PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دربند- پناهگاه شیرپلا- قله توچال

AZY
20-10-2010, 02:44 PM
برای افرادی که علاقمند به کوهنوردی هستند برنامه عالیه. می شه پنج شنبه بعد از ظهر حرکت کرد. بعد از سه ساعت کوهپیمایی به پناهگاه شیرپلا می رسیم. که در پناهگاه وسایل خواب موجوده و فردا صبح جمعه به طرف قله توچال حرکت کنیم که در حدود 4 ساعت راهه. فوق العاده راه زیباییه. بعد از رسیدن به قله در صورتیکه گروه خسته نباشه می شه راه رو به طرف شهرستانک از روی یال ادامه داد و بعد از 4 ساعت کوهپیمایی در بین باغ های زیبای شهرستانک می رسیم به کرج.

پس از عبور از کمپ حلال احمر به ابتدای دره شیرپلا نزدیک می شویم، از این جای مسیر تا پناهگاه شیرپلا کلا” دره صخره ای است و باید دقت فراوانی برای صعود انجام داد، در مسیر بر روی صخره ها طناب هایی نصب شده که کوهنوردان از آن برای امنیت بیشتر استفاده می کنند، مسیر به خصوص منطقه ای که با طناب روی صخره ها حصار کشی شده عالی و کمی سخت بود. مسیر را ادامه و به دره زیبای شیرپلا می رسیم. پناهگاه شیر پلا خوب بود و امکانات خوبی هم داشت. مخصوصا اگه روی پشت بامش بشینی و در حال غذا خوردن منظره روبروت رو هم ببینی و باد خنک هم بهت بخوره. بعد از خوردن یک چای تلخ از راه سیاه سنگ (چون این منطقه دارای سنگ های سیاهی می باشد نام آن سنگ سیاه و یا سیاه سنگ گذاشته شده است) به طرف توچال راه افتادیم. مسیر تقریبا شیب تندی داشت و سنگلاخی بود . به جانپناه زنده یاد امیری می رسیم، که به همت خانواده اش بنا شده، این کوهنورد در تاریخ ۱۳۷۳/۹/۱۹ در همین مکان بر اثر سانحه فوت کردند. (این جانپناه تا کنون در فصل های مختلف مخصوصا” زمستان جان بسیاری از کوهنوردان را نجات داده است.) بعد از کمی استراحت سمت قله توچال حرکت می کنیم، در این منطقه می توان قله توچال را در دور دست مشاهده کرد. این منطقه به هفت ناز معروف است (البته کوهنوردان به قله توچال قله ۷ ناز هم می گویند) دلیل آن این است که در عبور از این منطقه، قله ۷ بار در پستی و بلندی ها ظاهر و بعد محو می شود، و به همین دلیل است که می گویند قله ۷ بار ناز می کند.
به قله نزدیک می شویم، در این ناحیه در تمامی فصول باد کاملا” شدیدی می وزد، به طوری که در بعضی مواقع حرکت بسیار سخت و گاهی غیر ممکن می شود.حول و حوش ساعت 12 ظهر بود که به قله توچال رسیدیم. پا می نهیم بر فراز قله ۳۹۶۲ متری توچال نماد کوههای شمال تهران، قله ای که بر فراز آن می توان قله با شکوه و با عظمت دماوند (You can see links before reply D8%AF) و بسیاری دیگر از قله های مرتفع رشته کوه البرز مرکزی را مشاهده کرد.

Mehdi
20-10-2010, 03:22 PM
این صفحه کمی تا قسمتی مرتبطه:

You can see links before reply

AZY
20-10-2010, 03:28 PM
عجب عکس های فوق العاده ای بود مستر مهدی. دستت درد نکنه. کوهپیمایی خونم یه هو افتاد پایین. بدجوری هوس قدم زدن روی صخره های دربند رو کردم. ما هفته پیش جمعه که رفتیم توچال هنوز اثار برف روز دوشنبه که روی کوه ها اومده بود باقی مونده بود. جاتون خالی برف بازی هم کردیم. خلاصه مسیر توچال به شهرستانک توی فصل پاییز خیلی دیدنیه. امیدوارم جور بشه که بریم.

smpakzad
23-10-2010, 02:45 PM
اگه برنامه شهرستاک هم باشه ما در رکابیم

Soleyman
23-10-2010, 04:30 PM
منم چند بار این مسیرو رفتم مسیر خیلی عالییه اگه اجرا بشه منم پایم

Parvaneh
24-10-2010, 07:59 AM
قسمت توچال به شهرستانک :
با توجه به اینکه فصل پاییز شهرستانک فوق العاده ست.

Azam.A
24-10-2010, 08:51 AM
من شهرستانک رو تو بهار دیدم که واقعا زیبا بود ولی شنیدم تو پاییز زیباییش فوق العاده است. اگر این برنامه رو بذارین منم خیلی دوست دارم بیام.

AZY
24-10-2010, 09:10 AM
فکر کنم بشه برنامه رو با دو گروه اجرا کرد. یک سری از شیر پلا به توچال بیان و از توچال به شهرستانک. برای گروه دوم که برنامه سبک تری می خوان از طریق تله کابین به توچال بیان و به گروه اول ملحق بشن و بعد دو گروه مسیر رو به سمت شهرستانک ادامه بده. اینطوری هم بچه هایی که دنبال یه کوهنوردی حسابی هستند سیراب می شن هم افرادی که دنبال یه کوهپیمایی سبک تر هستند.

MEISAMHAMIN
24-10-2010, 02:20 PM
پاییز شهرستانک واقعا فوقالعاده هست البته هنوز تا برگ ریزون مونده الآنا یه کم زوده اگه موافقت رئیس جلب بشه 40 یا 50 روز دیگه عالیه
به دوستانی که برای این برنامه تمایل دارند توصیه می کنم برنامه های سبک کوه های اطراف تهران رو جدی تر بگیرند تا آماده تر بشن

Mehdi
24-10-2010, 02:32 PM
پاییز شهرستانک واقعا فوقالعاده هست البته هنوز تا برگ ریزون مونده الآنا یه کم زوده اگه موافقت رئیس جلب بشه 40 یا 50 روز دیگه عالیه
به دوستانی که برای این برنامه تمایل دارند توصیه می کنم برنامه های سبک کوه های اطراف تهران رو جدی تر بگیرند تا آماده تر بشن
توچال-شهرستانک مسیر سنگینیه. یه برنامه عمومی نمی تونه باشه. نفرات باید انتخابی باشن و تعداد حداکثر در حد همون برنامه های شناسایی. با توجه به اینکه شب مانی هم داریم کوله ها سنگین میشه و همین مزید بر سنگینی برنامه خواهد بود.

پارسال 4 نفری سعی کردیم اجرا کنیم که از سیاه سنگ خوردیم به هوای ناجور و مجبور شدیم بیایم پایین.

با همه این اوصاف هر زمان مناسب بود استارت بزن منم تونستم میام :3:

AZY
24-10-2010, 02:44 PM
مستر مهدی اگه پنج شنبه بعد از ظهر حرکت کنیم و شب رو توی پناهگاه شیرپلا بمونیم از سنگینی کوله ها کم می شه و دیگه لزومی به برداشتن چادر و کیسه خواب نیست و مسیر از شیرپلا تا قله حدود 4.5 ساعت راهه. یه استراحت 1 ساعته در قله و بعد مسیر رو به طرف شهرستانک می ریم که فکر کنم حدود 5 ساعتی توی راه باشیم . مسیر به طرف شهرستانک چون از روی یال می ریم پایین فکر نمی کنم خیلی سخت باشه.

مستر میثم با توجه به اینکه مسیر شیر پلا به قله باد خیلی بدی می یاد هر چه زودتر این برنامه اجرا بشه بهتره. مگه اینکه فقط قصد رفتن از توچال به شهرستانک باشه و برنامه شیرپلا به قله حذف بشه که طبعا از جذابیت بخش کوهنوردیش کاسته می شه.

Azam.A
24-10-2010, 02:55 PM
آقا یه جوری برنامه ریزی کنید که تازه کاران و ضعفاء (اصلا منظورم خودم نیستا:65:...) هم بتونن بیان

AZY
24-10-2010, 03:03 PM
اعظم جان به نظر من خوبه این برنامه توسط دو گروه انجام بشه. یک گروه مسیر شیرپلا-قله- شهرستانک و گروه دوم توچال -شهرستانک. دو تا گروه می تونند در مسیر توچال به هم ملحق بشن. اینطوری برای همه مناسب می شه.

Azam.A
31-10-2010, 03:36 PM
چی شد این برنامه ؟ یعنی اگه ما کویر دوست نداشته باشیم و ترجیح بدیم بریم یه جای سرسبز باید تا بهار صبر کنیم؟:17: :42:

babak.roohbakhsh
01-12-2010, 10:53 PM
چون من تازه به جمع شما دوستان پیوستم لطفا بگید که چگونه باید در این برنامه های پیشنهادی باید ثبت نام کنم لطفا برام ایمیل کنید babak.roohbakhsh@yahoo.com (babak.roohbakhsh@yahoo.com)

Majid
01-12-2010, 11:01 PM
چون من تازه به جمع شما دوستان پیوستم لطفا بگید که چگونه باید در این برنامه های پیشنهادی باید ثبت نام کنم لطفا برام ایمیل کنید babak.roohbakhsh@yahoo.com (babak.roohbakhsh@yahoo.com)
سلام
به انجمن خوش آمدید
با ارسال ایمیل خود به آدرس زیر سفرهای بعدی برای شما ایمیل میشود.
info@anobanini.ir
سپاس:53::53::53::53:

aida_kh
02-12-2010, 09:37 AM
توچال-شهرستانک مسیر سنگینیه. یه برنامه عمومی نمی تونه باشه. نفرات باید انتخابی باشن و تعداد حداکثر در حد همون برنامه های شناسایی. با توجه به اینکه شب مانی هم داریم کوله ها سنگین میشه و همین مزید بر سنگینی برنامه خواهد بود.

پارسال 4 نفری سعی کردیم اجرا کنیم که از سیاه سنگ خوردیم به هوای ناجور و مجبور شدیم بیایم پایین.

با همه این اوصاف هر زمان مناسب بود استارت بزن منم تونستم میام :3:

لطفا برنامه سنگین کوه نوردی اگر گذاشتید من رو حتما در نظر بگیرید

Shahram
02-12-2010, 10:04 AM
چی شد این برنامه ؟ یعنی اگه ما کویر دوست نداشته باشیم و ترجیح بدیم بریم یه جای سرسبز باید تا بهار صبر کنیم؟:17: :42:

به عنوان کسی که چند مورد از هر نوع طبیعتی رو چشیده، پیشنهاد می کنم یه جور دیگه به کویر نگاه کنید. کویر افسونی داره که هیچ محیط دیگه ای نداره :3:

AZY
02-12-2010, 10:09 AM
به عنوان کسی که چند مورد از هر نوع طبیعتی رو چشیده، پیشنهاد می کنم یه جور دیگه به کویر نگاه کنید. کویر افسونی داره که هیچ محیط دیگه ای نداره :3:

بله بله حتما رئیس النجوم!

ولی منم توصیه می کنم یه جور دیگه (یه خورده مهربانه تر) به کوه نگاه کنید. افسون کوه افسون کویر رو خنثی می کنه :دی:3::36:

Shahram
02-12-2010, 10:24 AM
بله بله حتما رئیس النجوم!

ولی منم توصیه می کنم یه جور دیگه (یه خورده مهربانه تر) به کوه نگاه کنید. افسون کوه افسون کویر رو خنثی می کنه :دی:3::36:

قبول دارم خواهر. :53: طناب انفرادی هنوز ته کوله مه :3:
ولی کویرها رو بیاین مشتری می شین :65::4:

Azam.A
02-12-2010, 10:43 AM
آزاده جان! آقا شهرام! دعوا نکنین قول میدم هردو برنامه رو بیام و خودم قضاوت کنم کدوم بهتره. یهو دیدی کلا افسون زده شدم.

AZY
02-12-2010, 11:54 AM
آزاده جان! آقا شهرام! دعوا نکنین قول میدم هردو برنامه رو بیام و خودم قضاوت کنم کدوم بهتره. یهو دیدی کلا افسون زده شدم.

دعوا نیست اعظم جان. ما شاگرد کوچیکه اقا شهرامیم:3: فقط بستگی به دیدت داره. برای بعضی ها کویر این حس افسون شدن رو داره و برای یه عده دیگه کوه و بعضی ها دریا و جنگل و غار و ...

باید ببینی خودت پایه چی هستی! ولی برای من عاشق کوه هم کویر لذت بخش و جذابه...

Soleyman
02-12-2010, 12:22 PM
نظر من اینه که کویر خیلی گنگه یه جورایی سادست ولی خیلی سنگینه
کویر آدمو به عمق تفکر میبره . آدم اونجا تشنه میشه ...
ولی من تو کوه آرامش پیدا میکنم همه چیز از یادم میره
کوه صبر و به ادم یاد میده اینکه نباید خسته شد اینکه انسان میتونه کارایی بزرگتر از اون چیزی که فکر میکنه انجام بده .تو کوه بیشتر سختی کشیدن و مقاومت و استقامت وجود داره
ولی به نظر من کویر خیلی خاص تر از کوه و جنگل و دشت و دمن و ... است
اعظم خانوم دنیا کلا قشننگه باید همه چیز و تجربه کرد
تو زیبایی ها قضاوت نمیشه کرد چون یه چیز کاملا نسبیه

Shahram
02-12-2010, 01:02 PM
دعوا نیست اعظم جان. ما شاگرد کوچیکه اقا شهرامیم:3: فقط بستگی به دیدت داره. برای بعضی ها کویر این حس افسون شدن رو داره و برای یه عده دیگه کوه و بعضی ها دریا و جنگل و غار و ...

باید ببینی خودت پایه چی هستی! ولی برای من عاشق کوه هم کویر لذت بخش و جذابه...

خواهش می کنم. بابا من خراب رفاقت شمام. اصلا همین فردا برنامه بذارین از دربند می ریم شیرپلا و بعد امیری و بعد توچال و از اون ور می ریم تا شهرستانک.

نظر من اینه که کویر خیلی گنگه یه جورایی سادست ولی خیلی سنگینه
کویر آدمو به عمق تفکر میبره . آدم اونجا تشنه میشه ...
ولی من تو کوه آرامش پیدا میکنم همه چیز از یادم میره
کوه صبر و به ادم یاد میده اینکه نباید خسته شد اینکه انسان میتونه کارایی بزرگتر از اون چیزی که فکر میکنه انجام بده .تو کوه بیشتر سختی کشیدن و مقاومت و استقامت وجود داره
ولی به نظر من کویر خیلی خاص تر از کوه و جنگل و دشت و دمن و ... است
اعظم خانوم دنیا کلا قشننگه باید همه چیز و تجربه کرد
تو زیبایی ها قضاوت نمیشه کرد چون یه چیز کاملا نسبیه

:41:

Soleyman
02-12-2010, 01:37 PM
خواهش می کنم. بابا من خراب رفاقت شمام. اصلا همین فردا برنامه بذارین از دربند می ریم شیرپلا و بعد امیری و بعد توچال و از اون ور می ریم تا شهرستانک.

:2:آقا شهرام دیر کامنت دادین وگرنه باهم میرفتیم :4::3:
چند نفر از بچه ها جمع شدیم و میخواهیم این مسیر و بریم:10:

babak.roohbakhsh
02-12-2010, 08:25 PM
bian berim sade lare onja ashna daram ejazeie mahigiry to ien fasl ro mide

Shahram
02-12-2010, 08:50 PM

با تشکر
خیلی خوب می شه اگه فارسی تایپ کنید و اینکه در مبحث مربوطه پست بگذارین :3: اینجا دربند توچاله آقا بابک :30:
برنامه دشت لار و سد لار جزو برنامه های بهاره و تابستانی هست که اگه شرایطش فراهم باشه اجرا می شه و به طور قانونی هم فصل ماهیگیری از خرداد تا شهریوره. همون قانونی اش هم دوستان حافظ محیط زیست اجازه نمی دن چه برسه غیرقانونی :18:

babak.roohbakhsh
02-12-2010, 09:31 PM
من با هر برنامه دست جمعی موافقم اگه ok بشه منم هستم با تشکر

omid varam harche sariee tar ba goroheton ashna besham

kashua
02-12-2010, 10:01 PM
میشه همراهتون تا هر جا که تواناییش رو دارم بیام و هر جا که نتونستم برگردم به عنوان مثال تا شیر پلا ...؟

Shahram
02-12-2010, 10:46 PM
میشه همراهتون تا هر جا که تواناییش رو دارم بیام و هر جا که نتونستم برگردم به عنوان مثال تا شیر پلا ...؟

با سلام و خوش آمد خدمت شما :53:
این برنامه هنوز در مرحله پیشنهاده. برنامه های قطعی شده در این آدرس هستند:

kashua
02-12-2010, 10:50 PM
مچکرم...

babak.roohbakhsh
04-12-2010, 09:27 PM
سلام به همگی میخواستم بگم که تو خونه پوسیدم :2::2::17::17::20:و میخواستم بدونم کی برنامه ی پیش نهادیتون(: دربند پناهگاه شیرپلا قله توچال (You can see links before reply)) ok میشه؟ من همچنان منتظر باشم.:45::45:
خیلی از شماعزیزان ممنونم

Shahram
04-12-2010, 09:59 PM
بابک جان ما که هر هفته برنامه داریم. حالا فقط می خوایی همین برنامه رو بیایی ؟ برنامه های دورتر رو دریاب که بعضی هاش ممکنه تکرار نشه چون خیلی علاقه به اجرای برنامه های تکراری وجود نداره :4: کلی جا داریم که ببینیم :3:

babak.roohbakhsh
05-12-2010, 05:35 PM
ما همچنان در رکاب هستیم:4:

smpakzad
08-12-2010, 05:34 PM
ما هم همچنان در ركابيم

sorosh
08-12-2010, 09:12 PM
منم رکاب میخوام:3:

Daei Abbas
12-01-2011, 05:06 PM
منم رکاب میخوام:3:
جانا... نه بابا دیگه چی:3:

donkishot
12-01-2011, 06:32 PM
بابك جان فارسي رو من از آنوبانيني دارم سعي كن ميشه
اما آيا ميشه از اين مسير به لار رفت و اگر جواب مثبته چفدر طول ميكشه
اما اگر يه همچين برنامه يي بود از حالا تو ليست خودمو ميبينم
تو بيابان و كوه كمر جون سختم به شناسنامم نيگا نكنيد ها

sam32
23-01-2011, 09:44 AM
بابک جان ما که هر هفته برنامه داریم. حالا فقط می خوایی همین برنامه رو بیایی ؟ برنامه های دورتر رو دریاب که بعضی هاش ممکنه تکرار نشه چون خیلی علاقه به اجرای برنامه های تکراری وجود نداره :4: کلی جا داریم که ببینیم :3:
آقا اونوقت اين برنامه هفتگي رو كجا اعلام ميكنيد ما هم در ركاب باشيم؟

Azadeh
23-01-2011, 01:45 PM
آقا اونوقت اين برنامه هفتگي رو كجا اعلام ميكنيد ما هم در ركاب باشيم؟

سلام
برنامه های سفر در قسمت برنامه های قطعی شده قرار می گیرد.

babak.roohbakhsh
27-01-2011, 11:20 AM
لار خرداد ماه باز میشه الان محیط بانان اونجا نیستند حرکی بره میمیره سال پیش 4 نفر مردند یکی رو گرگ ها پار پاره کردن.
لار هم به کلی میشناسم .
بهترین قزل اسیا رو داره.
راهنمایی در مورده ماهیگیری خواستید میتونم کمک کنم.:3:

sami_ezati
05-02-2011, 12:04 PM
درود به همه دوستان ( البته اگه افتخار دوستی بدین )
من تازه عضو شدم و هدفم هم از عضو شدنم اینجا اینه که تو جمع دوستانی مثل شما که تجربه فراوان از
اینجور سفر ها دارن باشم و تو برنامه هاتون شرکت کنم .
راستش به دلیل مشغل کاری زیادی که دارم مدتهاست که جای خاصی نرفتم و به غول معروف یه جورایی کف کردم ولی این برنامه هایی از قبیل همین برنامه که تقریبا بیشترش تو جمعه انجام میشه بدردم میخوره
و به قول خودتون منم پایه هستم . ولی اگه به خاطر سختی مسیر تو گزینش افراد فاکتور های خاصی رو دارین به من بگین تا بدونم اینکاره هستم یا نه .
یادمه که یک بار برای تفریح 2 یا 3 ساعته رفته بودم کوه ولی به دلیل جو گیر شده تا شیر پلا بالا رفتم و از یک دره ای که اگه اشتباه نکنم اسمش اوسون بود به سمت پایین برگشتم و به نظرم خیلی سخت نبود و
حالا لطفا راهنمایی کنید

Parvaneh
05-02-2011, 12:12 PM
درود به همه دوستان ( البته اگه افتخار دوستی بدین )
من تازه عضو شدم و هدفم هم از عضو شدنم اینجا اینه که تو جمع دوستانی مثل شما که تجربه فراوان از
اینجور سفر ها دارن باشم و تو برنامه هاتون شرکت کنم .
راستش به دلیل مشغل کاری زیادی که دارم مدتهاست که جای خاصی نرفتم و به غول معروف یه جورایی کف کردم ولی این برنامه هایی از قبیل همین برنامه که تقریبا بیشترش تو جمعه انجام میشه بدردم میخوره
و به قول خودتون منم پایه هستم . ولی اگه به خاطر سختی مسیر تو گزینش افراد فاکتور های خاصی رو دارین به من بگین تا بدونم اینکاره هستم یا نه .
یادمه که یک بار برای تفریح 2 یا 3 ساعته رفته بودم کوه ولی به دلیل جو گیر شده تا شیر پلا بالا رفتم و از یک دره ای که اگه اشتباه نکنم اسمش اوسون بود به سمت پایین برگشتم و به نظرم خیلی سخت نبود و
حالا لطفا راهنمایی کنید

سلام و خوش آمد :1:
برنامه های سفر در لینک زیر می تونید ببینید:
هر سفر ویژگی های خاص خودشو داره که در تاپیک خاص خودش بیان میشه که می تونید با شرایط خودتون مقایسه و بعد اقدام به ثبت نام کنید.
فلسفه سفرهای یک روزه هم بدین منظوره که افرادی که زمان سفرهای چند روزه رو ندارند بتونند از طبیعت استفاده کنند.

sami_ezati
06-02-2011, 01:38 AM
درود بر AZY
همونطور که گفتم من تازه به جمعتون پیوستم
نمیدونم اصلا کسائی رو که تازه وارد باشن تو این جور برنامه ها شرکت میدین یا نه !!!
ولی من خیلی دوست دارم که تو همچین برنامه ای باشم
در حقیقت این جور صعود ها که اگه قسمت باشه و من هم عضوی ازش باشم تجربه اول منه معمولا با یکی از دوستام 2 نفری تا شیر پلا میرفتیم و از اسون بر میگشتیم ( اگه اسم اوسون رو اشتباه نگفته باشم )
حالا بعد از عکس های خیلی خوبی که مهدی بهمون نشون داد ( سپاس مهدی جان ) فهمیدم که یه مقدار با اونجور کوهنوردی های من فرق میکنه ، به نظرم یکم سخت تره .
اگه منظورت از صخره هایی که طناب دارن و به شیر پلا میرسن مسیر بعد از آبشار دوقلو هست ، باید بگم اون برای من مساله ای نیست ، ولی مسیر صعود تا قله توچال به نظر سخت تر میاد !! همینطوره ؟
مثلا اون صخره که تو عکس های مهدی است و زیرش نوشته (مسیر قله توچال (You can see links before reply) در زمستان؛ تهران (You can see links before reply) ) رو نگاه کن ... باید این صخر رو بالا رفت ؟

این عکسهای مهدی واقعا از مغزم بیرون نمیره ... به نظرت این برنامه برای من مناسبه و با بیو گرافی که دادم میتونم از پسش بر بیام ؟ شاید آسونه و من بزرگش کردم !!!

معضرت که خیلی خیلی پرسیدم . قوانین سایت رو خوندم و میدونم که اینجور پرسش ها ی پشت سر هم مقبول نیست ولی چاره ای نبود ...
جبران میکنم ایشالا
------
سپاس فراوان

sami_ezati
06-02-2011, 01:43 AM
سپاس خانم پروانه از پاسخگویی سریع
من میخوام قبل از همه چیز اول بدونم که از پس این صعود بر میام یا نه
به خاطر همون فعلا اطلاعات جم میکنم .
سوالهایی از azy کردم و ببینم که جوابش چیه
آخر از همه ببینم که به امید خدا این افتخار به من میرسه یا نه که در حضور گرم شما باشم .

aida_kh
06-02-2011, 08:51 AM
درود بر azy

مثلا اون صخره که تو عکس های مهدی است و زیرش نوشته (مسیر قله توچال (You can see links before reply) در زمستان؛ تهران (You can see links before reply) ) رو نگاه کن ... باید این صخر رو بالا رفت ؟

------
سپاس فراوان

هم امکان اعضاي جديد تو برنامه هاي کوه هست و هم مدل عمومي برنامه ها به اين صورت نيست. آقاي مهدي پارسا چون صخره نورد هستن اين صعود براشون براحتي انجام ميشه اما خب خيلي از بچه ها چنين توانايي اي رو ندارن.

sami_ezati
06-02-2011, 09:57 AM
هم امکان اعضاي جديد تو برنامه هاي کوه هست و هم مدل عمومي برنامه ها به اين صورت نيست. آقاي مهدي پارسا چون صخره نورد هستن اين صعود براشون براحتي انجام ميشه اما خب خيلي از بچه ها چنين توانايي اي رو ندارن.

همینکه اعضای جدید میتونن تو برنامه های شما شرکت کنن یه فرصت خوبه
تا نحوه درست طبیعت گردی و مسافرت رو بدونن .
منظورتون از مدل عمومی برنامه چیه ؟ متوجه نشدم
از شما و از بچه هایی که سرگروه هستن میخوام که اگه مقدوره برنامه ای تدارک ببینن که کسائی مثل من هم بتونن شرکت کنن

Majid
06-02-2011, 10:12 AM
از شما و از بچه هایی که سرگروه هستن میخوام که اگه مقدوره برنامه ای تدارک ببینن که کسائی مثل من هم بتونن شرکت کنن
ببین دوست عزیز
ما توی انجمن برنامه های متنوعی داریم که هر کدوم سختی خودشو داره:3:
اما اگه منظوره شما کوهنوردی هست باید بگم که حتما نباید شما برنامه های سنگین رو شرکت کنید، شما میتونید با شرکت در دوره های کوه نوردی ما اصول اولیه کوه نوردی رو یاد بگیری
الان خلیی از بچه ها هستن که با شرکت در این دوره ها آمادگی خوبی پیدا کردن.
برای نمونه میتونی یه سری بزنی به آخرین دوره برگزار شده:
:53::53::53:

aida_kh
06-02-2011, 10:15 AM

من سرگروه نيستم.
البته اينها رو گفتم چون برنامه هاي کوه گروه رو شرکت کردم.
منظورم از برنامه عمومي اينه که اکثر برنامه ها طوريه که همه بتونن شرکت کنن. نگران نباشيد. هر وقت برنامه کوه بود مي تونين شرکت کنين.
همونطور که آقا مجيد هم گفتن برنامه ها درجه سختي داره و شرکت تو برنامه هاي آموزشي خيلي کمک مي کنه به آمادگي فرد براي شرکت تو برنامه هاي سخت تر.

FarzanJoon
06-02-2011, 04:45 PM
منم برای این جمعه (22 بهمن)، یک برنامه کوهنوردی نیمه سنگین هوس کردم!
دلم برای کوفتگی و کشیدگی عضلات بدنم و سوختگی و خشکی پوست صورتم تنگ شده
دهاتی بشیم یه کم
بد نیست
:9:

sami_ezati
07-02-2011, 01:08 AM
ببین دوست عزیز
ما توی انجمن برنامه های متنوعی داریم که هر کدوم سختی خودشو داره:3:
اما اگه منظوره شما کوهنوردی هست باید بگم که حتما نباید شما برنامه های سنگین رو شرکت کنید، شما میتونید با شرکت در دوره های کوه نوردی ما اصول اولیه کوه نوردی رو یاد بگیری
الان خلیی از بچه ها هستن که با شرکت در این دوره ها آمادگی خوبی پیدا کردن.
برای نمونه میتونی یه سری بزنی به آخرین دوره برگزار شده:
:53::53::53:

مجید جان ممنون از راهنمایی
اون برنامه که گذشت
باید ببینیم کی دوباره از این برنامه هست
داستانی داره ها !!!:36:

من سرگروه نيستم.
البته اينها رو گفتم چون برنامه هاي کوه گروه رو شرکت کردم.
منظورم از برنامه عمومي اينه که اکثر برنامه ها طوريه که همه بتونن شرکت کنن. نگران نباشيد. هر وقت برنامه کوه بود مي تونين شرکت کنين.
همونطور که آقا مجيد هم گفتن برنامه ها درجه سختي داره و شرکت تو برنامه هاي آموزشي خيلي کمک مي کنه به آمادگي فرد براي شرکت تو برنامه هاي سخت تر.

سرکار خان آیدا
ممنون
فعلا که بویی از برنامه آموزشی نمیاد
باید منتظر موند ، ایشالا که قسمت شه با همه بچه های خوب و مثبت اینجا جاهای قشنگ
همسفر شیم و از کنار هم بودن و تفریح لذت ببریم
راستی اگه مدیر محترم گروه ورود را آزاد گذاشته ، من موندم که اگه همچین برنامه هایی باشم شما آدم اونوقی مثل من رو چه جوری میخواهین تحمل کنین
دلم براتون میسوزه از این جهت :2::2::2:
joking
بازم تشکر

AZY
13-02-2011, 02:57 PM
دلم شیرپلا می خواد با یه برف حسابی.
دلم پناهگاه امیری می خواد با یه برف حسابی.
دلم قله توچال می خواد با یه برف حسابی.

Aramin
13-02-2011, 07:45 PM
دلم شیرپلا می خواد با یه برف حسابی.
دلم پناهگاه امیری می خواد با یه برف حسابی.
دلم قله توچال می خواد با یه برف حسابی.

یک روز برفی یا یک روز برفی همراه با سرسره بازی.........:4:
راستی این مسیر رو الان میشه رفت؟
یا حتما باید ی راهنما یا تیم حرفه ایی باهامون باشند....:7:

Shahram
13-02-2011, 08:08 PM
یک روز برفی یا یک روز برفی همراه با سرسره بازی.........:4:
راستی این مسیر رو الان میشه رفت؟
یا حتما باید ی راهنما یا تیم حرفه ایی باهامون باشند....:7:

شیرپلا بالاتر از بندیخچاله که فکر کنم کارآموزی کوه همون جا بود :3: بیشتر مسیر هم پاکوبه . مسیر خیلی وقت هم هست کشف شده :4:
از سمت کولکچال هم اگه ارتفاع رو به طرف اسپیلت زیاد کنی می تونی با تراورس به شیرپلا برسی ولی معمولا این وقت سال و روزهای تعطیل نزدیک اسپیلت یه تیم امداد هست که تیم های بدون ابزار و غیرحرفه ای رو تشویق به برگشت می کنه. روی یال ارتفاع برف زیاد می شه. خود شیرپلا ارتفاش از ایستگاه 5 کمتره. مسیر اصلی اش که از دربند هست هم پاکوبه

Amar
13-02-2011, 10:12 PM
شهرام خان پایه ای قرار بزار بریم.

Aramin
14-02-2011, 12:40 AM
شیرپلا بالاتر از بندیخچاله که فکر کنم کارآموزی کوه همون جا بود :3: بیشتر مسیر هم پاکوبه . مسیر خیلی وقت هم هست کشف شده :4:
از سمت کولکچال هم اگه ارتفاع رو به طرف اسپیلت زیاد کنی می تونی با تراورس به شیرپلا برسی ولی معمولا این وقت سال و روزهای تعطیل نزدیک اسپیلت یه تیم امداد هست که تیم های بدون ابزار و غیرحرفه ای رو تشویق به برگشت می کنه. روی یال ارتفاع برف زیاد می شه. خود شیرپلا ارتفاش از ایستگاه 5 کمتره. مسیر اصلی اش که از دربند هست هم پاکوبه

شهرام جان می دونم مسیر رو رفتم....
اما با این وضعیت هوا و احتمالا یخ زدگی ...مخصوصا قسمت اخرش که روی صخره ها و با کمک طناب های نصب شده باید بری....رو می گم....

Shahram
14-02-2011, 08:49 AM
شهرام خان پایه ای قرار بزار بریم.

برادر ما دیگه این مسیرها رو نمی کشیم :76: :4:

شهرام جان می دونم مسیر رو رفتم....
اما با این وضعیت هوا و احتمالا یخ زدگی ...مخصوصا قسمت اخرش که روی صخره ها و با کمک طناب های نصب شده باید بری....رو می گم....

:77::53:

AZY
14-02-2011, 01:35 PM
اقا شهرام ارمین یه بار تا خود پناهگاه شیرپلا رو رفته بالا و مسیر رو می دونه. اون مسیر صخره ای ممکنه یه خورده لیز باشه که فکر کنم می شه از اوسون بالا رفت. من ببینم این هفته برنامه ام چطوریه. می تونم برم بالا یا نه. دلم کلی هوای شیرپلا رو کرده.

Majid
14-02-2011, 03:33 PM
دوستان شاید نیازی به توضیح نباشه، ولی این قسمت، قسمت برنامه های پیشنهادی هست و قرار نیست هیچ برنامه ای در اون اجرا بشه.

جهانگرد
30-05-2011, 05:17 PM
بچه ها منم به كوهنوردي علاقمندم
هستم باهاتون تا آخر خط
:16:

جهانگرد
31-05-2011, 10:13 AM
من نميدونم تا حالا چند تا برنامه كوهنوردي اجرا شده
ولي بنظرم براي شروع شيرپلا مسير خوبيه
هم با صفاست هم كوهنوردي سبك و خوبيه
اميدوارم اجرا بشه ...

چارچوب
31-05-2011, 02:02 PM
سلام این برنامه قرار کی اجرا بشه؟ البته اگه تا حالا اجرا نشده...

babak.roohbakhsh
24-08-2011, 12:34 PM
این برنامه ها پیشنهادی هستند فقط زمانی که طرفداران زیادی پیدا کنند اجرا میشوند

2236
24-08-2011, 03:53 PM
دربند شيرپلا خيلي نامردين فقط دست بزاريد رو نقطه ضعف ماه من كه خيلي دلم مي سوزه ياد جوانيم بخير هر جمعه دربند و آبشار دوقلو و.. يادش بخير
به اميد ديدار همه دوستان گلم.:8:

k00hnavard
19-05-2012, 02:34 PM
برای افرادی که علاقمند به کوهنوردی هستند برنامه عالیه. می شه پنج شنبه بعد از ظهر حرکت کرد. بعد از سه ساعت کوهپیمایی به پناهگاه شیرپلا می رسیم. که در پناهگاه وسایل خواب موجوده و فردا صبح جمعه به طرف قله توچال حرکت کنیم که در حدود 4 ساعت راهه. فوق العاده راه زیباییه. بعد از رسیدن به قله در صورتیکه گروه خسته نباشه می شه راه رو به طرف شهرستانک از روی یال ادامه داد و بعد از 4 ساعت کوهپیمایی در بین باغ های زیبای شهرستانک می رسیم به کرج.

پس از عبور از کمپ حلال احمر به ابتدای دره شیرپلا نزدیک می شویم، از این جای مسیر تا پناهگاه شیرپلا کلا” دره صخره ای است و باید دقت فراوانی برای صعود انجام داد، در مسیر بر روی صخره ها طناب هایی نصب شده که کوهنوردان از آن برای امنیت بیشتر استفاده می کنند، مسیر به خصوص منطقه ای که با طناب روی صخره ها حصار کشی شده عالی و کمی سخت بود. مسیر را ادامه و به دره زیبای شیرپلا می رسیم. پناهگاه شیر پلا خوب بود و امکانات خوبی هم داشت. مخصوصا اگه روی پشت بامش بشینی و در حال غذا خوردن منظره روبروت رو هم ببینی و باد خنک هم بهت بخوره. بعد از خوردن یک چای تلخ از راه سیاه سنگ (چون این منطقه دارای سنگ های سیاهی می باشد نام آن سنگ سیاه و یا سیاه سنگ گذاشته شده است) به طرف توچال راه افتادیم. مسیر تقریبا شیب تندی داشت و سنگلاخی بود . به جانپناه زنده یاد امیری می رسیم، که به همت خانواده اش بنا شده، این کوهنورد در تاریخ ۱۳۷۳/۹/۱۹ در همین مکان بر اثر سانحه فوت کردند. (این جانپناه تا کنون در فصل های مختلف مخصوصا” زمستان جان بسیاری از کوهنوردان را نجات داده است.) بعد از کمی استراحت سمت قله توچال حرکت می کنیم، در این منطقه می توان قله توچال را در دور دست مشاهده کرد. این منطقه به هفت ناز معروف است (البته کوهنوردان به قله توچال قله ۷ ناز هم می گویند) دلیل آن این است که در عبور از این منطقه، قله ۷ بار در پستی و بلندی ها ظاهر و بعد محو می شود، و به همین دلیل است که می گویند قله ۷ بار ناز می کند.
به قله نزدیک می شویم، در این ناحیه در تمامی فصول باد کاملا” شدیدی می وزد، به طوری که در بعضی مواقع حرکت بسیار سخت و گاهی غیر ممکن می شود.حول و حوش ساعت 12 ظهر بود که به قله توچال رسیدیم. پا می نهیم بر فراز قله ۳۹۶۲ متری توچال نماد کوههای شمال تهران، قله ای که بر فراز آن می توان قله با شکوه و با عظمت دماوند (You can see links before replyکوه_دماوند) و بسیاری دیگر از قله های مرتفع رشته کوه البرز مرکزی را مشاهده کرد.

یک بار هم من بعد از درگیری با یه طوفان شدید به زحمت خودم رو رسوندم امیری .... واقعا خیلی لازمه واسه توچال

Ali.Goli
30-09-2012, 10:01 AM
من نمی تونم موضوع جدید ایجاد کنم واسه همین سوالمو در این انجمن می پرسم که فکر کنم بیشترین ارتباط رو داره.
آیا چنین برنامه های کوهپیمایی ای هنوز در آنو علاقمند داره؟ میشه ما پیشنهاد چنین برنامه هایی چه سبک چه سنگین بدیم؟ برای ارسال موضوع جدید چه باید کرد؟

Mehdi
30-09-2012, 11:30 AM
آیا چنین برنامه های کوهپیمایی ای هنوز در آنو علاقمند داره؟ میشه ما پیشنهاد چنین برنامه هایی چه سبک چه سنگین بدیم؟ برای ارسال موضوع جدید چه باید کرد؟
برنامه های کوه به دلیل خطرهای زیادی که در اجرا داره ترجیح میدم تا زمانی که یه سرپرست مطمئن براش پیدا نشده اجرا نشه. مطمئن هم از نظر توانایی فیزیکی و علمی و هم از نظر توان مدیریتی.
اگر کسی میشناسی معرفی کن اگرم خودت فکر می کنی هستی که وقت بذار چند برنامه بیا بیشتر با هم آشنا بشیم :3:

Ali.Goli
02-10-2012, 06:59 PM
برنامه های کوه به دلیل خطرهای زیادی که در اجرا داره ترجیح میدم تا زمانی که یه سرپرست مطمئن براش پیدا نشده اجرا نشه. مطمئن هم از نظر توانایی فیزیکی و علمی و هم از نظر توان مدیریتی.
اگر کسی میشناسی معرفی کن اگرم خودت فکر می کنی هستی که وقت بذار چند برنامه بیا بیشتر با هم آشنا بشیم :3:

اگر برنامه ای باشه تا جایی که زمان به من اجاز میده علاقمند شرکت کردنم و اگر واقعا ازم کاری یا کمکی بر بیاد انجام میدم، فقط نمی دونم قدم اول رو به کدوم جهت باید گرفت. مهدی جان فکر می کنم باید حضورا بیام پیشت تا ارشادم کنی بعد به این نتیجه برسیم ببینیم چه کاری با چه درجه ای از سختی میشه کرد. راستی منظورم کوهپیمایی بود و کوهنوردی منظورم نبود....نه حد ماست چنین لافها زدن!:3:
اگر اجازه بدی باشمارهای که ازت دارم تماس میگرم ببینم کی میتونم ببینمت برادر.:1:

Mehdi
02-10-2012, 10:56 PM
اگر برنامه ای باشه تا جایی که زمان به من اجاز میده علاقمند شرکت کردنم و اگر واقعا ازم کاری یا کمکی بر بیاد انجام میدم، فقط نمی دونم قدم اول رو به کدوم جهت باید گرفت. مهدی جان فکر می کنم باید حضورا بیام پیشت تا ارشادم کنی بعد به این نتیجه برسیم ببینیم چه کاری با چه درجه ای از سختی میشه کرد. راستی منظورم کوهپیمایی بود و کوهنوردی منظورم نبود....نه حد ماست چنین لافها زدن!:3:
اگر اجازه بدی باشمارهای که ازت دارم تماس میگرم ببینم کی میتونم ببینمت برادر.:1:

مخلصیم علی آقا
هر وقت دوست داشتی خوشحال میشم تلفنی صحبت کنیم.

یکی از خطرات جدی کوهنوردی همین دست کم گرفتن کوهپیمایی در کوه های دم دستی مثل توچال خودمونه:3:

اینو ببین:

توچال در صدر جدول حوادث کوه های ایران (You can see links before reply)