توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دوستداران و حامیان طبيعت وحيوانات آنو بانینی
mohammad.reza
24-12-2010, 05:14 PM
به نام خالق هستی
قرن بیست و یکم قرن همزیستی و آشتی انسان با طبیعت نام گرفته است شاید این نام بیشتر از یک شعار یا آرزو نباشه اما گویای واقعیتی تلخ و نگران کننده است که در طول قرن بیستم تغییرات شدید و ناگهانی آب و هوا در نقاط مختلف جهان بروز بیماری های ناشناخته انقراض گونه های حیاتی گوناگون که ارزش و ارتباط آن ها با زندگی انسان کاملا ناشناخته مانده است مرگ های گروهی گیاهان حیوانات انسان ها و بسیاری از جانداران در اثر انتشار آلاینده های گوناگون در محیط و انتقال آثارمخرب آلاینده ها به نسل های بعد نمونه های بارزی از این رفتارهای غیر مسئولانه است
همه ما در وقت فراغت هر موقع پیشنهادی از دوستمان در مورد رفتن به پیکنیک و یا طبیعت گردی می شنویم تمام سعی و تلاشمان را برای رفتن و استفاده از این فرصت انجام میدیم با دوست یا خانواده و یا با تورهای آنوبانینی و ... این عالیه اما به شرطی که فقط فکر لذت خودمان از آن محل نباشیم و سعی کنیم طبیعت را به همان شکل اولیه اش برگردانیم حتی اگه کس دیگه ای خواسته یا ناخواسته نسبت به این امر بی تفاوته و باعث آلودگی و تخریب آن شده باشد. این تلاش میتونه به شکل کاشتن نهال درخت ؛ جمع کردن زبالهای غیر قابل تجزیه مثل اشیاء پلاستیکی ؛ تشکیل گروهای حامی و دوستدار محیط زیست برای انجام چنین فعالیتهایی و اطلاع رسانی و مخالفت با عوامل ایجاد کننده باشد و یا هر فعالیت دیگه ای که بشه این صدمه را جبران کرد و مانع انجام بیشتر آن شد باشه فقط کافیه بخواهیم.
ایده اولیه این موضوع با خواندن مطلبی در مورد آلودگی شدید آب رودخانه زاینده رود به ذهنم رسید که بیان می کرد بدلیل آلودگی و ورود پس آب های صنعتی به داخل رودخانه رشد گیاهان مضر حیات آب و نوعی جلبک شدیدا افزایش یافته و علاوه بر ایجاد ظاهری زشت در رودخانه که بیشتر داره شبیه به مردابی پر از جلبک میشه باعث کاهش اکسیزن آب ؛ مرگ موجودات آبزی ؛ کاهش سرعت جریان و افزایش نفوز و .... شده است...
مواردی شبیه این درمورد سایر محلهای طبیعی و گردشگری و در سایر شهرهای کشورمان اتفاق میافته بدون اینکه کسی اصلا خبردار بشه.
اصل پنجاهم قانون اساسی :
((حفاظت محیط زیست که نسل امروز و نسلهای بعد باید در آن حیات اجتماعی رو به رشدی داشته باشند وظیفه عمومی تلقی میشود ٬از این رو فعالیتهای اقتصادی و غیر آن که با آلودگی محیط زیست و یا تخریب غیر قابل جبران آن ملازمه پیدا نماید، ممنوع میباشد)).
عکسهایی از چنین فعالیتهای مشابه گذاشتم لطفا نظراتتان را اعلام کنید حتی اگه کاملا مخالفید
Parvaneh
25-12-2010, 12:12 PM
ممنون از مطلبتون.
لطفاً قالب های اجرایی مد نظرتون رو در گروه،منظورم راهکارها و اقداماتی که ما میتونیم انجام بدیم هم بیان کنید.
aida_kh
25-12-2010, 12:18 PM
پروانه خانم دیروز که ما رفته بودیم ایگل، تو اون شرایطی که معابری بود که محل عبود افراد عادی نبود( به جهت سختی مسیر) هم حتی بطری های آب معدنی و کیسه پلاستیکی به کرات دیده میشد. با توجه به اینکه اینها جزو مواردی هستن که به طبیعت بر نمی گردن پس فقط آلودگی محیط زیست رو بالا می برن.
ما می تونیم کیسه هایی تهیه کنیم و وقتی به طبیعت میریم و مواردی از این دست رو میینیم داخل اون کیسه ها جمع آوری کنیم.
یعنی مشه این کیسه ها رو به افراد داوطلب توی سفرها داد تا جمع آوری کنن و داخل اوتوبوس قرار بدیم و به سطل های تفکیک زباله منتقل کنیم و یا اینکه در همون محل به نزدیکترین سطل زباله تفکیکی انتقالشون بدیم.
poupak
25-12-2010, 01:33 PM
اگه یادتون باشه تو سفر شاهان دشت من نقش سطل زباله متحرک رو داشتم و همین کار رو کردیم،باز هم اگه یادتون باشه چون تولد یکی از بچه ها بود شکلات با همه تعارف کرده بودند. در راه برگشت که من آخر خط میومدم کلی از همون پوستای شکلاتهای خودمون جم کردم :20:
حالا اگه پیشنهاد آیدا خانوم رو عملی کنیم و از قبل توی سایت روش حرف زده بشه ، کیسه هامون یک رنگ باشه و جایزه بزاریم برای هر کی بیشتر اشغال جم کرد ، به همه افراد آگاهی داده میشه .:41:
منظورم خدا نکرده اهانت نیست که افراد نا آگاه ن بلکه اینه که خیلی وقت ها از روی عادت عمل میکنیم . اگه این عادت مرتب و با ملایمت تصحیح بشه اثر دراز مدت خواهد داشت.
و میتونیم این رو تبدیل به یکی از شعارهای آنوبانینی بکنیم . :36::36::36:
مثلان: محلی که آنوبانینی بره سبز خواهد شد یا ما زمین رو پاک به جا خواهیم گذاشت یا جملات بهتر .
ماشاله ما هم که زیاد داریم :شاعر... نویسنده.... کتابخون.... اهل فهم و قلم ...
خدا زیادش کنه :63::63::63::63::63:
Parvaneh
25-12-2010, 01:36 PM
پروانه خانم دیروز که ما رفته بودیم ایگل، تو اون شرایطی که معابری بود که محل عبود افراد عادی نبود( به جهت سختی مسیر) هم حتی بطری های آب معدنی و کیسه پلاستیکی به کرات دیده میشد. با توجه به اینکه اینها جزو مواردی هستن که به طبیعت بر نمی گردن پس فقط آلودگی محیط زیست رو بالا می برن.
ما می تونیم کیسه هایی تهیه کنیم و وقتی به طبیعت میریم و مواردی از این دست رو میینیم داخل اون کیسه ها جمع آوری کنیم.
یعنی مشه این کیسه ها رو به افراد داوطلب توی سفرها داد تا جمع آوری کنن و داخل اوتوبوس قرار بدیم و به سطل های تفکیک زباله منتقل کنیم و یا اینکه در همون محل به نزدیکترین سطل زباله تفکیکی انتقالشون بدیم.
ممنون.این می تونه یکیش باشه.
این کاریه که آنوبانینی ها در بسیاری از جاها مثل جنگل های اسالم-خلخال انجام دادند.
البته اگر ما این رو بتونیم فرهنگ سازی کنیم و گسترش بدیم و یا اصلا برنامه هایی با مختص و اعلام و یا محوریت این موضوع قرار بدیم عالی میشه.
از دیگر فعالیت ها در این راستا ،به حداقل رسوندن استفاده از ظروف یکبار مصرف (که به طبیعت با گستره زمانی طولانی برمی گردند)در سفرها هست.
poupak
25-12-2010, 01:40 PM
ممنون.این می تونه یکیش باشه.
این کاریه که آنوبانینی ها در بسیاری از جاها مثل جنگل های اسالم-خلخال انجام دادند.البته اگر ما این رو بتونیم فرهنگ سازی کنیم و گسترش بدیم و یا اصلا برنامه هایی با اعلام و یا محوریت این موضوع قرار بدیم عالی میشه.
از دیگر فعالیت ها در این راستا ،به حداقل رسوندن استفاده از ظروف یکبار مصرف در سفرها هست.
:21::21::4:
پروانه جون موتو بکش دعوامون نشه :36::36:
تا من با این آقای ترانسلاتور کلنجار برام ، تو هم همینو نوشتی :25::6:
اینه دیگه :
آنوبانینی : یک روح در همه جای جهان
:41::41::41::41:
:36::36::36::36::36:
سلام دوستان
وسیله ای هست که اسمش رو نمیدونم !!! :4: ولی به این شکله که مثل عصا به دست میگیریش و پایینش میخ تیزی داره، در قسمت دسته که در دستان ماست اهرمی داره که با فشار دادنش میخ به داخل عصا برمیگرده و کار این وسیله به گونه ای است که لازم نیست شخص برای برداشتن آشغال کمر خود را خم کرده و با دست آشغال آلوده را بردارد و فقط کافیست که میخ نوک تیز انتهای عصا را به آشغالهای مورد نظر فرو کرده و بعد از جمع شدن تعداری آشغال نوک میخ ، با فشار دادن اهرم میخ به داخل عصا رفته و آشغالها از نوک میخ به محل مورد نظر تخلیه میشود.به اینصورت خدای ناکرده به کسی هم توحینی نمیشود و هم یه کار مفرحی انجام شده و دستمان هم آلوده نمیشود. :6: به نظر من اگر گروه آنوبانینی اقدام به تهیه چنین وسیله ای نماید و آن را در اختیار گروه قرار دهد هم خدا خوشحال میشود و هم خلق خدا ، هم اینکه شعار آنوبانینی هم محقق میشود.
((ما زمین رو پاک خواهیم گذاشت))
poupak
25-12-2010, 03:23 PM
سلام دوستان
وسیله ای هست که اسمش رو نمیدونم !!! :4: ولی به این شکله که مثل عصا به دست میگیریش و پایینش میخ تیزی داره، در قسمت دسته که در دستان ماست اهرمی داره که با فشار دادنش میخ به داخل عصا برمیگرده و کار این وسیله به گونه ای است که لازم نیست شخص برای برداشتن آشغال کمر خود را خم کرده و با دست آشغال آلوده را بردارد و فقط کافیست که میخ نوک تیز انتهای عصا را به آشغالهای مورد نظر فرو کرده و بعد از جمع شدن تعداری آشغال نوک میخ ، با فشار دادن اهرم میخ به داخل عصا رفته و آشغالها از نوک میخ به محل مورد نظر تخلیه میشود.به اینصورت خدای ناکرده به کسی هم توحینی نمیشود و هم یه کار مفرحی انجام شده و دستمان هم آلوده نمیشود. :6: به نظر من اگر گروه آنوبانینی اقدام به تهیه چنین وسیله ای نماید و آن را در اختیار گروه قرار دهد هم خدا خوشحال میشود و هم خلق خدا ، هم اینکه شعار آنوبانینی هم محقق میشود.
فکر کنم تهیه این وسیله خیلی راحت نباشه نه به این دلیل که چیز پیچیده یست بلکه چون در ایران باب نیست .
به همین دلیل چند تا کار میشه کرد:
داوطلبین دنبال هم راه میرن و هر کس یک کیسه در باز از پشت کوله اش آویزونه ، نفر پشتی اشغال رو بر میداره و توی کیسه نفر جلو میندازه .
برای اینکه دست هم آلوده نشه یک سری دستکش هست که در گمرک میشه خرید، من میتونم با کمک الیاس:3:(سر خود از قولت قرار میزارم از سر صمیمیته) اینا رو تهیه کنم .
ارزونه, به دست میچسبه و هیچ چی توش نمیره ما برای پرواز با کایت و پاراگلایدرمیپوشیدم . برنامه ریزیش که بشهt تهیه وسایل آسونه .:5:
aida_kh
25-12-2010, 04:13 PM
سلام دوستان
اما من فکر میکنم ایده حسین ایده خوبیه، با توجه به اینکه بعضی تیم های محیط زیستی و محیط بان ها از این عصا ها استفاده می کنن قاعدتا باید بشه تو ایران پیدا کرد. اما اگه نشد میشه رفت سراغ گزینه دستکش های پوپک جان
اما من از ایده آویزون کردن کیسه پشت کولی استقبال نمیکنم به نظرم یه سری کیسه توزیع بشه و هر کی می خواد بگیره دستش، جنس کیسه ها هم الیاف گونی باشه نه پلاستیک که شعار بازگشت به طبیعت تو کارمون پررنگ باشه.
mohammad.reza
25-12-2010, 08:52 PM
سلام
این کار می تونه به شکلهای مختلف باشه مثلا :
1- همانطور که خانم آیدا گفتند میشه در پایان سفر افراد داوطلب با جمع آوری پسماندهای غیر قابل تجزیه از محل استقرار و مسیر بازگشت اونها را از محیط خارج کنند.
2- تورهایی با این هدف برگذار بشه به این صورت که داوطلبین در هر شهری با هم هماهنگ بشن و تصمیم به پاکسازی یک محل بگیرن.( یه کم لازمه تو این زمینه قابلیتهای سایت افزایش پیدا کنه تا اعضا بر اساس محل یا شهر سکونت بتونن همدیگر را پیدا کنند.)
3- قسمتی از سایت به این هدف اختصاص داده بشه منظورم اینه که آنوبانینی در کنار برگذاری تورهای گردشگری در قالب انجمن و گروههایی فعالیتهایی با هدف حفظ محیط زیست انجام بده .حتی میشه جلیقه هایی سفارش داد که روی آن نام آنوبانینی و شعارش در مورد حفظ محیط زیست نوشته شده باشه و در این موارد و یا مورد های مشابه مثل هفته درختکاری با سازمانهایی مثل سازمان محیط زیست همکاری کنه و ...:54:
Mehdi
25-12-2010, 11:20 PM
ممنون از پیشنهادها و نظرات
فکر میکنم لازم باشه یه سری نکات را عرض کنم:
1- تا جایی که خاطرم هست در طول چند صد برنامه اجرا شده گروه، چیزی به عنوان پسماند غیرقابل بازیافت در محل کمپ آنوبانینی باقی نمونده. اگر امکان انتقال بوده، به شهر برگردونده شده و اگر امکانش نبوده دفن و یا سوزانده شده (گاهی وقتا واقعا امکان انتقالش نیست. برنامه های سنگین بهار و تابستان تشریف آوردید خودتون متوجه خواهید شد)
2- شخصا با برنامه های نمادین چندان میانه خوبی ندارم. تا جایی که اطلاع دارم کشور ما یکی از کشورهای پیشتاز در امر برنامه های نمادینه اما در امر فرهنگ سازی چندان موفق نبوده. ترجیحم همچنان بر فرهنگ سازی سینه به سینه است. البته این حرف به معنای مخالفت با برنامه های نمادین نیست. هر کدوم از دوستان که فکر می کنه این برنامه ها مفیده می تونه شروع کنه و من هم در حد توان ازش حمایت می کنم. برنامه های نمادین بیشتر برای معروف شدن یک گروه خوبه که بحث دیگه ایه ;)
یک نکته مهم هم بد نیست اشاره کنم. اغلب مسیرهای طبیعت گردی (حرفه ای) در ایران چندان از آلودگی رنج نمی برن. چون تنها پای کسانی به اون مناطق میرسه که قدر اون مناطق را میدونن و حتی یک پوست شکلات هم رو زمین نمیندازن.
مشکل آلودگی برای جاهای در دسترس عوام فاجعه بار شده که اونم کاری از دست ما بر نمیاد. مثلا من بارها با خودم فکر کردم مسیر امام زاده داوود را پاک سازی کنیم اما وقتی هفته ای چند کامیون آشغال اونجا ریخته میشه با دست خالی چه میشه کرد؟
این جور مشکلات از حوزه اختیار ما خارجه و بر میگرده به مدیریت شهری و...
با همه این اوصاف اگر فکر می کنید گروه کار مفیدی در زمینه پاکسازی محیط زیست (نه اقدام نمادین) می تونه انجام بده، یک برنامه دقیق پیشنهاد بدید.
aida_kh
25-12-2010, 11:26 PM
1- تا جایی که خاطرم هست در طول چند صد برنامه اجرا شده گروه، چیزی به عنوان پسماند غیرقابل بازیافت در محل کمپ آنوبانینی باقی نمونده. اگر امکان انتقال بوده، به شهر برگردونده شده و اگر امکانش نبوده دفن و یا سوزانده شده (گاهی وقتا واقعا امکان انتقالش نیست. برنامه های سنگین بهار و تابستان تشریف آوردید خودتون متوجه خواهید شد)
آقا مهدی همونطور که فرمودین بچه های ما تو این دو سفری که من بودم هیچ وفت پسماندی نداشتن ، اما تو مسیر ما یه دفعه پامون لیز خورد دیدیم زیر پامون یه بطری آب معدنیه که تو زمین یخ زده گیر کرده. قطعا یکی قبل برف اونجا انداخته و از روستایی ها و یا عابران می تونسته باشه، اما نکته اینه که چندان تو مسیر عادی نبود و تو مسیر برگشت بود. ما نتونستیم بطری رو در بیاریم به دلایلی اما من خیلی افسوس خوردم که چرا یه کیسه همراهمون نیست که اگر مواد غیر قابل بازیافتی تو این مسیر های بکر می بینیم که به عمد یا اشتباه رها شده، برش داریم
poupak
25-12-2010, 11:49 PM
(نه اقدام نمادین) می تونه انجام بده، یک برنامه دقیق پیشنهاد بدید.
با بیشتر نوکاتتون موافقم اما نه با همش :
اینکه گروه صرفآ برنامه ی رو برای نمادین بودنش اجرا نکنه ، محترم، اما همونطور که اشاره کردم در برنامه خودمون در شاهان دشت ( البته تعداد خیلی زیاد بود) خودمون هم اشغال ریخته بودیم با اینکه دقیقن بچه هایی که شکلات پخش میکردندکیسه میگردوندند که پوستش رو پس بگیرن
یا مثلا پایین آبشار که نشستیم قزا(بر پدر ترانسلاتور ) بخوریم عملا وسط زباله ها بودیم ، چون اونجا ییلاق محلی ها بود .
حالا تجربه شما بیشتر ه ، نمیدونم اگه اونجا کیسه دستمون بود و اشغال جم(؟) میکردیم، عکس العمل محلی ها چی بود؟ میگفتن این تهرونی ها دارن ادا در میارن؟ یا متوجه میشدند؟ نمیدونم.
این رو شما که با تجربه هستید بگید.
اما راستش الان مدتهاست ی چیزی تو فکرمه که اگه فکر میکنید ممکنه دنبال کنیم :
در آمریکای شمالی که مردم مراتب انواع نوشودانی قوطی می نوشند یک رسمی بین بچه های مدرسه هاست و اون اینه که در قوطی رو که از جنس آلومینیوم نرم هست رو بچه ها جم (؟) میکنند و در مدارس یا کتابخانه های شهرداری ، پارکها... سطلهای بزرگ جم آوری اونها از طرف شهرداری گذاشته شده.
با باز یافت این درها ,برای نیازمندان صندلی چرخدار ساخته میشه اما مهمتر از اون اینه که این زباله های مضر از محیط خارج میشن.
من یه مدت مرتب میرفتم داراباد ، اونجا در مسیر جم میکردم ( که البته بدان(؟) باید دور میریختم) بچه های کوچولو عکس لعمل جالبی داشتن : اعظم میپرسیدن که چرا دارم جم میکنم؟ به چه دارد میخوره ؟ من هم براشون توضیح میدادم . چشمشون برق میزد .
به نظر شما میشه با شهرداری matrah kard ؟
Translator ham borid digeh .... bebakhshid.....:40:
aida_kh
26-12-2010, 11:48 AM
به این خبر توجه کنید:
ورودیهای مازندران به محل انباشت زباله تبدیل شده است ساری - خبرگزاری مهر: رئیس ستاد ساماندهی مدیریت پسماند مازندران با اعلام اینکه بسیاری از ورودی های استان به محل انباشت زباله تبدیل شده، گفت: پاکسازی زباله های جاده ای وظیفه راه و ترابری مازندران است. به گزارش خبرنگار مهر، سید عیسی هاشمی حیدری در جلسه ستاد ساماندهی مدیریت پسماند مازندران در استانداری با بیان اینکه مازندران با 18 شهرستان و سه میلیون نفر جمعیت پذیرای 15 میلیون گردشگر است، یادآور شد: نبود مدیریت واحد پسماند در استان یک معضل جدی و در واقع موضوع زباله از اساسی ترین بحثهای استان در حوزه محیط زیست است.
وی خاطر نشان کرد: برخورد با پدیده زباله و ایجاد مدیریت پسماند از سالهای پیش در مازندران پیگیری شده ولی به نتیجه واحدی نرسیده است.
معاون عمرانی استانداری مازندران با اشاره به اینکه بسیاری از شهرهای استان درگیر معضل اساسی زباله هستند، تصریح کرد: استفاده بهینه از زباله یک فرصت است که باید با جدیت در مازندران پیگیری شود.
آمادگی جهاد دانشگاهی استان، برای احداث کارخانه زباله سوز در مازندران
مصطفی مهدی نژاد، رئیس جهاد دانشگاهی مازندران نیز با اشاره به اینکه محیط زیست استان بسیار شکننده است، اظهار داشت: این نهاد حود را متولی احداث کارخانه زباله سوز در استان می داند.
وی با بیان اینکه امحاء زباله به روش زباله سوزی سبب کاهش 95 درصدی حجم و 75 درصدی وزن زباله می شود، گفت: نوع نگاه نسبت به سوزاندن زباله باید به گونه ای باشد که عملیات امحاء توسط سرمایه گذار تامین می شود.
مهدی نژاد افزود: هم اکنون 45 درصد زباله ها در کشورهای پیشرفته برای امور راهسازی و عمرانی مصرف می شود.
mohammad.reza
26-12-2010, 11:47 PM
سلام
نمی دونم شاید نتونستم منظورم را به خوبی بیان کنم برای اینکه از مطلب سوء برداشت نشه لازمه بگم منظور از این پیشنهاد این نبود که تا حالا آنوبانینی حفظ محیط زیست را رعایت نکرده بلکه همانطور که خانم پوپک هم گفتند عده ای ( در خارج از گروه ) هستند که نسبت به این امر بی تفاوتند و خیلی خوبه اگه در جهت جبرانش ما تلاش کنیم. به نظر من اگه اعتقاد به درستی انجام کاری داریم نباید نگران برداشت سایرین از موضوع باشیم. همانطور که وقتی آنوبانینی با هدف عیادت و دلجویی از یه سالمند یا یه یتیم این را وظیفه خودش میدونه که به دیدنشون بره و هر کس در حد توانش به اون موسسه کمک میکنه از اینکه ممکنه عده ای این کار را نمادین بدونن نگران نیست چون به درستی انجامش ایمان و اعتقاد داره. درسته با یک دید میشه از پوشیدن لباسی که شعار حفظ محیط زیست روی آن نوشته شده این برداشت نمادین بودن را داشت اما با یک دید دیگه که نگاه کنیم میشه اون را تلاشی برای فرهنگ سازی به حساب آورد. بازهم از اینکه بدرستی مطلب را در ابتدا بیان نکردم از همه اعضا معذرت میخواهم. :53:
Dr Ernesto
05-02-2011, 03:16 PM
سلام
من پایه شدید واسه حمایت از حیوانات و گیاهان و طبیعت هستم
واسه این کار،باید اقدام عملی کرد
مثل طرح سرزمین
Solmaz
05-02-2011, 04:53 PM
سلام
من پایه شدید واسه حمایت از حیوانات و گیاهان و طبیعت هستم
واسه این کار،باید اقدام عملی کرد
مثل طرح سرزمین
دوست عزیز ممنون از حمایت و همکاریتون
من در مورد طرح سرزمین هیچ اطلاعی نداشتم. خیلی طرح جالب و کارآمدی هستش.
ممنون با اطلاعاتتون
دوستان علاقه مند، این وب سایت "طرح سرزمین" هستش.
You can see links before reply
babak.roohbakhsh
06-02-2011, 12:19 PM
به نظر من هر چند وقت یکبار بریم یکی از جاهای خوب که مردم کثیف کردن زباله هاشو جمع کنیم ( یک تور جمع اوری زباله) :3::4:
Solmaz
06-02-2011, 12:38 PM
به نظر من هر چند وقت یکبار بریم یکی از جاهای خوب که مردم کثیف کردن زباله هاشو جمع کنیم ( یک تور جمع اوری زباله) :3::4:
اتفاقا زمانی من هم وقتی تازه وارد این انجمن شدم، این فکر رو تو ذهنم داشتم! خدارو چه دیدید، شاید روزی آنوبانینی یه همچین توری رو اجرا کرد!
منتظر باشید
Dr Ernesto
06-02-2011, 11:20 PM
دوست عزیز ممنون از حمایت و همکاریتون
من در مورد طرح سرزمین هیچ اطلاعی نداشتم. خیلی طرح جالب و کارآمدی هستش.
ممنون با اطلاعاتتون
دوستان علاقه مند، این وب سایت "طرح سرزمین" هستش.
You can see links before reply
khahesh mikonam
man bahashon hamkarie kam daram
albate anjomane hemayat az hayate vahsh v hemayat az yozpalange irani ham vojod dare ke albate tarhe sarzamin faaltare va taghriban takhasosi
babak.roohbakhsh
07-02-2011, 11:05 AM
khahesh mikonam
albate anjomane hemayat az hayate vahsh v hemayat az yozpalange irani ham vojod dare ke albate tarhe sarzamin faaltare va taghriban takhasosi
اقا ما تو انوبانینی فارسی رو یاد گرفتیم لطفا شما هم یاد بگیرید:4::4::4::4::3:
Parvaneh
07-02-2011, 11:07 AM
khahesh mikonam
فارسی لطفا تایپ کنید:1:
پاکار
08-02-2011, 12:26 AM
من پایه این کارم. :3:
Dr Ernesto
08-02-2011, 11:08 AM
شرمنده
من فارسیم بهتره،ولی وقتی میرم پیش برادرم صفحه کلیدش انگلیسی و ژاپنی تایپ میکنه واسه همین هم اینجوری میشه
به هر حال شرمنده
موضوع دوم اینه که واسه حمایت و حفاظت از حیوانات،طبیعت،آثار تاریخی و کلا تمام آثار ملی طبیعی و تاریخی علاوه بر فعالیت به صورت مجازی مثل اینترنت و روزنامه و ...،بایستی به صورت عملی هم دست به کار شد.آگاه سازی مردم و کودکان راجع به رفتار مناسب با جانداران و اشیاء
موضوع سوم هم اینکه با توجه به تسریع در تخریب تمامی آثار ملی در ایران،بایستی زودتر دست به کار شد.
Dr Ernesto
11-02-2011, 08:48 PM
فعالتر باشیم بهتر نیست؟
مایلم تو جمع واقعی و در تورها حضور بیشتری داشته باشم تا راجع به این موضوع صحبت کنم
موافقید؟
JackLondon
11-02-2011, 08:52 PM
فعالتر باشیم بهتر نیست؟
مایلم تو جمع واقعی و در تورها حضور بیشتری داشته باشم تا راجع به این موضوع صحبت کنم
موافقید؟
از دیدن شما در برنامه ها خیلی خوشحال میشیم....خوشحالتر هم میشیم که بر سر این موضوع با ذهنی پر از ایده صحبت کنیم:6:
babak.roohbakhsh
26-03-2011, 02:10 AM
اتفاقا زمانی من هم وقتی تازه وارد این انجمن شدم، این فکر رو تو ذهنم داشتم! خدارو چه دیدید، شاید روزی آنوبانینی یه همچین توری رو اجرا کرد!
منتظر باشید
هر ساله پارک ملی لار مردم دعوت میکنه در اواخره شهریور ماه برای پاکسازی زباله ها
میتونیم ماهم شرکت کنیم.
مصطفی شهریاری
25-08-2011, 11:06 PM
سلام.یکی از علاقمندی های من وحوش هست . چندی قبل جاده با پیچهای خطرناک و پرتگاههای بلند در منطقه سبزکوه بختیاری ساخته شد که نه تنها قتلگاه مردم منطقه شد بلکه حیوانات هم کشته و زخمی میشوند. هر چه هم فریاد زدیم به جایی نرسید .جالب اینجاست تردد در این جاده فقط گردشگرها و عشایر هست به نظر کارشناسان این جاده بیشتر زیان برای مردم و محیط زیست دارد تا منافع. این عکسها مربوط به همین موضوع هست . یک گرگ کوهستانی و یک گربه وحشی . عکس گراز و سیاه گوش هم داشتم ولی نتونستم پیداش کنم
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2023, Jelsoft Enterprises Ltd.