توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کلیپ تصویری کویر لوت و کلوت های شهداد؛ آبان ماه 1389
Mehdi
07-11-2010, 02:20 PM
فیلم کوتاهی به مناسبت نزدیک بودن برنامه شهداد آماده شده که تقدیم دوستان و همسفران عزیز می کنیم.
زمان فیلم:
3 دقیقه و 17 ثانیه
لینک های دانلود
لینک 1: حدود 9 مگ
You can see links before reply
لینک 2: حدود 90 مگ
توضیح:
1- به دلیل استفاده از دوربین HD برای تصویربرداری، تصاویر دارای کیفیت نسبتا بالا و طبیعتا حجم بالایی هستن. امیدوارم دوستانی که اینترنت پرسرعت ندارن عذرخواهی ما را بپذیرن.
2- دوستانی که اینترنت پرسرعت دارن؛ حتما لینک دوم را دانلود کنن. تفاوت زیبایی تصاویر در دو لینک محسوسه
3- باز هم به دلیل استفاده از تکنولوژی HD و استفاده از Codecهای مخصوص HD پخش این فیلم ممکنه در بعضی Playerها به خوبی انجام نشده. در صورت بروز این مشکل می تونید از نرم افزارهایی مانند KM-Player یا VLC استفاده کنید.
4- تمام این تصاویر توسط تیم آنوبانینی فیلم برداری شده. چند تصویر اول مربوط به استان خوزستان (چقازنبیل و بند میزان) است. تصوایر بعدی مربوط به مرنجاب و مصر و در نهایت تصاویری از کویر لوت و کلوت های زیبای شهداد.
5- این فیلم حتما اشکالات فنی زیادی داره. امیدوارم متخصصان امر بر ما خرده نگیرن و بذارن به حساب کمبود امکانات و منابع :3:
با تشکر از:
عزیزانی که در تهیه این فیلم کمک کردن
قشنگ بود. هم مناظر و هم انتخاب به جای صدا و هم متن که اخرش دیدم کار خودتونه. معلومه که دستی بر نویسندگی هم دارید! مرسی.
newmusic
07-11-2010, 05:01 PM
فیلم جالبی بود تدوین خوبی داشت
ولی چرا اینقددر اهنگ باید غمگین باشه
انگار آخر یه فیلم سینمایی غمگین رو ادم میبینه!!!
sepehr0098
22-11-2010, 02:51 PM
فيلم عالي و معنا گرايي هست ممنون...
RezaDemis
22-11-2010, 03:10 PM
آقا مهدي
به دليل اينكه پسوند فايل Wmv مي باشد ، از بعضي شركتها و از جمله شركت فخيمه س.. امكان دانلود نميده
اگه امكانش هست فايل زيپ رو بگذاريد . البته اگه امكان داره
Mehdi
22-11-2010, 06:33 PM
آقا مهدي
به دليل اينكه پسوند فايل Wmv مي باشد ، از بعضي شركتها و از جمله شركت فخيمه س.. امكان دانلود نميده
اگه امكانش هست فايل زيپ رو بگذاريد . البته اگه امكان داره
رضا جان
موقتا پسوند فایل ها را عوض کردم به zip
الان دیگه باید بتونی دانلود کنی. دانلود کردی خبرم کن که دوباره برگردونم.
لینک های جدید:
دقت داشته باش که فایل ها زیپ نشده. فقط پسوند عوض شده. دانلود کردی کافیه پسوند را دوباره wmv کنی تا فایل باز بشه :3:
RezaDemis
22-11-2010, 08:35 PM
ممنون مهدي جان
دانلود كردم
يه پيشنهاد : همه فايلها بدون پسوند باشند . اينطوري كسي به مشكل نمي خوره
بازم ممنون
Mehdi
22-11-2010, 10:33 PM
ممنون مهدي جان
دانلود كردم
بازم ممنون
محدودیتی که تو شبکه شما هست موردیه رضا جان
بعیده شرکت های زیادی این محدودیت را قائل شده باشن.
با این حال؛ برای دفعات بعد یه کاریش می کنم :3:
خاطره
22-11-2010, 11:01 PM
نه دانشگاه هم اینجوریه .. نمیشه اینجور پسوند ها رو دانلود کرد...:(
Shelman
22-11-2010, 11:25 PM
ممنون مهدي جان
دانلود كردم
بازم ممنون
نه دانشگاه هم اینجوریه .. نمیشه اینجور پسوند ها رو دانلود کرد...:(
رضا جان بدون پسوند باشه که اصلا فایل قابل استفاده نیست . معمولا با پسوند zip یا rar قرار میدن که هم فایل فشرده میشه و حجمش میاد پایین تر . هم نرم افزار هایی که برای محدودیت دانلود روی سرور های موردی ( مثل شرکت ها و دانشگاه ها ) قرار داده شده با این ها کاری ندارند .
ولی آقا مهدی دستتون درد نکنه . با اجازتون ریختم تو موبایلم . گاهی شبا قبل از خواب نگاهش می کنم ... :20::20:
Parvaneh
23-11-2010, 09:58 AM
ولی آقا مهدی دستتون درد نکنه . با اجازتون ریختم تو موبایلم . گاهی شبا قبل از خواب نگاهش می کنم ... :20::20:
می دونستم! اما نه اینقدر:3:
Shelman
23-11-2010, 10:13 AM
می دونستم! اما نه اینقدر:3:
خانم مدیر ، عرض کردم گاهی :3:
donkishot
27-01-2011, 08:59 PM
با اينكه از نزديك افتخار آشنايي با آنوبنيني ها رو نداشتم
ولي از قرار معلوم نه تنها در طبيعت گردي بلكه در فيلم سازي هم دست كمي نداريد
Shahram
27-01-2011, 09:59 PM
با اينكه از نزديك افتخار آشنايي با آنوبنيني ها رو نداشتم
ولي از قرار معلوم نه تنها در طبيعت گردي بلكه در فيلم سازي هم دست كمي نداريد
والا هر جور تخصصی بین بچه ها هست. فیلمساز و عکاس که رکن اساسی گروهه :3: شما هم چند تا برنامه بیایین وسوسه می شین دوربین حرفه ای بگیرین :4:
Carlos
27-01-2011, 10:16 PM
والا هر جور تخصصی بین بچه ها هست. فیلمساز و عکاس که رکن اساسی گروهه :3: شما هم چند تا برنامه بیایین وسوسه می شین دوربین حرفه ای بگیرین :4:
نگو اقا جان بذار زندگیشون رو بکنن...شهرام جان چرا مردم رو به بیراهه میکشونی...اقا نکن...نخر این دوربین حرفه ای رو......
بنده رو نگاه کنید عبرت بگیرید از وقتی دوربین گرفتم یا چشمم تو دوربین یا به اسمون که عکس نجومی ثبت کنم...همین اقا شهرام یکی از کسانی بود که به ما اطلاعات مرغوب میرسونه...
ولی انوبانینی یعنی زندگی و زندگی یعنی جامعه...تو جامعه هم همه جور متخصص پیدا میشه حتی..و منجم...ای شهرام ای منجم ای گالیله ای صوفی اباد:42:
Fatemeh_abdi
19-04-2011, 11:50 AM
سلام آقا مهدی
فایلهایی که با حجم 90 مگ گذاشتین دانلود نمیشه اما فایل کوچیکه لینکش میاد و دانلود میشه ، باید چیکار کنم ؟ مشکل چیه ؟
Mehdi
19-04-2011, 12:18 PM
سلام آقا مهدی
فایلهایی که با حجم 90 مگ گذاشتین دانلود نمیشه اما فایل کوچیکه لینکش میاد و دانلود میشه ، باید چیکار کنم ؟ مشکل چیه ؟
سلام
چون حجم فایل های سرور زیاد شده بود یه سری از فایل های سنگین را حذف کردم. یکی از فایل ها همین بود. فعلا همون فایل سبک را ببین که بعدن حضوری بهت بدم :3:
بوسلمان
20-04-2011, 02:07 PM
متشكر از همه
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2023, Jelsoft Enterprises Ltd.