توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایا این عکس واقعیه ؟
ahmadmobaraki
25-06-2011, 11:26 AM
میگن این کوه که مشهور به کوه عقابه در یزد واقع شده کسی میتونه در موردش توضیح بده ؟
Mehdi
25-06-2011, 11:47 AM
واقعیه
تو این سفرنامه فکر می کنم یه چیزایی دربارش نوشته بودم.
You can see links before reply
Behzad
26-06-2011, 06:28 PM
عقاب کوه از ریبانرین جلوه های طبیعی یزده، از هر طرف که ببینیمش، کاملاً شبیه عقابه و استاد زمین شناسی من تأکیید زیادی روی تخریب به واسطه بی توجهی داشت. باید به خلل و فرجش سیمان تزریق بشه تا از تخریب ناشی از فرسایش بادی و آبی جلوگیری بشه تا سیمای این اثر طبیعی محفوظ باقی بمونه. راستی آقای مبارکی خبری ازتون نیست!!!
adeleh
26-06-2011, 10:45 PM
عقاب کوه از ریبانرین جلوه های طبیعی یزده، از هر طرف که ببینیمش، کاملاً شبیه عقابه و استاد زمین شناسی من تأکیید زیادی روی تخریب به واسطه بی توجهی داشت. باید به خلل و فرجش سیمان تزریق بشه تا از تخریب ناشی از فرسایش بادی و آبی جلوگیری بشه تا سیمای این اثر طبیعی محفوظ باقی بمونه. راستی آقای مبارکی خبری ازتون نیست!!!
به نظرم تزریق سیمان و جلوگیری از فرسایش به نوعی دستکاری در طبیعت و جلوگیری از روند فرسایش طبیعیه .
Dr Ernesto
27-06-2011, 08:45 AM
به نظرم تزریق سیمان و جلوگیری از فرسایش به نوعی دستکاری در طبیعت و جلوگیری از روند فرسایش طبیعیه .
دقیقا با نظر عادله خانم موافقم
به هیچ عنوان نباید در طبیعت دستکاری کرد
این کار مثل این میمونه که کلوتهای لوت یا دره ستاره های قشم رو از باد و آب حفظ کنیم.
در حالی که فرسایش بادی و آبی باعث تشکیل این عوارض شده.
اگه اینا از بین برن،به جای اون یه پدیده دیگه تو یه جای دیگه درست میشه
سلام دوستان البته كه واقعي هستش چون تو منطقه چنار باشي از توابع استان ايلام ي همچين چيزي هست البته با يك فيگور ديگه از عقاب متاسفانه عكس ازش ندارم بزارم دوستان ببينند ولي در اولين فرصت سعي مي كنم ي عكس از اونجا بگيرم و همه ببينند.
ناگفته نمونه كه اون چيزي كه من ميگم از جنس سنگ هستش .
manshadyh
02-08-2013, 01:13 AM
این کوه زیبا در مسیر جاده علی آباد-تفت در منطقه ای به همین نام در استان یزد قرار گرفته و جاده اصلی از کنارش رد میشه.
اخیرا پروژکتورهایی برای نورپردازی این اثر طبیعی اطرافش نصب شده .
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2023, Jelsoft Enterprises Ltd.