PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سفر به اماکن تاریخی و باستانی

Milad.Cc
18-01-2011, 11:48 PM
سلام خدمت دوستان
بیشتر تورهای آنوبانینی به شهرها و روستاهایی با جاذبه های طبیعی بوده که در نوع خودش دلچسبه . ولی فکر میکنم برگزاری تورهایی با مقاصد تاریخی / باستانی هم برای جمع زیادی از دوستان ؛ دوست داشتنی باشه .
خوشبختانه پتانسیل ایران از این حیث اینقدر بالاست که میشه برنامه های مختلفی رو در سبک های مختلف (یکروزه ؛ دورزه ؛ سه روزه ؛ سبک ؛ سنگین ...) اجرا کرد . شهر های زیر به نظرم میرسند که اگر دوستان استقبال و همیاری کنند ؛ یقینا انتخاب های بیشتر و بهتری خواهیم داشت

معبد چغازنبیل ؛ مقربه دانیال نبی ؛ سازه های آبی و سد های آبی در شوش و شوشتر
معبد آناهیتا (کنگاور) ؛ شهر بیستون ؛ طاق بستان و... در کرمانشاه
تخت جمشید ؛ تخت رجب ؛ پاسارگاد و... در شیراز
آتشکده ؛ عبادتگاه چک چک ؛ مزرعه کلانتر و... در یزد
مسجد امام ؛ منار جنبان ؛ عالی قاپو و... در اصفهان
شهر باستانی سیلک ؛ خانه عامری ها ؛ خانه بروجردی ها و... در کاشان
هگمتانه ؛ میدان امام ؛ مقبره باباطاهر و... در همدان

و صدها شهر و روستای دیگه که دوستان بیشتر از من واقفند

Milad.Cc
18-01-2011, 11:51 PM
ضمن اینکه شهرهای یاد شده ؛ جزء جاهایی هستند که از شهرت بیشتری برخوردارند و عموم میشناسنشون . شهرهایی هست که جاذبه های خاص تر و نشناخته تری داره که خصا تمایل بیشتری به دیدن اونها دارم .

Shahram
19-01-2011, 09:53 AM
این رویکرد در برنامه ها شروع شده و اگه استقبال بشه در آینده نیز ادامه خواهد داشت. برنامه کاشان آقا مجید یا گنبد سلطانیه آقا مقداد از این نوع بود. :3:

You can see links before reply

Mehdi
19-01-2011, 10:13 AM
معبد چغازنبیل ؛ مقربه دانیال نبی ؛ سازه های آبی و سد های آبی در شوش و شوشتر
معبد آناهیتا (کنگاور) ؛ شهر بیستون ؛ طاق بستان و... در کرمانشاه
تخت جمشید ؛ تخت رجب ؛ پاسارگاد و... در شیراز
آتشکده ؛ عبادتگاه چک چک ؛ مزرعه کلانتر و... در یزد
مسجد امام ؛ منار جنبان ؛ عالی قاپو و... در اصفهان
شهر باستانی سیلک ؛ خانه عامری ها ؛ خانه بروجردی ها و... در کاشان
هگمتانه ؛ میدان امام ؛ مقبره باباطاهر و... در همدان

و صدها شهر و روستای دیگه که دوستان بیشتر از من واقفند
یکی از مشکلات مشترک همه استان های باستانی کشور؛ مثل خوزستان، فارس و اصفهان؛ نبود جای مناسب برای اقامت به شکل کمپینگه. یعنی به سختی میشه جای مناسبی برای چادر زدن پیدا کرد.
اگر به شکل معمول هم بخوایم بریم -یعنی هتل بگیریم- برا یه برنامه مثلا 3 روز خوزستان؛ قیمت از 60-70 تومن میره رو 120-130 تومن که یه مقدار سنگین میشه برا خیلی ها.

برنامه خوزستان را امثال تو لیست برنامه ها داشتم اما وقتی قیمت هتل های اونجا رو گرفتم تقریبا بی خیالش شدم تا فرصت مناسب تر :3:

Parvaneh
19-01-2011, 10:28 AM
این رویکرد در برنامه ها شروع شده و اگه استقبال بشه در آینده نیز ادامه خواهد داشت. برنامه کاشان آقا مجید یا گنبد سلطانیه آقا مقداد از این نوع بود. :3:

و البته اولین نوع از این برنامه ها:3:

اکثر برنامه ها ترکیبی هم بوده.مثلا در برنامه محلات،دیدار از آتشکده و معبد خورهه و در برنامه الموت و اوان هم ترکیبی کار شده:1:

با افزایش تعداد دوستان علاقمند می تونیم در آینده برنامه های خاص تری در این زمینه داشته باشیم.

Milad.Cc
19-01-2011, 12:58 PM
یکی از مشکلات مشترک همه استان های باستانی کشور؛ مثل خوزستان، فارس و اصفهان؛ نبود جای مناسب برای اقامت به شکل کمپینگه. یعنی به سختی میشه جای مناسبی برای چادر زدن پیدا کرد.
بله ؛ کاملا حق با شماست . البته میشه به مسافرخونه های ارزون قناعت کرد ! من تو خوزستان (شهر آبادان) یه اتاق دو تخته گرفتم شبی 10 تومن ! با توجه به اینکه فقط برای خواب قراره ازش استفاده کنیم ؛ حتما به هتل نیاز نیست . ضمن اینکه وقتی اتاق با تخت بیشتر بگیریم هزینه از اینهم کمتر میشه

متاستفم که نتونستم تو این برنامه ها شرکت کنم :( برنامه های خوبی بوده ...

Shahram
19-01-2011, 01:30 PM
و البته اولین نوع از این برنامه ها:3:

:9:
:77::77::77:

اصل کاری رو نگفتم :4:

Parvaneh
19-01-2011, 03:12 PM
:9:
:77::77::77:
اصل کاری رو نگفتم :4:

از نظر اینکه بیستون یکی از میراث های جهانی یونسکو در ایران که بله:4::3:
یکی از برنامه هایی که از قدیم در ذهنم بوده،دور برنامه های بازدید از میراث جهانی یونسکو بود.
که بعلت شرایط تا الان محقق نشده.
دو تاش تا الان در برنامه ها بوده:بیستون و گنبد سلطانیه
بقیشم اگر عمری باشه

babak.roohbakhsh
19-01-2011, 05:12 PM
بله بله اقا مهدی درسته:4:

Solmaz
19-01-2011, 08:18 PM
برادر میلاد ممنون بابت حسن انتخابتون.
با اجازه مدیران، اجرای این گونه برنامه ها مناسبات و تدابیر خاص خودشه میخواد که میشه به جرأت گفت که سبک اجراشون با برنامه های طبیعت گردی خیلی فرق میکنه، چون بحث اطلاعات تاریخی و تخصصی در میونه. البته اجرای این برنامه ها دردسرها و مشکلات خاص خودشون را داره!
فقط یه اشاره مختصر به یکی از این مشکلات کنم:
معبد چغازنبیل: به دلیل حفاری هایی که برای نفت در نزدیکی این معبد داره صورت میگیره و بوی خیلی بدی به خاطر این حفاری ها تولید شده، فعلا امکان بازدید وجود نداره. (البته این به نقل از یه منبع موسخ هستش)
به قول آقا شهرام گروه داره به سمت اجرای این برنامه ها میره. :3:

Milad.Cc
19-01-2011, 09:02 PM
معبد چغازنبیل: به دلیل حفاری هایی که برای نفت در نزدیکی این معبد داره صورت میگیره و بوی خیلی بدی به خاطر این حفاری ها تولید شده، فعلا امکان بازدید وجود نداره. (البته این به نقل از یه منبع موسخ هستش)من آذر سال 88 رفتم این مشکل نبود ؛احتمالا تو این مدت این اتفاق نامیمون افتاده !
در کل همونطور که عنوان شد ؛ این سبک سفر ها مثل ریگ جن ؛ مخاطبین خاص تری داره و نمیشه انتظار داشت مثل برنامه های طبیعت گردی ازشون استقبال بشه ؛ ولی به نظر آنوبانینی با توجه به ماهیتش می تونه تو این زمینه هم موفق باشه