توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مسابقه عکاسی شماره 2
Mehdi
18-10-2009, 01:39 PM
دوستان به روال مسابقه قبل هر کسی می تونه تا 3 عکس آپلود کنه ;)
لطفا به ابعاد دقت کافی بکنید. حداکثر بعد عکس 450 پیکسل ;)
حداکثر زمان ارسال عکس، آخر همین هفته
فقط این دفعه برا اینکه هیجان بیشتر بشه لطفا برام ایمیل کنید که بدون نام آپلود کنم :D
کسی ندونه عکس مال کیه شاید بهتر باشه. شاید هم نباشه. یه بار امتحان می کنیم.
بفرستید به این ایمیل من ;)
عکس شماره 1
You can see links before reply
عکس شماره 2
عکس شماره 3
عکس شماره 4
عکس شماره 5
عکس شماره 6
عکس شماره 7
عکس شماره 8
عکس شماره 9
عکس شماره 10
عکس شماره 11
عکس شماره 12
عکس شماره 13
عکس شماره 14
عکس شماره 15
عکس شماره 16
عکس شماره 17
عکس شماره 18
عکس شماره 19
عکس شماره 20
عکس شماره 21
آقا مهدی ممکنه ایمیلتون با .com بفرمایید :ymblushing:
Mehdi
19-10-2009, 12:49 PM
Anobanini ات جیمیل دات کام
ببخشید اینجوری نوشتم. به دلایل امنیتی بود.
همونجوری که نوشتم انگلیسی بنویسید میرسه دستم ;)
Anobanini ات جیمیل دات کام
ببخشید اینجوری نوشتم. به دلایل امنیتی بود.
همونجوری که نوشتم انگلیسی بنویسید میرسه دستم ;)
ممنون @};-
Meghdad
19-10-2009, 01:13 PM
حالا كه بحث مسابقه و عكاسى هست شايد بد نباشه اگه به برنامه هاى سافارى كه در آفريقا برگزار ميشه يه نگاهى بندازيم و سطح كيفى برنامه رو از لحاظ امكانات و تجهيزات براى عكاسى بسنجيم.
بعنوان مثال اين برنامه بطور تخصصى در سال 2007 با حمايت Canon در كنيا برگزار شده:
اصلا سعى نكنيد دوربين ها و تجهيزات رو با اونهايى ما داريم مقايسه كنيد!
اين تور اختصاصا براى Canon EOS 1Ds Mark III و متعلقات هست كه جماعت حرفه ايى ها برن و حالشو ببرن ;)
نامرد ها اكثر عكس ها رو هم با نماى بسته و فاصله كانونى 400 گذاشتن كه ما حرص بخوريم :D
عكس ها و ساير مطالب رو ببينيد و لذت ببريد:
(و البته منتظر باشيد تا ببينيد بچه هاى خودمون با همين امكانات كم در مقايسه با اونها چه ميــــــــــــكنن :ymsmug: )
Canon EOS 1Ds Mark III Kenya Safari Photos (You can see links before reply)
Parvaneh
19-10-2009, 11:40 PM
حالا كه بحث مسابقه و عكاسى هست شايد بد نباشه اگه به برنامه هاى سافارى كه در آفريقا برگزار ميشه يه نگاهى بندازيم و سطح كيفى برنامه رو از لحاظ امكانات و تجهيزات براى عكاسى بسنجيم.
...
دلم سافاري آفريقا خواست .... =((
Meghdad
20-10-2009, 01:05 AM
اتفاقا من دلم از اون تجهيزات ها ميخواد!
سافارى رو همينجا هم داريم ;)
حتى تو شهر با پرايد :D
Narges
20-10-2009, 02:59 AM
پروانه جان شک نکن که هیچی سافاری ما تو شیراز و بوشهر نمیشه :ymhug:
هم ماشینمون از ماشین آقا ی فرخی بهتر بود هم شنگولتر بودیم
یادته که؟
;) :D
یادته که؟
میبینم که طرفداران شنگول بانینی زیاد شده :)
البته باید توجه کنید که این اسم در اصل از گروه اراز و خانواده نشات گرفته :p
ثبت نام هنوز ادامه داره ولی یکی از شرایطش اینه که در هر شرایطی باید شاد و شنگول باشی و انرژی مثبت از خودت در وکنی :))
Mehdi
20-10-2009, 10:21 AM
دلم سافاري آفريقا خواست.... =((
یه کم به ما فرصت بده خانم...
چشم :x
آفریقا هم می ریم :D
ایشالا همیشه از این چیزای دست یافتنی بخوای :p
Mehrdad
20-10-2009, 02:13 PM
ايكاش منم متاهل بودم :( =((
نه همينجوري بهتره :D
\:D/
Parvaneh
20-10-2009, 02:15 PM
خانم هاي مجرد آنوباني ني توجه داشته باشيد كه به هنگام تعيين مهر ، حتماً سفر به كشورهايي كه دوست داريد رو بندازيد پشت قبالشون ! :D
يه جايي مي خوندم كه مهريه يه خانم سفر به 110 پايتخت جهان بوده كه هر 2 ماه يه بار بايستي يه سفر مي رفتند :p
Parvaneh
20-10-2009, 02:20 PM
یادته که؟
آره :ymhug:
سافاريمون كه بيست بود فقط با كمي هل راه مي افتاد ! :)
شنگولمونم هم علي پيرميش بود !
يادش بخير ... :x
Meghdad
20-10-2009, 03:09 PM
خانم هاي مجرد آنوباني ني توجه داشته باشيد كه به هنگام تعيين مهر ، حتماً سفر به كشورهايي كه دوست داريد رو بندازيد پشت قبالشون ! :D
:)) :)) :))
اى بابا من خواستم يه اطلاع رسانى كرده باشم و دور هم باشيم! ;) ببين چى شد!!! :-o
مثل اينكه اطلاع داشتن هم چيز خوبى نيست :D :ymdevil:
خانم اين كارا بد آموزى داره ها :))
Narges
20-10-2009, 03:13 PM
یادته که؟
آره :ymhug:
سافاريمون كه بيست بود فقط با كمي هل راه مي افتاد ! :)
شنگولمونم هم علي پيرميش بود !
يادش بخير ... :x
:ymhug: هنوزم بهترین سفر مونده
7 ماه گذشت
انگار همین دیروز بود
Parvaneh
20-10-2009, 03:22 PM
بد آموزي ؟
اگه اندكي تامل كنيد درمي يابيد كه
حسن اينكار اينه كه لذتش دو طرفست ! :) :D
يعني يه چيزي تعيين مي شه (سفر) كه مرد از هفت گوشه قلبش راضيه ! ;)
Meghdad
20-10-2009, 04:08 PM
بد آموزي ؟
اگه اندكي تامل كنيد درمي يابيد كه
حسن اينكار اينه كه لذتش دو طرفست ! :) :D
يعني يه چيزي تعيين مي شه (سفر) كه مرد از هفت گوشه قلبش راضيه ! ;)
اى بابا :ymsigh:
مرد هم مرداى قديم!
:)) =)) :)) =)) :)) =))
خب فكر كنم از خودشون بپرسيم موثق تره :D :D
;)
Mehrdad
20-10-2009, 04:36 PM
يه جايي مي خوندم كه مهريه يه خانم سفر به 110 پايتخت جهان بوده كه هر 2 ماه يه بار بايستي يه سفر مي رفتند :p
د بيا پروانه خانوم اين كارا چيه مي كنين، همين حالاش هم مهريه ها به اندازه كافي بالاست :( ، حالا اينم بهشون اضافه كنين ببين چه آش شعله قلم كاري ميشه، آخه ما آقايون اين هزينه ها رو از كجا بايد تامين كنيم ~x( @-)
Mehrdad
20-10-2009, 04:40 PM
:)) :)) :))
اى بابا من خواستم يه اطلاع رسانى كرده باشم و دور هم باشيم! ;) ببين چى شد!!! :-o
مثل اينكه اطلاع داشتن هم چيز خوبى نيست :D :ymdevil:
مي بيني مقداد بحث به چه جاي خطرناك پيچيده اي كشيده شد :-o الفرار ;)
Meghdad
20-10-2009, 04:54 PM
دكتر جون وايسا منم بيام :D
اگه يه كم ديگه ادامه پيدا كنه احتمالا فضانوردى هم بهش اضافه!! @-)
لطفا بحث رو ببنديم دوستان، اصل موضوع الان مسابقه عكاسى هست كه اصلا بهش پرداخته نميشه! :D
(چى كار ميخواستيم بكنيم، چى شد!!!)
Mehrdad
20-10-2009, 05:19 PM
دكتر جون وايسا منم بيام :D
اگه يه كم ديگه ادامه پيدا كنه احتمالا فضانوردى هم بهش اضافه!! @-)
لطفا بحث رو ببنديم دوستان، اصل موضوع الان مسابقه عكاسى هست كه اصلا بهش پرداخته نميشه! :D
(چى كار ميخواستيم بكنيم، چى شد!!!)
نه تورو خدا مقداد جان مي دوني فضا نوردي 30 ميليون دلار هزينه داره :( :-s همون بحث مسابقه عكاسي خيلي خوبه :ymhug:
Narges
20-10-2009, 05:33 PM
طلاق که نگرفتند؟
کل زندگی تو سفر چه حالی میده
Meghdad
20-10-2009, 05:48 PM
اى بابا اصلا من اشتباه كردم اين پست رو فرستادم ~x(
جان من بيخيال شيد به اصل مطلب برسيم!!! /:)
:ymsmug:
همسر دوست من خبرنگاره همش تو مسافرته بهتره هر کی دنباله مسافرته بهتره بره خبر نگاری یا عکاسی چیزی بشه تا هم اگه دلش خواست مجرد بمونه هم مسافرت بره . :ymapplause:
همسر دوست من خبرنگاره همش تو مسافرته بهتره هر کی دنباله مسافرته بهتره بره خبر نگاری یا عکاسی چیزی بشه تا هم اگه دلش خواست مجرد بمونه هم مسافرت بره . :ymapplause:
عججججججب :-o
پس ما خبرنگار یا عکاس بشیم حله دیگه ;)
Parvaneh
21-10-2009, 08:43 AM
اى بابا اصلا من اشتباه كردم اين پست رو فرستادم ~x(
جان من بيخيال شيد به اصل مطلب برسيم!!! /:)
:ymsmug:
تازه من بيخيال شدم ! و گرنه .... ;)
آقا مهدی دورود
این امضا ها که پای عکس دوستان حک شده به نظر زیادی بزرگ میاد
اگه ممکنه کوچکتر حک بفرمایید تا عکس رو تحت تاثیر قرار نده به اندازه کافی عکس ها کوچک هستند.
سپاس.
Mehdi
22-10-2009, 05:28 PM
آقا مهدی دورود
اگه ممکنه کوچکتر حک بفرمایید تا عکس رو تحت تاثیر قرار نده به اندازه کافی عکس ها کوچک هستند.
سپاس.
اطاعت امر شد قربان ;)
آقا مهدی دورود
سپاس.
اطاعت امر شد قربان ;)
پیشنهاد بود.
سپاسگذارم .
Majid
23-10-2009, 01:17 PM
واییییییییییییییییییییییی یییی :ymparty: :ymparty: :ymparty:
چقدر عکسها قشنگه
من میخوام به همش رای بدم @-) @-) @-)
نمیشه گفت کدوم بهتره
[quote="majid_fardar"]واییییییییییییییییییییییی یییی :ymparty: :ymparty: :ymparty:
چقدر عکسها قشنگه
نمیشه گفت کدوم بهتره[/quote
تابلو که مجید جان.
عکس شهاب از همه بهتره دیگه،همون چهارمی از سمت راست ;)
Shahab
24-10-2009, 10:34 AM
واییییییییییییییییییییییی یییی :ymparty: :ymparty: :ymparty:
چقدر عکسها قشنگه
نمیشه گفت کدوم بهتره[/quote
تابلو که مجید جان.
عکس شهاب از همه بهتره دیگه،همون چهارمی از سمت راست ;)
آقا اشتباه شده اون عکس من نیست !!! من تازه عکس گذاشتم ... از اسم من سوء استفاده نکنید حاج آقا :D ;) :p :ar!
پیشنهاد
دورود بر عکاس ها و دوستداران عکاس ها :D
یه پیشنهاد برای شیوه رای گیری که خیلی جاها به کار میبرند رو اینجا مطرح می کنم که اگه موافقت میشه به جای شیوه قبلی ( تکامل یافته شیوه قبلی) اجرا کنیم .
بیایم برای هر عکسی مثلا 5 ستاره در نظر بگیریم و به این ترتیب به هر عکس جداگانه داریم امتیاز میدیم و تازه میتونیم به بعضی عکس ها امتیاز مشابه بدیم و هر عکسی که امتیاز بیشتری گرفت برتر میشه. (یعنی شاید 3 تا عکس رو امتیاز 4 بدیم 2تا عکس رو امتیاز 1 و کلا دستمون بازه.) رقابت نزدیک تر و نتیجه دقیق تر میشه.
مثال :
عکس شماره 30 . 1 ستاره
عکس شماره 31 . 3 ستاره
عکس شناره 32 . 5 ستاره
عکس شماره 33 . 1 ستاره
عکس شماره 34 . 3 ستاره
عکس شماره35 . 5 ستاره
.
.
.
Mehdi
24-10-2009, 01:36 PM
پیشنهاد
مثال :
عکس شماره 30 . 1 ستاره
عکس شماره 31 . 3 ستاره
عکس شناره 32 . 5 ستاره
عکس شماره 33 . 1 ستاره
عکس شماره 34 . 3 ستاره
عکس شماره35 . 5 ستاره
.
به همه عکس ها نمیشه رای داد. چون هم وقت رای دهندگان گرفته میشه و هم اینکه خیلی از عکس ها اصولا رای نمی گیرن.
در ضمن در روش جدید پیشنهادی به خاطر اینکه همه عکس ها رای می گیرن حس مسابقه کمرنگ میشه.
فلسفه مسابقه عکاسی به نظر من بر انتخاب استواره نه بر امتیاز بندی.
من این روش را از یکی از گروه های بزرگ سایت فلیکر اقتباس کردم. گروهی که 2-3 سال خیلی خوب کار کرد و حدود 100 مسابقه هم برگزار کرد. اتفاقا دیشب در مهمانی درکه، مدیر این گروه هم تشریف داشتن. فرصت نشد در مورد این مسابقه ازش نظرخواهی کنم. اما دراولین فرصت ازش راهنمایی می گیرم ;)
پیشنهاد
مثال :
عکس شماره 30 . 1 ستاره
عکس شماره 31 . 3 ستاره
عکس شناره 32 . 5 ستاره
عکس شماره 33 . 1 ستاره
عکس شماره 34 . 3 ستاره
عکس شماره35 . 5 ستاره
.
به همه عکس ها نمیشه رای داد. چون هم وقت رای دهندگان گرفته میشه و هم اینکه خیلی از عکس ها اصولا رای نمی گیرن.
در ضمن در روش جدید پیشنهادی به خاطر اینکه همه عکس ها رای می گیرن حس مسابقه کمرنگ میشه.
من این روش را از یکی از گروه های بزرگ سایت فلیکر اقتباس کردم. گروهی که 2-3 سال خیلی خوب کار کرد و حدود 100 مسابقه هم برگزار کرد. اتفاقا دیشب در مهمانی درکه، مدیر این گروه هم تشریف داشتن. فرصت نشد در مورد این مسابقه ازش نظرخواهی کنم. اما دراولین فرصت ازش راهنمایی می گیرم ;)
رئیس شمایی
در رابطه با وقت ، منطقی نیست یک هفته زمان را گیری هست با 20 تا عکس یعنی کافیه روزی 3 تا عکس رای بدیم یعنی روزی 1 دقیقه مشااله دوستان هم که همه آنلاین .
همه عکس ها رای نمی گیرند خب مشکلش چیه ؟؟ اتفاقا این جوری در کنار امتیاز بندی انتخاب هم صورت می گیره منافاتی نداره .
در مورد حس مسابقه کاملا برعکس تصور منه .
خدمت حامد خان صابر ارادت داریم راهنمایی هاشون حتما کمک می کنه
به زودی سایت های جدید و بزرگ عکاسی رو که از این شیوه بهره میبرند معرفی می کنم .
با این حال فقط پیشنهاد بود مرسی که بررسی فرمودید .
راستی یک مشکل دیگه : به نظرم در مهلت ارسال ، عکس ها نباید به مرور نمایش داده شوند بهتره در انتهای مهلت همزمان همه ی عکس ها منتشر شود
دلایلش روشنه.
sh-gh
24-10-2009, 05:28 PM
سلام
ما اعضایی که تو این سفر نبودیم میتونیم اظهار نظر کنیم؟
باید اعتراف کنم که این مسابقه سخت تر از مسابقه قبلی شده.چون تمام عکسها قشنگ هستند واین قضیه انتخاب رو خیلی سخت تر میکنه.
Parvaneh
24-10-2009, 06:52 PM
سلام
ما اعضایی که تو این سفر نبودیم میتونیم اظهار نظر کنیم؟
باید اعتراف کنم که این مسابقه سخت تر از مسابقه قبلی شده.چون تمام عکسها قشنگ هستند واین قضیه انتخاب رو خیلی سخت تر میکنه.
سلام :)
بله ، تمام افراد فيزيكي مي تونند راي بدهند
شما كه از دوستان محسوب ميشيد ;)
Meghdad
24-10-2009, 08:02 PM
پیشنهاد...
یه پیشنهاد برای شیوه رای گیری که خیلی جاها به کار میبرند رو اینجا مطرح می کنم که اگه موافقت میشه به جای شیوه قبلی ( تکامل یافته شیوه قبلی) اجرا کنیم .
بیایم برای هر عکسی مثلا 5 ستاره در نظر بگیریم و به این ترتیب به هر عکس جداگانه داریم امتیاز میدیم و تازه میتونیم به بعضی عکس ها امتیاز مشابه بدیم و هر عکسی که امتیاز بیشتری گرفت برتر میشه. (یعنی شاید 3 تا عکس رو امتیاز 4 بدیم 2تا عکس رو امتیاز 1 و کلا دستمون بازه.) رقابت نزدیک تر و نتیجه دقیق تر میشه.
...
من هم با اين شيوه كاملا موافقم بخصوص اينكه:
- سطح سليقه مخاطب براى تمامى عكس ها سنجيده ميشه نه اينكه صرفا به دليل علاقه فردى به عكسى خاص راى داده بشه و بقيه عكس ها عليرغم پتانسيل واقعى كه ممكنه داشته باشن در حاشيه قرار بگيرن و توجهى در راى گيرى به اونها نشه.
- هر چى سطح رقابت بيشتر باشه اين شيوه كارآمد تر از حالتى هست كه فقط 3 انتخاب داشته باشيم چون همه عكس ها مورد راى و داورى قرار ميگيرن و يك ارزشيابى نسبى براى تك تك عكس ها داريم. طبيعتا در اين حالت بهترين عكس از نگاه راى همه انتخاب ميشه
- اين شيوه هم براى تعداد عكس هاى كم و هم براى تعداد زيادى ميتونه استفاده بشه چون الزامى براى راى دادن به همه عكس ها از طرف مخاطب وجود نداره و عدم راى به يك عكس ميتونه به معنى نداشتن نظر يا دادن راى ممتنع يا... تلقى بشه.
- پياده سازى راى گيرى اين شيوه با ابزار هاى آماده web هم بسيار ساده و راحت هست و در هر لحظه ميشه ميزان امتياز عكس ها رو ديد (اختيارى) و اين خودش به نوعى حس مسابقه و رقابت رو هم ايجاد ميكنه.
البته باز هم موارد حسن و عيب براى اين شيوه ها وجود داره كه بيانش از حوصله خارجه ولى اگه صلاح بدونيد صحبت ميكنيم.
من این روش را از یکی از گروه های بزرگ سایت فلیکر اقتباس کردم. گروهی که 2-3 سال خیلی خوب کار کرد و حدود 100 مسابقه هم برگزار کرد.
...
مهدى جان چرا نميشه به همه عكس ها راى داد!؟ مگه غير از اينه كه براى 3تا انتخاب هم اول مخاطب همه عكس ها رو از نظر ميگذرونه و بعد انتخاب هاش رو مطرح ميكنه؟ پس مخاطب داره براى ديدن و مقايسه همه عكس ها و انتخابش وقت ميگذاره كه توى شيوه جديد هم همينطوره. ضمن اينكه اجبارى براى راى دادن به همه عكس ها هم نيست.
اينكه همه عكس ها ممكنه راى نيارن يا اصلا امتيازى بهشون داده نشه توى شيوه جديد هم ديده شده.
دلايل شما براى اينكه "حس مسابقه کمرنگ میشه" چيه؟ در حال حاضر (ندانستن دلايل شما) با اين موضوع موافق نيستم و اتفاقا نظر كاملا برعكس دارم چون شيوه جديد برخلاف قبلى يك ارزشيابى كاملا كيفى خواهد بود و باعث بالاتر رفتن سطح مسابقه هم ميشه.
به نظرم شيوه فعلى فقط امتياز بندى رو مد نظر داره (ارزشيابى كمى) و جاى انتخاب براى مخاطب بسيار محدوده (فقط ارايه 3 انتخاب) ولى شيوه جديد تمام انتخاب هاى ممكن مخاطب رو در نظر ميگيره و علاوه بر اون ميزان علاقه به هر انتخاب هم لحاظ ميشه.
ميتونم سايت هاى بزرگ و موسسات معتبرى رو براى نمونه بيارم كه اساسا كارشون اين هست و از اين شيوه استفاده مى كنن ;)
به نظرم پيشنهاد خوبيه و اميدوارم در اين مورد به نتيجه برسيم و بتونيم براى دوره هاى بعدى مسابقه رو با كيفيت بيشترى برگزار كنيم :ymhug:
راستى بد نيست بخشى براى آموزش عكاسى (مبانى، موارد فنى، كار با ادوات و...) داشته باشيم تا بتونيم به مرور زمان سطح كيفى عكس هامون و همچنين راى دادن هامون رو بالاتر ببريم.
Mehdi
24-10-2009, 08:07 PM
با صحبت در زمینه اصلاح متد مسابقه کاملا موافقم.
می دونم که روش حال حاضر ما خالی از اشکال نیست و مشتاقم که متدهای بهتر و منطقی تر پیاده کنیم.
فعلا برای شروع ممنون میشم اگر چند مورد از سایت هایی که از روش پیشنهادی استفاده می کنن ببینم.
بعدش در یک جلسه حضوری هم می تونیم تبادل نظر کنیم ;)
Meghdad
25-10-2009, 05:27 PM
با صحبت در زمینه اصلاح متد مسابقه کاملا موافقم.
می دونم که روش حال حاضر ما خالی از اشکال نیست و مشتاقم که متدهای بهتر و منطقی تر پیاده کنیم.
فعلا برای شروع ممنون میشم اگر چند مورد از سایت هایی که از روش پیشنهادی استفاده می کنن ببینم.
بعدش در یک جلسه حضوری هم می تونیم تبادل نظر کنیم ;)
بسيار عالى ;)
حتما يه چند تايى رو برات ميفرستم و اگر هم فرصتى باشه تا با دوستان صاحب نظر صحبتى بشه كه عاليه :ymhug:
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2023, Jelsoft Enterprises Ltd.