توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نخستین نمایشگاه تخصصی تیراندازی، سوارکاری، شکار، صید و ماهیگیری و طبیعت گردی
Aramin
31-10-2010, 10:58 AM
دوستان طبیعت گرد فکر کنم جالب باشه بریم ی سر به نمایشگاه بزنیم....
مکان: محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران
زمان: 13 الی 16 آبان ماه
از نمایشگاهی برای شادی، ورزش و آگاهی به بی کرانگی ایران بزرگ بازدید نمایید.
نخستین نمایشگاه تخصصی تجهیزات ورزش تیراندازی، سوارکاری، شکار و طبیعت گردی (You can see links before reply) ایران از تاریخ 13 الی 16 آبان ماه سال 1389 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می گردد.
نمایشگاهی که می کوشد تمامی جلوه های طبیعی و فرهنگی ایران پهناور را از چهار گوشه آن به تماشا بنشیند و گستره ای برای شادی و آگاهی فراهم سازد. شما می توانید ضمن گردش و تفریح در این نمایشگاه، با سالن اختصاصی نمایش اسب های اصیل ایرانی، سوارکاران برجسته ایران و شکارچیان داخلی و خارجی آشنا شوید.
طبیعت گردان و دوست داران شکار و تیراندازی نیز می توانند با جدیدترین تجهیزات این رشته ها آشنا شوند و از بازارچه زیبای طبیعت گردی که محصولات متنوعی در آن عرضه می گردد دیدن نمایند.
در ضمن در طول برگزاری نمایشگاه،برنامه های تفریحی جذاب و متنوعی از جمله لیزرشات، biatlon، تیرو کمان، پینت بال، مسابقات تیراندازی و... از سوی اساتید اجرا خواهد شد.
You can see links before reply
Carlos
31-10-2010, 12:04 PM
به به ارمين جان دستت درد نكنه واقعا خبر خوبي بود مخصوصا كه تيراندازي در اين نميشگاه اهميت خاصي برا من داره:3::16:.......مرسي ارمين.:53::53:
من از همين الان اعلام امادگي ميكنم فقط روزي كه خواستيد جمع بشيد و از نمايشگاه بازيديد كنيد رو اعلام كنيد تا منم با اجازه بزرگترها ملحق بشم.:30:
Azam.A
31-10-2010, 04:21 PM
اگه پنج شنبه یا جمعه برنامه بذارین منم میام :30:
Majid
01-11-2010, 02:23 PM
اووووووووووووو
ماهیگیری هم داره:4::4::4:
عالیه
Solmaz
02-11-2010, 03:10 PM
من هم هستم. مخصوصا در رابطه با تجهیزات طبیعت گردی. :113:
اووووووووووووو
ماهیگیری هم داره:4::4::4:
عالیه
:45::45::45::45::45:
kai-zen
04-11-2010, 08:51 PM
گویا خبری از برنامه و حرکت جمعی نیست !
دوستان من با یکی از دوستانم فردا میخوام برم
کسی میاد ؟
Aramin
04-11-2010, 11:23 PM
گویا خبری از برنامه و حرکت جمعی نیست !
دوستان من با یکی از دوستانم فردا میخوام برم
کسی میاد ؟
دوست عزیز ساعات بازدید 9 الی 16 می باشد....
منتظر خبر های شما از نمایشگاه هستیم.....
Malico
05-11-2010, 08:07 PM
سلام
امروز با اجازه دوستان رفتم نمايشگاه.... خيلي بد بود... سالن طبيعت گرديش كه 90% فروشگاه صنايع دستي، عسل و زيتون و سس گوجه فرنگي مهرام بود. چندتا تور طبيعت گردي هم بود كه چنگي بدل نميزد. تجهيزات طبيعت گرديش هم 1-2 غرفه بود كه قمقمه و چاقو يه سري خورده ريز ديگه داشت البته مسئولش به من گفت هرچي ميخواي بهترشو تو مغازشون واقع در منيره دارن!!!!:2:.
سالن شكار و تيراندازي هم باز به نسبت اسمش غرفه هاش مرتبط بود. شايد براي دوستان (سنگدل) كه علاقه به گشتن حيوانات بيگناه دارن ديدن بد نباشه.
از همه باحال تر غرفه سازمان حفاظت محيط زيست استان xxxx بود كه مملوع بود از حيوانات زيبا ولي تاكسيدرمي شده اون منطقه بود. وقتي من از مسئول غرفه پرسيدم كه شما از چي حمايت ميكنيد ناراحت شد و از من خواست از غرفشون برم بيرون :4::4::4:
اميدوارم كه سال بعد كيفيت اين نمايشگاه بهتر شده و به واقع با هدف تشويق مردم به طبيعت گردي اين نمايشگاه برگزار بشه. نه فروش محصولات عموما چنيني به اسم صتايع دستي.
kai-zen
05-11-2010, 09:29 PM
من امروز رفتم بازدید کردم ولی اصلا خوب نبود
کلا 2 تا سالن بود!
یکیشم که فقط بازارچه بود و خوردنی و ... و لوازم آرایش !!!:7::13:
اولین دوره بود و زیاد تبلیغات هم نشده بود و خیلی ها هم نبودند
فقط دو سه تا شرکت اسلحه فروش بودن که شاید بدرد علاقمندا میخورد
در کل رضایت بخش نبود
Carlos
06-11-2010, 09:58 AM
سلام
از همه باحال تر غرفه سازمان حفاظت محيط زيست استان xxxx بود كه مملوع بود از حيوانات زيبا ولي تاكسيدرمي شده اون منطقه بود. وقتي من از مسئول غرفه پرسيدم كه شما از چي حمايت ميكنيد ناراحت شد و از من خواست از غرفشون برم بيرون :4::4::4:
از طرف من يه دونه ميزدي زير گوشش كه صداي ترومپت از خودش در كنه.
اولین دوره بود و زیاد تبلیغات هم نشده بود و خیلی ها هم نبودند
فقط دو سه تا شرکت اسلحه فروش بودن که شاید بدرد علاقمندا میخورد
اين بخشش خوبه...پس ارزش رفتن رو فقط به خاطر اين بخش داره:19:
Aramin
06-11-2010, 02:43 PM
دوستان ممنون از گزارشاتتون...
امیدوارم روزی هم انوبانینی بتونه غرفه ایی در این نمایشگاه داشته باشه....:55:
البته نمایشگاهی که لیاقت حضور ما رو داشته باشه.....:53:
molmol
09-11-2010, 10:50 PM
سلام
آقا آرمین اول که معذرت میخوام بابت اینکه من شنبه رفتم و بهت زنگ نزدم آخه گوشیم گم شده بود و من شمارتو نداشتم
دوم بگم که نمایشگاهش خوب نبود من به شدت با دیدن اون همه وسیله شکار و فیلم و عکس کشتن حیوانات و ... ناراحت شدم
فقط یه غرفه حمایت از پرندگان پیدا کردم که خلاف همه غرفه های حمایت کننده تاکسیدرمی نداشت
منم یه تی شرت ازشون خریدم خیلی قشنگه
ولی از تمام امکانات تیر اندازی استفاده کردم و در تمام اونها سربلند بیرون اومدم
چه دستگاه های تیر اندازی دیجیتال که به خاطر تبهر بیش از حد من :16: کلی آدم به طرف اون دستگاه ها یورش کردن چه تیر اندازی طبیعی که کلی مربی ها ازم خوششون اومد و پیشنهاد شرکت در باشگاهاشون رو بهم دادن
مخصوصا تیر اندازی متحرک که برای اولین بار در عمرم امتحان میکردم و از 4 تا گلوله 4 تاشو به هدف زدم
خیلی حال داد
همه بچه هارو دعوت به مسابقه میکنم که ببینیم چند مرد حلاجیم
اینا تعریف از خود نبودا اشتباه نکنید میخواستم براتون تعریف کنم چه حالی کردم اونجا
یا حق
golbahar
11-11-2010, 01:45 PM
سلام
فقط یه غرفه حمایت از پرندگان پیدا کردم که خلاف همه غرفه های حمایت کننده تاکسیدرمی نداشت
منم یه تی شرت ازشون خریدم خیلی قشنگه
با موییی :21: ؟! ! !
یه خانوم مهربونی اونجا نبودن که خیلی با حوصله و با دقت به تمام سوالات شما پاسخ می دادن ؟؟؟؟ :4: :3:
Aramin
11-11-2010, 02:05 PM
با موییی :21: ؟! ! !
یه خانوم مهربونی اونجا نبودن که خیلی با حوصله و با دقت به تمام سوالات شما پاسخ می دادن ؟؟؟؟ :4: :3:
اونجا غرفه داشتی و به ما نگفتی.....!؟!؟!؟؟!:13::13::45::45:
اگه می دونستیم هممون میامدیم بازدید از غرفتون...........:4::16::19:
golbahar
11-11-2010, 02:10 PM
همش یه سالن تو اون نمایشگاه بود که بازدیدش تحریم نبود . :3: تو اومدی تو اون یه سالن که همش یه وجب بود گشتی و من رو ندیدی ؟؟؟ :13: من تو غرفه ی طرلان بودم .
molmol
11-11-2010, 02:13 PM
اه:13:
قبل از اومدن به نمايشگاه گفتم اونجا بچه هاي انوبانيني رو ببينم چقدر خوب ميشدا؟
تو بودي؟:7:
آبجي اگه ميدونستم خودي هستي يه كم بيشتر خريد ميكردم:3:
يه چايي هم ميخوردم اونجا:4:
دستت درد نكنه
حالا خدايي تيشرترو چقدر باهام گرونتر حساب كردي؟
اگه جاي تخفيف داره بقيش رو برام خوراكي بخر با خودم ببرم جنگل فردا.
خوشحال شدم از اون غرفه
دستت درد نكنه بابت اون كار قشنگ:1:
golbahar
11-11-2010, 02:29 PM
اه:13:
قبل از اومدن به نمايشگاه گفتم اونجا بچه هاي انوبانيني رو ببينم چقدر خوب ميشدا؟
تو بودي؟:7:
آبجي اگه ميدونستم خودي هستي يه كم بيشتر خريد ميكردم:3:
يه چايي هم ميخوردم اونجا:4:
دستت درد نكنه
حالا خدايي تيشرترو چقدر باهام گرونتر حساب كردي؟
اگه جاي تخفيف داره بقيش رو برام خوراكي بخر با خودم ببرم جنگل فردا.
خوشحال شدم از اون غرفه
دستت درد نكنه بابت اون كار قشنگ:1:
ممنون از ابراز احساساتتون و ممنون از خریدتون . اون شناسنامه ای که رو کار ارائه شده قیمت نداره ! ! ! :3:
خیلی لذت بخشه که آدم باز خورد مثبت از کارش میبینه ! ! ! :15:
اگر امروز تو برنامه توچال باشید از خجالتتون در میام نه به عنوان تخفیف :68: به خاطر این انرژی مثبت ! ! ! :57:
Aramin
11-11-2010, 02:53 PM
همش یه سالن تو اون نمایشگاه بود که بازدیدش تحریم نبود . :3: تو اومدی تو اون یه سالن که همش یه وجب بود گشتی و من رو ندیدی ؟؟؟ :13: من تو غرفه ی طرلان بودم .
نه...... من که نتونستم بیام......
ولی اگر می دونستم حتما میومدم....:4:
molmol
11-11-2010, 03:52 PM
اگر امروز تو برنامه توچال باشید از خجالتتون در میام نه به عنوان تخفیف :68: به خاطر این انرژی مثبت ! ! ! :57:
من كه نيستم توچال در خدمتتون آخه برنامه كوير رو نميتونم بيام امروزم خيلي كار داشتم فردا هم 5 صبح بايد بريم جنگل
شما فنجون كه داره بخار ميكنه رو بزاريد دم ميدون ونك من فردا صبح ميام ور ميدارم ميخورم كه انرژي مثبت پيدا كنم واسه رفتن به جنگل
ايشالا يه فرصت پيدا بشه توي يكي ازين سفر ها در مورد اين پرنده ها حرف بزنيم آخه من شديدا به عكاسي پرنده ها علاقه دارم تا الانم فقط تونستم از گنجشك و كلاغ و ياكريم عكس بگيرم
ولي جدا عكساي خوبيه:16:
babak.roohbakhsh
05-12-2010, 06:50 PM
بچه هاي انوبانيني چه کسانی هستند
مصطفی شهریاری
07-10-2012, 11:07 AM
با سلام
جشنواره زیبائی اسب از تاریخ 19 الی 21 مهر در کردان کرج انجام میشود .من هم با زیبا ترین اسبم هستم .
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2023, Jelsoft Enterprises Ltd.