PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : غرفه آنوبانینی در بازارچه خیریه محک (مرکز حمایت از کودکان سرطانی) - 30 و 31 تیرماه 1390

Atefe
25-06-2011, 05:00 PM
You can see links before reply

بعضي وقتا كه يه بچه كوچولو رو پات ميشينه دلت ميخواد تمام غصه هاي دنيا رو رها كني و فقط لبخندي رو رو چهرش ببيني كه از روي پاك و بيخيالي دنياست.

اونوقت بهش حسادت ميكني...
واسه داشتن اين لبخنداي مهربون كوچولو، كمك لازمه...

اینبار خیریه محک …
کمک به کودکان مبتلا به سرطان

بازارچه خیریه مؤسسه خیریه محک در روزهای 30 و 31 تیر در محل این مؤسسه برگزار می‌شود.
هدف از برگزاری این بازارچه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان (You can see links before reply) تحت پوشش مؤسسه است و تمامی سود حاصل از این بازارچه خیریه صرف رسیدگی به این کودکان خواهد شد.

نظر به استقبال بینظیر دوستان آنوبانینی در امور خیریه، این بار تصمیم به شرکت در بازارچه خیریه محک گرفتیم.
بازارچه خیریه محک از تاریخ 30 تیر لغایت31 تیر1390 برگزار خواهد شد و ما دراختیار گرفتن یک غرفه در این بازارچه، به نفع کودکان مبتلا به سرطان محک فعالیت خواهیم کرد.

ساعات فعالیت بازارچه، متعاقبا اعلام خواهد شد.

آدرس: تهران، ابتداي بزرگراه ارتش، سه راه ازگل، بلوار اوشان، بلوارمحک، بيمارستان فوق تخصصي سرطان کودکان"محک "

آنوبانینی در این بازارچه خیریه، غذاهای بین الملل را ارائه خواهد نمود.

نحوه مشارکت در این بازارچه:

1- تهیه غذا
* دوستانی که مایل هستند با ارائه یک یا چند نوع غذا ما رو در این غرفه یاری کنند لطفا نوع غذا و روز ارائه آن (30 یا 31 تیر ماه ) و مقدار تقریبی آن را اعلام نمایند.

2- حضور در غرفه
* جهت برگزاری و فعالیت در غرفه نیز نیاز به حداقل 4 نفر در روز در دو شیفت جداگانه صبح و عصر می باشد. ساعت دقیق آن متعاقبا اعلام خواهد شد.

3- دعوت از هنرمندان و افراد سرشناس برای حضور در غرفه

4- اسپانسر شدن برای شرکت ها و ارائه محصولات آنها در بازارچه همانند تهیه بلیت کارتینگ و ....

در واقع منظور از اسپانسر شدن، در اختیار قرار دادن محصولات و یا خدماتی است که بتوان در به عنوان گیفت های کوچک در اختیار خریداران قرار داد، چیزهایی مثل بلیط تئاتر، کارتینگ، هدایای کوچک تبلیغاتی حتی و .....

* تجربه نشان داده است که ایجاد هیجان و مسابقه در برنامه باعث فروش بیشتر غرفه خواهد شد و نتیجه آن عواید بیشتر برای محک خواهد بود. جوایز این مسابقه می تواند محصولات مختلف شرکتها و موسسات و... باشد.

جهت اعلام آمادگی در هر یک از زمینه های فوق ،لطفا در همین تاپیک و یا با پیام خصوصی ،بنده را مطلع کنید.

از هرگونه پیشنهادی در زمینه اجرای بهتر بازاچه خیریه استقبال می گردد.

عشقبازی به همین آسانی است ...
که دلی را بخری
بفروشی مهری
شادمانی را حراج کنی
رنجها را تخفیف دهی
مهربانی را ارزانی عالم بکنی
و بپیچی همه را لای حریر احساس
گره عشق به آنها بزنی
مشتری هایت را با خود ببری تا لبخند

تصاویری از برنامه های قبل:

در محک حتی کوچکترین یاری شما عشق می آفریند.

Carlos
25-06-2011, 11:32 PM
از همین الا میتونید روی من در غذا و حظور در غرفه حساب باز کنید....باشد که دین خودم رو به محک ادا کنم:6:

Atefe
26-06-2011, 09:00 AM
از همین الا میتونید روی من در غذا و حظور در غرفه حساب باز کنید....باشد که دین خودم رو به محک ادا کنم:6:

مرسی محمدجان، خوشحالم که با دست پخت عالیت شرکت می کنی:3:
فقط لطفا غذاها و روزهایی که می تونی غذاها رو برای بازارچه آماده کنی رو بگو تا بتونیم برنامه ریزی کنیم :1:

Parvaneh
26-06-2011, 10:02 AM
ممنون عاطفه جان:1:
این بار نه تنها دوستان بلکه خانواده ها هم می تونند در این برنامه شرکت کنند.
هم با تهیه غذا و هم حضور در بازارچه.
تصور کن می ری تو یه بازارچه پر از غذا از رنگها و طعم های مختلف....همه سالم و خونگی و ...م مهم تر از اینکه با عشق به بچه های محک تهیه شدند و پر از انرژی هستند.
چی از این بهتر که هم غذا می خوری و هم کمک می کنی:3:

Mehdi
26-06-2011, 10:21 AM
پروانه خانم
عاطفه خانم
ممنون بابت قبول زحمت این برنامه

کار قشنگی شروع کردید. امیدوارم ادامه دار باشه

Bahare
26-06-2011, 02:32 PM
مرسي دوست جونمممممممممم:8::8::8::8:
لطفا رو من هم حساب كن همه جورههههههههههه:11::11:

Azin
26-06-2011, 06:03 PM
واقعاً مایه خرسندی است که آنوبانینی کم کم به جدی ترین انجمن گردشگری تبدیل می شود که در امور خیریه فعالیت مستمر و پررنگ دارد. دست مریزاد عاطفه خانم. من که فقط بلدم چایی دم کنم :3:اما روی حضور من در غرفه حساب کنید. باز هم تبریک به خاطر روح جمعی نیکوکاری.

Najmeh
26-06-2011, 11:16 PM
سپاسگذار برای این برنامه معنوی و شاد :54:

عاطفه جان روی من هم برای همکاری حساب کن. راستش نمی دونم در کدوم گروه میتونم مؤثرتر باشم:1:
امیدوارم برنامه به نحو احسن برگزار بشه و دل عزیزانمون رو شاد کنیم و علاوه بر اون در زمان برگزاری چشممون به دیدار همسفران عزیزمون روشن بشه. :63:

Shelman
26-06-2011, 11:27 PM
منو توی غرفه هم جا ندید دم غرفه میام یه صندلی می زارم روش می شینم . فقط بجز 5 شنبه صبح باقیشو در بست در خدمتم.

Soheila
26-06-2011, 11:48 PM
ممنون عاطفه جان و پروانه عزیزم،
هر کمکی که از دستم بر میاد با کمال میل انجام می دم.

2236
27-06-2011, 10:15 AM
عاطفه جان خيلي ممنون از كار قشنگتون اميدوارم موفق باشيد با آرزوي سلامتي و شادكامي براي شما و همه دوستاني كه در اين راه كمك مي كنند.:53:

Azadeh
27-06-2011, 10:40 AM
ممنون عاطفه جان. راستش نمیدانم از همین الان باید اعلام کنیم برای حضور در غرفه یا 1-2 روز مونده به شروع برنامه؟ چون نمیتونم از الان قول بدم که بعدن خدا نکرده شرمنده شما و بقیه دوستان بشم. و اگر در آن روز برنامه ای، کاری نداشته باشم و قسمت باشه که هستم :1:

Atefe
27-06-2011, 10:44 AM
ممنون عاطفه جان و پروانه عزیزم،
هر کمکی که از دستم بر میاد با کمال میل انجام می دم.

مرسی سهیلا جان، باعث افتخاره در کنارتون باشم

منو توی غرفه هم جا ندید دم غرفه میام یه صندلی می زارم روش می شینم . فقط بجز 5 شنبه صبح باقیشو در بست در خدمتم.

:)) به عنوان خریدار و خورنده غذاها هم تشریف بیارین خوبه :دی

مرسي دوست جونمممممممممم:8::8::8::8:
لطفا رو من هم حساب كن همه جورههههههههههه:11::11:

مرسی بهاره جونم، رو کمک و دوستی تو حساب کردم عزیم :-*

سپاسگذار برای این برنامه معنوی و شاد :54:

عاطفه جان روی من هم برای همکاری حساب کن. راستش نمی دونم در کدوم گروه میتونم مؤثرتر باشم:1:
امیدوارم برنامه به نحو احسن برگزار بشه و دل عزیزانمون رو شاد کنیم و علاوه بر اون در زمان برگزاری چشممون به دیدار همسفران عزیزمون روشن بشه. :63:

ممنونم نجمه جان، در مواردی که گفته شده ببین تو کدوم یکیشون می تونی مشارکت داشته باشی و خبرم کنم
من هم امیدوارم و در واقع مطمئنم که این برنامه با کمک دوستانی چون شما به بهترین شکل ممکن انجام خواهد شد

Atefe
27-06-2011, 10:55 AM
واقعاً مایه خرسندی است که آنوبانینی کم کم به جدی ترین انجمن گردشگری تبدیل می شود که در امور خیریه فعالیت مستمر و پررنگ دارد. دست مریزاد عاطفه خانم. من که فقط بلدم چایی دم کنم :3:اما روی حضور من در غرفه حساب کنید. باز هم تبریک به خاطر روح جمعی نیکوکاری.

من هم خوشحالم که فعالیت در امور خیریه جزو اولویت های سایت و بچه هاست.
رو چایی دم کردن شما هم حساب کردیم d:

Atefe
27-06-2011, 11:32 AM
ممنون عاطفه جان. راستش نمیدانم از همین الان باید اعلام کنیم برای حضور در غرفه یا 1-2 روز مونده به شروع برنامه؟ چون نمیتونم از الان قول بدم که بعدن خدا نکرده شرمنده شما و بقیه دوستان بشم. و اگر در آن روز برنامه ای، کاری نداشته باشم و قسمت باشه که هستم :1:

آزاده جان، حتما باید تا تاریخ 15 تیر اسامی افرادی که قراره توی غرفه ها باشند رو اعلام کنیم، ولی برای شرکت در بازارچه محدودیت زمانی وجود نداره:smile:

AZY
27-06-2011, 12:00 PM
عاطفه جان و پروانه عزیز دستتون درد نکنه. واقعا ممنون. به خاطر درگیری با این بیماری در خانواده می دونم چه بیماری نفس گیریه و چه قدر فرد و خانواده اش نیاز به حمایت مادی و بیشتر از اون معنوی دارند. واقعا دست مریزاد.

این روزا به خاطر پام خیلی نمی تونم جاهایی که دوست دارم باشم. اما اگه تونستم حتما می یام.
:8:

donkishot
27-06-2011, 02:29 PM
ميبينم كه انوبانيني داره حسابي ريشه ميدوونه

خدا خيرتون بده

Zohreh
28-06-2011, 10:04 AM
تبریک عاطفه جان
رو کمک منم حتما حساب کنید

ماهان
28-06-2011, 12:28 PM
ضمن تبریک به شما عاطفه خانم
رو منم حساب کنید اگر ساندویچ سرد میخواید میتونم در همون جا تهیه کنم
ویا میتونم با آش مخصوص شمالی همه رو غافلگیر کنم البته باید آش رو تو مغازه تهیه کنم
لطفا با تماس تلفنی به من خبر بدید چون دسترسی به سایت ندارم

peykearak
28-06-2011, 01:05 PM
پیامبر مهر ورحمت حضرت محمد(ص): وقتی خداوند بر بنده ای خیر بخواهد حاجت مردم را در دست او قرار میدهد واقعا بهتون تبریک میگم واز خدا برای کسانی که تو این کار زحمت میکشن بهترین آرزوها رو درخواست میکنم

kai-zen
28-06-2011, 10:06 PM
ضمن خسته نباشید

من بعنوان خریدار و خورنده غذاها شرکت میکنم

با کمک یکی از دوستانم بدنبال این هستیم که یکی دو تا از نویسنده ها و هنر مندا را هم بیاریم :3:

شاید عاملی برای رونق بیشتر بازارچه بشه

همنورد
29-06-2011, 08:04 PM
درود بر شما عاطفه خانوم خیلی کار انسانی و قشنگیه.و بر همه بچه هایی که از این کار استقبال می کنن.
به عنوان عضو جدید گروه خوشحال میشیم بتونم کاری انجام بدم.:1:

Atefe
02-07-2011, 09:50 AM
دوستای خوبم،
باتوجه به اینکه برای مشارکت در بخشهای مختلف بازارچه استقبال خوبی داشتیم، ولی متاسفانه برای ارائه غذا در روزهای بازارچه افراد کمی داوطلب شدند که این اصلا اصلا کافی نیست،

دوستانی که قرار هست غذا ارائه بدن:

محمد(کالوس): سالاد اندونزی

مریم: پنه مرغ

بهاره: لازانیا

عاطفه: کلاب - کبه

دوستان عزیزی که خودشون تمایل به آشپزی ندارند می تونن از خانواده هاشون کمک بگیرن، ضمن اینکه درست کردن غذاهای بین الملل کار اصلا سختی نیست، یعنی می شه غذاهایی رو پیدا کرد که به سادگی قابل طبخ باشند و خیلی هم برای بازارچه مناسب هستند، اگر دوستان تمایل داشته باشند می تونم سایتهایی رو معرفی کنم که شیوه پخت غذای کشورهای مختلف رو آموزش می دن، به هرحال متنظر اعلام آمادگی شما در این زمینه هستم.
لطفا تا روز چهارشنبه 15 تیر اطلاع بدین.

sorayadavari
02-07-2011, 03:12 PM
عاطفه جون ممنون:8:
موقع خوندن آگهی وپیامهای دوستان قلبم از این همه محبت دوستان فشرده شد:8::8::8:
آرزو میکنم که همگی در این کار خیر موفق باشید :5:

Atefe
02-07-2011, 03:25 PM
چند تا سایت آشپزی غذاهای بین الملل با یه عالمه غذای بین المللی خوشمزه برای دوستان آشپز :3:

You can see links before reply ( تو این سایت غذاهای مختلف از جمله هندی، عربی، اروپایی و .. آموزش داده که اگر روی هر کدام کلیک کنید لیست غذاها رو براتون می یاره)

minadavari
02-07-2011, 07:11 PM
سلام عاطفه جان
بااین قلب رئوف وپرازعاطفه تو مگه میشه من هم اشکم:20: درنیاد ((کوکوی لوبیا وهویج ))خوبه درست کنم بیارم؟

safoooora
03-07-2011, 12:21 AM
سلام
خیلیییی برنامه خوبیه
امیدوارم بتونم کمکی به این بچه ها که امید زندگی روبه من می دهند بکنم

gol pesar
03-07-2011, 02:44 AM
سلام :8:
دسته همگي درد نكنه

والا من دست پختم اونقدرا خوب نيست ولي اگه كار ديگه اي باشه حتمن
خوشحال ميشم اگه بتونم تو اين امر حتي يه كار كوچيك كرده باشم
دنيا دنيا ممنون :8:

safoooora
03-07-2011, 02:08 PM
سلام من می خوام غذا درست کنم
چی کار باید بکنم وچه قدر درست کنم؟

Mehrnaaz
03-07-2011, 02:12 PM
به به چه برنامه خوووووووووووووووووووفي:biggr in:
قبلا جشنواره هاي محك را به عنوان بازديد كننده ميرفتم،ولي غرفه داري هيجانش خيلي بيشتره، مرسي آنوبانيني و عاطفه جون:1:
مي خواستم اوگالي (غذاي آفريقايي) پيشنهاد بدم اما از آنجا كه طبق معمول زندگي يك روز هرچي برنامه خوبه با همه و يك ماه هيچ خبري نيست! 30 ام يك عروسي مهم داريم :~ فكر نكنم به آشپزي برسم... :~
ولي هر كاري از دستم بر بياد و وقت اجازه بده با كمال مييييييييييل هستم
راستي غرفه آنوبانيني فقط غذا است؟ يا غرفه فروش چيزهاي ديگه هم هست؟

Mohammad.Z
03-07-2011, 02:13 PM
عاطفه خانوم می تونین روی کمک منم حساب کنین . البته من باب غذا خوردن بیشتر مثل سری قبل.

minerva
03-07-2011, 02:15 PM
من میتونم از حدود 10 صبح تا5 عصر غرفه داری کنم . غذا و کیک هم میتونم بیارم :)

mohammadali kley
03-07-2011, 03:43 PM
با سلام

ما یک سری محصولات نانو داریم از اختراعات خودمونه که تازه تولید کردیم می تونیم عرضه کنیم توی غرفه ؟؟؟؟
فقط بگید باید چیکار کنم .
ارادتمند .

Atefe
03-07-2011, 05:11 PM
سلام من می خوام غذا درست کنم
چی کار باید بکنم وچه قدر درست کنم؟

سلام دوست عزیز
بهم بگو چه غذایی می خوای درست می کنی؟ تا با هم تصمیم بگیریم که چه مقدار می تونه کافی باشه
ممنون از مشارکتت

Atefe
03-07-2011, 05:14 PM
به به چه برنامه خوووووووووووووووووووفي:biggr in:
قبلا جشنواره هاي محك را به عنوان بازديد كننده ميرفتم،ولي غرفه داري هيجانش خيلي بيشتره، مرسي آنوبانيني و عاطفه جون:1:
مي خواستم اوگالي (غذاي آفريقايي) پيشنهاد بدم اما از آنجا كه طبق معمول زندگي يك روز هرچي برنامه خوبه با همه و يك ماه هيچ خبري نيست! 30 ام يك عروسي مهم داريم :~ فكر نكنم به آشپزي برسم... :~
ولي هر كاري از دستم بر بياد و وقت اجازه بده با كمال مييييييييييل هستم
راستي غرفه آنوبانيني فقط غذا است؟ يا غرفه فروش چيزهاي ديگه هم هست؟

ممنون مهرناز جان، به شخصه خیلی دلم می خواد غذای آفریقائی تست کنم :4: البته اگر تو غرفه بیاریش می خرم و می خورمااا:3: اگر وقت کنی که عالی می شه
تو غرفه آنوبانینی فقط غذای بین الملل ارائه می شه

Atefe
03-07-2011, 05:24 PM
من میتونم از حدود 10 صبح تا5 عصر غرفه داری کنم . غذا و کیک هم میتونم بیارم :)

ممنون دوست عزیز از مشارکتت:smile:
لطفا نوع غذا و کیک رو بهم بگو، البته بهتره که غذا باشه، چون غرفه کیک به تنهایی در بازارچه برقراره

minerva
03-07-2011, 05:36 PM
من مشکلم اینه که کلا تو کار دسر جاتم . بعدش نون بعدش اون وقت غذا . غذا رو هنوز تصمیم نگرفتم چی بپزم. خبر میدم

Atefe
04-07-2011, 12:06 PM
دوستان آیا کسی امکان این رو داره که برای دو روز بازارچه مایکروفر و یا آون در اختیارمون بگذاره؟

safoooora
04-07-2011, 06:02 PM
سلام عاطفه جون
نتونستم باهات تماس بگیرم من می تونم 30 و31 بیام داخل غرفه عزیزم

hashie
04-07-2011, 06:20 PM
من مشغول طراحی سایت جدید محک بودم و در این مدت با بیش از 15 هزار عکس از محک و کودکان مبتلا به سرطان سر و کار داشتم :12:

هم دوست دارم از نزدیک محکی ها رو ببینم، هم اگر کمکی از دستم بیاد در خدمتشون باشم :8:

9570
{ سایت جدید هنوز بر روی وب قرار نگرفته }

Aliii
04-07-2011, 08:33 PM
دوستان آیا کسی امکان این رو داره که برای دو روز بازارچه مایکروفر و یا آون در اختیارمون بگذاره؟

عاطفه خانم برای مایکروفر روی من می تونید حساب کنید.

damavandy
04-07-2011, 08:34 PM
salam ba ahteram be hadafy ke darid kosh hal mishavam komaky bokonam bebakhashid emkan neveshtan farsi dar inja wojod nadarad chon dar keshvar ajnaby hastam doshman iran albateh injor migan agar az inja betavanam komak konam khosh hal va be man mail bezaned sepas

Dr Ernesto
05-07-2011, 06:12 PM
salam ba ahteram be hadafy ke darid kosh hal mishavam komaky bokonam bebakhashid emkan neveshtan farsi dar inja wojod nadarad chon dar keshvar ajnaby hastam doshman iran albateh injor migan agar az inja betavanam komak konam khosh hal va be man mail bezaned sepas

به به،جناب دماوندی
مشتاق دیدار
فارسی نمیتونی بنویسی،فارسی که میتونی بخونی؟:4:
آخه کجایی که دلم لک زده باهات کل کل کنم اساسی:3:
جدا از شوخی،ارادت دارم اساسی:77:

damavandy
06-07-2011, 10:14 AM
به به،جناب دماوندی
مشتاق دیدار
فارسی نمیتونی بنویسی،فارسی که میتونی بخونی؟:4:
آخه کجایی که دلم لک زده باهات کل کل کنم اساسی:3:
جدا از شوخی،ارادت دارم اساسی:77:

dost man salam atelat man dar had shoma nist ke ba man kal kal kony zoreto be bozrgter miresony ansafeh man tajrobeham zeadeh an ham be khater shnasnameham dost man dar canada hastam va dor az vatan inja zebaei khase khodesh ra darad va farhang makhsos khodesh az hamh mohem tar hamh chiz be khater ansan hast va ansan khily ba arzesh ast migan aval bacheh dovm zan sevom sag chaharom mard zead neminavisam chon momken filter besham dostan salam bersonid va yk ax az abshar zeba va ajeb niagara 96039604

ماهان
06-07-2011, 01:15 PM
اگر یخچال میخواید به من خبر بدید

donkishot
06-07-2011, 08:49 PM
dost man salam atelat man dar had shoma nist ke ba man kal kal kony zoreto be bozrgter miresony ansafeh man tajrobeham zeadeh an ham be khater shnasnameham dost man dar canada hastam va dor az vatan inja zebaei khase khodesh ra darad va farhang makhsos khodesh az hamh mohem tar hamh chiz be khater ansan hast va ansan khily ba arzesh ast migan aval bacheh dovm zan sevom sag chaharom mard zead neminavisam chon momken filter besham dostan salam bersonid va yk ax az abshar zeba va ajeb niagara 96039604

به به برادر دماوندي
در ديار كفار سير ميكني خوش باشي
جاي ما رو هم خالي كن

Atefe
06-07-2011, 11:48 PM
بسیار ممنون می شم اگر دوستان فقط در مورد موضوع تاپیک صحبت کنند، :smile:

damavandy
07-07-2011, 09:57 AM
به به برادر دماوندي
در ديار كفار سير ميكني خوش باشي
جاي ما رو هم خالي كن

dost azez salam dyar kofr chiz hay ba arzesh zead dareh yaky mogharat ranadegi do arzesh ansan sevom azady bayan chhar hagh entekhab panj reghabat salem va pakizegy mohit zest va tamizei hava aramesh feker va aeiandeh va .... dar moghabel mayeb ham darad ...ke bemanad ba dostan khosh bashid va jay man ra khaly konid dar khadmatam 9621

alice azadi
09-07-2011, 02:42 PM
عاطفه جان دست شما درد نكنه ،رو منم حساب كنيد نمي دونم تو كدوم قسمت اما فرقي نداره من هستم ،

علی غفاری
09-07-2011, 10:29 PM
سلام
من تازه با اینجا آشنا شدم
ولی بسیار خوشحالم که دوستان از این فعالیت ها هم دارند
در ضمن خوشحال میشم که هر کمکی ازم بر می آد برای د انجام بدم
البته با عرض شرمندگی در مورد 1 و 2 نمی تونم کاری کنم چون غذا بلد نیستم بپزم به دلیل مشغله کاری هم نمی تونم به صورت دائم حضور داشته باشم الته حتما سر می زنم
ولی فکر کنم بتونم در مورد 3 و4 یعنی حضور هنرمندان و پیدا کردن اسپانسر کمک کنم خصوصا" مورد 3

Happy Banini
11-07-2011, 06:10 PM
امیدوارم بتونم سهم کوچیکی داشته باشم...:9:

ماهان
12-07-2011, 02:59 PM
هماهنگ كنيد و بيايد يخچال رو ببنيد
اگه بدردتون ميخوره ببريد
ضمنا يه فر پيتزا پزي هم دارم
داخلش 16تا پيتزا جا ميگيره

shahmo
18-07-2011, 09:08 PM
سلام:

خيلي وقت بود كه فرصت اومدن و سر زدن نداشتم به برنامه هاي خيريه

تا الان دوتا برنامه خيريه جشن تولد ايتام از دستم پريد و نتونستم بيام.

از بابت اينكه نميتونم بيام شركت كنم تو اين نمايشگاه و كمك كنم بهتون...براي خودم خيلي متاسفم.

اميدوارم اگه خدا خواست و زنده نگه داشت منو.. بتونم تو يه فرصت مناسب اداي دين كنم .

Fariba
19-07-2011, 12:05 PM
كاش منم بتونم بيام
امان از محدوديت وقت

mehromaah
19-07-2011, 04:46 PM
سلام من هم براي پخت غذا اعلام آمادگي مي كنم ميدوتم كه يكم ديره ولي عذر ميخوام پيامتونو دير خوندم
مرسي از برنامه خوبتون

mehromaah
19-07-2011, 04:50 PM
سلام نمي دونم پست من بهتون رسيد يا نه
من هم ميتونم غذا آماده كنم
لطفا بهم بگيد كه بايد چيكار كنم
مرسي

Atefe
20-07-2011, 11:54 AM
سلام نمي دونم پست من بهتون رسيد يا نه
من هم ميتونم غذا آماده كنم
لطفا بهم بگيد كه بايد چيكار كنم
مرسي

سلام دوست عزیز
براتون پیام خصوصی گذاشتم، امیدورم به دستتون رسیده باشه

ساحل
20-07-2011, 12:48 PM
سلام عاطفه جان من تازه عضو گروه شما شدم و متاسفانه تازه امروز متوجه اين بازارچه خيريه شدم. با توجه به اينكه متاسفانه ديگه وقتي باقي نمونده روز جمعه و در قسمت شيريني خشك مي تونيد روي من حساب كنيد. خوشحال مي شدم بتونم كمك كنم. البته اگر وقت داشتم روي آشپزي و شيريني من مي تونستيد همزمان حساب كنيد.
خوشحال مي شم بهم خبر بديد و خوشحال تر مي شم اگر در بازارچه هاي خيريه ي آينده بتونم كمكي بكنم

Atefe
20-07-2011, 02:21 PM
سلام عاطفه جان من تازه عضو گروه شما شدم و متاسفانه تازه امروز متوجه اين بازارچه خيريه شدم. با توجه به اينكه متاسفانه ديگه وقتي باقي نمونده روز جمعه و در قسمت شيريني خشك مي تونيد روي من حساب كنيد. خوشحال مي شدم بتونم كمك كنم. البته اگر وقت داشتم روي آشپزي و شيريني من مي تونستيد همزمان حساب كنيد.
خوشحال مي شم بهم خبر بديد و خوشحال تر مي شم اگر در بازارچه هاي خيريه ي آينده بتونم كمكي بكنم

سلام ساحل جان،
راستش خود بازارچه غرفه شیرینی و کیک داره، ولی اگر شیرینی خاصی تو نظرت هست بهم بگو، تلفنم رو برات تو خصوصی می گذارم
ممنون

Atefe
20-07-2011, 02:30 PM
دوستای خوبم
غذاهای خوشمزه ما :wink:در غرفه محک از قرار زیر است:

سالاد اندونزی --------------------------- کارلوس
سالاد ماکارونی

اردور بادمجان ----------------------------خاطره و سمانه

لازانیا--------------------------------------بهاره

لازانیا-------------------------------------- مریم (از بچه های سایت نیستند)

فیله روسی------------------------------مهدی راهدوی (از بچه های سایت نیستند)

دلمه ترکی-------------------------------مینا داوری

قلیه ماهی -----------------------------رضا دمیس

کتلت عربی ---------------------------سارا

خوراک مدیترانه ای ------------------عطیه صادقی
کاناپه مرغ

سالاد روس-----------------------------غزاله

کوفته نخودچی--------------------------ندا

موساکو--------------------------------عاطفه و نسترن
کبه
مطلبه

سیب زمینی شکم پر ----------نفیسه

دوستانی که در غرفه خدمتشون هستیم:

نسترن
سارا
مهدی راهدوی
ندا
خودم:3:

دوستان من از فردا دسترسی به نت ندارم، لطفا در صورتی که کارم داشتید، تماس بگیرید

2236
20-07-2011, 06:07 PM
سلام به همه دوستان گلم دست همتون درد نكنه بازهم مثل هميشه با اون صفا و همدلي و مهربوني كه هست اين كار خير رو انجام ميديد من هم آرزوي موفقيت براي تك تكتون دارم اميد وارم موفق باشيد جاي اوناي رو كه به هر دليل نمي تونن بيان خالي كنيد .
خوش باشيد و به اميد ديدارد.:8:

Dr Ernesto
21-07-2011, 10:17 AM
یه ای میل واسم اومد و بی ربط به این تاپیک نبود.

این شعـر توسـط یک نوجوان متبلا به سـرطان نوشته شده است. او مایل است بداند چند نفرشعر او را می خوانند. این شعر را این دختربسیار جوان در حالی که آخرین روزهای زندگی اش را سپری می کند در بیمارستان نیویورک نگاشته است و آنرا یکی از پزشکان بیمارستان فرستاده است.

رقص آرام

آیا تا به حال به کودکان نگریسته اید

در حالیکه به بازی "چرخ چرخ" مشغولند؟

و یا به صدای باران گوش فرا داده اید،

آن زمان که قطراتش به زمین برخورد می کند؟

تا بحال بدنبال پروانه ای دویده اید، آن زمان که نامنظم و بی هدف به چپ و راست پرواز می کند؟

یا به خورشید رنگ پریده خیره گشته اید، آن زمان که در مغرب فرو می رود؟

کمی آرام تر حرکت کنید

اینقدر تند و سریع به رقص درنیایید

زمان کوتاه است

موسیقی بزودی پایان خواهد یافت

آیا روزها را شتابان پشت سر می گذارید؟

آنگاه که از کسی می پرسید حالت چطور است،

آیا پاسخ سوال خود را می شنوید؟

هنگامی که روز به پایان می رسد

آیا در رختخواب خود دراز می کشید

و اجازه می دهید که صدها کار ناتمام بیهوده و روزمره

در کله شما رژه روند؟

سرعت خود را کم کنید. کم تر شتاب کنید.

اینقدر تند و سریع به رقص در نیایید.

زمان کوتاه است.

موسیقی دیری نخواهد پائید

آیا تا بحال به کودک خود گفته اید،

"فردا این کار را خواهیم کرد"

و آنچنان شتابان بوده اید

که نتوانید غم او را در چشمانش ببینید؟

تا بحال آیا بدون تاثری

اجازه داده اید دوستی ای به پایان رسد،

فقط بدان سبب که هرگز وقت کافی ندارید؟

آیا هرگز به کسی تلفن زده اید فقط به این خاطر که به او بگویید: دوست من، سلام؟

حال کمی سرعت خود را کم کنید. کمتر شتاب کنید.

اینقدر تند وسریع به رقص درنیایید.

زمان کوتاه است.

موسیقی دیری نخواهد پایید.

آن زمان که برای رسیدن به مکانی چنان شتابان می دوید،

نیمی از لذت راه را بر خود حرام می کنید.

آنگاه که روز خود را با نگرانی و عجله بسر می رسانید،

گویی هدیه ای را ناگشوده به کناری می نهید..

زندگی که یک مسابقه دو نیست!

کمی آرام گیرید

به موسیقی گوش بسپارید،

پیش از آنکه آوای آن به پایان رسد..

Parvaneh
21-07-2011, 11:29 AM
دوستان اسم غرفه ما در بازارچه خیریه محک "یاوران قدیمی" هست.

احمد نهاوندي
21-07-2011, 11:29 AM
با سلام و سپا س برنامه شروع شد ولي هنوز ساعات برگزاري اعلام نشده،شايد هم شده ولي من پير چشمي دارم.

Parvaneh
21-07-2011, 12:41 PM
9824

احمد آقا ساعت برگزاری 20-11 هست.

بارها شاهد بودم که ادمایی که در این بازاچه فعالیت می کنند با چه مهری این کارو انجام می دند.
یکی قبل از اینکه شروع به غذا پختن بکنه،دو رکعت نماز می خونه...
یکی هر سموسه ای که می پیچه،یه دعا می خونه
یکی به نیت شفای بچه های محک کار می کنه
یکی پر از احساس و شوقه خدمته
یکی شکرگزاره که این فرصت بهش دادند
یکی به نیت حاجتش اومده
یکی همدرده و اون بچه های معصومو درک می کنه
یکی .....

خلاصه تمامی این غذاها پر از انرژی مثبته

به امید دیدار

خاطره
21-07-2011, 04:10 PM
از محک میام ... برنامه به خوبی شروع شد و ما هنوز شروع نشده رسیدیم و به لطف چیزهایی که دستمون بود زودتر رفتیم تو .. بی اغراق غرفه ما از غرفه های جذاب و شلوغ بود که به نسبت همسایه هاش کلی فروش کرده تا همین الان .ممنون از عاطفه که استارت این حرکت رو زد و بقیه دوستان که ادامش دادند.
غذاها خیلی خوشمزه است ، لازانیا نصف شده ظرفش و بقیه هم بسیار مورد استقبال قرار گرفته .... بشتابید تا تموم نشددددددددددددددده!!!:)

2236
21-07-2011, 04:50 PM
دوستان گلم سلام و خسته نباشيد به همتون اميدوارم موفق باشيد و خداوند هم عجرتون بده شايد باورتون نشه وقتي داشتم تاپيك دوستان رو مي خوندم بغض تو گلوم شكست و ي دل سير گريه كردم از ته دل نمي دونم چرا ولي يهوي شد شايد هم به خاطر اينكه نتونستم تو اين برنامه شركت كنم شايد هم ... به هر حال ارزوي سلامتي و شادابي براي همتون دارم .
دوستون دارم و به اميد ديدار هموتن.:8::8:

Parvaneh
21-07-2011, 05:47 PM
دوستان عزیز غرفه امروز فروش خوبی رو داشته تا حالا 400000 تومان.
با توجه به اینکه فردا جمعه هست و فروش بیشتری رو داریم دوستانی که می تونند غذاتهیه کنند لطفا با عاطفه خانم هماهنگ کنند .
ممنون

Carlos
21-07-2011, 08:01 PM
خبر خوش اینکه فروش پارسال جمعا در روزهای پنجشنبه و جمعه 90 ملیون بود در بازارچه که سهم پنجشنبه کلا 9 میلیون بود. اما امسال در روز پنجشنبه یا امروز فروش بازارچه تا ساعت 4 بعد از ظهر 25 میلیون تومان بود. که امیدواریم با بازدید شما دوستان و اشنایتان هرچه بیشتر بشه. فردا هم در همین ساعات بازارچه باز است. البته امروز به احتمال خیلی قوی بازارچه تا ساعت 10 تمدید خواهد شد.دست در دست هم به کودکان سرطانی کمک کنیم. منتظر حظور گرمتان هستیم.غرفه انوبانینی که با عنوان افتخاری یاوران قدیمی از طرف مسئولین محک انتخاب شد فروش بسیار خوبی داشت. برای مثال خیلی از غذاهای غرفه در 4 ساعت اول غرفه فروخته شد. امیدوارم با حظورتون در نمایشگاه غرفه رو دارای رکورد فروش کنید.
با تشکر.کوچکترین.

donkishot
21-07-2011, 08:44 PM
دوستان عزیز غرفه امروز فروش خوبی رو داشته تا حالا 400000 تومان.
با توجه به اینکه فردا جمعه هست و فروش بیشتری رو داریم دوستانی که می تونند غذاتهیه کنند لطفا با عاطفه خانم هماهنگ کنند .
ممنون

:41::41::41:

خبر خوش اینکه فروش پارسال جمعا در روزهای پنجشنبه و جمعه 90 ملیون بود در بازارچه که سهم پنجشنبه کلا 9 میلیون بود. اما امسال در روز پنجشنبه یا امروز فروش بازارچه تا ساعت 4 بعد از ظهر 25 میلیون تومان بود. که امیدواریم با بازدید شما دوستان و اشنایتان هرچه بیشتر بشه. فردا هم در همین ساعات بازارچه باز است. البته امروز به احتمال خیلی قوی بازارچه تا ساعت 10 تمدید خواهد شد.دست در دست هم به کودکان سرطانی کمک کنیم. منتظر حظور گرمتان هستیم.غرفه انوبانینی که با عنوان افتخاری یاوران قدیمی از طرف مسئولین محک انتخاب شد فروش بسیار خوبی داشت. برای مثال خیلی از غذاهای غرفه در 4 ساعت اول غرفه فروخته شد. امیدوارم با حظورتون در نمایشگاه غرفه رو دارای رکورد فروش کنید.
با تشکر.کوچکترین.

:41::41::41:

Azin
21-07-2011, 08:51 PM
ان شا الله فردا خدمت خواهیم رسید خدا قوت عاطفه خانم:1:

رها
22-07-2011, 01:37 AM
سلام وصد سلام...برای همه چیز و همه گفتارو همه اشتیاق دیدارو همه امید بودن و مفید بودنهایتان کلا سپاسگذارم شاید انشالا فردا بیایم واز نزدیک نظاره گر
زیباییهای روح بزرگتان باشم.در غیر اینصورت دستان پر مهرتان را از دور میبوسم وسعی در سهیم کردن خود در کارهای خیرتان میشوم.اگر خدا بخواهد وتوفیقی
بدهد.انشالا.....:smile::8:

2236
22-07-2011, 11:52 AM
سلام به همه خبر خيلي خوبي بود مي خواستم بگم كه اگه شما ها هدفتون خير نبود مطمئن باشيد به اين نتيجه نمي رسيديد خداوند هيچ وقت بنده هاي نيكو كارش رو از كا نيك كيردن نا اميد نميكنه.
موفق و موئيد باشيد .:8:

Azadeh
22-07-2011, 02:57 PM
برنامه بسیار خوب بود. غرفه هایی که از غذاهای مختلف، تزئینات فانتزی، پوشاک، بادکنک، نوشیدنی، کافی شاپ... بودند و فروش خوبی داشتند.
ما رفتیم قسمت غرفه یاورهای قدیمی که مسئولش عاطفه جون بوده. خرید کردیم و خوردیم. دستت درد نکنه عاطفه جان که این برنامه رو پیگیری کردید. خدا قوت :1:. عاطفه جان خیلی بهمون چسبید زیرا بعد از کوه با بچه ها آمدیم که خسته و گرسنه بودیم.
تشکر می کنم از دوستانی که واقعا زحمت غذا رو کشیدند و درست کردند. اجرتون با خدا. :1:

Shelman
22-07-2011, 04:12 PM
ما برگشتیم !

عاطفه خانم و دوستان همراه از اینکه راهی برای کار خیر کردن ما تهیه دیدید ازتون متشکرم. کوروش کبیر گفته: دستانی که به درمانده ای کمک می کنند، از لب های دعا گو مقدس ترند.

خدا قوت و خسته نباشید ... :53::57:

darya del
22-07-2011, 04:21 PM
لبخند كودكان باعث ميشه كه به باكي روحشون بي ببريم
لبخندي از روي شادي
حتي وقتيكه از جيزي ناراحت ميشن بعد جند ثانيه فراموش ميكنن و ميخندن
ارزو دارم كه لبخند بر لب تمامي بجه ها ببينم
و براي سلامتي بيماران به خصوص بجه هاي سرطاني دست دعا برميدارم

Farhaad
22-07-2011, 09:19 PM
دوستان خدا قوت ... :)

kai-zen
22-07-2011, 10:32 PM
یک خدا قوت جانانه به فعالین این حرکت دارم از تهیه کننده تا مجری و مثل من خورنده

امیدوارم این دستها همیشه شادی بخش محفل نیازمندان باشه و البته شادی بخش دلهای خودمون

اجر همگی با او

Azin
23-07-2011, 12:11 AM
خسته نباشی عاطفه جان بسیار خوب و با کیفیت برگزار شد به امید تکرار برنامه های مشابه :)

Happy Banini
23-07-2011, 12:14 AM
بچه ها واقعا گل کاشتید...کارتون عالی بود!:8:
از غذاها نگو که انقد رو هم رو هم خورده بودم دل درد گرفتم...:001_07:چقد خوشمزه بودن!!!:38::38:
استقبال هم که بی نظیر بود...چه بچه های خودمون چه مردم...
دست همگی درد نکنه...:6:
به امید برنامه های بیشتر در این راستا...:4:

Ghazal Taghizadeh
23-07-2011, 09:56 AM
عاطفه جون امیدروارم همه غذا ها فروش رفته باشه و کلی کمک به همه بچه های محک شده باشه نمی دانم غذای من چقدر خوب بود یا بهتر بگم بد بود ولی تمام تلاشمو کرده بودم!!!!!
دستای من خیلی کوچک واسه کمک های بزرگ امیدوارم همین کمک خیلی خیلی خیلی کوچیک بتونه یه لبخند خیلی کوچیک روی لبای یه بچه بیاره همین برای یه عمر زندگیم کافی
ممنون از همه زحمت هاتون راستی عاطفه جون اسم من غزل نه غزال :4:توی محک هی خواستم بگم دیدم خیلی شلوغ ولش کردم!!!:3:

AZY
23-07-2011, 09:57 AM
عاطفه جان خسته نباشید به شما و همه افرادی که در امر تهیه غذا و فروششون کمک بودند. دست همتون درد نکنه.

peykearak
23-07-2011, 10:41 AM
به این میگن همدلی........که بعداز خستگی کوه پاشی بری دوستان نیکوکارتو ببینی وبرای کمک به بچه های سرطانی خرید کنی.من که خیلی انرژی گرفتم(نه که از خوردن غذا........:4:)منظورم انرژی معنویه.........خلاصه دوستان نذاشتن ما اونجا احساس غربت کنیم (وبعضی ها که خودشون میدونن غرییب نوازی کردن:24::3:).دست همه دوستان که در این امرخیر تلاش کردن درد نکنه از پزنده فروشنده وخورنده

سارا.ط
23-07-2011, 11:22 AM
سلام
بجه ها واقعا خسته نباشید.
تشکر از کسانی که غذا درست کرده بودند، از بجه هایی که با تمام خستگی از پیمودن کوه به بازارچه امدند و یک خسته نباشید جانانه به بچه هایی که توی غرفه مستقر بودند.خدا قوت. انشاءالله همه به آرزوی دلشون برسند.:9:

Atefe
23-07-2011, 11:54 AM
عشقبازی به همین آسانی است…
که دلی را بخری
بفروشی مهری
شادمانی را حرّاج کنی
رنج‌ها را تخفیف دهی
مهربانی را ارزانی عالم بکنی
و بپیچی همه را لای حریر احساس
گره عشق به آن‌ها بزنی
مشتری‌هایت را با خود ببری تا لبخند

دور روز خاطره انگیز گذشت!
در کنار آدمهایی گذشت که می دونستی جز خوبی و کمک هدف دیگری ندارند، تو هوایی استشمام کردیم که اون رو با یه عالمه آدم خوب شریک بودی، و اینکه بدونی تو این دنیا یه عالمه آدم خوب داریم!

برنامه محک با موفقیت اجرا شد و این موفقیت فقط و فقط با همکاری دوستان خوبی چون شما محقق شد.
خوشحالم، از صمیم قلب خوشحالم دوستانی مثل شما دارم و افتخار حضور در جمعی رو دارم که پر از خوبی و محبت هستند و خدا رو شکر می کنم.

دوستان خوبم، غرفه غذاهای بین الملل (آنوبانینی) که در لحظات آخر یاوران قدیمی نام گرفت، در دو روز فعالیت خودش تونست فروشی معادل

1/234/000 تومان

داشته باشه.

امیدوارم که زندگی همه شما پر از شادی باشه.

Parvaneh
23-07-2011, 02:09 PM
دوستان گلم :1:
گرفتن این غرفه و جلب اعتماد محک، فرآیندی بود که یکسال بطول انجامید.
ممنون از همه عزیزان که این اعتمادو پاسخ دادید. خوشحالم که دوستانی مثل شما رو دارم.
بعد از اینکه غرفه اوکی شد،مساله انتخاب مسئول غرفه که بتونه این کارو انجام بده و البته عشق این کارو هم داشته باشه،پیش اومد.
ممنون عاطفه جان که نشون دادی بهترین انتخابم بودی.

9880
9881
9882
9883
9884

Asheghe Safar
23-07-2011, 04:06 PM
عاطفه جونم مرسی:6:
خوشحالم که تونستم یه سهم کوچیک توی این کار بزرگ و قشنگتون داشته باشم!
مرسی:8:

amirlashkarizadeh
23-07-2011, 04:19 PM
عاطفه خانوم دست شما تمام کسایی که تواین کار پیشقدم بودن درد نکنه و یه خسته نباشید به همه آشپزای گل آنوبانینی به قول هپی گل کاشتین:smile::smile::smile:

donkishot
23-07-2011, 04:34 PM
عشقبازی به همین آسانی است…

دور روز خاطره انگیز گذشت!

دوستان خوبم، غرفه غذاهای بین الملل (آنوبانینی) که در لحظات آخر یاوران قدیمی نام گرفت، در دو روز فعالیت خودش تونست فروشی معادل

1/234/000 تومان

داشته باشه.

امیدوارم که زندگی همه شما پر از شادی باشه.

دست همه درد نكنه ، خدا قوت
تجربه خوبيه براي فروش بيشتر و بهتر براي سالهاس بعد

minerva
23-07-2011, 05:15 PM
بچه ها خیلی ممنون ازتون :6:
بوس برا تک تکتون .
من دلم پیشه قلیه ماهی رضا موند ولی دیگه پاک پاک شده بودم :))

Happy Banini
23-07-2011, 11:12 PM
از اونجایی که نمیدونم چرا هر چی پاسخ با نقل قولو میزنم کار نمیکنه مجبورم اینجوری پست بذارم...

نقل قول از پیک اراک : " خلاصه دوستان نذاشتن ما اونجا احساس غربت کنیم (وبعضی ها که خودشون میدونن غرییب نوازی کردن:24::3:). "

پاسخ:

:24::24::9:
آخی...اون بعضی ها که همه سعیشونو کردن !! هر چند ما که غریبی ندیدیم از شما...:4:

اگرم قصوری بوده شما به بزرگی خودتون ببخشید و بذارین پای کم تجربگی...

دوستان یه وقت فکر نکنن من به خودم گرفتما...فقط از اون بعضیا حمایت کردم...

peykearak
24-07-2011, 01:39 AM
نقل قول از هپی:

اگرم قصوری بوده شما به بزرگی خودتون ببخشید و بذارین پای کم تجربگی...
پاسخ:
شما بزرگواریداینطوری نفرمایید دارم از خجالت آب میشم:109:ازهمه دوستان آنویی بخاطر بذل لطفشون تشکر میکنم :41::41:

Atieh .S
24-07-2011, 08:22 PM
عاطفه جون دستت درد نکنه و خسته نباشی ( البته که با اون انرژی ای که من در شما دیدم مطمئنم که خستگی برات معنا نداره :3: )
اول از همه خیلی خوشحال شدم که با شما و دوست نازنینت توی اون شب ِ به یاد موندنی آشنا شدم و دوم اینکه با وجود اینکه نتونستم بیام مطمئنم که برنامه عالی بوده ... بازم دستت درد نکنه
امیدوارم کاناپه ها به دل عزیزان چسبیده باشه :11:

E B I
25-07-2011, 02:41 AM
واقعاً کار قشنگی بودش، من که دفعه اولم بود این جاها میرفتم کلی، لذت بردم؛ مخصوصاً از ذوق و شوق مردم...
از اون بیشتر از اون همه غذاهای خوش مزه:3:
از این دو تا بیشتر روحیه اون آدمای میزبان که معلوم بود باید آدمای خاصی باشن با اون همه روحیه "+" ای که به بازدید کننده ها میدادن...
خیلی عالی بود:1:
دست باعث و بانیش، پزنده، رونده، خورنده، دیدنده،خرجنده و همه و همه درد نکنه:smile:

Majid
25-07-2011, 02:52 AM
عاطفه جان مرسی از همه چیز
ما پنج شنبه اومدیم و قبل ظهر رفتیم و نشد باقی دوستان رو ببینیم:3:
از آشپزهای عزیز هم که زحمت تهیه ی غذاها رو کشیده بودن واقعا ممنون:1:
امیدوارم باز هم شاهد برگزاری این نوع برنامه ها باشیم

دلوار
25-07-2011, 10:01 AM
بالبداهه هر چه به دلم آمد در وصف کار بزرگتان نوشتم ،بر من عفو کنید
دلهای پاک... آفرین
آفرین،صد آفرین بر دست های پر توان
آفرین بر یاوران، آنهم قدیمی ،آفرین
فرد فرد دوستان ، جمع بانینی، آفرین
غرفه آذین شد به دست یاوران ،آنهم قدیمی ،آفرین
عاطفه در عاطفه مواج بود ،صد آفرین
خاطره بر خاطره تجدید شد ،صدآفرین
کودکی دلشاد شد از عزمتان ،صد آفرین
ثبت شد در دفتر دل نامتان،صد افرین
کار کارلوس با مسما شد، اما آفرین
مهدی و مریم،بهاره با سمانه،آفرین
هم عطیه هم ندا و هم غزاله،آفرین
بر رضا ،مینا،نفیسه آفرین
آفرین بر یاری پروانه ها ، صد آفرین
.................................................. ...........

تکیه برهم میزند لب
از سمت عشق
چهره گلگون می شود
ازسمت عشق
از پرتو نور صدف وا شد دلی
از سمت عشق
یار می رقصد به یاری
از سمت عشق
باز رسوا می شوم
از سمت عشق

Atefe
25-07-2011, 11:37 AM
عاطفه جون دستت درد نکنه و خسته نباشی ( البته که با اون انرژی ای که من در شما دیدم مطمئنم که خستگی برات معنا نداره :3: )
اول از همه خیلی خوشحال شدم که با شما و دوست نازنینت توی اون شب ِ به یاد موندنی آشنا شدم و دوم اینکه با وجود اینکه نتونستم بیام مطمئنم که برنامه عالی بوده ... بازم دستت درد نکنه
امیدوارم کاناپه ها به دل عزیزان چسبیده باشه :11:

ممنون عطیه جان، من و نسترن هم از آشنایی با تو و خواهر گلت خیلی خوشحال شدیم، امیدوارم که به زودی همسفر باشیم، کاناپه ها هم عالی بودند و کلی ازشون استقبال شد، ممنون

rahdavi
19-08-2011, 07:44 PM
کارت همیشه عالیه