توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ها و پرسش و پاسخ ( موضوعات خارج از محوريت )
ahmadmobaraki
02-04-2011, 01:01 PM
سلام برآقا بهزاد - خوشحالم که الان اگه اسم دوستان می نویسم قیافه انها هم درذهن دارم :
این روزها پارسیان با سیل زیادی از پروانه ها روبروست - سابقه نداشته که تو این فصل این همه پروانه دیده بشه - میخواستم درباره این پروانها توضیح بدین که اینها مهاجرن یا تو خود منطقه بوجود میان . راستی سلام اون پروانه هم برسانید :3:
You can see links before reply
Behzad
06-04-2011, 10:27 PM
به به آقای مباركی، بسيار زيباست و ما هم به كرات اين گونه از رنگين پروانگان رو ديديم.
اين يكی از گونههای خانواده رنگين پروانگانه Nymphalidae با اسم علمی Vanessa cardui كه پراكنش وسيعی در نواحی معتدله دنيا و كوهستانهای گرمسيری داره. اينا از نواحی خنكتر به سمت مناطق گرمتر مهاجرت ميكنن تا زادآوری و تخمگذاری انجام بدن. بهشون ميگن بانوی رنگارنگ، اين بانوی رنگارنگ ميتونه 1600 كيلومتر در دوره زندگيش طی بكنه. عمر پروانههای بالغ عموماً بيش از 2-3 هفته نيست كه در اين موقع به جفت گيری و تخمگذاری مبادرت ميكنن. تا حالا در ايران ما حدود 400 گونه پروانه روزپرواز شناسايی شده
برای اطلاعات بيشتر، كليك كنيد (You can see links before reply)
عكس از بهزاد زادهوش، جزيره مارو يا شيدور
چرخه زندگی
Behzad
23-04-2011, 11:40 PM
سلام اقای زادهوش یک سوال دارم
من وقتی با یک اقایی که میرم ماهیگیری وقتی یک ماهی میگیریم ایشون اگه خاویار داخل شکمش باشه اینا رو تو یکی از گودال های رود خانه میریزه و معتقد است که اینا تبدیل به بچه ماهی میشه درسته یا نه؟
ممنون میشم از شما
اين سخن درست نيست؛ ببينيد لقاح در بسياری از بیمُهرهها مخصوصاً انواع آبزی خارجيه؛ در رده مهرهداران اما تنها ماهیها و دوزيستان لقاح خارجی دارن؛ لقاح خارجی يعنی چی؟
لقاح خارجی يعنی فرد ماده تخمك ( يا به قولی تخمها) رو درون آب ميريزه و فرد نر بعد از خروج تخمكها روی اونها اسپرم ميريزه. يعنی اسپرم در محيط آب تخمكها رو بارور ميكنه و اون وقته كه تخم ( زيگوت) تشكيل ميشه. بنابراين تخمكهای درون شكم يك ماهی ماده بارور نيستن و ازشون نوزادی به وجود نمياد؛ اين تخمكها يا به قول شما خاويار، توسط اسپرم بارور نشدن.
اگر بازم ابهامی هست، من در خدمتم
Carlos
02-08-2011, 05:19 PM
بهزاد جان ممکنه توضیحی در مورد این خزنده بفرمایید بلکه ما هم چیزی یاد گرفته باشیم-این خزنده رو من تو مجموعه قصر تابستانی پهلوی تو رامسر دیدم که از یه درختچه داشت بالا میرفت و ازش عکس گرفتم-بعد بالا رفتن یک تیکه از میوه اوندرختچه رو کند و رفتیعنی این موجود از انسان نمیترسه که به این راحتی خودش رو نشون میده و چه جوری تو اون فضای نسبتا شلوغ زندگی میکنه-در بین شمشادها بود
با تشکر
Behzad
04-08-2011, 01:47 PM
بهزاد جان ممکنه توضیحی در مورد این خزنده بفرمایید بلکه ما هم چیزی یاد گرفته باشیم-این خزنده رو من تو مجموعه قصر تابستانی پهلوی تو رامسر دیدم که از یه درختچه داشت بالا میرفت و ازش عکس گرفتم-بعد بالا رفتن یک تیکه از میوه اوندرختچه رو کند و رفتیعنی این موجود از انسان نمیترسه که به این راحتی خودش رو نشون میده و چه جوری تو اون فضای نسبتا شلوغ زندگی میکنه-در بین شمشادها بود
با تشکر
به این موجود لوس مار یا مارمولک شیشه ای میگن؛ یه سوسماره و نه مار که به خانواده آنگوییده تعلق داره و در شمال و غرب کشور به خصوص استان مازندران دیده میشه؛ پلک داره و سطح شکمی بدنش فاقد پلاکه پس سوسماره.
نام علمیش Pseudopus apodus هست و جالبه بدونید که مارها از سوسماران اشتقاق پیدا کردن و اعضای خانواده آنگوییده، در واقع حلقه حد واسط بین زیرراسته سوسماران و مارها هستن.
در ضمن قبلاً هم در تاپیک تنوع زیستی اشترانکوه این گونه معرف حضور بود
کلیک کنید (You can see links before reply 9%87&p=13886&viewfull=1#post13886)
Mehdi
12-09-2011, 02:47 PM
بهزاد جان نظری درباره این ردپاها داری؟
میدونم خیلی واضح نیست اما علاقه مند شدم بدونم چی هستن.
هر دو را تو منطقه پونل دیدم
Behzad
12-09-2011, 02:51 PM
آفرین اولی پلنگه ولی دومی رو نظری ندارم چون اصلاً هیچی مشخص نیست. در رد اول انگشت ها نامنظمه و باتوجه به پاشنه و مقیاس و همچنین منطقه جغرافیایی، رد متعلق به پلنگ ایرانیه
minadavari
27-10-2011, 09:40 PM
باتشکرازمطالب جالب شما
چون معمولا درمناطق کوهستانی خزندگان وجانوران معمولا زیادند وگاها ممکنه سمی باشند .اگرامکان دارد راهنمایی کنید شخصی که دراین مناطق کوهنوردی یا طبیعت گردی میکند چون دسترسی به مراکز درمانی ندارد اگراحیانا توسط جانور یا خزنده ای گزیده شد چه نوع کمکهای اولیه میتواند انجام دهد؟ ویا جه ملزومات وداروهایی همراه داشته باشد؟
ضمنا این عکس شما حین تدریس خیلی جالبه .این نشانه عشق شما به تدریسه !پاینده باشید:27:
Behzad
30-10-2011, 06:24 PM
مينا خانم، ضمن عرض ادب و احترام، بايد اينطور پاسختون رو بدم كه وضعيت مارهای سمی ايران و به خصوص افعیها به جز جعفری كه در نواحی مركزی و جنوبی ايران زياد ديده ميشه، از نظر جمعيت و زيست خوب نيست و لذا تراكم بالايی از اين جانوران رو نميتونيم حس كنيم. در نواحی كوهستانی تهران، افعی البرزی و افعی دماوندی ديده ميشن و بسيار هم كمياب هستن؛ بنابراين جای نگرانی نيست. سوای اين داستان، در مورد كمكهای اوليه خودتون بهتر از من ميدونيد كه پس از گزيدگی، اولين كار تحرك كم و تكان ندادن عضو گزيده شده هست و اينكه در مورد اقدامات تخصصی حرفها و تكنيكهای زيادی وجود داره. بهترين اقدام، رساندن فرد مصدوم به اورژانسه. ساير اقداماتی كه به دست حتی افراد آموزش ديده صورت ميگيره، ريسك نجات فرد و يا احتمال وقوع صدمات ثانويه رو بالا ميبره. به نظرم در اين مورد آقا مهدی كمك بهتری ميتونن بهتون بكنن :3:
Dr Ernesto
28-11-2011, 09:18 AM
با عرض معذرت،ولی به نظرم جالب میاد
انجمنهای تخصصی حیوانات خاص(اگزاتیک)
ahmadmobaraki
17-01-2012, 07:38 PM
سلام اقا بهزاد امیدوارم که خوب باشید - در صبح زود جمعه با دوستان کوهنورد برای دیدن یکی از چشمه های اطراف پارسیان ( گاوبندی ) عازم کوه شدیم در مسیر به یک جفت پروانه رسیدیم که شاخهایشان بهم قفل کرده بودند و حاضر به جدا شدن نبودند - و در ادمه راه به لانه پرنده ای رسیدیم که در دل سنگی برای خود لانه درست کرده بود من در منطقه چنین لانه پرنده ای ندیده ام خوشحال خواهم شد در مورد این پرنده برایم توضیحی بفرمایید
Behzad
18-01-2012, 02:19 PM
در مورد لانه كه بايد بگم من تبهری ندارم كه بفهمم چيه، ولی اصولاً پرستوها و بادخوركها چنين طرحی از آشيانه رو در صخرهها ايجاد ميكنن. بايد نشست و ديد كه صاحب خونه كيه؛ اين تنها راه تشخيصه.
در مورد اون دو پروانه شب پرواز يا بيد، جالبه بدونيد كه مادهها از شاخك خودشون مواد شيميايی و پرزهای بوداری كه آغشته به فرومون جنسی هست رو در هوا آزاد ميكنن كه اين سبب جلب جفت از فاصله خيلی دور ميشه و به همين دليله كه آنتها يا شاخكها توی هم رفته چون محرك جنسيه و اين دو زوج موفق، ميخوان جفت گيری انجام بدن. زندهباد احمد آقا. انشالا به زودی ببينمتون
کامران
18-01-2012, 03:18 PM
یک سوال دارم
چرا حیواناتی که در قطب زندگی می کنن رنگ روشن دارن در حالی که رنگ روشن نور کمتری را جذب میکنه؟ اگر رنگ تیره داشتن گرمای بیشتری از خورشید جذب نمیکردن؟
Behzad
18-01-2012, 03:58 PM
درسته رنگهای با طيف تيره فرابنفش رو به فرو سرخ تبديل ميكنن، ولی اين برميگرده به بحث استتار در محيط و فرار از دشمنان
minadavari
17-02-2012, 06:19 PM
ممنون استاد ازاطلاعات وتصاویر زیبا
یک سئوال داشتم سواحل مرجانی ایران کجاست ؟آیاامکان قواصی برای عموم دراین مکانها هست؟
((راستش وقتی تصاویر زیبای زیرآب رامیبینم به شماحسودیم میشه.....))
Behzad
17-02-2012, 06:38 PM
ممنون استاد ازاطلاعات وتصاویر زیبا
یک سئوال داشتم سواحل مرجانی ایران کجاست ؟آیاامکان قواصی برای عموم دراین مکانها هست؟
((راستش وقتی تصاویر زیبای زیرآب رامیبینم به شماحسودیم میشه.....))
خواهش ميكنم، مينا خانم سواحل مرجانی ايران، در واقع جزاير مرجانی ايران هستن؛ مثل كيش، قشم، هنگام، لارك، هندورابی، چابهار، فارور، شيدور و ... . قبل از ورود به نقاط مرجانی و كلاً دريا بايد آموزش ببينيد كه اين آموزش توسط يك مربی و با توضيحات تئوريك به شما داده ميشه و با صرف 80 هزار تومان، ميتونيد اولين تجربه غواصی در عمرتون رو داشته باشين. اما اگر بخواين دوره ببينيد و يك غواص خوب باشين، بايد در دورهها شركت كنيد كه بهتون مدرك بينالمللی و آموزشهای لازم رو بدن
كليك كنيد (You can see links before reply C-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%BA%D9%88%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D9%8A%D8%B3%D8%AA%D9%85-padi)
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2023, Jelsoft Enterprises Ltd.