PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برنامه های تئاتر

Peymankhah
20-10-2009, 11:26 AM
در این مبحث نسبت به ارسال پستهای مربوط به تئاتر ز جمله معرفی سالنها، برنامه های تئاتر سالنها، پیشنهاد تئاتر، توصیه به دوستان و ... اقدام کنید.

Peymankhah
20-10-2009, 12:02 PM
برنامه های تئاتر شهر در پاییز

h t t p:// w w w .theatermoghavemat.ir/news/1387/06/post_306.php

یازده اثر نمایشی در نوبت اجراهای فصل پاییز تالارهای مختلف مجموعه تئاتر شهر قرار دارند.به گزارش سایت تئاتر مقاومت به نقل از روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر، "مهمانسرای دو دنیا" به کارگردانی سهراب سلیمی عنوان اثر نمایشی است که از اوایل مهرماه در تالار اصلی تئاتر شهر به روی صحنه می رود.
"متابولیک" به کارگردانی آتیلا پسیانی، "سیر طولانی روز در دل شب" به کارگردانی اکبر زنجانپور و "مانیفست چو" به کارگردانی محمد رحمانیان هم عنوان نمایش هایی هستند که در نوبت اجراهای تالار چهارسو قرار گرفته اند.
در تالار قشقایی نیز پس از پایان اجرای نمایش "فصل خون" به کارگردانی ایوب آقاخانی نمایش های "قانون نانوشته" به کارگردانی سپیده نظری پور، "25 هزار بار برای آنکه بگویم دوستت دارم" به کارگردانی چیستا یثربی و هفت خاج رستم به کارگردانی شکرخدا گودرزی در نوبت اجرای این تالار قرار دارند.
نمایش های "یرما" به کارگردانی رضا گوران و "خواستگاری" به کارگردانی اسماعیل شفیعی هم عنوان آثاری هستند که در تالار سایه مجموعه تئاتر شهر اجرا می شوند.
در کارگاه نمایش هم نمایش "زمین و چرخ" به کارگردانی زهرا صبری، یک اثر نمایشی – که هنوز نام آن مشخص نشده است- به کارگردانی فرهاد شریفی و "مجسمه های یخی" به کارگردانی مسعود موسوی به روی صحنه خواهد رفت.

saba
20-10-2009, 01:04 PM
ممنون آقای پیمانخواه
پیشنهاد فوق العاده خوبی من با بخش تئأتر ش موافقم @};- تحت هر شرایطی فکر میکنم اکثر تئاتر ها
که در سالنهای پایتخت اجرا میشن ارزش یک بار دیدن و وقت گذاشتن رو داره @};-
من هستم ~o)

Mehrdad
20-10-2009, 01:38 PM
برنامه های تئاتر شهر در پاییز

h t t p:// w w w .theatermoghavemat.ir/news/1387/06/post_306.php

یازده اثر نمایشی در نوبت اجراهای فصل پاییز تالارهای مختلف مجموعه تئاتر شهر قرار دارند.به گزارش سایت تئاتر مقاومت به نقل از روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر، "مهمانسرای دو دنیا" به کارگردانی سهراب سلیمی عنوان اثر نمایشی است که از اوایل مهرماه در تالار اصلی تئاتر شهر به روی صحنه می رود.
"متابولیک" به کارگردانی آتیلا پسیانی، "سیر طولانی روز در دل شب" به کارگردانی اکبر زنجانپور و "مانیفست چو" به کارگردانی محمد رحمانیان هم عنوان نمایش هایی هستند که در نوبت اجراهای تالار چهارسو قرار گرفته اند.
در تالار قشقایی نیز پس از پایان اجرای نمایش "فصل خون" به کارگردانی ایوب آقاخانی نمایش های "قانون نانوشته" به کارگردانی سپیده نظری پور، "25 هزار بار برای آنکه بگویم دوستت دارم" به کارگردانی چیستا یثربی و هفت خاج رستم به کارگردانی شکرخدا گودرزی در نوبت اجرای این تالار قرار دارند.
نمایش های "یرما" به کارگردانی رضا گوران و "خواستگاری" به کارگردانی اسماعیل شفیعی هم عنوان آثاری هستند که در تالار سایه مجموعه تئاتر شهر اجرا می شوند.
در کارگاه نمایش هم نمایش "زمین و چرخ" به کارگردانی زهرا صبری، یک اثر نمایشی – که هنوز نام آن مشخص نشده است- به کارگردانی فرهاد شریفی و "مجسمه های یخی" به کارگردانی مسعود موسوی به روی صحنه خواهد رفت.

حامد جان فكر كنم اشتباهي پيش اومده ؛ اينها تئاترهاي اجرا شده در سال 1387 هستند، به عنوان مثال من مانيفست چو و مهمانسراي دو دنيا رو پارسال ديدم. برنامه تئاتر شهر رو مي توني تو اين سايت پيدا كني
h t t p :// theaters.teatreshahr.com/schedule.html
، البته مي بخشي فضولي كردم رئيس ^:)^

آ- فصیح
20-10-2009, 02:24 PM
مرسی آقا حامد....
منم با سینما و تئاتر موافقم :)
ولی الان تئاتر نمایش آسی نداره!!!!!! :ymsigh:
درضمن آقا مهرداد درست میگن!

Narges
20-10-2009, 02:45 PM
منم اگه بتونم حتما شرکت میکنم :)
ممنون آقا حامد
منتظر برنامه های خوب دوستان میمونیم

Peymankhah
20-10-2009, 03:06 PM
آقا اشتباهی نشده بود =))
میخواستم ببینم حواسها جمعه یا نه 8-| (البته شاعر میگه این و نگی چی بگی 8-} )
آقا خلاصتون کنم قصه این بود یه مبحث از خودمون در کنیم که دوستان سر کار برن که به حمد الله انجام شد :ymapplause:

Meghdad
20-10-2009, 03:13 PM
حامد جان يه كم از هزينه هاى اين برنامه ها هم اطلاعات برسون كه دوستان علاوه بر ذوق و شوق، مايه هم به اندازه كافى با خودشون داشته باشن ;)

Peymankhah
20-10-2009, 03:20 PM
حامد جان يه كم از هزينه هاى اين برنامه ها هم اطلاعات برسون كه دوستان علاوه بر ذوق و شوق، مايه هم به اندازه كافى با خودشون داشته باشن ;)

مقداد جون هدف اصلی بنده در این سایت گول زدنه و لاغیر =)) =)) =))

داداش گرفتاری امان نمیده، زن، بچه، کرایه خونه، مادر زن، کار، خار توران....

فعلا فسفر مغزمون ته کشیده سر حال شدم به روی چشم اخوی...

Mehrdad
20-10-2009, 03:22 PM
آقا اشتباهی نشده بود =))
میخواستم ببینم حواسها جمعه یا نه 8-| (البته شاعر میگه این و نگی چی بگی 8-} )
آقا خلاصتون کنم قصه این بود یه مبحث از خودمون در کنیم که دوستان سر کار برن که به حمد الله انجام شد :ymapplause:

داشتيم؟؟؟ :) بابا داش حامد انگار فراموش كردي ما پارسال پاشنه هاي در تئاتر شهر رو از جا كنده بوديم B-) ، اصلا فرهنگ و هنر از سر و رومون شُرشُر مي ريزه =)) ، جون شما :ymsmug: ;)

Peymankhah
20-10-2009, 03:46 PM
داشتيم؟؟؟ :) بابا داش حامد انگار فراموش كردي ما پارسال پاشنه هاي در تئاتر شهر رو از جا كنده بوديم B-) ، اصلا فرهنگ و هنر از سر و رومون شُرشُر مي ريزه =)) ، جون شما :ymsmug: ;)

بابا امون بـــــــــــــــدیـــــــ ــــــــــــــــــد

سرم گیج رفت، نمیرسیم انجمن ها و پستها را چک کنیم.
سرعت جواب دادن ها داره به زیر 10 ثانیه میرسه
~x( ~x( ~x( ~x( ~x( :-?? :-?? :-?? :-?? :-?? %-( %-( %-( %-( %-(

Mehrdad
20-10-2009, 04:12 PM
من موافقم @};- اگر التزام رکاب بفرمائید

اختيار دارين اگه افتخار داشته باشيم كمال مزيد امتنانه.
:)

Meghdad
20-10-2009, 04:22 PM
من موافقم @};- اگر التزام رکاب بفرمائید

اختيار دارين اگه افتخار داشته باشيم كمال مزيد امتنانه.
:)
در يك طرف انجمن كه ادبيات بيابونى يا جاده ايى راه افتاده و خيلى هم استقبال شده (بيش از 40 پست در دو روز ) و على ايحال هم به گون ديگر ز ادبيات امير كبير وار در شرف حادثه قرار دارد!
:ymhug:

araz
20-10-2009, 07:18 PM

بابا امون بـــــــــــــــدیـــــــ ــــــــــــــــــد

سرم گیج رفت، نمیرسیم انجمن ها و پستها را چک کنیم.
سرعت جواب دادن ها داره به زیر 10 ثانیه میرسه
~x( ~x( ~x( ~x( ~x( :-?? :-?? :-?? :-?? :-?? %-( %-( %-( %-( %-(

حامد جان بقیه دوستان سرعت بالایی ندارن.
میگ میگ گروه و اسپید بالای گروه مقداد جان که رکوردهای زیر 5 ثانیه هم داشته و اسمش رو برای ثبت شدن تو کتاب گینس فرستادن. :D
ای مقدا ای اسپید ای میگ میگ ای خستگی ناپذیر ای.................................

Meghdad
20-10-2009, 07:22 PM
حامد جان بقیه دوستان سرعت بالایی ندارن.
میگ میگ گروه و اسپید بالای گروه مقداد جان که رکوردهای زیر 5 ثانیه هم داشته و اسمش رو برای ثبت شدن تو کتاب گینس فرستادن. :D
ای مقدا ای اسپید ای میگ میگ ای خستگی ناپذیر ای.................................
آراز جان ما خيلى مخلصيم اما هنوز با ركورد هاى مطلوب خيلى فاصله داريم :D
ايشالا جبران ميشه برادر ;)

araz
20-10-2009, 07:25 PM
رفتن به این برنامه ها باید همراه با علاقه باشه و سعی بشه برنامه هایی پیشنهاد بشه که قبلا تایید شده باشه.
چون اینجور برنامه ها،بخصوص تئاتر،باید با روحیات افراد سازگار باشه و ممکن برای کسی که تا حالا تئاتر نرفته و برای اولین بار و بخاطر دیدن دوستان به این برنامه ها میاد خیلی جالب نباشه.
بهتره تو پیشنهادات بیشتر دقت بشه و اگه امکانش هست اطلاعاتی از موضوع فیلم یا تئاتر به همه دوستان داده بشه تا بدونن که اون برنامه درباره چیه.
اینارو برای این گفتم که چون من تجربه این کارو تا حدودی داشتم و دیدم که خیلی از کسایی که تا حالا اینجور برنامه ها رو نرفتن خیلی بهشون خوش نمیگذره بخصوص تئاتر که علاقه مندان خاص خودش رو داره :)

Mehrdad
21-10-2009, 01:02 PM
» اسب‌های پشت پنجره
سالن اجرا: تالار سایه
زمان اجرا: ۲۲ مهر ۱۳۸۸ - ۲۲ آبان ۱۳۸۸ - ۱۹:۰۰
نویسنده: ماتئی ویسنی‌یک
کارگردان: روح الله جعفری
نمایش " اسب‌های پشت پنجره " به نویسندگی" ماتئی ویسنی‌یک " و کارگردانی " روح‌الله جعفری " از روز چهار شنبه 22 مهر ماه - در تالار سایه مجموعه تئاتر شهر به صحنه می‌رود. به گزارش سایت خبری تئاتر شهر داستان این نمایش گوشه‌ای از زندگی سه نسل از زنان را در جامعه انسانی به تصویر می کشد که جنگ باعث برهم ‌زدن کانون خانواده‌ آن‌ها می‌شود.

در این نمایش بازیگرانی" مرجان قمری"،" سیروس همتی"،" مجید رحمتی"،" مژگان خالقی"، "طوفان مهردادیان"، "الهام جعفرنژاد" و" فرزین صابونی" ایفای نقش می‌کنند. مشاور کارگردان: دکتر محمد جعفری سیاوشانی، دستیار کارگردان: رضا بهرامی و مجید رحمتی، آهنگساز: محسن میرزایی، طراح صحنه: بابک کچه‌چیان، مدیر صحنه: روناک جلالی، منشی صحنه: فهیمه حکمت‌اندیش، طراح لباس: کتایون فیض مرندی، دستیاران صحنه: دنیا نصر، قاسم روشنایی، سعید نفیسی، طراح پوستر و بروشور، مرتضی اتابکی، عکاس: نادر بهرامی، رضا بهرامی، فهسمه حکمت‌اندیش، طراح چهره‌پردازی: فریبا ایزدشناس و مدیر روابط عمومی: نادر بهرامی هستند.

گفتنی است: نمایش " اسب‌های پشت پنجره " توسط گروه تئاتر " گیتی " تولید شده است که سرپرستی آن بر عهده روح‌الله جعفری است. جعفری سال گذشته به عنوان جوان برگزیده عرصه فرهنگ و هنر انتخاب شده بود . نمایش اسب های پشت پنجره از فردا چهار شنبه 22 مهر ماه همه روزه به جز شنبه‌ها و ایام تعطیل ساعت 19 و به مدت 70 دقیقه در تالار سایه مجموعه تئاترشهر به صحنه می‌رود.

قیمت بلیت: ۵,۰۰۰

Mehrdad
21-10-2009, 01:03 PM
» عشق لرزه
سالن اجرا: تالار چهارسو
زمان اجرا: ۱۲ مهر ۱۳۸۸ - ۱۲ آبان ۱۳۸۸ - ۱۸:۱۵
نویسنده: اریک امانوئل اشمیت
کارگردان: سهراب سلیمی
نمایش "‌ عشق لرزه " تازه ترین اثر نمایشی" سهراب سلیمی" ، از 12 مهر ماه در تماشاخانه چهارسو مجموعه تئاترشهربه مدت 90دقیقه اجرا می شود. به گزارش روابط عمومی مجموعه تئاترشهر، نمایش " عشق لرزه " اثر" اریک امانوئل اشمیت " است که سهراب سلیمی برای اجرا در تماشاخانه چهارسو مجموعه تئاترشهر آن را آماده اجرا کرده است . در این نمایش بازیگرانی چون، " پیام دهکردی "،" ناهید مسلمی" ،" افسانه ماهیان" ،" نسیم ادبی" و" بهناز جعفری" ایفای نقش می کنند. همچنین "سهند ادیبی" دراماتورژی نمایش ،" محمد هراتی" طراحی صحنه آن و "نیما علیزاده" آهنگسازی این نمایش را بعهده دارد . علاقه مندان به کسب اطلاعات بیشتر در مورد اجراهای مجموعه تئاتر شهر می توانند به آدرس اینترنتی You can see links before reply (You can see links before reply) و برای رزرو بلیت نمایش به آدرس اینترنتی You can see links before reply (You can see links before reply)
قیمت بلیت: ۶,۰۰۰

Mehrdad
21-10-2009, 01:04 PM
» لیر شاه
سالن اجرا: کارگاه نمایش
زمان اجرا: ۰۵ مهر ۱۳۸۸ - ۰۵ آبان ۱۳۸۸ - ۱۸:۰۰
کارگردان: آرش داد گر
در نمایش لیر شاه بازیگرانی چون "رضا بهبودی " ،" مهران امام بخش" ، "، " خسرو شهراز" ، " یعقوب صباحی "، " بهناز نازی" ، " جواد نمکی" و " امین طباطبایی " ایفای نقش می کنند .
قیمت بلیت: ۴,۰۰۰
" آرش داد گر " با نمایش" لیر شاه" نوشته ویلیام شکسپیر به کارگاه نمایش تئاتر شهر می آید . نمایش لیرشاه به مدت 130 دقیقه از 5 مهر ماه همه روزه بجز شنبه ها ساعت 30/18 و با قیمت 4000 هزار تومان در کار گاه نمایش مجموعه تئاتر شهر به صحنه می رود .

Mehrdad
21-10-2009, 01:04 PM
تئاتر پيشنهادي من:

» رومولوس کبیر

سالن اجرا: تالار اصلی
زمان اجرا: ۰۵ مهر ۱۳۸۸ - ۲۲ آبان ۱۳۸۸ - ۲۰:۱۵
نویسنده: فردریش دورنمات
مترجم: حمید سمندریان
کارگردان: نادر برهانی مرند
در این نمایش بازیگرانی چون سیامک صفری ، علا محسنی ، سهراب سلیمی ، فرزین محدث،‌ریما رامی نفر ، ‌افسانه ماهیان،‌رحیم نوروزی ،‌مهدی سلطانی ، کوروش نریمانی ،‌داریوش موفق ،‌داریوش فائزی وهادی عامل ایفای نقش دارند .
قیمت بلیت: ۸,۰۰۰
نمایش " رومولوس کبیر " که از پنجم مهرماه با کارگردانی "نادر برهانی مرند" در تماشاخانه اصلی مجموعه تئاترشهر اجرا می شود نمایش "‌ رومولوس کبیر " نوشته "فردریش دورنمات" است که "نادر برهانی مرند " آنرا کارگردانی کرده و از پنجم مهرماه تا 22 آبان ماه در تماشاخانه اصلی مجموعه تئاترشهر اجرا می شود . همچنین "هادی عامل" دستیار کارگردان و" رضا شاپورزاده" طراح صحنه نمایش است . این نمایش در تاریخ ذکر شده، هر شب به غیر از روزهای شنبه و ایام تعطیل، ساعت 20:15 به مدت 110 دقیقه در تماشاخانه اصلی مجموعه تئاترشهر اجرا می شود .

saba
24-10-2009, 11:20 AM
رومولوس کبیر رو تعریفش رو زیاد شنیدم دوست دارم ببینمش ;) ،اگر توفیق همراهی داشته باشم @};-

Mehrdad
25-10-2009, 04:54 PM
رومولوس کبیر رو تعریفش رو زیاد شنیدم دوست دارم ببینمش ;) ،اگر توفیق همراهی داشته باشم @};-

منم همينطور اگه خدا بخواد اولين برنامه تئاتر آنوبانيني رو برگزار مي كنيم البته اگه رئيس و رئيس رئيس موافق باشن @};-

Mehdi
25-10-2009, 05:14 PM

منم همينطور اگه خدا بخواد اولين برنامه تئاتر آنوبانيني رو برگزار مي كنيم البته اگه رئيس و رئيس رئيس موافق باشن @};-
احتمال اینکه همراهیتون کنم کمه اما این باعث نمیشه مخالفتی داشته باشم :)
فقط در اجرای برنامه ها نیم نگاهی به این پست هم داشته باشید
viewtopic.php?f=67&t=376 (You can see links before reply)

saba
26-10-2009, 11:34 AM
ممنون آقا مهدی از یاد آوری های بموقع وتذکرات بجاتون
خوبی برنامه های این گروه در کل آزاد بودن عملکرد اعضاء وعدم تعهد اعضا بابت حضور در کلیه برنامه های گروه حال چه فرهنگی چه طبیعت گردی وغیره .........با در نظر گرفتن محدوده سنی (از جهت بلوغ فکری نه رشادت عاطفی ،سوء تعبیر نشه )ونوع انتخاب که همیشه آزادانس فکر نمی کنم جای نگرانی باشه اگر هر کدوم از ما بیاد داشته باشیم در چه موقعیتی وبا چه ارزشها وهنجارهایی روبرو هستیم مشکلی پیش نمی آد بشرطی که بقول یکی از دوستان ;) تمام آخر هفته هارو بدون در نظر گرفتن شرایط برای گروه کنار نذاریم . *-:)
در هر صورت شما وپروانه خانم که خوشبختید که یک دل وهمنفس به دنبال اهداف مشترکتان هستید @};- امیدوارم همیشه شاد کنار هم زندگی کنید :-bd

Mehdi
26-10-2009, 12:59 PM
در هر صورت شما وپروانه خانم که خوشبختید که یک دل وهمنفس به دنبال اهداف مشترکتان هستید @};- امیدوارم همیشه شاد کنار هم زندگی کنید :-bd
عهد ما با لب شیرین دهنان بست خدای .... ما همه بنده و این قوم خداوندانند

Mehrdad
31-10-2009, 04:25 PM
تئاتر پيشنهادي 2:

هاملت با سالاد فصل

سالن اجرا: تماشاخانه سنگلج
زمان اجرا: ۵ مهر ۱۳۸۸ تا ۲۲ آبان ۱۳۸۸ - 19:00
نویسنده: زنده‌ياد اکبر رادي
کارگردان: هادي مرزبان
در این نمایش بازیگرانی بهروز بقايي، فردوس کاوياني، رضا فياضي، ايوب آقاخاني، بهاره رهنما و فرزانه کابلي ایفای نقش دارند .
قیمت بلیت: ۰۰۰ ,6

نمایش "‌ هاملت با سالاد فصل" نوشته "زنده‌ياد اکبر رادي " است که " هادي مرزبان " آنرا کارگردانی کرده و از پنجم مهرماه تا 22 آبان ماه در تماشاخانه سنگلج اجرا می شود . این نمایش در تاریخ ذکر شده، هر شب به غیر از روزهای شنبه و ایام تعطیل، ساعت 19در تماشاخانه سنگلج اجرا می شود .

[پي نوشت: بچه ها اين هم تئاتر خوبيه، تا الان پنج هزار نفر ازش ديدن كردن]

saba
01-11-2009, 11:02 AM
کاش دوستان اینقدر که به طبیعت علاقه مند بودن ;) یکمی هم اهل هنر های نمایشی بودند :((
آخه چرا :(( :(( نمیریم تئاتر

Parvaneh
01-11-2009, 11:28 AM
در هر صورت شما وپروانه خانم که خوشبختید که یک دل وهمنفس به دنبال اهداف مشترکتان هستید @};- امیدوارم همیشه شاد کنار هم زندگی کنید

ممنون سبا جان ،
سفر خارتوران که اون همه چادر به پا شده بود و همه خواب بودند ، من و مهدی روی سکو نشسته بودیم و با نگاهی به بچه هامون داشتیم فکر می کردیم که چقدر دوست داریم که بچه هامون زودتر سر و سامون بگیرند و خوشبخت بشند ...
چه حس قشنگی بود ... تا جای پدر و مادرا نباشید نمی تونید درک کنید . ;)

Mehrdad
01-11-2009, 12:05 PM
کاش دوستان اینقدر که به طبیعت علاقه مند بودن ;) یکمی هم اهل هنر های نمایشی بودند :((

سبا جان غصه نخور همه بچه هاي انوبانيني اهل هنر و فرهنگ هستند مگه نه بچه ها :) ;) ان شاء الله اولين فرصت، بخصوص اينكه در ورژن جديد سايت تئاتر شهر امكان خريد اينترنتي بليت مهيا شده كه كارو خيلي راحت تر كرده :ympeace:

Meghdad
01-11-2009, 02:00 PM

سبا جان غصه نخور همه بچه هاي انوبانيني اهل هنر و فرهنگ هستند مگه نه بچه ها :) ;) ان شاء الله اولين فرصت، بخصوص اينكه در ورژن جديد سايت تئاتر شهر امكان خريد اينترنتي بليت مهيا شده كه كارو خيلي راحت تر كرده :ympeace:
سبا خانم تئاتر هم ميريم ;)
به نظرم در مورد علاقه به طبيعت و هنر هم اين گفته ويل دورانت كاملا قضيه رو روشن ميكنه:

آن‌جا که طبیعت توقف می‌کند، هنر آغاز می‌شود.

فقط يه كم صبر كن... ;)

آقا مهرداد موضع خريد اينترنتى و اين چيزا بود كه همه چى حل بود!
مسئله اصلى وقت و زمان خالى هست كه نداريم (يا حداقل از طرف خودم بگم: بيشتر اوقات فراغت پره)
آدم هر جاى تقويم رو نگاه ميكنه يه مناسبت يا برنامه ايى هست كه پُرش كرده باشه و اينجا هم كه ماشاله دوستان انقدر فعالانه پيشنهاد برنامه ميدن كه جاى خالى نميمونه ;)
اميدوارم در اولين فرصت كه همه زمان خالى داشته باشيم به برنامه فرهنگى هنرى گروه هم برسيم :ymhug:

saba
08-11-2009, 10:46 AM
دوستان ما تا کی باید منتظر برنامه تئاتر بمونیم =(( این برنامه رو می تونیم چهارشنبه بعداز ظهر داشته باشیم :-\ :-? (-|

Meghdad
08-11-2009, 03:10 PM
سبا خانم اگه پايه هستى هماهنگ كنيم اين هفته بريم؟
انقدر فشردگى برنامه و كار هست فكر نكنم بعدا فرصتى براى تئاتر پيش بياد، بهتره هر چه زودتر اجراش كنيم تا پشت گوش نيافتاده ;)

saba
08-11-2009, 05:03 PM
پیرو رأی زنیهای جلسه هیأت مدیره در راستای مذاکره با دکتر جهت نیل به اهداف آقا مجید در قالب تلفن همراه وخاطر نشان کردن صحت مطالب عنوان شده اعلام بفرمائید همراهی از ماست که بر ماست ;) :D
آفتاب آمد دلیل آفتاب @};-

Meghdad
08-11-2009, 05:58 PM
پیرو رأی زنیهای جلسه هیأت مدیره در راستای مذاکره با دکتر جهت نیل به اهداف آقا مجید در قالب تلفن همراه وخاطر نشان کردن صحت مطالب عنوان شده اعلام بفرمائید همراهی از ماست که بر ماست ;) :D
خيلى سعى كردم #-o
ولى متوجه نشدم چى شد!! L-) :-\
اما فكر كنم معادل همون "باشه بريم" باشه :D ;)

Soheila
09-11-2009, 12:37 AM
منم هستم،آخه تئاتر خونم کلی پایین افتاده :D !

saba
09-11-2009, 11:24 AM
منم هستم،آخه تئاتر خونم کلی پایین افتاده :D !

:ymapplause: من بهتون افتخار می کنم :ymhug: واز صمیم قلب خوشحالم که شما هم علاقه مند هنرهای نمایشی هستید :ympray: @};-

saba
09-11-2009, 11:26 AM
برادر مقداد از دکتر که خبری نشد ;)) :-w :-\

یکی برنامه بزاره :)] ~x(

Meghdad
09-11-2009, 12:33 PM
فكر نكنم بيشتر از 4 نفر باشيم!
سبا من تو اين هفته نميرسم كه هماهنگى و... اين كارا رو انجام بدم.
لطفا خودت يا دكتر كارو دست بگيرين كه از اين هفته نمونيم (اگه نشه ديگه از دست رفته ها! #:-s )

Night_Moon
11-11-2009, 10:53 PM
منم هستم خیلی وقته نرفتم یه برنامه ی درست و حسابی ببینم.
فقط مشخص کنید کدوم برنامه رو میخوایم بریم.

Meghdad
09-12-2009, 05:25 AM
فیروزه
سالن اجرا: تالار اصلی تئاتر شهر
زمان اجرا: ۰۴ آذر ۱۳۸۸ تا ۰۳ دى ۱۳۸۸ - ۱۸:۳۰
نویسنده و کارگردان: بهزاد فراهانی
در این نمایش بازیگرانی چون، فهیمه رحیمی، فرخ نعمتی، مهدی میامی، شیوا ابراهیمی، نقی سیف جمالی، امیرمهدی کیا، مهرخ افضلی، شیوا ابراهیمی، شقایق فراهانی، بهزاد فراهانی، بیوک میرزایی، حمید صفایی، عزیز هنرآموز، سیاوش چراغی پور، مرتضی مسجدجامعی، عبداله احسانی و . . . ایفای نقش دارند. همچنین مهدی میامی مشاورکارگردان، فخری سلیمی دستیار کارگردان و رضا شاپورزاده طراح صحنه نمایش است.
قیمت بلیت: ۷,۰۰۰

You can see links before reply d9.JPG
نمايش فیروزه نمایشی است طولانی که پنج نمایش کوچکتر را در درون خود می‌پروراند. نمایشهایی که شامل مطالب سانسور شده زندگی هنری نویسنده ای است که برای مرگ خود اجرا می کند تا مگر بتواند از چنگال او رهایی یابد.
در اين نمايش مرگ به سراغ نويسنده و کارگردان نمايش که يک نفر است مى‌آيد تا جانش را بستاند اما با مشکلاتى روبرو مى‌شود.

در اين رابطه بخوانيد:
"فیروزه" پرمخاطب‌ترین نمایش مجموعه تئاتر شهر است

You can see links before reply

Majid
09-12-2009, 11:28 AM
اینهایی که گفتی یعنی چه؟ #-o
من این وسط چکاره بیدم؟

Peymankhah
02-01-2010, 03:33 PM
داريوش فرهنگ و تمرينات اين روزهاي نمايش گاليله:

ht tp:// hamshahrionline.ir/News/?id=104922

Peymankhah
05-01-2010, 03:58 PM
دوستداران تئاتر ببینند
سايت انجمن هنرهاى نمايشى ايران كه محتواى خبرى و تحليلى در مورد هنرهاى نمايشى ارايه ميدهد:
ht tp://w ww.theater.ir

سايت تئاتر شهر تهران:
ww w. teatreshahr.com

Soheila
10-01-2010, 01:21 PM
دوستان عزیز سلام

پیش فروش اینترنتی بلیط های بیست و هشتمین جشنواره تئاتر فجر از امروز شروع شده و تا 23 دی ماه ادامه داره.
برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت زیر مراجعه کنید:

برنامه های نمایش ها را می توانید در لینک زیر مشاهده بفرمایید:

SAEID
27-03-2010, 01:34 PM
15 اثر نمایشی با فرا رسیدن فصل بهار و بعد از تعطیلات نوروزی، زینت‌ بخش تالارهای نمایشی می‌شوند.
به گزارش سایت ایران تئاتر، تالارهای نمایشی شهر تهران از نیمه فروردین‌ماه بهاری دیگر را تجربه می‌کنند تا آغازی دوباره بر فعالیت‌های آن‌ها در طول سال یک سال پر تلاطم باشد.
مجموعه تئاترشهر
تالار اصلی این مجموعه از نیمه فروردین‌ماه میزبان نمایش "پروفسور بوبوس" به کارگردانی "آتیلا پسیانی" می‌شود. در این نمایش چهره‌های سینمایی و تلویزیونی همچون رضا کیانیان، هانیه توسلی، لیلی رشیدی، بابک حمیدیان، فاطمه نقوی و... به ایفای نقش خواهند پرداخت که از 27 فروردین‌ماه مهمان این تالار خواهد شد.
نمایش ایتالیایی "دکتر فرانکشتاین" به کارگردانی "سالماتره تراماچره" از 17 فروردین‌ماه در تالار چهارسو مجموعه تئاتر شهر روی صحنه می‌رود.
این نمایش در بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر موفق به کسب جایزه بهترین بازیگر مرد شد.
تالار سایه بعد از تعطیلات نوروزی میزبان اجرای نمایش "مکبث" به کارگردانی رضا ثروتی است.
این اثر نیز در بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، جایزه ویژه جشنواره را از آن خود کرد.
در کارگاه نمایش نیز نمایش "11:11" به کارگردانی مشترک "رکسانا بهرام و حسن برزگر" اجرا می‌شود. این نمایش که از مشاوره پانته‌آ بهرام برخوردار بوده، داستان مردی است که در خواب گم می‌شود.
نمایش "خدا در آلتونا حرف می‌زند" به کارگردانی "مسعود دلخواه" نیز در تالار قشقایی مجموعه تئاترشهر اجرا می‌شود. در این نمایش بازیگرانی چون بهزاد فراهانی، آهو خردمند، بهاره رهنما، کاظم بلوچی، محبوبه بیات و... به ایفای نقش می‌پردازند.
تماشاخانه ایرانشهر
اجرای دو نمایش "مکاشفه در باب یک مهمانی خاموش" و "به خاطر یک مشت روبل" تا بعد از تعطیلات نوروزی ادامه می‌یابد.
نمایش "مکاشفه در باب یک مهمانی خاموش" به کارگردانی "رضا حداد" با بازی لیلی رشیدی، برزو ارجمند، سیامک انصاری و... و نمایش "به خاطر یک مشت روبل" به کارگردانی "حسن معجونی" با بازی سعید چنگیزیان، مهدی کوشکی، داریوش موفق و...
از نیمه فروردین‌ماه اجراهای خود را در این تماشاخانه از سر می‌گیرند.
تالار فردوسی
تالار فردوسی که تا 24 اسفندماه میزبان نمایش "اپرای مولوی" بهروز غریب‌پور بود، فعالیت خود را از 22 فروردین‌ماه با آغاز اجرای رپرتوار 4 اپرای بهروز غریب‌پور از سر می‌گیرد.
این رپرتوار شامل تمامی آثار اپرایی غریب‌پور اعم از "رستم و سهراب"، "مکبث"، "عاشورا" و "اپرای مولوی" است. شروع این رپرتوار با اجرای "اپرای مولوی" به مدت 10 شب خواهد بود.
تماشاخانه سنگلج
نمایش "بهرام و گل اندام" به کارگردانی "حسن عظیمی" آغازگر فعالیت خاستگاه تئاتر ملی در سال 89 خواهد بود.
این نمایش جزء آثار برگزیده چهاردهمین جشنواره بین‌المللی نمایش‌های آیینی و سنتی است. که به صورت کمدی و سیاه‌بازی اجرا می‌شود.
تالار مولوی
دو نمایش "هتل کالیفرنیا" به کارگردانی "بهرام تشکر" و "فاصله تاریک ستاره‌ها" به کارگردانی "ایثار ابومحبوب" از نیمه فروردین‌ماه در تالار مولوی روی صحنه می‌روند.
نمایش "هتل کالیفرنیا" که در سالن کوچک این تالار اجرا می‌شود، داستان دو زوج جوان است که به هتل کالیفرنیا می‌روند و دچار مشکلاتی می‌شوند.
نمایش "فاصله تاریک ستاره‌ها" نیز در سالن اصلی این تالار اجرا می‌شود.
تالار هنر
در تالار هنر فروردین‌ماه امسال، علاوه بر این که اجرای نمایش "لافکادیو" به کارگردانی "رامین کهن" در آن ادامه می‌یابد، دو نمایش جدید نیز اجرا می‌شوند.
دو نمایش "بیگ بیگو" به کارگردانی "حسین مزینانی" و "رویای بارانی" از 22 فروردین‌ماه در این تالار روی صحنه می‌روند.
اجرای نمایش "لافکادیو" نیز از 15 فروردین به مدت یک هفته در این تالار ادامه می‌یابد.
خانه نمایش
خانه نمایش اداره برنامه‌های تئاتر از 15 فروردین‌ماه میزبان نمایش "اگر شبی از شب‌های تهران مسافری" به کارگردانی "علی شمس" می‌شود.
این نمایش طنز با حضور بازیگرانی چون وحید آقاپور، علی فلاحت‌پیشه، روح الله کمانی و... روی صحنه می‌رود و داستانی طنزآمیز را روایت می‌کند.
منبع :w ww .theater.ir/news.show/+29075

پيشنهاد ميكنم اگر اپراي رستم و سهراب و مولوي به كارگرداني بهروز غريب پور رو نديديد حتما توي اين ده روز كه رپرتوار داره(از 22 فروردين) بريد ببينيد. واقعا جالبه -تالار فردوسي

Amir
07-05-2010, 08:15 PM
مکبث

پیشنهاد میکنم حتما این نمایش خوب رو ببینید:

«چه خون‌ها که نمی‌ریختند پیش از این در روزگار باستان، پیش از اینکه رسم انسانیت مردمان را خوی انسانی بخشد، چه جنایت‌ها که نکرده اند، چه جنایت‌ها که گوش را تاب شنیدنشان نیست، روزگاری بود که چون سر از تن کسی می‌بریدند، مرد می‌مرد و بس، اما امروز باز برمی‌خیزند با بیست زخم کاری بر سرتا ما را از جا بپرانند، این شگفت تر از آن جنایت.»

این‌ها جملاتی است که راوی در ابتدای اجرا، بر زبان می‌راند.

این نمایش در بیست‌وهشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، برنده جایزه ویژه هیأت داوران در بخش مسابقه بین‌المللی شد و پیش از این نیز به عنوان اثر برگزیده دوازدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی شناخته شده بود.
در نمایش "مکبث" بازیگرانی چون حسام منظور، مرتضی اسماعیل کاشی، بهروز کاظمی، مهدی محمدی و اصغر پیران به ایفای نقش می‌پردازند.

نمایش"مکبث" نوشته ویلیام شکسپیر به کارگردانی رضا ثروتی تیرماه سال آینده عازم جشنواره بین‌المللی تئاتر آمستردام در هلند می‌شود.

من واقعا لذت بردم اگر از علاقه مندان تئاتر هستید از دست ندید.

محل اجرا : مجموعه تئاتر شهر تالار سایه
ساعت اجرا : 19
مدت : 70 دقیقه
بلیط :7000 تومان
تلفن تئاتر شهر: ۶۶۴۶۰۵۹۵

mymo
15-05-2010, 10:31 AM
[quote="amir"]مکبث

پیشنهاد میکنم حتما این نمایش خوب رو ببینید:

ممنون آقا امیر از پیشنهاد خوبتون :)
ما هم موفق شدیم در آخرین اجرای این نمایش(دیروز جمعه) این برداشت جدید از مکبث رو ببینیم :D عمودی بودن کل نمایش برامون جالب بود و همچنین جایگزینی نقشهای لیدی مکبث و جادوگران با مرد :-!
عکسها واقعا بیانگر حس سه بعدی نمایش نیستند، راه رفتن آهسته شون و جا بجا شدن در از نگاه دربان و....هزاران جلوه تک و زیبای دیگر.
سپاس %%-

geo79
29-06-2010, 12:04 PM
نمایش " منهای دو " با کارگردانی "داوود رشیدی " ازهشتم تیرماه درتالار اصلی مجموعه تئاترشهر اجرا می شود.

به گزارش روابط عمومی مجموعه تئاترشهر، نمایش " منهای دو " نوشته "ساموئل بنشتریت "است که با ترجمه "شهلا حائری" و کارگردانی داوود رشیدی از سه شنبه هشتم تیرماه در تالار اصلی مجموعه تئاترشهر اجرا می شود.

در این نمایش بازیگرانی چون سیامک صفری، محمدحسن معجونی، علی سرابی، پگاه آهنگرانی، باران کوثری، لیلی رشیدی، هوشنگ قوانلو و عزیز نقدی ایفای نقش دارند.

همچنین بیژن میرباقری مشاور کارگردان، شهنام شهباززاده، مدیر تولید، امیر اثباتی طراح صحنه و لباس، پگاه ترکی دستیار صحنه و لباس، عبداله اسکندری طراح چهره پردازی، رضا معطریان عکاس، ماهور احمدی آهنگساز، علیرضا عدالت دستیار آهنگساز، محمدرضا اصلی دستیار یک و برنامه ریز سینا یوسفی دستیار کارگردان نمایش است.

از دیگر عوامل این نمایش می توان به پریسا گودرزی منشی صحنه، هومن قدرت نما تصویربردار پشت صحنه، پژمان عبدی مدیر صحنه آنی درباسقیان امور دفتری نمایش است.

علاقه مندان به تماشای این نمایش می توانند هر روز به غیر از روزهای شنبه، ساعت 20 به مدت 90 دقیقه و با قیمت بلیت ده هزار تومان در تالار اصلی مجموعه تئاترشهر به تماشای این نمایش بنشینند

ایمان
31-07-2010, 07:00 PM
بشتابید!بشتابید!
هفته‌ی آخر نمایش تئاتر کالیگولا.

خرید (You can see links before reply) آنلاین بلیت

Amir
01-08-2010, 09:19 AM
بشتابید!بشتابید!
هفته‌ی آخر نمایش تئاتر کالیگولا.

بسیار گران است ...:46:

Majid
01-08-2010, 11:36 AM
برای همین هیجا قیمت نزده بود؟
قیمت بلیتش چنده؟

Amir
01-08-2010, 11:47 AM
حدود بیست هزار تومان بود.
البته فکر میکنم این نمایش بعد از مدتی توقیف با نام کابوس در حال اجراست.

ایمان
01-08-2010, 05:58 PM
فردا نیم‌بهاست،یعنی 10 چوق!

Banafshe
16-08-2010, 06:21 PM
سلام ،
این خبر رو دیدم گفتم شاید هنوز بعضیا بخوان این نمایش رو ببینن و موفق نشده باشن،
به گزارش سايت خبري خانه هنرمندان ايران ، نمايش کاليگولا به کارگرداني همايون غني زاده به علت استقبال گسترده و تقاضاي مکرردانشجويان عزيز از تاريخ يکشنبه 24 مرداد ماه تا چهارشنبه 27 مرداد ماه به صورت نيم بهاء (10000 تومان) ساعت 20:45 در سالن شماره يک تماشاخانه ايرانشهر به روي صحنه مي رود.

AiDa
16-08-2010, 06:47 PM
کی گفته نیم بهاست ؟!!!!
ما که تو خرداد رفتیم بلیطش 8000 تومن بود
:13:

ایمان
16-08-2010, 07:03 PM
کی گفته نیم بهاست ؟!!!!
ما که تو خرداد رفتیم بلیطش 8000 تومن بود
:13:
مطمئنی 8 تومان؟!
20 تومان هست ها!

ابتدا قرار بود، نمایش تا آخر تیر اجرا شود.
بعد تا هفته‌ی اول مرداد تمدید شد.(که اتفاقا در همین هفته بلیط برای عموم، نیمه بها اعلام شد!)
گویا نمایش تا آخر مرداد تمدید شده.
حتما ببینید.هرچند ممکنه کمی خسته شوید.

saba salimi
25-09-2010, 01:20 AM
چرا اینقدر این قسمت قدیمیه؟این تاتر ها همه واسه سالهای قبلن!!!!

Shirin.Z
04-12-2010, 11:10 PM
» " رستم و اسفندیار "
سالن اجرا: تالار اصلی
زمان اجرا: ۱۶ آبان ۱۳۸۹ - ۲۲ آذر ۱۳۸۹ - ۲۰:۰۰
نویسنده: پری صابری
کارگردان: پری صابری

در این نمایش بازیگرانی چون انوش معظمی، عامر مسافر آستانه، محمد احدی، پژمان کاشفی، الهام دهقانی، سهیلا پور گرامی، فرشته نوید، حمیدرضا خلیلی، امین آذری و پروین هادی نیا ایفای نقش دارند.

همچنین ایمن آذری، مهسا خسروی، الهام دهقانی، علیرضا شریفی، محمدرضا شریفی، تهمینه شهمیر، بهادر فاضل، امیر محمودی، کیوان نظیفی و فرشته نوید به عنوان گروه حرکت در این نمایش حضور دارند.
قیمت بلیت: ۱۲,۰۰۰

نمایش " رستم و اسفندیار " با کارگردانی پری صابری از 16 آبان ماه در تالار اصلی مجموعه تئاترشهر اجرا می شود.
به گزارش روابط عمومی مجموعه تئاترشهر، نمایش " رستم و اسفندیار " نوشته پری صابری است که از 16 آبان ماه به مدت 35 شب در تالار اصلی مجموعه تئاترشهر اجرا می شود.
بن (You can see links before reply)
مدت نمایش 2 ساعته گویا
پ.ن.
کسی دیده؟چگونه بوده؟

hnakhaei
02-07-2011, 09:32 AM
سلام. من تازه به اين پست برخوردم . من از علاقمندان ديدن تئاترم و از سال 58 بصورت مداوم به ديدن تئاتر ميرم . ظاهرا علاقمندان تئاتر در بين طبيعت گران گروه وجود دارند. ولي با توجه به غير فعال ماندن تايپك احتمالا امكان هماهنگي وديدار مشترك علاقمندان فراهم نشده. با اينحال در صورت موافقت اطلاع رساني از نمايشهاي ديده شده و نظر دهيدر مورد انها ادامه يابد مفيد است.
در اينجا من از بين چند نمايش كه طي يكماه اخير ديده ام نمايش " بالاخره اين زندگي مال كيه" اجرا شده در تالار مولوي . ساعت 20. تا 24 تيرماه.را پيشنهاد ميكنم ببينيد.

دلوار
02-07-2011, 10:14 AM
به ...به.... یک علاقمند به نمایش در جمع با نینی ها پیدا شد .خوشوقتم....بنظرم دوستان از نمایش های در حال اجرا ما را با
خبر کنند کار بزرگی کرده اند .

hnakhaei
02-07-2011, 01:40 PM
به ...به.... یک علاقمند به نمایش در جمع با نینی ها پیدا شد .خوشوقتم....بنظرم دوستان از نمایش های در حال اجرا ما را با
خبر کنند کار بزرگی کرده اند .

جناب دلوار . با توجه به انكه شما ساكن شيرازيد. انجا وضعيت اجراي تئاتر چگونه است؟ گروه هاي تئاتري فعال هستند؟

دختر شجاع
02-07-2011, 11:20 PM
سلام. من تازه به اين پست برخوردم . من از علاقمندان ديدن تئاترم و از سال 58 بصورت مداوم به ديدن تئاتر ميرم . ظاهرا علاقمندان تئاتر در بين طبيعت گران گروه وجود دارند. ولي با توجه به غير فعال ماندن تايپك احتمالا امكان هماهنگي وديدار مشترك علاقمندان فراهم نشده. با اينحال در صورت موافقت اطلاع رساني از نمايشهاي ديده شده و نظر دهيدر مورد انها ادامه يابد مفيد است.
در اينجا من از بين چند نمايش كه طي يكماه اخير ديده ام نمايش " بالاخره اين زندگي مال كيه" اجرا شده در تالار مولوي . ساعت 20. تا 24 تيرماه.را پيشنهاد ميكنم ببينيد.

خیلی خوبه...ممنون از اطلاع رسانیت دوست عزیز...بتونیم برنامه رو هم بذاریم فکر کنم بهتر بشه

دلوار
03-07-2011, 09:27 AM
جناب دلوار . با توجه به انكه شما ساكن شيرازيد. انجا وضعيت اجراي تئاتر چگونه است؟ گروه هاي تئاتري فعال هستند؟

سلام
بر و بچه های نمایش شیراز لنگ لنگان بار خویش بر دوش می کشند. در گذشته در دورانی که ارتباط خوبی با
انجمن نمایش داشتم کار ها را خوب می دیدم .کمی جوان تر ها گله مندند ، کمی پیرترها هنوز همان میمیک
روی صحنه گاهی شاد ،گاهی غمگین را از چهره برنداشته اند و گاهی با هم در نزاع هستند. تعداد سالن های
اجرا از انگشتان یک دست هم کمتر است.از نام بردن برخی فعالین این هنر خودداری میکنم ......اما جامعه ی
هنر نمایش فارس هنرمندان خوبی در این عرصه به ظهور و بروز رسانده است . پایدار باشید.

gol pesar
14-10-2011, 12:24 PM
با من بخون

نویسنده ، طراح و کارگردان : سعید خاکسار (کارگردان و بازیگر سابق تئاتر داماد دیوانه)
بازیگران : سعید خاکسار، حسین ایزدپناه، حسین بابایی، کاظم صادقی، رامین زنگنه - حامد باقر زاده - گلناز مرادی - کیانا اطهری نژاد، شیوا ایوبی، محسن فلاح
موسیقی : امین میرزایی
تاریخ شروع اجرا : ۱۲ اسفند ۸۹

آدرس: فلکه دوم صادقیه، خیابان آیت الله کاشانی، بلوار اباذر، مجموعه پردیس زندگی
همراه با پارکینگ اختصاصی

اجرا هرشب ساعت ۲۱
قیمت بلیط : 10000 تومان

تلفن رزرو: ۴۴۰۱۴۲۵۲، ۰۹۱۹۱۳۰۱۳۷۰

ضمنا این نمایش در ۲سال گذشته در سالن های پیام و کانون به روی صحنه بود و به علت استقبال تماشاچیان محترم، مجدد به روی صحنه رفته است.

gol pesar
14-10-2011, 12:28 PM
به کارگردانی پری صابری؛
«شمس پرنده» از پنجشنبه در تالار وحدت اجرا می‌شود

«شمس پرنده» به نویسندگی و کارگردانی پری صابری و تهیه‌کنندگی سیاوش حقیقی از (پنجشنبه) 21 مهر به مدت 30 شب از ساعت 18:30 در تالار وحدت اجرا خواهد شد.

«شمس پرنده» پس از 200 اجرا در سال‌های گذشته در داخل و خارج از کشور، مجدداً در تالار وحدت اجرا خواهد شد.

پریسا هاشمی روابط عمومی این تئاتر با اعلام این خبر افزود: پیش فروش بلیط های این نمایش بسیار راضی کننده بوده و در طول این مدت تمرینات به خوبی پیش رفت است.

وی اعلام کرد: تاکنون سه تمرین روی صحنه اصلی تالار وحدت داشته ایم که تمرین آخر همراه با لباس و دکور بود و فردا قبل از اجرای اصلی یک تمرین نهایی نیز خواهیم داشت. در تمرینات اخیر گروه موسیقی به سرپرستی ابراهیم اثباتی و خوانندگی مصطفی محمودی نیز حضور داشته و هماهنگی کامل بین گروه موسیقی و دیگر عوامل به وجود آمده است.

محمد حاتمی ایفاگر نقش مولانا و سیروس اسنقی نقش شمس تبریزی را به عهده دارند. مضمون «شمس پرنده» در مورد ملاقات شمس و مولاناست.

قیمت بلیت نمایش"شمس پرنده" در شرایط عادی برای همکف و بالکن اول 18000 تومان و برای بالکن‌های دوم و سوم 15000 تومان بود که این ارقام در بازه زمانی 15 تا 20 مهر و به مناسبت پیش فروش بلیت‌های این نمایش، به ترتیب با قیمت‌های 15000 تومان و 12000 تومان عرضه و مورد استقبال قرار گرفته است.

این نمایش در بخش خصوصی و توسط سیاوش حقیقی تهیه خواهد شد.