توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهشتي به نام درفك
نسیم سلیمی
27-10-2010, 12:15 AM
درفك يكي از شگفت انگيزترين شاهكارهاي طبيعت است.
درفك كوهي است با ارتفاع 2731 متر و در شمال شرقي رودبار.نام درفك برگرفته شده از دال(عقاب) و فك(آشيانه) ميباشد.
پس درفك يعني آشيانه عقاب كه بلندترين قله استان گيلان محسوب ميشود.
اگر از هر كوهنوردي بپرسيد مناسبترين فصل صعود به درفك كدام است،بي درنگ پاسخ ميدهد: فصل پاييز! چرا كه منطقه در اين فصل از وجود هواي مرطوب و شرجي و دم كرده عاريست و همچنين تنوع رنگهاي طبيعي در سطح زمين و درختان،منظره ي مه به خصوص هنگام بيرون آمدن از ارتفاع 2500 متري از جلوه هاي بي نظيري خواهد بود كه بي شك تا آخر عمر آنرا فراموش نخواهيد كرد.
گرچه ارتفاع اين قله زياد نيست ولي به دليل طولاني بودن زمان دسترسي به آن، وجود شيب زياد در مسير صعود و ارتفاع مفيد قابل صعود، يك برنامه ي ارزشمند كوهنوردي محسوب مي شود.
اين قله داراي 6مسير صعود متفاوت ميباشد.
حالا من ميخوام صعود از اين مسير را براتون شرح بدم:
روستاي شيركوه _ لارنه _ چشمه جيروني _ قله
جهت دسترسي به منطقه : اتوبان قزوين _ رشت، بعد از رودبار از محلي به نام رستم آباد به سمت توتكابن، اولين خروجي سمت چپ كه نوشته به سمت قله درفك. در ابتدا ميرسيد به روستاي شيركوه.كه در صورت تمايل مي تونيد از اين روستا قاطر كرايه كنيد و كوله هاتون را اين مدلي حمل كنيد! و به نظر من بد نيست يك چاي به يادماندني در قهوه خانه روستا بخوريد (خيلي مي چسبه!) و بعد بايد كوهپيمايي رو شروع كنيد...
از روستا كه بيرون ميريد انگار وارد بهشت ميشيد...عجب منطقه اي،چه مناظري...تقريبا بايد 4ساعت تو بهشت راه بريد تا برسيد به منطقه لارنه. منبع آب روستا از چشمه ي اب لارنه پر ميشود كه مكان مناسب براي ميل نهار است.و همچنين ميتونيد آب لازم رو از چشمه برداريد.
بعد از لارنه،دوباره وارد جنگل ميشيد.اگر شانس داشته باشيد منظره ي جنگل و مه زيباترين صحنه هاي زندگي رو به شما نشان خواهد داد. بعد تقريبا 3ساعت ميرسيد به جايي كه واسه كمپ زدن عاليه! اسم اين منطقه جيروني . چشمه هم داره.
در اين محل چند كلبه ي چوبي هم به چشم مي خورد . جيروني آخرين استراحتگاه قبل از قله مي باشد.از جيروني به بعد به تدريج منطقه كم درخت مي شود و تا مرز 2500متري كاملا از درخت عاري ميگردد.بعد از گذشتن از گردنه ي پهن دژ و با رسيدن به قله مناظر بسيار زيبايي پيش روي شماست.دره ي سفيد رود،كوه رستم چال و منطقه ي شاه معلم ، از جمله آنهاست. واي خدا!!!!!!!!اينهمه زيبايي!!!!!!اينجا ديگه خيلي سخته كه تشخيص بديد رو زمين وسط بهشتيد ، يا تو بهشتيد وسط زمين؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
كاسه قله دشتي است با مساحت تقريبي دو كيلومتر مربع. نكته جالب اينه كه دور كاسه چند تا قله هست كه تقريبا همشون هم ارتفاع هستن و اسم همشون هم درفك هست. در قسمت جنوب غربي كاسه، غاريست به طول 120 و عرض 60متر و هميشه پر از يخ و برف! پيشنهاد ميكنم حتما از يخ اش بخوريد ،خوشمزه است!!!!!
اين بود توضيح مختصري از يكي از ديدني هاي سرزمين عزيزمان ايران.
سلام برنامه خوبی اگه میشه برنامه سفر را به صورت دفیق پیشنهاد بده ( زمان - هزینه و.....)
Soleyman
27-10-2010, 02:03 PM
سرم گیج رفت از وصف زیبای این همه زیبایی:10:
دمت جیز نسیم
اگه خودم برم درفک دیگه فکر کنم بیهوش بشم:35:
اگه اجرا بشه منم پایم
Keivan.M
03-11-2010, 03:10 PM
بدجوری هوایی شدم برم درفک.
اگه برنامش جور شه با کله میرم:4:
Mehdi
03-11-2010, 03:37 PM
بدجوری هوایی شدم برم درفک.
اگه برنامش جور شه با کله میرم:4:
چند روز پیش تلفنی با رسول صحبت می کردم پیشنهاد داد بریم درفک. اگر می خوای جور کنم برید :65:
Keivan.M
03-11-2010, 04:19 PM
چند روز پیش تلفنی با رسول صحبت می کردم پیشنهاد داد بریم درفک. اگر می خوای جور کنم برید :65:
:109::42:واااااای نه آقا مهدی منو ببخش!!!بچگی کردم:32::66:
جدا از شوخی آقا مهدی میخوام پیگیر شم اگر شده حتی 4 یا 5 نفرهم بشیم
بریم.درفک خیلی وقته که تو ضحنمه.
چون دیگه فکر نکنم بعد از این یکی دوهفته آینده بشه رفت!!!
Mehdi
03-11-2010, 04:35 PM
جدا از شوخی آقا مهدی میخوام پیگیر شم اگر شده حتی 4 یا 5 نفرهم بشیم
بریم.درفک خیلی وقته که تو ضحنمه.
چون دیگه فکر نکنم بعد از این یکی دوهفته آینده بشه رفت!!!
فصل جنگل گذشته برادر. اونم برنامه ای مثل درفک.
از این به بعد جنگل رفتن به نیت تفریح و لذت معنی نداره. احتمال بارندگی زیاده و اگر بارون هم بیاد درست و حسابی میاد :42:
بذار بهار دسته جمعی میریم :6:
البته اگر ادونچری می خوای بری حتما توصیه می کنم بری. قبلش اون وسایلی که امروز خریدی بیار خونه ما امانت بذار که برات نگهداری کنم :4:
حیفه. کفش و کوله و گورتکس نو را که نباید ببری ادونچر :4:
Soleyman
03-11-2010, 05:07 PM
:41::41::41:
من که پایم
بی داش رسول هرگز:6:
نهایتش دیگه نماییم ولی چند تا چیز یاد میگیریم:4:
به قول شاعر بهتر است که بدانیم و بمیریم:66:
نسیم سلیمی
03-11-2010, 08:44 PM
به دليل آب و هواي اين چند روز از منطقه جيروني تا قله برف نشسته گرچه ميزانش خيلي زياد نيست.و در صورت آفتابي شدن هوا 2 الي 3 روز طول ميكشه تا برف نشسته آب شود.
براي صعود حداقل زمان مورد نياز 5/1 روز مي باشد. در روستاي شير كوه چندين راهنما وجود داره كه در صورتي كه براي بار اول به منطقه ميريد و تجربه كافي در زمينه كوه نوردي نداريد حتما بايد از همراهيشون استفاده كنيد.براي شب ماني هم ميتونيد كمپ بزنيد و يا خانه روستايي بگيريد. من شماره چند نفر از راهنما ها رو دارم كه ميتونن بهتون كمك كنند و قبل از رفتن هم اطلاعات خوبي رو از جمله آب و هوا در اختيارتون قرار بدهند.
Azadeh
04-11-2010, 08:02 AM
به دليل آب و هواي اين چند روز از منطقه جيروني تا قله برف نشسته گرچه ميزانش خيلي زياد نيست.و در صورت آفتابي شدن هوا 2 الي 3 روز طول ميكشه تا برف نشسته آب شود.
براي صعود حداقل زمان مورد نياز 5/1 روز مي باشد. در روستاي شير كوه چندين راهنما وجود داره كه در صورتي كه براي بار اول به منطقه ميريد و تجربه كافي در زمينه كوه نوردي نداريد حتما بايد از همراهيشون استفاده كنيد.براي شب ماني هم ميتونيد كمپ بزنيد و يا خانه روستايي بگيريد. من شماره چند نفر از راهنما ها رو دارم كه ميتونن بهتون كمك كنند و قبل از رفتن هم اطلاعات خوبي رو از جمله آب و هوا در اختيارتون قرار بدهند.
نسیم جان با اطلاعاتی که میگین حتما حتما اجرا کنید البته با مشورت و هماهنگی مدیر سایت. به هر حال فرصت خوبی رو از دست ندیم.:1:
نسیم جان دیروز در راه کلک چال با یکی از کوهنوردهای شمالی هم پیما بودیم. ایشون هم توصیه کرد حتما درفک رو جزو برنامه هام داشته باشم. به قول این دوست شمالی درفک بهشتیه که دیدنش جزو واجبات ما ایرانی ها باید باشه. اگه برنامه جور بشه منم پایه ام. مرسی به خاطر پیشنهاد عالیت. :8:
Khar Khaki
21-11-2010, 02:21 PM
سلام خدمت دوستان .
من توفیق شد 2 سال پیش به این بهشت زمینی برم با یک گروه با صفا .
در ضمن ما از روستای شاه شهیدان رفتیم که تا اونجا رو میشه با ماشین رفت .
بعد از اون حدود 5 ساعت تا پای قله راه است و از اونجا تا توک قله حدود 1 ساعت .
البته ما وسطای تابستون بود که رفتیم ولی خیلی دلم میخواد پاییزشم لمس کنم ...:1:
نسیم سلیمی
21-11-2010, 10:39 PM
کاسه قله درفک (۳ دریاچه ی داخل کاسه)
You can see links before reply
دهانه ي غار
دريچه اي به سوي بهشت(شما اينطوري فكر نميكنيد؟!)
یکی از دوستام یکی دو هفته پیش رفت درفک. میگه جایه زیباییه و بسیار دیدنیست . اگه یک برنامه خواستید بزارید منم هستم. حسابی که دل ما رو آب کردید.
اصلا چرا نسیم خانوم خودتون برنامه ریزی نمیکنید.
mrdadras
26-11-2010, 11:45 PM
زیباییش دیوانه کننده ست. من 2 بار رفتم. ولی فکر نمی کنم الان وقت رفتنش باشه. یادتون باشه که الان آخر پاییزه. بهترین زمان پاییزش اوایل پاییزه. من یکبار پاییز و یکبار بهار رفتم.
نسیم سلیمی
27-11-2010, 12:20 PM
خيلي دوست داشتم كه با دوستاني كه علاقه مند هستند يكبار ديگه به درفك برم اما متاسفانه الان ديگه دير شده و با صحبتي كه با راهنماي اونجا و دوستاني كه تازگي رفتن داشتم،ديدم كه هوا خيلي مناسب نيست و بارندگي اونجا شروع شده و در ارتفاعات هم برف نشسته.
به اميد پاييز بعدي
ghasemaftabi
27-11-2010, 05:20 PM
شمالیا،تهرانیا....ایرانیا.... بیاین جنوب که وقتشه!
babak.roohbakhsh
01-12-2010, 10:49 PM
چون من تازه به جمع شما دوستان پیوستم لطفا بگید که چگونه باید در این برنامه های پیشنهادی باید ثبت نام کنم لطفا برام ایمیل کنید babak.roohbakhsh@yahoo.com
Mehdi
02-12-2010, 03:41 PM
چون من تازه به جمع شما دوستان پیوستم لطفا بگید که چگونه باید در این برنامه های پیشنهادی باید ثبت نام کنم لطفا برام ایمیل کنید babak.roohbakhsh@yahoo.com
سلام
یه ایمیل به این آدرس بفرست که به لیست ایمیل ها اضافه بشید:
info@anobanini.ir
babak.roohbakhsh
05-12-2010, 10:16 AM
اگه جای سردی باشه در رکاب همتون هستم قشنگم باشه خیلی خوب میشه اگر گرم باشه شرمنده ام
(فقط جای سرد سوزناک):19::19::67::19:
مانند زمستان لار:10:
Daei Abbas
20-12-2010, 05:43 PM
سلام.برنامه بزارید.منم پایه ام.
درفک در بهار و تابستان هم بسیار زیباست. خبری از رطوبت و هوای شرجی شدید شمال نیست و اگر باران ببارد حتی در مرداد ماه هم هوا خنک و لذت بخش می شود. زمین پوشبده از نوعی چمن کوتاه و خوش رنگ است بخصوص در ارتفاعات که حضور درختان گمرنگ تر است، تمام تپه ها و کوه هارا چمنزار پرپشت و کم نظیری فرا گرفته، و کلبه های چوبیِ میان آنها زیبایی خاصی به آن داده است.
Fatemeh_Jafari
24-02-2011, 09:52 AM
چند سال پيش كه يه برنامه پياده روي ماسوله به ماسال رفته بوديم دوستاني كه برنامه قبل اش رفته بودن درفك اينقدر از زيبايي اونجا تعريف كردند كه برنامه ماسوله ماسال شد توصيفات درفك!:105:
و ما چند سال است كه منتظريم بريم درفك!:63::63::63:
یک برنامه بزارید من حتما شرکت میکنم.
ماهان
26-02-2011, 10:15 PM
منم امادگي خودمو براي برنامه درفك و ديدن روستاهاي زيباي عمارلو اعلام ميكنم
ضمنا جاده اسپيلي -ديلمان - آسيابر به بره سر بسيار زيباست( مخصوصا بهار)
azadehsh
12-06-2011, 11:10 AM
دوستان من هم پايه ام !!
ghafaryan
14-06-2011, 11:20 PM
درفك يكي از شگفت انگيزترين شاهكارهاي طبيعت است.
درفك كوهي است با ارتفاع 2731 متر و در شمال شرقي رودبار.نام درفك برگرفته شده از دال(عقاب) و فك(آشيانه) ميباشد.
پس درفك يعني آشيانه عقاب كه بلندترين قله استان گيلان محسوب ميشود.
اگر از هر كوهنوردي بپرسيد مناسبترين فصل صعود به درفك كدام است،بي درنگ پاسخ ميدهد: فصل پاييز! چرا كه منطقه در اين فصل از وجود هواي مرطوب و شرجي و دم كرده عاريست و همچنين تنوع رنگهاي طبيعي در سطح زمين و درختان،منظره ي مه به خصوص هنگام بيرون آمدن از ارتفاع 2500 متري از جلوه هاي بي نظيري خواهد بود كه بي شك تا آخر عمر آنرا فراموش نخواهيد كرد.
گرچه ارتفاع اين قله زياد نيست ولي به دليل طولاني بودن زمان دسترسي به آن، وجود شيب زياد در مسير صعود و ارتفاع مفيد قابل صعود، يك برنامه ي ارزشمند كوهنوردي محسوب مي شود.
اين قله داراي 6مسير صعود متفاوت ميباشد.
حالا من ميخوام صعود از اين مسير را براتون شرح بدم:
روستاي شيركوه _ لارنه _ چشمه جيروني _ قله
جهت دسترسي به منطقه : اتوبان قزوين _ رشت، بعد از رودبار از محلي به نام رستم آباد به سمت توتكابن، اولين خروجي سمت چپ كه نوشته به سمت قله درفك. در ابتدا ميرسيد به روستاي شيركوه.كه در صورت تمايل مي تونيد از اين روستا قاطر كرايه كنيد و كوله هاتون را اين مدلي حمل كنيد! و به نظر من بد نيست يك چاي به يادماندني در قهوه خانه روستا بخوريد (خيلي مي چسبه!) و بعد بايد كوهپيمايي رو شروع كنيد...
از روستا كه بيرون ميريد انگار وارد بهشت ميشيد...عجب منطقه اي،چه مناظري...تقريبا بايد 4ساعت تو بهشت راه بريد تا برسيد به منطقه لارنه. منبع آب روستا از چشمه ي اب لارنه پر ميشود كه مكان مناسب براي ميل نهار است.و همچنين ميتونيد آب لازم رو از چشمه برداريد.
بعد از لارنه،دوباره وارد جنگل ميشيد.اگر شانس داشته باشيد منظره ي جنگل و مه زيباترين صحنه هاي زندگي رو به شما نشان خواهد داد. بعد تقريبا 3ساعت ميرسيد به جايي كه واسه كمپ زدن عاليه! اسم اين منطقه جيروني . چشمه هم داره.
در اين محل چند كلبه ي چوبي هم به چشم مي خورد . جيروني آخرين استراحتگاه قبل از قله مي باشد.از جيروني به بعد به تدريج منطقه كم درخت مي شود و تا مرز 2500متري كاملا از درخت عاري ميگردد.بعد از گذشتن از گردنه ي پهن دژ و با رسيدن به قله مناظر بسيار زيبايي پيش روي شماست.دره ي سفيد رود،كوه رستم چال و منطقه ي شاه معلم ، از جمله آنهاست. واي خدا!!!!!!!!اينهمه زيبايي!!!!!!اينجا ديگه خيلي سخته كه تشخيص بديد رو زمين وسط بهشتيد ، يا تو بهشتيد وسط زمين؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
كاسه قله دشتي است با مساحت تقريبي دو كيلومتر مربع. نكته جالب اينه كه دور كاسه چند تا قله هست كه تقريبا همشون هم ارتفاع هستن و اسم همشون هم درفك هست. در قسمت جنوب غربي كاسه، غاريست به طول 120 و عرض 60متر و هميشه پر از يخ و برف! پيشنهاد ميكنم حتما از يخ اش بخوريد ،خوشمزه است!!!!!
اين بود توضيح مختصري از يكي از ديدني هاي سرزمين عزيزمان ايران.
سلام خانوم سلیمی اینجوری که شما تعریف کردید باید جای بکری باشه. من یک سوال دارم از رستم آباد که حرکت کنی در انتها می توان از شهر دیگری مانند رحیم اباد- دیلمان سر در آورد؟
خيلي دوست داشتم كه با دوستاني كه علاقه مند هستند يكبار ديگه به درفك برم اما متاسفانه الان ديگه دير شده و با صحبتي كه با راهنماي اونجا و دوستاني كه تازگي رفتن داشتم،ديدم كه هوا خيلي مناسب نيست و بارندگي اونجا شروع شده و در ارتفاعات هم برف نشسته.
به اميد پاييز بعدي
اگر خواستید برید منم هستم خیلی دوست دارم.
ما نیز هستیم........................................ ..................
چه خوبه که توی این جهنمیه بریم بهشت......................
hnakhaei
15-06-2011, 10:33 AM
من هم تا حالا درفك نرفتم . مايلم بيايم.
همينطور سماموس.
خانم سليمي
سلام
از اينكه مناطق بكر را معرفي مي كنيد سپاس گزارم.
در مورد قله درفك دو تا سوال دارم
1-ابتداي تابستان فصل مناسبي براي رفتن به آن منصقه است؟
2-سختي راه چقدره؟ مثل درياچه گهر است
سپاس
mr.gatez
16-06-2011, 12:02 AM
درفک از داماش
هفته اول فروردین 90، سفری به روستای ییلاقی داماش داشتم. روستایی که آن روزها، خالی از انسان ها بود و تنها مهمان های نوروزی اش ما. قله درفک از داماش، زیبا، استوار و سفید بود؛ مسیر هم تماشایی.
9251
*روستاهای شهیدان و پشتهان در دامنه جنوبی درفک، دیده می شوند.
9252
نسیم سلیمی
16-06-2011, 03:24 PM
سلام خانوم سلیمی اینجوری که شما تعریف کردید باید جای بکری باشه. من یک سوال دارم از رستم آباد که حرکت کنی در انتها می توان از شهر دیگری مانند رحیم اباد- دیلمان سر در آورد؟
.
سلام دوست عزيز. از چند مسير ميشه به قله درفك صعود كرد و يا از رستم آباد- شير كوه رفت از طرف ديگه اي پايين اومد. ولي اينكه از ديلمان بشه سر درآورد، نمي دونم اگر قصد چنين كاري رو داشتيد مي تونم شماره راهنماهاي اونجا رو بهتون بدم ازشون بپرسيد.
خانم سليمي
سلام
از اينكه مناطق بكر را معرفي مي كنيد سپاس گزارم.
در مورد قله درفك دو تا سوال دارم
1-ابتداي تابستان فصل مناسبي براي رفتن به آن منصقه است؟
2-سختي راه چقدره؟ مثل درياچه گهر است
سپاس
سلام. ممنون.
1. چون اكثر مسيرحالت جنگلي داره از اواسط خرداد،گرما وشرجي بودن هوا باعث ميشه
اونطوري كه بايد لذت نبريدوحتي اذيتتون كنه.
همونطوركه گفتم بهترين زمان، فرودين و ارديبهشت و فصل پاييز هستش.
2 . سختي راه بستگي به اين داره كه تا كجا بخوايد بريد؟ تاقله؟
و اون هم باز بستگي به اين داره كه چند روزه؟
اگه صبح زود حركت خودتون رو شروع كنيد و بخوايد تا قله هم بريد، بله خيلي سختر از درياچه گهرِه.
پياده روي درياچه گهر چيزي حدود 4الي 5ساعته و مسير رفت تقريبا همواره ولي از روستاي شير كوه تا قله چيزي حدود 10 الي 11ساعته و اينكه قسمتهايي از مسير شيب هاي تندي داره
ولي خوب ميشه 1روزه صعود نكرد:106:
يا اصلا قله نرفت ، شما تا همون منطقه جيروني هم بريد از زيبايي هاي منحصر به فرد اونجا اشباع ميشيد:3:
سلام
دستتون درد نكنه از اطلاعات تون، ممنون از عكساتون قشنگ بود جاي تشكر داره .
موفق باشيد
minadavari
10-07-2011, 08:48 AM
نسیم جان سلام
ازشما همت ازماحرکت حتما توپاییز یه برنامه بذاریدماهم هستیم
نمیدونم چراوقتی اسم کوه میادمن غش :001_07: میکنم.
Fariba
11-07-2011, 02:45 PM
چقدر دوست دارم اينجا رو برم.
واقعا بهشته
دادپور
23-07-2011, 05:46 PM
اگر خواستید برید منم هستم خیلی دوست دارم.
سلام
فکر میکنم منظور اقای ghafaryan مسیرهای جاده ای منطقه دیلمان است . دیلمان در قدیم مسیر ارتباطی بین شمال و قزوین بوده و به منطقه دالمرز شناخته میشده مرکزیت ان کلیشم بوده که بیش از 80 مغازه برای مبادلات بین منطقه ای و بازار اصلی منطقه دارای رونق فراوانی بوده ولی متاسفانه امروزه رونق چندانی ندارد .
مسیر های جاده ای اسفالته آن را به ترتیب اهمیت میتوان به صورت زیر نام برد :1- مسیر سیاهکل - اسپیلی - دیلمان
2- مسیر رستم آباد - توتکابن - بره سر - دیلمان
3- مسیر لوشان - جیرنده - کلیشم
4- مسیر اسپیلی - کارخانه سیمان - زیار (خاکی )- جاده رحیم آباد به سپاده هیر رازمیان - رحیم اباد - رودسر
مسیرهای خاکی زیادی در منطقه وجوددارد که پر رفت امدترین انها به شرح زیر است :
1- مسیر کلیشم - خلشکوه - بره سر و دیلمان
2- مسیر توتکابن - سی دشت - سی بن - شاه شهیدان - اسپیلی (اکثرا" اسفالت )
3- مسیر توتکابن - سی دشت - امام زاده نورالعرش - اربناب (مسیر قله درفک)
4- مسیر اسپیلی - هلو دشت - خصیب دشت -املش
لازم به ذکر است مسیرهای بسیار زیاد دیگری بین روستاها وجود دارد که امکان ذکر همه نیست .ولی خدمت دوست عزیزم اعلام کنم شما از توتکابن امکان دسترسی به همه جای دیلمان را دارید ولی بیشتر مسیرها خاکی است .دسترسی از توتکابن به سیاهکل - آملش - رحیم آباد رودسر - الموت (رازمیان )- الموت انبوده و نوده فاراب - قزوین را دارید .
در صورت نیاز اعلام نمایید هر کدام از مسیرها را با کیلومتر و میزان جاده آسفالت و خاکی توضیح دهم .
با تشکر
یک جاده بسیار زیبا در منطقه برای دسترسی از غرب دیلمان به شرق است که اکثر ان اسفالت میباشد و ان جاده توتکابن - سی دشت -نور العرش - شاه شهیدان و دیلمان است .که بسیار زیبا و یکی از راههای صعود به قله درفک (اربناب ) نیز است .
با تشکر
دادپور
25-07-2011, 11:28 AM
با سلام
من جمعه 31 تیر ماه درفک بودم .هوا بسیار گرم و خشک بود و اکثر روستاها به دلیل کم ابی به مشکل قطع اب برخورده بودند که برایشان تا حال اتفاق نیافتاده بود .توصیه اینجانب فصل پاییز است .در رابطه با مسیر هم بستگی به آمادگی جسمانی میتوانید مسیر را انتخاب کنید . آسانترین مسیر از اربناب و شاه شهیدان میباشد و مسیر شیرکوه طولانی ترین مسیر نمیباشد و یک و نیم روزه قابل اجرا است .
در صورتی که اطلاعات بیشتری در رابطه با اقامت و وسیله مناسب خواستید اعلام فرمایید تا عرض نمایم .
اگر درفک رفتید حتما از غار یخی در کاسه آن و قله مشرف به سفید رود به دلیل مناظر زیبا بازدید کنید .
با تشکر
ATA007
27-07-2011, 05:15 PM
باسلام به نسیم
از وصف زیبا وپرحرارتت که همه رو به وجد در می آوره متشکرم اگه برنامه ای باشه منهم پاپاپاپاپاپاپاییییییییییی یییییییییییییییییییییهههه ههههههههه ااااااااا مممممممممم
amirlashkarizadeh
02-09-2011, 03:37 PM
سلام عرض میکنم خانوم سلیمی .میگم پاییز نزدیکه لطفأ این برنامرو عملیش کنید .بابا مردیم بس که با بچهای آنوبانینی نرفتیم کوه همتی انجام بدید ای استادان فن:4::4::4:
احمد نهاوندي
25-02-2012, 12:39 PM
سلام عزیزان، آره مناظر درفک واقعن بهشتیه ولی وضع آبش بدون تعارف جهنمیه. البته من سال77 از مسیر توتکابن رفتم.2ساعت بالاتر از توتکابن یه ییلاق هست که چشمه داره ومحل مناسبی برای شب مانیست. از اینجا تا قله که حدود 6-8 ساعت طول میکشه از آّب خبری نیست . تازه قله هم آب نداره ولی یه غار پر از برف داره که قابل استفاده است . البته بی آبی در دشت وکویر قابل تحمله ، ولی در جنگل سبز و مرطوب خیلی سخته . با همه ی این حرفها اگه برنامه باشه من هستم.
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2023, Jelsoft Enterprises Ltd.