توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در نخل چینی
ahmadmobaraki
22-08-2010, 07:08 PM
سلام خدمت همه تهرانی های خوش نشین - اگه اهل سفر وگشت هستین یه خورده از تهرون فاصله بگیرید سری به ما بزنید تا لذت ببرید - اینکه سوار اتوبوس شدید و رفتید وبرگشتید که سفر نیست اگه اومدید طرف ما ومنو در چیدن رطب وخرما یاری کردید وخودتان هم با سبک وسیاق نخل چیدن آشنا شدید و هرکدام یک سطل رطب سوغات بردید اونوقت تفریح کردید .آقامهدی فکر برنامه زمستانی که نزد ما بهاره باشین و تشریف بیارید و از زمستان لطیف ما که همه جا سرسبز میشه لذت ببرید و سری به خلیج فارس و پارس جنوبی بزنید نیازی هم نیست که تو چادر بخوابید اسکانتون با من . حساب و کنابش با اقا مهدی:21:
You can see links before reply
Mehdi
22-08-2010, 10:34 PM
سلام و ممنون از این پیشنهاد خوب
اگر کمی اطلاعات بیشتر برای بنده بفرستید حتما مزاحمتون خواهیم شد.
شماره تماسی از خودتون را هم در یک پیام خصوصی بفرستید که تلفنی با هم صحبت کنیم :3:
Azadeh
22-08-2010, 11:25 PM
خیلی دوست دارم درخت نخل را از نزدیک ببینم! همیشه این درخت رو یا از تلویزیون میدیدم و یا با فاصله دووووووووووووور !
امير منصوري نيا
23-08-2010, 12:14 AM
احمد آقا سلام .ميهمان نوازي چنوبي ها شيرين تر از شيره خرمااست . به دوستان گروه بگو اگر دراين فصل هواگرم و شرجي است .اما فصل رطب خارك و خرما وپذيرائي با رينگينگ است . فصل ماهي صبور است . فصل شربت اب ليمو است وفصل ميگو و زبيدي وحلوا......... و شبهاي بلند وقشنگ با سازهاي بندري و فايز خواني . از بابت آقا مهدي هم خيالتان راحت باشد . اگر مقصد اتوبان 8 بانده هم باشد . تا چند ساعت گروه را به كوله كشي و پياده روي نبرد . از برقراري كمپ ورسيدن به مقصد خبري نيست . بهر حال خوش آمدي . اگر گذرت به تهران افتاد . پذيراي قدم ميهمان هستيم .شماره تلفن را هم مي تواني در اطلاعات اعضاي گروه بيابي . :53::53::53:
Aramin
23-08-2010, 12:38 AM
ی تجربه جدید....
اگه ی دوره بالا رفتن از درخت و نحوه چیدن رو هم یاد بدید عالی می شه....:4::4::4:
البته دوره بالا رفتن از تیر چراغ برق رو داشتم اما نخل رو نه!!!:26:
Negooli
23-08-2010, 02:14 AM
اگه به مخوفاست که نیاز به دوره ندارند :دی
کلا شهر های جنوبی رو ندیدم
خیلی دوست دارم برم
خصوصا اینکه مهمان نوازی و محبت این خطه زبانزد عام و خاص هستش
Shahram
23-08-2010, 09:23 AM
احمد آقا. با سلام و خوشامد خدمت شما
شما فقط کافیه آدرس و مشخصات بدی. اسکان و راه و کوله کشی و بالا رفتن از نخل و دیوار راست هیچ مشکلی نداره همه حل شده است. :4:
بی زحمت در مورد مختصات منطقه بیشتر توضیح بدین.
Atefe
23-08-2010, 10:54 AM
به نظر خیلی کار جالبی می یاد، سال گذشته که جنگل ابر رفتیم از کنار شالیزارهای برنج که رد می شدیم پیش خودم فکر می کردم چه برنامه جالبی می شه که وقت کار کشاورزا بیایم کمکشون مثلا یه روز از سفرمون رو به این کار اختصاص بدیم. با این تفاسیر این پیشنهاد برام خیلی جالبه
ahmadi
23-08-2010, 01:57 PM
خیلی دوست دارم درخت نخل را از نزدیک ببینم! همیشه این درخت رو یا از تلویزیون میدیدم و یا با فاصله دووووووووووووور !
سلام آزاده خانم
اينكه كاري نداره ي پنج شنبه يا جمعه از تهران بزنيد بيرون 5 ساعت بعد وسط ي نخلستان پر از خرما هستيد باور نداريد از مقداد -شيوا-كرشمه يا خانم روستايي بپرسيدكه اومدن طرود
سلام به همه دوستان مخصوصا احمد اقا
باور كنيد دوستان احمد راست ميگه طرود هم الان خرما پزون شروع شده
اگه مردم انوبانيني ي لطفي كنن و به نخلستان ما هم تشريف بيارند
كلي براشون زحمت داريم از خوردن خرما گرفته تا بردن خرما و چيدن خرما
و خيلي چيزاي ديگه كه بايد از نزديك ديدو گفت و لذت برد راهي هم نيست تا تهران
همش 520 km
Aramin
23-08-2010, 06:55 PM
اصلا یکی از نکات جالب و دوست داشتنی سفر با انوبانینی همین تنوع و بدست اوردن تجارب جدید و شاید یکبار در زندگی باشد که دیگر فرصت ان را پیدا نخواهی کرد....
اما جالبه می شه اگر بتونیم ی سری تجارب جالبو بیشتر تو سفرا بگذاریم...
ahmadmobaraki
23-08-2010, 08:08 PM
[B]چه استقبال گسترده ای :4:ممنون از لطف همه دوستان - خدمت همه عرض کنم که اینروزا پایان نخل چینی است که ازحدود یکماه گذشته شروع شده - دوست عزیزامیر منصوری از رنگینک گفته بودی - جات خال دیشب خانوم رنگینک نودی درست کرده بود که عکسش برای برنامه نود فرستادم شاید امشب نود پخش کنه - خدمت بقیه دوستان هم عرض کنم رنگینک نوعی شیرینی است که با رطب تازه درست میکنند -هسته رطب بیرون اورده وجاش مغز گردو یا بادام میزارن وروش رو با ارد وروغن وشکر سرخ کرده می پوشانند و با پودر نارگیل و پسته تزیین میکنند و با قهوه میخورند - یه خورده رطب تو فریزر گذاشتم وقتی تشریف آوردید حتما براتون درست میکنم درضمن عکس بعضی جاهای دیدنی منطقه رو کم کم توسایت میذارم هرچند که با اطراف شما قابل مقایسه نیست اما قشنگه . اینم عکس رنگینک نودی
Carlos
23-08-2010, 08:33 PM
[/b]
:38::38::38::38::38:
:42::42::42::42:
:20::20:مراعات روزه دار هارو بکنید. یکی نیست به خودم بگه.کشتی منو با این عکست خیلی وحشتناکه .وااااااای:109:
Mehdi
23-08-2010, 10:42 PM
اینم عکس رنگینک نودی
عکس کجاس؟ :7:
Carlos
24-08-2010, 12:03 AM
اونجا
Azadeh
24-08-2010, 12:50 AM
عکس نشون نمیده.
Narges
24-08-2010, 11:53 AM
سلام خدمت همه تهرانی های خوش نشین - اگه اهل سفر وگشت هستین یه خورده از تهرون فاصله بگیرید سری به ما بزنید تا لذت ببرید - اینکه سوار اتوبوس شدید و رفتید وبرگشتید که سفر نیست اگه اومدید طرف ما ومنو در چیدن رطب وخرما یاری کردید وخودتان هم با سبک وسیاق نخل چیدن آشنا شدید و هرکدام یک سطل رطب سوغات بردید اونوقت تفریح کردید .آقامهدی فکر برنامه زمستانی که نزد ما بهاره باشین و تشریف بیارید و از زمستان لطیف ما که همه جا سرسبز میشه لذت ببرید و ...
سلام احمد آقا.2 ساله کل تعطیلات عیدمو تو جنوب سپری کردم به نظرم جنوبیها تو مهمان نوازی و معرفت هیچ چیز کم نمیذارند
مردمان خونگرم و دوست داشتنی
تا حالا به نخل نوردی فکر نکرده بودم ولی الان خیلی وسوسه شدم نمیدونم چرا در رفته از دستمون.طریقه حمایت با اون طنابی که هست به نظر سخت نمیاد البته به نظر.انشالله فرصتی پیش بیاد تست کنیم هم نخل نوردی و هم رنگینک نودی
ممنون احمد آقا
ahmadmobaraki
25-08-2010, 04:10 PM
منتظر نخل نوردی همه دوستان هستیم قبل از نخل نوردی تحویل وصیت نامه الزامی است :4:
تما حفاظتها در ارتفاع 3- 4 - 5 - 6 متری توسط همین وسیله که تمام اجزایش از خود نخل گرفته شده انجام میگیرد - به چتر نجات شاید نتوان اعتماد کرد اما ضریب اعتماد در این وسیله خیلی بالاست چراکه توسط خود افراد بومی ساخته میشه ونوع چینی آن در بازار موجود نیست :8:
Narges
25-08-2010, 06:37 PM
منتظر نخل نوردی همه دوستان هستیم قبل از نخل نوردی تحویل وصیت نامه الزامی است :4:
تما حفاظتها در ارتفاع 3- 4 - 5 - 6 متری توسط همین وسیله که تمام اجزایش از خود نخل گرفته شده انجام میگیرد - به چتر نجات شاید نتوان اعتماد کرد اما ضریب اعتماد در این وسیله خیلی بالاست چراکه توسط خود افراد بومی ساخته میشه ونوع چینی آن در بازار موجود نیست :8:
:4:
جالبه پس این دستگاه خود حمایت باید شبیه حصیر باشه :7:
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2023, Jelsoft Enterprises Ltd.