توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازارچه خیریه محک
Sara2010
06-10-2010, 05:16 PM
بازار قلک شکان محک
دوازدهمين بازار قلک شکان محک 15 و 16 مهرماه از ساعت 10صبح تا 7شب با هدف حمايت از کودکان مبتلا به سرطان در محک برگزار مي شود.
اين بازار يکي از قديمي ترين و بزرگترين بازارهاي خيريه محک است که هرساله در فصل پائيز با همت داوطلبان و با غرفه هاي مختلف غذا هاي خانگي ، صنايع دستي ، بدليجات،تنقلات ... برپا مي گردد.
حاميان مالي اين بازار به ترتيب سريال قهوه تلخ، شکلات ميلکا، قهوه جاکوبز، پنيرفيلادلفيا، محصولات غذايي کيلا، مهرام، مديران خودرو وپاکسان مي باشند.
حضور هميشگي هنرمندان و ورزشکاران به اين بازار رونقي دو چندان مي دهد .از ويژگي هاي اين بازار جشن قلک شکان آن است که در حرکتي نمادين قلک هاي پر جمع آوري شده شکسته مي شود؛ اگر شما قلک محک را در منزل و يا محل کار خود داريد، اگر شما قلک کوچک و بزرگ محک را درشهر ديده ايد و مي خواهيد آن را ميهمان خانه ومحل کار خود کنيد. وعده ما بازار قلک شکان محک.
**آنوبانینی همیشه در کار خیر پیشقدم بوده، امیدواریم اینجا هم دوستان رو زیارت کنیم**
Parvaneh
06-10-2010, 06:52 PM
دوستان سودابه و عاطفه جان هم اونجا حضور دارند:1:
Carlos
06-10-2010, 09:16 PM
من از الان اعلام امادگي ميكنم.....دوستان من جمعه با كلي غذا هستم اونا كه ميخوان دست پخت مطبخ بانيني ها رو تست كنند حتما بيان از بچه ها انتظار ميره پر شكوه حاظر بشن.(چه جوي دادم)
راستي پروانه خانوم بي زحمت ادرس هم بگيد كه من پيچ نخورم....ممنون
ادرس رو از soodi گرفتم:
:53:مسير1: اقدسيه - ابتداي بزرگراه ارتش - بلوار مجيدي (اوشان) - بلوار محك - بيمارستان سرطان كودكان محك - ساعت 10 صبح تا 19.:53:
:53:مسير2: اتوبان امام علي جنوب به شمال - سه راهي محك .ارتش.ازگل - به طرف بلوار محك. :53:
Aramin
07-10-2010, 12:27 AM
من از الان اعلام امادگي ميكنم.....دوستان من جمعه با كلي غذا هستم اونا كه ميخوان دست پخت مطبخ بانيني ها رو تست كنند حتما بيان از بچه ها انتظار ميره پر شكوه حاظر بشن.(چه جوي دادم)
کارلوس جان حیف که جمعه نیستم دسپختت رو بخورم......:2::2:
Carlos
07-10-2010, 08:04 PM
کارلوس جان حیف که جمعه نیستم دسپختت رو بخورم......:2::2:
هر جور راحتي فقط بعدا نگيد غذا بپز و اينها مخصوصا بچه هاي ميرزا قاسمي رو ميگم.........بعدشم اونجا انقدر غذاي خوب هست كه منو يادتون ميره .
Soodi
09-10-2010, 02:44 PM
یه تشکر از آقای کارلوس بابت سالاد اندونزی خوشمزشون و عاطفه خانم گل بخاطر ماساکو که همون اول صبح همه رو فروخت (حالا چه جوریش بماند! ):10: و همراهیش در غرفه
محمد، سولماز، دلپاک، سارا و مجید بابت حضورشون در غرفه ما و یه تشکر ویژه از سمیرا و فرزاد بابت حمایت و همکاریشون در طول این مدت:53::53:
Carlos
09-10-2010, 02:57 PM
:53::53::53::53::53::53::53:
يك باره ديگه بازارچه خيريه محك (كودكان سرطاني) با شور و نشاط هرچه بيشتر مردم برگزار شد تا با كمك هاي جمع شده دل بچه هايي كه از بالا به بازارچه نگاه ميكردند شاد بشه.......
در اين جشنواره كه در انتهاي ان جشن قلك شكان محك اجرا شد مردم با همراهي جمع كثيري از هنرمندان سينما و تلويزيون و اهالي قلم كمك هاي خود را با محبتي بدون وصف به كودكان سرطاني هديه كردند...........
اما اين كمك ها فقط نبود كه باعث شادي بچه ها شد..اين محبت خالصانه ي مردم بود كه از انتهاي وجدشون طلوع ميكرد و نور اين محبت به روي تمام بچه هاي محك تابانده ميشد......چشم اميد بچه هايي كه ما رو نگاه ميكردند به قدري محبت بيشتر بود تا به كمك هاي ما.......چه زيبا بود كه كمكها با محبت ها در هم تنيده ميشد و نثار اين كودكان ميشد.....واقعا زيبا بود
بچه هاي انوبانيني هم حضور داشتند....اميدواريم در اينده اين حظور پررنگ تر بشه..........
اسم نميبرم چون بچه ها دوست ندارند شناخته بشن........از همه ممنون:53:You can see links before reply
Solmaz
09-10-2010, 05:23 PM
جشن خوبی بود.
از دوستان خوب زحمت کشمون در غرفه (سودابه، عاطفه، سمیرا، کارلوس و ...) تشکر ویژه دارم و همچنین از عزیزانی که با حضورشون باعث دلگرمی شدن. :53::53::53::53::53:
kamiar
14-10-2010, 04:16 PM
حیف که دیر متوجه شدم وگرنه حتماً می آمدم. :2:
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2023, Jelsoft Enterprises Ltd.