PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیشنهاد سفر استانبول- ترکیه

tirana
27-10-2010, 12:53 PM
سلام دوستان

این روزا هوس یه سفر زمینی خارجی کردیم. اگه بشه با دوستان آنوبانینی یه جمع دوستانه تشکیل بشه هر کسی با مسئولیت شخصی خودش و با قطار بریم یه دوری ترکیه بزنیم. خیلی دوس دارم نظرات دوستان آنوبانینی رو در این زمینه بدونم. حد اقل اینه که چند تا از دوستان آنوبانینی با هم قرار میزارن و این مسافرتو راه میندازن. تازه آنوبانینی بین المللی میشه.

مدیران انجمن منتظر نظرتون هستم.

Carlos
27-10-2010, 01:15 PM
سلام دوستان
این روزا هوس یه سفر زمینی خارجی کردیم. اگه بشه با دوستان آنوبانینی یه جمع دوستانه تشکیل بشه هر کسی با مسئولیت شخصی خودش و با قطار بریم یه دوری ترکیه بزنیم. خیلی دوس دارم نظرات دوستان آنوبانینی رو در این زمینه بدونم. حد اقل اینه که چند تا از دوستان آنوبانینی با هم قرار میزارن و این مسافرتو راه میندازن. تازه آنوبانینی بین المللی میشه.

ممنون از پيشنهادتون ولي نكته هايي هست كه به نظر من خيلي مهمه.
يك نظر شخصي:فعلا اينا به ذهنم ميرسه.
اين سفر خيلي خوبه اما..........وقت زيادي ميبره - هزينه ي زيادي بايد صرف بشه با توجه به نسبت ريال ايران و لير تركيه خيلي ميشه - هماهنگي هاش سخته خيلي هم سخته - راه اهن تركيه همين جوري بليط دور تركيه به ما نميده حتما نامه يا پاسپورت توريستي قرمز ميخواد - ميزان امنيتش كمه - اگه يه اتفاقي بيافته دستمون به كجا بنده همه جا كه سفارت و كنسول گري نداره ايران - فقط در محل هايي كه دولت تركيه مشخص كرده ميتونيم كمپ بزنيم جاهاي ذيگه اصلا امنيت نداره حتا كمتر از كوه و دشتهاي ايران - سابقه ي راه زنان و دزدان تركيه به توريست هاي ايراني حسابي درخشانه - به غير از تمتم هزينه ها ي خود سفر و كمپ ها اگر بخواييم به صورت خارج از تورهاي گردشگري هتل بگيريم خيلي گرون ميشه...........................
و در اخر اگه همين زمان رو با هزينه اي خيلي كمتر بذاريم تقريبا ميتونيم همه جاي ايران رو بگرديم تازه اين همه دردسر هم نداريم و اين جوري اول كشور خودمون رو ميشناسيم بعد كه همه جا رو ديديم كه فكر نكنم تموم بشه يه علت كثرت ميريم سراغ يه كشور خارجي .......

tirana
27-10-2010, 03:24 PM
ضمن تشکر از کارلوس عزیز

همه حرفات کاملا درسته. منظور دقیقم فقط یه سفر چند روزه به استانبول . با قطار. یا اتوبوس . خیلی ساده . فقط پاسپورتو بر میداری میری. در ضمن تداعی یک سفر با سرپرست و دیگر تشکیلات رو باید از ذهنمون دور کنیم. فقط و فقط یک همراهی 4 یا 5 روزه و فقط شهر استانبول.
پست رو این جور بیان میکنم:

بچه ها اونایی که دوست دارن یه سفر 3 و 4 روزه به خارج از کشور رو داشته باشن بیان یه همفکری کنیم ببینیم امکانش هست با هم جمع شیم بریم یه دور کوچیک بزنیم بیایم. میدونید فکر میکنم برا اونایی که میخوان در سالهای آینده از ایران برن این سفرا مفیده . مثه من.

حرفای کارلوس مثه میرزا قاسمیش (اگه اشتباه نکنم) شیرینه و اییییییییییییییییییران بهترینه برا گردشگری ولی برا اونایی که هدفشون اینه که از ایران برن تجربه بیرون رفتن از کشور میتونه خیلی مفید باشه.

Carlos
27-10-2010, 06:42 PM
ضمن تشکر از کارلوس عزیز

حرفای کارلوس مثه میرزا قاسمیش (اگه اشتباه نکنم) شیرینه و اییییییییییییییییییران بهترینه برا گردشگری ولی برا اونایی که هدفشون اینه که از ایران برن تجربه بیرون رفتن از کشور میتونه خیلی مفید باشه.

ما كوچيك شما هم هستيم:77:..شيريني از خودتونه:4:
برادر برنامه ات رو رو كن شايد ما هم براي بار چندم بوديم.خدا رو چه ديدي......فقط بزرگ انوبانيني ميگه با ما ارزان سفر كنيد:3:.اين رو يادت نره..........

راستي برنامه پياده روي تبريز تا استانبول هم خوبه ها.چند ساعات پياده روي سبك در روز:44:.
درجه سختي 5 از 10..لوازم ضروري پوست كلفت - 2 جفت پاي اضافي.
در هر صورت منتظر پبشنهادت هستم.:53:
خوبه كه با بزرگان هم از جمله رييس بيان پيشنهاد بدن.هرچي باشه اونها از من تو سفر خارج بيشتر تجربه دارن.

اسماعیل عراقی
27-10-2010, 08:54 PM
منم دوست دارم سفر خارجی برم اما.....سربازی نرفتم