخته شده است.
فیلم عَلَف (به انگلیسی: Grass: A Nation's Battle for Life، به معنی: علف: نبرد یک ملت برای زندگی) یک فیلم صامت سیاهسفید محصول1923 آمریکا و از نخستین فیلمهای مردمنگارانه معروف است.
کارگردان این فیلم مر یان سی کوپر است. در این فیلم، شاهد کوچ طایفه با مدی از عشایر بختیاری هستیم که از گذ ر گا ه های سخت گذ ر می گذ رد تا از سردسیر، برای دستیابی به چر ا گا ه به گر مسیر برود. کوپر در این سفر شیفته و د ل سپرد ه بختیاری گر دید و این علاقه و دل بستگی را در جای جای کتاب علف انعکاس داده است.
11523
فیلم مستند مردمان باد ساخته آنتونی هاوارث
در مردمان باد ( گوسفندان بايد زنده بمانند) ساختة آنتوني هاوارث ( 1976 ) شاهد نقش پر قدرت كلانتر( جعفر قلي خان رستمي نمايندة خان با صداي جيمز ميسون) در زندگي عشاير طايفة بابادي از ایل هفت لنگ بختياري، هستيم
فیلم مردمان باد علاوه بر کلانتر مذکور به چند شخصیت محدود دیگر هم تکیه دارد کسانی مانند بهمن چوپان گلهی کلانتر، همسر او ــ که کم میبینیمش ــ دختر کوچکش گلبهار، مندنی و نظام. البته این آدمها را از دید کلانتر میبینیم و اما فیلم پر از ماجراست: از جریانهایی که خود کلانتر به عنوان خاطرات شخصیاش روایت می کند و ما نمیبینیم، از جریان عروسیای که در واقع عزای عروس است که نمیخواسته همسر شوهر فعلیاش شود و هنگام بردن او به خانهی « بخت » هوار میزده و چه شانسی آورده هاوارث که چنین صحنههای جگرخراشی را گرفتهاست؟!
11524
مستند بختياري گردشگر ..تهيه كننده مصطفي شهرياري ..كارگردان هانس كلاين الماني ..با تصويربرداري ميشل كلاين در سال 1387
اين فيلم با گويش بختياري و مجري اقاي شهرياري توانسته جايگاه خوبي در بين مستندهاي ايران جاي بگيرد نقطه قوت اين فيلم لوكيشنها هست كه به خوبي برداشت شده است ابشارها و مكانهائي كه كمتر كسي وصفش را شنيده باشد و روستاهاي فراموش شده جلوه خاصي به فيلم داده ... من هم چند لحظه كنار ابشار كرديكن و دره عشق و بردبلند يا همان بردتليشنيده ميل نقشه برداري را براي تخمين اندازه ابشار در دست دارم و تصويرم در اين فيلم با شكوه ميباشد
پيشنهاد ميكنم در ايام عيد انشاالاه پخش شد ملاحظه فرمائيد
پيشنهاد ميكنم در ايام عيد انشاالاه پخش شد ملاحظه فرمائيد[/quote]
سجاد گرامي
زمان دقيق پخش برنامه و شبكه ي آن را حتمن اطلاع رساني
سپاس
mohsen mount
06-03-2012, 05:12 PM
آقاي شهرياري من كه نتونستم افسانه ماه تي تي رو ببينم
چطوري ميشه يه نسخه از اين فيلمهارو گير آورد!؟
سلام ميتونيد اين فيلمها را از سيدي فروشيهاي شهرتون بخريد يا دانلود كنيد يا از سايتهاي فيلم فروش تهيه فرمائيد
من هم پخش اونا را اطلاع رساني خواهم كرد
افسانه ماه تي تي را اگر بتونيد كم سانسورش را پيدا كنيد عاليه بخصوص براي پيرزن و پيرمردهاي لر كه اشكشون را در مياره و بيگمان ياد قصه گوئيه پدر و مادرشون مي افتن و ياد بچگي كه اين داستان را براشون ميگفتن خلاصه اين فيلم درسته براي بچه ها ساخته شده ولي بيشتر بزرگها چونكه اونا را ياد بچگي ميندازه خيلي طرفدارشند اين فيلم بيشتر در چغاخور ساخته شده
سلام عيد همتون مبارك سال خوبي داشته باشيد
دوستاني كه علاقمند به ديدن مراسم نوروز بختياري هستند سه شنبه 8 فروردين ساعت 18 و تكرار آن روز بعد ساعت 3.15 بامداد از شبكه مستند <<برنامه نوروز همايوني >> را ببينند 6 نفر از آنوبانيني هاي بختياري بخصوص مهندس شهرياري با صداي گرفته بدليل سرماخوردگي و دكتر قنبري كه براي ساخت اين فيلم فعاليت داشتند را ببينند اين فيلم در كنار تالاب چغاخور ساخته شد
سلام
امروز دوستان می توانند میان برنامه های مستند پایتختهای ایران را در شبکه خبر ملاحظه کنند
برنامه امروز مربوط به چغازنبیل و سیستم آبرسانی و عحایب این پایتخت ایرانی دوره عیلامی میباشد
این فیلم با همکاری گروه آنوبانینی بختیاری ساخته شده
donkishot
14-04-2012, 03:51 PM
سلام
امروز دوستان می توانند میان برنامه های مستند پایتختهای ایران را در شبکه خبر ملاحظه کنند
برنامه امروز مربوط به چغازنبیل و سیستم آبرسانی و عحایب این پایتخت ایرانی دوره عیلامی میباشد
چه ساعتي پخش خواهد شد؟؟
آزاده.م
14-04-2012, 04:05 PM
ساعتش رو لطف میکنید بگید چنده؟
سلام
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2023, Jelsoft Enterprises Ltd.