توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دهمین برنامه جشن تولد ایتام (افطاری + رصد!!!) -دوشنبه 24مرداد90
خوشفکری یکی از دوستان و همراهی یکی دیگر از آنوبانینیان، ما را بر آن داشت تا حجت را بر خود تمام بدانیم :
دهمین برنامه تولد بچه های گل مرداد ماهی در شب پر برکت میلاد کریم اهل بیت، امام حسن مجتبی (ع) ، دوشنبه 24 مردادماه 1390 برگزار می شود.
با توجه به آغاز ماه رمضان از سه شنبه 11 مردادماه و بر خلاف پیش بینی تقویم ها و در نتیجه به هم خوردن پیش بینی ما در خصوص زمان شب نیمه رمضان ، برنامه جشن تولد یک روز دیرتر یعنی دوشنبه 24 مرداد ماه در همان مکان و همان ساعت برگزار می شود.
***محل برگزاری : موسسه خیریه حضرت فاطمه زهرا (س) واقع در بزرگراه شهید محلاتی، پس از زیر گذر خیابان ری ، روبروی بیمارستان بازرگان
*** نحوه ثبت نام : لازمه شرکت در این برنامه با توجه به محدودیت ظرفیت جهت افطار و استفاده از سایر امکانات، ثبت نام خواهد بود.
*** ظرفیت ثبت نام : 12 نفر (اولویت با کسانی خواهد بود که در زمان مقرر، زودتر اعلام آمادگی کنند)
*** نحوه و زمان ثبت نام : شنبه 15 مردادماه از ساعت 8 صبح تنها از طریق پیغام خصوصی به اینجانب ثبت نام فرمایید.
*** هزینه شرکت در برنامه : حداقل 12 هزار تومان (البته امیدواریم دوستانی که توانایی مالی دارند از فرصت مشارکت در افطاری سود جسته و به این حداقل اکتفا نکنند/ دوستانی هم که در برنامه حضور ندارند می توانند در کمک مالی مشارکت داشته باشند)
***مهلت پرداخت هزینه : حداکثر پنج شنبه 20 مرداد ماه
***شماره کارت : 4848-2474-1211-6274 بانک اقتصاد نوین به نام معصومه مظفری
لطفاً پس از واریز وجه ، مبلغ پرداختی و شماره کارت مبدا یا حساب خود را به شماره 09122181846 پیامک نمایید.
***ویژگی های این برنامه :
با توجه به آن که در ماه مبارک رمضان به سر می بریم، شرایط برای برگزاری مسابقات و جشن به سبک همیشگی مهیا نیست. لذا برنامه با افطار آغاز خواهد شد. کیک سر سفره خواهد آمد و تولد ضمن همان افطار برگزار خواهد شد. کادوها هم سر سفره به بچه ها داده می شود (البته جایزه ای در میان نخواهد بود ولی سعی می کنیم کادوها را ارزشمندتر درنظر بگیریم)
*** با کمک دوست خوبمان خانم ستاره بنیادی، در این برنامه گروه نیکوکارآوااستار (گروه نجوم آماتوری) مشارکت خواهد داشت و با یک برنامه رصدی جذاب از بچه ها و پس از صرف افطار پذیرایی خواهد شد. جالب آن که زمان برگزاری برنامه با یک بارش شهابی همزمان شده و امیدواریم قرص بودن ماه مانع رویت این پدیده جالب نباشد.
*** با توجه به نحوه متفاوت اجرای برنامه گروه بندی ها متفاوت خواهد بود و گروه افطار و شام باید در کنار گروه کادو، کیک و تزئینات فعال گردد.
**** برنامه افطار با حضور متولدین، مادرهایشان و ما برگزار خواهد شد و شرکت نکردن ما سر سفره افطار و سایر پذیرایی ها مستلزم توهین و کوچک شدن شخصیت متولدین خواهد بود. پس از همین جا از همه خیّرین اجازه می گیریم تا مبالغ دریافتی برای کل برنامه هزینه شود.
Azam.A
31-07-2011, 04:46 PM
آذین جان ان شاءالله موسیقی که همچنان برقراره؟؟؟؟!
جهان گرد
31-07-2011, 07:32 PM
سلام
میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدید
ما در این برنامه چه جوری میتوانیم کمک حالتون باشیم
Shelman
31-07-2011, 11:29 PM
به به آذین خان بازم که داری می ترکونی برادر !!! واقعا برنامه خوبیه. فقط باید یه روز قبل و یه روز بعدش مرخصی بگیریم . فرض کن 3 نصفه شب برسیم خونه ... :4:
جهان گرد عزیز این برنامه ( اگر توی سوابق قبلی هم خونده باشید ) متشکل از چند گروه مخوف هست که از آن جمله میشه به کیک ، هدایا ، تزئینات، کیک، اجرا، کیک، پذیرایی و کیک اشاره کرد :9:
همچنین اگر دوستی به هر دلیلی نتونه با گروهی همکاری کنه، می تونه کمک های نقدیش رو به حسابی که در آینده آذین عزیز معرفی خواهند کرد واریز کنه. این هزینه اگر صرف برنامه نشه به صورت ذخیره در صندوق می مونه تا برنامه بعدی ...
دیگه چی بگم ؟!! بازم سوالی هست ؟!! در خدمتم دوست عزیز ... :8:
ستاره بنیادی
01-08-2011, 12:03 AM
منم یه توضیح مختصر درباره ی بخش رصدی برنامه بدم:
برنامه با آموزش مقدماتی شروع می شه ( ویدئو پروژکتور سیار + فایل های آموزشی در قالب پاور پوینت، فلش ، پخش فیلم)
رصد ماه با تلسکوپ ( ماه تقریبا به صورت قرصه و زیبایی خاصی از پشت تلسکوپ داره)
برنامه های تکمیلی مثل:
اهدای گردونه ی آسمان و آموزش کار با آن
اندازه گیری سن و وزن در سیارات دیگر
پخش مستندهای زندگی در فضا
و ....
kai-zen
01-08-2011, 12:50 AM
به به عجب برنامه جالبی - من حتما میام
موسیقی شاید در قالبی متفاوت برقرار باشه :wink:
هزینه شرکت در برنامه و نحوه پرداخت در اولین پست قرار داده شد
سلام
من هم دوست دارم بيايم ولي ظرفيت خيلي كم ............
لطفآ ظرفيت را افزايش بدهيد........
Nahal
01-08-2011, 10:38 AM
به به ابتكار خوبيه ، به نظر برنامه جالب و متفاوتي ميشه
مشتاقيم و منتظر:6:
Shahram
01-08-2011, 10:40 AM
تبریک به خاطر ورود بخش رصد به برنامه های خیریه :4:
Fatemeh_Jafari
01-08-2011, 11:47 AM
به به آذین خان بازم که داری می ترکونی برادر !!! واقعا برنامه خوبیه. فقط باید یه روز قبل و یه روز بعدش مرخصی بگیریم . فرض کن 3 نصفه شب برسیم خونه ... :4:
منم یه توضیح مختصر درباره ی بخش رصدی برنامه بدم:
برنامه با آموزش مقدماتی شروع می شه ( ویدئو پروژکتور سیار + فایل های آموزشی در قالب پاور پوینت، فلش ، پخش فیلم)
رصد ماه با تلسکوپ ( ماه تقریبا به صورت قرصه و زیبایی خاصی از پشت تلسکوپ داره)
برنامه های تکمیلی مثل:
اهدای گردونه ی آسمان و آموزش کار با آن
اندازه گیری سن و وزن در سیارات دیگر
پخش مستندهای زندگی در فضا
و ....
يعني فكر مي كني با اينهمه برنامه 3 صبح برسي خونه؟:16:
آقا شهرام نمي شه يه برنامه رصدي هم داشته باشيم؟ با اين استقبال جزء اون 12 نفر خوشبخت شدن خيلي سخته! ما مي ميريم يه ماه بي برنامه بمونيم!:2:
سلام
من هم دوست دارم بيايم ولي ظرفيت خيلي كم ............
لطفآ ظرفيت را افزايش بدهيد........
دوست عزیز به جهت محدودیت فضا و 20 نفر مدعو از خانواده ها و هم چنین تعدادی از دوستان تسکوپ بر دوش :3: دیگر جایی نیست که بگوییم قدم بر سر چشم. هیچ اولویتی هم در ثبت نام وجود ندارد و علاقه مندان می توانند با ثبت نام به موقع شرکت کنند.
مخلصیم شهرام خان ، به طور ویژه چشم انتظار قدوم شما هستیم استاد :1:
ستاره بنیادی
01-08-2011, 12:48 PM
عرض ارادت استاد شهرام ...
ما نیز : به طور ویژه چشم انتظار قدوم شما هستیم استاد :1:
FarzanJoon
01-08-2011, 01:01 PM
سلام
برنامه متفاوت و قشنگیه
اتفاقا اینجوری شاید لذت بخش تر هم باشه
به امید خدا، اگه مشکلی پیش نیاد منم هستم و دوستان می تونن با اندیشیدن تمهیدات لازم مثل آمبولانس های متعدد و گروه عملیات ویژه سریال پرستاران، منتظر خوردن دستپخت من سر سفره افطار باشند :4:
judyabbot
01-08-2011, 01:35 PM
برنامۀ جالب و انسان دوستانه ایست . به افرادی که می توانند بروند تبریک میگم.
mailiran
01-08-2011, 01:41 PM
خيلي نامردين جون مادرتون من تازه عضو شدم ولي بد جور پايه ام اقلكن منو با خودتون ببرين يه جا هم واسه من وا كنيد اصلا ميرم تو بوفه ميرم تو صندوق عقب ماشين اصلا خودم ماشينمو ميارم فقط منم بيام باشه مدير محترم
خيلي نامردين جون مادرتون من تازه عضو شدم ولي بد جور پايه ام اقلكن منو با خودتون ببرين يه جا هم واسه من وا كنيد اصلا ميرم تو بوفه ميرم تو صندوق عقب ماشين اصلا خودم ماشينمو ميارم فقط منم بيام باشه مدير محترم
دوست عزیز نیازی به راز و نیاز برای حضور در برنامه نیست، فقط کافیه به موقع و البته اول وقت ثبت نام کنید، قدمتان سر چشم :1:
Amir.a
01-08-2011, 03:24 PM
میبینم آذین جان یک برنامه عالی گذاشتی :4:
امیدوارم بتونم بیام
با توجه به آغاز ماه رمضان از فردا و بر خلاف پیش بینی تقویم ها و در نتیجه به هم خوردن پیش بینی ما در خصوص زمان شب نیمه رمضان ، برنامه جشن تولد یک روز دیرتر یعنی دوشنبه 24 مرداد ماه در همان مکان و همان ساعت برگزار می شود.
Happy Banini
01-08-2011, 07:12 PM
اینجاست که میگن " تفاوت را احساس کنید! "
مرسی از همه بچه ها به خاطر این حرکت خود جوش انسان دوستانه:4:
خدا بخواد منم هستم.
ستاره بنیادی
01-08-2011, 07:59 PM
من یه توضیح درباره ی گروه رصد بدم
با همکاری مرکز نجوم آوااستار و حمایت های بعضی دیگه از مکان های نجومی مثل ماهنامه آسمان شب , ... یه پروژه ای تحت عنوان « ستاره های بی آسمان » شکل گرفت.
این پروژه ، طرحی برای همه ی افرادیه که محرومیت دارن
این محرومیت می تونه جسمی، ذهنی، مالی، امکانات، و ... باشه.
یرنامه ای برای نشوندن لبخند گوشه ی لب کسانی که احتیاج به توجه دارند ...
You can see links before reply (You can see links before reply)
برای اینکه در مورد این پروژه بیشتر بدونید اینجا (You can see links before reply) و اینجا (You can see links before reply) کلیک کنید. ( اگه دوست داشته باشید شما هم می تونید به ستاره های بی آسمان بپیوندید :) ) از این طریق (You can see links before reply)
Farhaad
01-08-2011, 10:03 PM
برنامه خیلی عالیه .. واقعا گل کاشتین اذین جان و بهتر از اون برنامه رصدشه .. ستاره گاشتین خانم بنیادی :)
Narcissus
01-08-2011, 11:38 PM
دوستان سلام
من تعریف برنامه های تولد رو زیاد شنیدم و برنامه هام با تاریخ این برنامه جوره اما مثل اینکه از شانس من، واسه این برنامه محدودیت ثبت نام وجود داره ، امیدوارم بتونم تو این برنامه شرکت کنم و دیداری هم با دوستان تازه کنم:1:.
دلوار
02-08-2011, 11:03 AM
سلامی چو بوی خوش آشنایی
خیلی دوست دارم تو برنامه خوبتون شرکت کنم اما:
دست ما کوتاه و خرما برنخیل
دنبال یک چراغ جادو و علائدین هستم یا یک پر سیمرغ و هچین چیزایی....
شادی آفرینان ،آفرین
همنورد
02-08-2011, 07:37 PM
سلام بر همه دوستان.
اگه سعادت داشته باشیم هستیم خدمتتون.
donkishot
02-08-2011, 09:55 PM
خدا قوت تركونديد كه و تشكر ويژه از دوست ناديده خانم ستاره بنيادي
خیلی دوست دارم بیام
شنیدم اون شب شهاب سنگا شروع به باریدن میکنن!!!!
شنیدن کی بود مانند دیدن:16:
kamiar
03-08-2011, 01:37 AM
سلام و درود بر شما
مطمئنم که در شب میلاد کریم اهل بیت، برنامه ای متفاوت خواهیم داشت. (مخصوصآ با برنامه ستاره های بی آسمان)
یک سؤال: افطاری شهاب سنگ می خواهید بدید؟ :3:
ستاره بنیادی
03-08-2011, 12:17 PM
دوستای عزیزی که دلشون شهاب سنگ می خواد برنامه ی آقا شهرام (You can see links before reply) رو از دست ندن
چون تو برنامه ی جشن تولد اولا دو شب از اوج بارش گذشته ! ((اوج بارش شهابی برساوشی 21 و 22 امرداد هست )) دوما بارش ها معمولا در شهر شرایط خوبی برای دیده شدن ندارند چون آلودگی نوری اجازه نمیده
امسال هم که مهتاب مزید بر علت شده ...
ولی باز ، بودن زیر سقف آسمون در یک شب پر شهاب لذت منحصر به فردیه که دقیقا مصداق این عبارت معروفه: حلوای تن تنانی ... تا نخوری ندانی!!!!
Farhaad
03-08-2011, 01:03 PM
ستاره خانم بودن در كنار بچه ها 1 چيز ديگست... ا
ستاره بنیادی
03-08-2011, 01:08 PM
ستاره خانم بودن در كنار بچه ها 1 چيز ديگست... ا
اون که البته .... :1:
اصلا بر منکرش لعنت !!!
safoooora
03-08-2011, 07:12 PM
امیدوارم بتونم حداقل این یکیشو بیام
البته اگه ظرفیت تکمیل نشده باشه
به هر حال ممنونم از برنامتون
فکر نمیکنم به اصل برنامه برسم
محمدجان اگر برای تزیینات کمکی خواستی در خدمتیم:1:
minadavari
04-08-2011, 12:00 PM
برنامه جالب و وسوسه انگیزی خواهد بود
لطفامدت زمان برنامه راتعیین کنید
سپاسگذارم:37:
برنامه جالب و وسوسه انگیزی خواهد بود
لطفامدت زمان برنامه راتعیین کنید
سپاسگذارم:37:
در نظر داریم که برنامه خیلی به طول نینجامد چون خانواده ها هم معذب می شوند ؛ احتمالاً تا حدود 10:30 ؛ هر خانواده ای خواست بیشتر بماند و بیشتر رصد کند در خدمتش هستیم.
AzinAzin
05-08-2011, 02:08 AM
به به! باید برنامه جالبی باشه.
تنوع داره معنای واقعی خودشو اینجا نشون میده.
ممنون آذین.
خیلی دوست دارم بیام.
FarzanJoon
06-08-2011, 01:05 PM
آخه آدم تو روز ثبت نام موبایلشو خاموش میکنه آقا آذین؟ اونم واسه برنامهای که تأکید کرده از 8 صبح هر کی زودتر اسم نوشت، اونو راه میدیم!؟:7:
ماشالله به این حواس جمع :biggrin:
فرزانه جان ، ثبت نام بنا بود که فقط از طریق پیغام خصوصی باشه نه تلفن (رجوع کنید به اطلاعیه صفحه اول) ؛ در ضمن تلفن من شبانه روزی روشن بوده و چند نفری هم با اس ام اس ثبت نام کرده اند، پس اشکال از فرستنده است :3:
دوستانی که نگران محدودیت ظرفیت بودند، اگر ظرفیت پر شد و ثبت نام نکرده بودند، دلگیر نباشند چون علیرغم نگرانی شان، به موقع اقدام نکردند. بعید است فردا بتوانیم ثبت نامی جدید داشته باشیم. جهت اطلاع..
AzinAzin
07-08-2011, 04:06 AM
راست میگه...روشن بوده...دوست منم ثبت نام کرده...:4:
دختر شجاع
07-08-2011, 09:53 PM
تبریک به خاطر این برنامه عالی...امیدوارم کلی لبخند ببینید...جای ما رو هم خالی کنید دوستان:2:
Fariba
08-08-2011, 03:53 PM
چه عالي به به
برنامه توپي ميشه وا
اگه بتونم حتما ميام
با سلام و آرزوي موفقيت براي همه دوستان گلم مثل هميشه با نشاط و سرزنده موفق و موئيد باشيد .
بدرود و به اميد ديدار:9:
AzinAzin
09-08-2011, 12:35 PM
برنامه های خیریه گروه
روی روال افتادن و پر طرفدار شدن
موفق باشید .
کارتون خیلی خوبه...
تا به حال تنها 24 هزارتومان واریز شده ....سپاس از همه دوستان!!!!:22:
hojjat300107
10-08-2011, 09:56 AM
اقا Azin عزيز حسابت ضعيفه !!!!
فكر مي كنم اگه دوستان نجنبند ! برنامه رو از دست ميدن ...
Farhaad
10-08-2011, 12:02 PM
تا دقيقه نود هنوز فرصت هست ....:4:
ميريزيم برادر ...:1:
kai-zen
10-08-2011, 04:54 PM
باید یه اقدامی برای این مساله کرد!
واقعا شاید بهتر باشه 2 هفته قبل از برنامه اینجا اعلام بشه تا به دقیقه 90 نرسیم
Shelman
10-08-2011, 10:43 PM
تا دقيقه نود هنوز فرصت هست ....:4:
ميريزيم برادر ...:1:
نه دوست عزیز ! متاسفانه این برنامه از اون دسته برنامه ها نیست که بشه دقیقه 90 واریز کرد. این برنامه با اینکه اسمش خیریه هست ولی 100% وابسته به موجودی صندوق هست و اگر موجودی صندوق کم باشه، کل برنامه تحت تاثیر قرار می گیره. نه اینکه مثل قسمت کادو یا کیک رو تحت تاثیر قرار بده ...
باید یه اقدامی برای این مساله کرد!
واقعا شاید بهتر باشه 2 هفته قبل از برنامه اینجا اعلام بشه تا به دقیقه 90 نرسیم
امید جان باید یه فکر اساسی تر کرد ...
چند تا خبر خوب :
1) برای شام، یک خیّر بانی شده است تا شامی با کیفیت مناسب تهیه شود.
2) آش هم بانی پیدا کرده
3) افطار در سته بندی بسیار شکیل و زیبا تهیه خواهد شد
4) حلیم هم بانی داره
5) منتظر موسیقی سنتی باشید !!!:3:
***یک خبر خوب تر که البته ربطی به این افطار ندارد : احتمال دارد به زودی اولین سفر نیکوکاری برای برگزاری برنامه تولد در خارج از تهران - یه جای دور:3:- کلید بخورد!!! البته باید همه شرایط را سنجید!
***حجت جان متوجه منظورت در مورد ضعیف بودن حساب من نشدم!!! اطلاعی که دادم بر اساس پیامک های دریافتی بود. حسابدار آمار دقیق تر را در دست دارد که البته در زمان ارسال کامنت، خیلی توفیری با رقم اعلامی نداشته!
با عرض ادب و احترام
دوستان گلم من ي پيشنهاد دارم اگه مقدور باشه اون هم اينكه ي تقويم درست بشه براي برنامه هاي به صورت ساليانه كه از همين الان تا آخر سال كه نه كار به دقيقه 90 بكشه و نه اينكه دقدقه هاي ديگه .:8:
Nahal
11-08-2011, 12:06 PM
يك مشورت :
اينبار متولديني بين سن 8 تا 14 داريم
دوستان اگر نظري در مورد انتخاب و خريد كادو دارند به شدت استقبال ميكنيم
چون واقعا انتخاب و اينكه چي بخريم با اين بودجه محدود كار مشكليه
كه هم هديه مناسبي باشه هم براي بچه ها جذاب باشه و هم با بودجه ما جور باشه
تا شنبه منتظر نظرات دوستان هستم
ضمنا مبالغ واريزي دوستان در 3 ماه اخير به اين ترتيب بوده :
ارديبهشت : 174000 تومان
خرداد : 187000 تومان
تير : 175000 تومان
و متوسط هزينه هاي انجام شده در هر ماه حدود 300000 تومان ، ريز هزينه ها رو كه شامل خريد كادو ،كيك و شام ميشه رو تا شنبه اعلام ميكنم
با مقايسه مبلغ واريزي و هزينه شده در هر ماه ميبينيد كه صندوق اوضاع خوبي نداره
بنابراين براي تداوم اينكار همين امروز نيازمند ياري سبزتان هستيم:6:
Farhaad
11-08-2011, 07:45 PM
بخش تولد جدیدا چه برنامه هایی میزارن ..
Shelman
12-08-2011, 08:25 PM
دوستان سلام!
اول براتون آرزوی قبولی طاعات و عبادات دارم. توی این گرما واقعا روزه داری کار خستیه، خدا ازتون قبول کنه.
دوم اینکه کیک سفارش داده شد و به امید خدا توی زمان مشخص به دستمون می رسه.
در مورد هزینه ها هم باید یه گزارش کوچکی خدمت مسئول عزیز و محترم صندوق بانینی :4: بدم و اون اینکه دریافتی صندوق یه بخشی هست و بخش خیلی زیادی هم دوستان به صورت مستقیم هزینه می کنند. مثلا توی بخش کیک( که مستقیما در جریان هستم ) توی این سه ماهی که بیان کردید، دو ماه اسپانسر مستقیم داشت و یک ماهش رو اسپانسر نیمه داشته(بخشی از هزینه ها رو تقبل کردن).
ولی این دلیل نمیشه که دوستان توانمند برنامه رو از کمک هاشون محروم نگهدارند. :8::8:
Farhaad
12-08-2011, 11:00 PM
دستت درد نکنه برادر ... کیکش چه شکلیه؟
Shelman
13-08-2011, 05:42 AM
دنبال کیکی بودم که به حال و هوای ماه رمضان بخوره، ولی متاسفانه با بودجه های ما جور در نمی اومد، در ضمن سلیقه بچه ها رو هم نمی دونستم. ولی ایشالا خوششون میاد.
شبیه یه کتابیه که توش اسماشون نوشته شده ...
Nahal
13-08-2011, 10:52 AM
دوستان سلام!
اول براتون آرزوی قبولی طاعات و عبادات دارم. توی این گرما واقعا روزه داری کار خستیه، خدا ازتون قبول کنه.
دوم اینکه کیک سفارش داده شد و به امید خدا توی زمان مشخص به دستمون می رسه.
در مورد هزینه ها هم باید یه گزارش کوچکی خدمت مسئول عزیز و محترم صندوق بانینی :4: بدم و اون اینکه دریافتی صندوق یه بخشی هست و بخش خیلی زیادی هم دوستان به صورت مستقیم هزینه می کنند. مثلا توی بخش کیک( که مستقیما در جریان هستم ) توی این سه ماهی که بیان کردید، دو ماه اسپانسر مستقیم داشت و یک ماهش رو اسپانسر نیمه داشته(بخشی از هزینه ها رو تقبل کردن).
ولی این دلیل نمیشه که دوستان توانمند برنامه رو از کمک هاشون محروم نگهدارند. :8::8:
شلمان جان حدود هزينه هاي كه گفتم تقريبا پرداختي صندوقه از اينكه بعضي از بچه ها لطف ميكنند و خودشون هزينه ميكنند و اينكه در بعضي موارد اسپانسر داشتيم مطلعم
Nahal
13-08-2011, 02:37 PM
پيرو اعلام قبلي و درخواست كمك فكري
نظري نبود؟؟؟
بعد از ظهر بايد برم خريد:7:
Shelman
13-08-2011, 05:19 PM
ببخشید فکر می کنم دیر شده ولی بسته های آبی رنگ دفعه قبل برای دختران خیلی طرفدار داشت. نمی دونم بودجه برسه یا نه !
برای آقا پسر ها هم من پیشنهاد می کنم تفنگ های ساچمه پلاستیکی رو هم مد نظر داشته باشید.
لگو های ایرانی ( قیمتشون مناسبه ) توی خلاقیت بچه ها می تونه موثر باشه ...
با عرض ادب و احترام
دوستان گلم من ي پيشنهاد دارم اگه مقدور باشه اون هم اينكه ي تقويم درست بشه براي برنامه هاي به صورت ساليانه كه از همين الان تا آخر سال كه نه كار به دقيقه 90 بكشه و نه اينكه دقدقه هاي ديگه .:8:
مشکل از برنامه ریزی نیست؛ اگر برنامه صدماه آینده هم از الان اعلام شود، وقتی بچه ها در زمان های مقرر کارهایی را که خواسته می شود انجام ندهند و همه بار اجرایی بر دوش دو سه نفر بیفتد، حتی اگر روز قبل از برنامه هم اعلام داشته باشیم اتفاقی نمی افتد!!!!!!:22:
ضمنا مبالغ واريزي دوستان در 3 ماه اخير به اين ترتيب بوده :
ارديبهشت : 174000 تومان
خرداد : 187000 تومان
تير : 175000 تومان
و متوسط هزينه هاي انجام شده در هر ماه حدود 300000 تومان ، ريز هزينه ها رو كه شامل خريد كادو ،كيك و شام ميشه رو تا شنبه اعلام ميكنم
با مقايسه مبلغ واريزي و هزينه شده در هر ماه ميبينيد كه صندوق اوضاع خوبي نداره
بنابراين براي تداوم اينكار همين امروز نيازمند ياري سبزتان هستيم:6:
جانا سخن از زبان ما می گویی.....:17:
**دوستانی که می توانند فردا حدود 2 ساعت زودتر در محل موسسه حاضر شوند و در تزئینات و سفره چینی کمک کنند لطفاً به من اطلاع دهند!
Farhaad
14-08-2011, 12:20 PM
بازي هاي كامپيوتري مناسب سن و سالشون كه ايراني هم باشه خوب نيست؟
AzinAzin
14-08-2011, 09:16 PM
بچه ها آمار نشان از آینده روشنی نداره... باید بجنبیم وگرنه از ماه های بعد بچه های گل رو دیگه نمیتونیم ببینیم...:2:
kai-zen
14-08-2011, 11:17 PM
مشکل از برنامه ریزی نیست؛ اگر برنامه صدماه آینده هم از الان اعلام شود، وقتی بچه ها در زمان های مقرر کارهایی را که خواسته می شود انجام ندهند و همه بار اجرایی بر دوش دو سه نفر بیفتد، حتی اگر روز قبل از برنامه هم اعلام داشته باشیم اتفاقی نمی افتد!!!!!!:22:
جانا سخن از زبان ما می گویی.....:17:
**دوستانی که می توانند فردا حدود 2 ساعت زودتر در محل موسسه حاضر شوند و در تزئینات و سفره چینی کمک کنند لطفاً به من اطلاع دهند!
باران مهر آسمان است نه بغض آن ، همانند آدمیان مهرورزی که می بارند و کینه توزانی که خشک و بی نشانند
من زودتر میام تا خدمتی برای شادی و خوشی این بچه ها کنیم
Farhaad
14-08-2011, 11:34 PM
کاش بشه واسه برنامه افراد جدیدی پیدا کرد ...فک کنم همه ما تو اشناهامون کسانی داشته باشیم که تمکن مالی داشته باشن .. باید 1 کم تبلیغاتمونو بیشتر کنیم اگه بخوایم کادو ها و یا شام رو بهتر کنیم .. باید بتونیم منابع مالی بیشتری جذب کنیم .میدونم که تا حالا هم بوده این موضوع اما هنوز کمه .. کاش بچه ها اگه وبلاگ دارن یا تو کتاب صورتی این موضوع شیر شه .. هستن دوستانی از ما که اینجا نباشن اما داوطلب برای کمک باشن....بچه ها خوش بگذره بهتون .. جای منم به آسمون نگاه کنید.:)
ماهان
15-08-2011, 09:58 AM
برای بانیان و مسئولین اجرای برنامه آرزو موفقیت دارم
انشالله در برنامه های بعدی فرصتی بشه ببنمتون :9:
برای بانیان و مسئولین اجرای برنامه آرزو موفقیت دارم
انشالله در برنامه های بعدی فرصتی بشه ببنمتون :9:
آقای نادری جاتون خیلی خالی خواهد بود... عادت کردیم به حضور گرمتون :2:
kamiar
15-08-2011, 09:52 PM
خوشا به حالتان که الان در جشن ایتام هستید.
متأسفانه نتوانستم حضوری شرکت کنم ایشالا بتوانیم اندک ثوابی نیز ما ببریم ....
اما ....
نهال جان مرسی از اطلاعات شفافی که دادید. یک سؤال: مابقی اش از کجا تأمین می شود؟؟؟؟؟؟؟
Farhaad
15-08-2011, 10:52 PM
خزانه ی غیب .....:)
Shelman
16-08-2011, 01:32 AM
lمن برگشتم. روز پر باری بود البته به جز قسمتی که کیکو تحویل دادم.
خدا رو شکر همون طور که پیش بینی می کردم و انتظار داشت خدا هم مثل همیشه کمکون بود و برنامه با جیب خالی به خوبی برگزار شد :4: البته اینو نگفتم که دوستان کم لطفی کنند و برنامه های بعدی وضع بدتر بشه.
از گروه ستارگان و ستاره نگاران و ستاره بینندگان هم به نوبه خودم متشکرم. واقعا تجربه جالبی بود که خودم رو اینقدر از نزدیک ببینم :16: (ماهو میگم )
ایشالا در اولین فرصت تصاویری رو هم تقدیم دوستان غایب می کنم .
آقای آذین، نهال خانم! همه دوستان دست اندرکار ! خدا قوت ... :8:
دست همه باحالا و با معرفتا گرم
این برنانه ام با سرپرستی محمد جان و همکاری معصومه خانم و احمد عزیزو بقیه دوستان عالی برگذار شد:5:
انشاا.. دفعه دیگه دوستان کمکهای مالیشونو دریغ نکنن:3:
شاد کردن هنر بچه های آنو :8:
از ستاره نگاران و ستاره بینندگان تشکر. ما که ماهو ندیییییییییییییییییدیم
از ستتاره خانمم بابت اون تقویما متشکرم
میبینمتون دوستان گل
Armin
16-08-2011, 02:53 AM
برنامه متفاوتی بود....
دست تمام دوستان درد نکنه...
کلا هر چی اوضاع بحرانی تر بشه برنامه ها عالی تر اجرا می شه...
اما ایمان دارم کار خیر هیچ وقت لنگ نمی مونه....
به امید برنامه های بهتر...
ستاره بنیادی
16-08-2011, 12:56 PM
من هم به نوبه ی خودم از همه ی دوستان عزیز تشکر می کنم که صمیمانه دوستای منجم من رو توی جمع پذیرفتید :1:
یه تشکر ویژه هم از azin عزیز که از پیشنهاد من کلی استقبال کرد و مهربانانه مقدمات همکاری رو فراهم کرد :1:
امیدوارم باز هم بتونیم در کنار هم برنامه اجرا کنیم
برنامه ی خیلی خوبی بود
---------------
امیر جان :
گردونه! گردونه ی آسمون ! تقویم چیه برادر من ؟؟؟؟ ::4:
حالا البته باز به شما ! دوستای من که یاد گرفتن : می گن پیتزا بُر :21:
Farhaad
16-08-2011, 01:37 PM
دوستان خدا قوت ... خیلی دوست داشتم تو برنامه شرکت کنم . اما ...:(
Shelman
16-08-2011, 03:13 PM
گردونه! گردونه ی آسمون ! تقویم چیه برادر من ؟؟؟؟ ::4:
حالا البته باز به شما ! دوستای من که یاد گرفتن : می گن پیتزا بُر :21:
همش تقصیر این مرتضی است که هرچی میشنوه تکرار می کنه ! :10:
آخرشم یه دونه اشو به من ندادید ستاره خانم ... :17:
ولی واقعا تجربه جالبی بود، تازه استفاده های متعدد دوربین دو چشمی رو هم فهمیدی علاوه بر رسد ماه، ستاره های دیگه ای رو هم رسد کردن دوستان !!:10::10:
همنورد
16-08-2011, 08:19 PM
دوستان لحظاتي كه در جمع صميمي و گرم شما بودم به من خيلي خوش گذشت.
حيف كه نتونستيم تو گروه ستاره بينندگان قرار بگيريم.
اذين جان از اين كه اين برنامه با تمام جزئياتش رو جمع مي كني سپاس.
Farhaad
16-08-2011, 09:31 PM
مول مول .. طوطی میشود....
Shelman
16-08-2011, 11:07 PM
با اجازه بزرگتر ها! :9:
اول این تصویر تار رو تدیم می کنم به تیم ستاره شناسی و مدیر ارشد و محترم ستاره خانم بنیاد
You can see links before reply
دوم یه سوال دارم، واقعا این بادکنک ها چرا تهشون کش داره ؟
برنامه دیگری رقم خورد و این بار با جیب خالی، به لطف خدا و بانی شدن دو سه نفر، پز عالی فراهم شد! شاید بهترین برنامه از لحاظ کیفی بود و البته تجربه ای متفاوت از آمیختن افطار، موسیقی زنده و رصد. امیدوارم مقبول درگاهش قرار بگیرد. سپاس از همه بچه هایی که در اجرای خوب برنامه همراهیمون کردن. سپاس ویژه از مالباخته عزیز احمد که غم بزرگی را که بر دلش سنگینی می کرد به روی ماهش:3: نیاورد تا دیشب کسی ناراحتی نبینه!!!!به افتخار حسابدار خوش حساب معصومه جان، و هم چنین بانی آش و بانی شمشیری :3: بچه های تزئینات سپاس از همکاری خوبتان....جای غایبان خالی...
Nahal
17-08-2011, 12:40 PM
اين برنامه هم گذشت و به لطف خدا و همكاري و زحمت دوستان به خوبي برگزار شد
تشكر ويژه از باني شام ، آش و از احمد عزيز و مادر محترمشون كه قبول زحمت كرده بودند
از ستاره عزيز و دوستانشون كه يك برنامه متفاوت داشتيم
و دوستان پايه هميشگي
اميد كه زحمت همگي مقبول باشه و توفيق برنامه هاي بعدي و بهتر رو داشته باشيم
اما ....
نهال جان مرسی از اطلاعات شفافی که دادید. یک سؤال: مابقی اش از کجا تأمین می شود؟؟؟؟؟؟؟
كاميار جان در اين چند ماهه صندوق مقداري موجودي از قبل داشته و در يكي دو مورد هم اسپانسر داشتيم و شكر خدا هر ماه سپري شده
اما اين موجودي از قبل ، در حال خالي شدنه و براي استمرار برنامه بايد كاري بكنيم
واريزي اين ماه دوستان : در حدود 2/600/000 ريال
هزينه ها:
كادو - 2/495/000 ريال
ساير - 318/000 ريال
ضمنا قسمتي از هزينه ها توسط دوستان تقبل شده براي شام و افطار باني داشتيم
هزينه اياب و ذهاب و آژانس متولدين هم توسط آقاي آذين پرداخت شده
Azam.A
17-08-2011, 12:50 PM
واقعا خوشحالم که این برنامه به خوبی برگزار شده و همه راضی هستند. متاسفانه این دفعه من سعادت نداشتم که تو برنامه نقشی داشته باشم. در رابطه با هزینه های برنامه هم فکر نمیکنین بهتر باشه اون رقمی رو که به عنوان حداقل مبلغ قابل پرداخت اعلام میکنیم بالاتر ببریم؟
minadavari
17-08-2011, 01:25 PM
:41:ازهمه دوستان وعوامل وبانی مراسم که قبول زحمت کردن ودل این بچه هاراشادنمودن سپاسگذاریم
:41:انشااله دربرنامه های آتی بتونم شرکت کنم:63:
مطمئنادراین ماه مبارک برنامه بیشتر مقبول واقع شده (خداوندهمه شماراعاقبت به خیرکند انشااله....):53::53::53:
هزينه اياب و ذهاب و آژانس متولدين هم توسط آقاي آذين پرداخت شده
البته از محل کمک های دفعه های قبل بوده
واقعا خوشحالم که این برنامه به خوبی برگزار شده و همه راضی هستند. متاسفانه این دفعه من سعادت نداشتم که تو برنامه نقشی داشته باشم. در رابطه با هزینه های برنامه هم فکر نمیکنین بهتر باشه اون رقمی رو که به عنوان حداقل مبلغ قابل پرداخت اعلام میکنیم بالاتر ببریم؟
اعظم جان مبلغ اعلامی حداقل ممکنه، ما مصرّانه از دوستان تقاضا داریم بیش از این مبلغ کمک کنند اما نمی شود رقم خیلی بالاتری را به عنوان الزام تعیین کرد. چون در این صورت احتمال این که استقبال از حضور در برنامه کمرنگ تر شه وجود داره.
kai-zen
17-08-2011, 04:39 PM
برنامه این سری هم با کمک خدا و همکاری دوستان اجرا شد
و حسابی پر بارتر برای شکما بود :4:
خسته نباشید میگم به همه تیمها از موزیک تا رصد و ...
احمد جان امیدوارم خدا بپذیره و کمکتم کنه تا ...:3:
در این روزای ماه رمضون با دهان روزه همه زحمت کشیدن تا دل کودکانی را شاد کنیم
پیشنهادم اینه که در برنامه های بعدی از برنامه های فوق برنامه که دوستان میتونن اجرا کنن یا زمینشو ایجاد کنن بیشتر ببینیم
donkishot
18-08-2011, 07:33 AM
دست همگی درد نکنه
کما اینکه این دفعه با کمبود منابع مالی مواجه بودید ولی ظاهرا به بهتربن نهو برگزار شده
خوش بحالتان که لذت این کار رو بردید شخصا از تک تک دست اندرکاران تشکر میکنم
باشد که از این به بعد مثل دفعات قبل بتونم افتخار حضور در برنامه ایتام رو داشته باشم
خدا قوت
دست همگی درد نکنه
کما اینکه این دفعه با کمبود منابع مالی مواجه بودید ولی ظاهرا به بهتربن نهو برگزار شده
خوش بحالتان که لذت این کار رو بردید شخصا از تک تک دست اندرکاران تشکر میکنم
باشد که از این به بعد مثل دفعات قبل بتونم افتخار حضور در برنامه ایتام رو داشته باشم
خدا قوت
دلمون براتون تنگ شده، امیدوارم در برنامه های بعد باز هم شما را ببینیم :1:
ستاره بنیادی
18-08-2011, 06:02 PM
یه سوال دارم، واقعا این بادکنک ها چرا تهشون کش داره ؟
واسه این : You can see links before reply (You can see links before reply)
:4::4::4::4::10::10::10:
AzinAzin
19-08-2011, 02:51 AM
خسته نباشید .دست همه درد نکنه.
دست گل همتون درد نكنه شايد تنها چيزي باشه كه من مي تونم بگم :8:
وقتي اين تصاوير رو مي بينم و شادي رو تو چش همه اون بچه ها بغض گلوم رو مي گيره
خوشابه سعادت شما كه توشه اي رو براي آخرتتون فراهم كرديد.
بدرود و به اميد ديدار همتون:3:
ستاره جان ممنون از عکس های زیبات، اگر لطف کنی هر چه زودتر صورت های بچه ها رو در عکس ها محو کنی ممنون میشم. سیاست برنامه ما این بوده و هست که عکس بچه ها به طور واضح روی سایت قرار نگیره. فکر می کنم اخلاقی تر باشه. سپاس
ماهان
03-09-2011, 12:33 PM
بچه ها دستتون درد نکنه
ببخشید نتونستیم بیایم .
انشالله برنامه های بعدی توفیق باشه درخدمت شما باشیم
Fariba
04-09-2011, 11:22 AM
حتما خيلي به همه خوش گذشته و برنامه هم عالي برگزار شدخ.
دست همه درد نكنه به ويژه جناب اوكل الوكلاء.
آذين خان به سلامتي برنامه شهريوري ها كي هست؟ من از حالا آماده ام
babak.roohbakhsh
04-09-2011, 04:20 PM
برنامه شهریور ماه هستم البته شاید خودم نباشم ولی کتاب ها جانشین من هستند امید وارم در برنامه شهریور بتونم بیام :wink:
Fariba
12-09-2011, 01:02 PM
شهريور داره تموم ميشه اما هنوز خبري نيست
به دلایلی تا کنون امکان پذیر نشد برنامه داشته باشیم. اگر دوستان بتوانند در فرصتی کوتاه کارها را جمع و جور کنند برای اواسط هفته آینده امکان برگزاری برنامه هست....
amirlashkarizadeh
12-09-2011, 09:05 PM
محمد جان من تاحالا نتونستم تو این برنامه شرکت کنم خیلی دوست دارم ولی همیشه وسط هفته برنامرو میزارین منم سرکارم .اگه میتونین جمعه برگزار کنید خیلی خوبه.دست حق بهمراهت.
kai-zen
12-09-2011, 11:08 PM
ممد زودتر تاپیکشو بزن خب
دیر میشه
راهش بنداز به امید خدا حلش میکنیم:3::8:
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2023, Jelsoft Enterprises Ltd.