توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صعود به قله کرکس
mohammad.reza
19-08-2010, 07:38 PM
سلام
رشته کوه کرکس از کوههاي مرکزي ايران به شمار ميرود وپهنه اي به وسعت3400 کيلومترمربع را زير پوشش قرار داده است که در جهت شمال غربي – جنوب شرقي امتداد يافته است . مرتفع ترين کوههاي آن عبارتند از : کمرسياه ( 3630 ) , کوه کرگز( 3588 ) , زيرپل ( 3398 ) , لالي وان ( 3350 ) , پنجه علي ( 3225 ) , کوه کلنگ ( 2248 ) و مرتفع ترين کوه اين رشته کوه , کوه کرکس با ارتفاع 3895 متر از سطح درياهاي آزاد . کوهستان کرکس سرچشمه رودهاي منطقه است که بیشتر تا اوايل تير ماه خشک ميشوند .اين رشته کوه در 100 کيلومتري شمال اصفهان و غرب شهر نطنز واقع است .
امّا وجه تسميه نام اين كوه وجود كركس هايي كوچكي است همچون باز شكاري كه بر فراز دامنه آن در پروازند و به روايتي ديگر بعلت اينكه دامنه اين كوه شكارگاه شاه عباس صفوي بوده وباز شكاري (كركسي) در شكار به او كمك ميكرده است روزي شاه جام آبي را كه آغشته به زهر ماري بوده مي خواسته بنوشد وآن باز شكاري (كركس) با بال زدن و ريختن آب آن ظرف مانع نوشيدنش مي گردد بنابراين شاه با عصبانيت كركس را کشته و بعد ازآنكه از ماجرا آگاه می شود ازكرده خود سخت پشيمان شده وبرروي جسد آن كركس آرامگاهي دردامنه كوه ساخته كه تابحال نيزآثار آن آرامگاه موجود است وبه همين علّت اين كوه را كركس مي نامند.
ازجمله مناسب ترين مسير صعود مسير جنوبي واز طريق روستاي كشه انجام ميگيرد در ارتفاع 3000متر ي اين مسير اخيراً پناهگاهي وسيعي توسط شركت مخابرات بنا گرديده كه گنجايش بيش از پنجاه نفر را دارد و عکس آن را گذاشتم ولی باید با هماهنگی و گرفتن کلید از آن استفاده کرد. پناهگاه قدیمی (در عکسها زرد رنک) برای استفاده عموم است.
مسیر حرکت تا روستای کشه آسفالته بوده و قسمتی از مسیر روستا تا مرغداری بصورت خاکی است با این حال تا مرغداری را می توان با خودرو رفت. از مرغداری تا پناهگاه حدود 5.5 کیلومتر است و باید بصورت پیاده طی شود. در عکس هوایی مسیر حرکت تا پناهگاه را مشخص کرده ام.
بهترین مسیر صعود : جاده مورچه خورت – آبادی کشه – انحراف از جاده اصلی – منطقه ییلاقی لیاسن
زمان بندی پیشنهادی برنامه:
با توجه به سردی منطقه و طولانی بودن مسیر پیاده روی بهتره برنامه صعود به صورت دو روزه باشد. به این صورت که صبح روز اول از روستای کشه به سمت قله حرکت کرده و پس از صرف نهار در میانه راه ، بعد از ظهر و قبل از تاریک شدن هوا به پناهگاه برسیم. شب را در پناهگاه استراحت کرده و اول صبح روز بعد به سمت قله حرکت شود برای رفت و برگشت از پناهگاه به قله حدود 3 ساعت وقت باید در نظر گرفت. به اینصورت ظهر روز دوم به روستای کشه می رسیم.
من صعود به آن را در فصل بهار و یا پاییز به همه کوه دوستان پیشنهاد میکنم.
عکسهایی از آخرین باری که در پاییز پارسال با دوستانم رفتم گذاشتم امیدوارم هوس کنید. :113:
MEISAMHAMIN
01-09-2010, 10:48 PM
آقا محمد رضاي عزيز سلام
اگه ميشه يه كم بيشتر توضيح بدين دقيقا كجاست؟ مسير دسترسي چه طوريه؟ ارتفاع چه قدره؟ چند روزه ميشه رفت؟
Mehdi
02-09-2010, 12:05 AM
آقا محمد رضاي عزيز سلام
اگه ميشه يه كم بيشتر توضيح بدين دقيقا كجاست؟ مسير دسترسي چه طوريه؟ ارتفاع چه قدره؟ چند روزه ميشه رفت؟
تا این دوستمون بیاد من مختصر اطلاعاتی میدم. البته اطلاعات من مال حدود 10 سال پیشه که کوه هم میرفتم.:3:
بلند ترین قله رشته کوه های کرکس (همون قله کرکس) نزدیک به 3900 (کمی کمتر) ارتفاع داره. نزدیک ترین مسیر دسترسی فکر می کنم از شهر نطنز باشه. صعود به قله خیلی سنگین نیست. از مرغداری معروفی که سابقا بود و شاید هنوز باشه تا قله حدود 6-7 ساعت میشه صعود کرد.
مشکل اصلی در صعود به این قله شرایط آب هوایی اونه. سرمای خشک و استخوان سوزی داره مخصوصا در فصول سرد. هیچوقت تجربه این صعود و سرمایی که دیدم از ذهنم پاک نشده. البته من زمستانه رفتم و ممکنه فصل بهار و تابستان بهتر باشه.
MEISAMHAMIN
02-09-2010, 03:00 AM
ممنون آقا مهدي اطلاعات مفيدي بود فكر كنم اگه تو يكي از تعطيلات تا پاي دامنه بريم بشه يه گروهي پيدا كرد دنبالشون راه افتاد و تا قله رفت به نظر مسير چندان سختي نمياد
Mehdi
02-09-2010, 12:42 PM
ممنون آقا مهدي اطلاعات مفيدي بود فكر كنم اگه تو يكي از تعطيلات تا پاي دامنه بريم بشه يه گروهي پيدا كرد دنبالشون راه افتاد و تا قله رفت به نظر مسير چندان سختي نمياد
تا جایی که یادمه مسیر پاکوب داشت.
اگر تصمیمت قطعی شد می تونم جی پی اس مسیر را هم جهت اطمینان پیدا کنم :3:
البته اگر بازم زمستونه بخوایم بریم :109: یه برنامه ریزی درست لازم داره :3: و تجهیزات کافی
امير منصوري نيا
02-09-2010, 04:10 PM
سلام برادر بهترين مسير آن از روستائي بنام گشه حدود 90 كيلومتري اصفهان اگر خاطرم درست ياري كند ميباشد . مسير از پشت يك مرغداري متروكه وكنا ر يك سبزه زار كوچك با پاكوب هاي مشخص شروع ميشود . من يكبار اين مسير را تا پناگاه آن (بدون برق و چند دستگاه علائدين بدون نفت يك سالن بزرگ و دو اتاق خصوصي) وانصراف از صعود به قله بدليل برف و كولاك شديد رفته ام بهرحال دوست دارم دو باره بروم . برنامه اي .دو روزه است . كه ميشود در يك روزهم آن را جمع كرد . اما بعدا پشيمياني نديدن روستاي قشنگ ابيانه را خواهيم داشت ارتفاع قله 3180 متر وارتفاع روستاي گشه حدود 1500 متر است . تا پناگاه مسير راحت وبا شيب 20 تا 45 درجه مي باشد . يك چشمه در مسير و در پناگاه آّب است . آّ ب جاري در منطقه مي گويند غير قابل شرب است .:53::53::53:
Shahram
02-09-2010, 05:25 PM
با سلام.
روستای مورد نظر کشه است که متداول ترین مسیر صعود می باشد (مسیر جنوبی). که تصاویری که این دوستمان گذاشته اند هم فکر کنم مربوط به همین مسیر است. و آقا مهدی هم فکر کنم تجربه همین مسیر رو داشته باشند. مسیرهای دیگری نیز وجود دارد:
( به نقل از گروه کوهنوردی چکاد)
1– مسیر جنوبی( کشه ) – زمان تقریبی برای صعود ۵ ساعت
2- مسیر شمال غربی ( بید هند ) – زمان تقریبی برای صعود ۶ ساعت
3- مسیر شرقی ( طامه ) – زمان تقریبی برای صعود ۷ ساعت
4- مسیر شمال شرقی ( اوره ) – زمان تقریبی برای صعود ۷ساعت
1-مسير جنوبي(کشه) اين مسير از طرق رود كه در فاصله 25 كيلومتري نطنز است شروع مي شود طرق رود نيز در جاده نطنز-اصفهان قرار دارد و تا كشه كه آخرين آبادي در مسير است 5 كيلومتر فاصله دارد. از كشه به طرف چشمه اصفهانيها كه در مجاورت مرغداري است مي رويم و بعد از چشمه در راه مالرو به طرف شمال رفته، تا به چشمه لياسن برسيم كه تا اينجا شيب راه خفته است. از مشخصات اين چشمه درختان گردو است از اينجا به بعد شيب تند مي شود. در مسير بايد از كنار آبشار بگذريم با پشت سر گذاشتن آبشار پناهگاه نمايان مي شود. اين پناهگاه از نوع پيش ساخته است كه در سال 64 به همت كوهنوردان استان اصفهان و هيئت كوهنوردي در ارتفاع 3000 متري برقرار شده است و تنها پناهگاه موجود در منطقه كركس است. بعد از پناهگاه كه چشمه اي روبروي آن دائماً جريان دارد راه مالرو با شيبي تند در كنار شن اسكي ادامه مي يابد تا به آسمان گدار مي رسد و قله نمايان مي شود. راه بازگشت از شن اسكي است متوسط زمان صعود از اين مسير 5 ساعت است.
2-مسير شرقی(طامه) این مسیر از نطنز شروع مي شود. كه بايد از جنب هتل سرابان به روستاي طامه در غرب نطنز برويم. اين جاده حدود 4 كيلومتر است از طامه به طرف باغهايي كه در غرب ده به نام دراش هستند مي رويم در اينجا دو دره واقع است يكي پاپول كه در امتداد باغهاي ده قرار دارد و در انتهاي آن آبشار زيبايي وجود دارد و دره ديگر به نام پاكدار كه در جنوب باغها است و مسير از اين دره شروع مي شود كه بايد تا گردنه آن برويم و سپس از كمركش كوه به طرف غرب حركت كنيم. مشخصه صحيح بودن اين مسير تك درخت سپيدار بلند است كه از كنار آن مي گذريم و سپس با گذشتن از دره اي فرعي به دره اي طولاني مي رسيم كه به قله منتهي مي شود اين مسير بسيار زيبا است آب تا يك ساعت مانده به قله جریان دارد به همین دلیل آبشارهاي متعددي در مسير دیده میشود. لازم به ذكر است كه آبهاي دره هاي ديگر نيز به اين دره مي پيوندند كه اين نيز صحيح بودن مسير را نشان مي دهد قسمتهاي آخر اين دره سنگي مي شود كه بايد اين سنگها را دور زد تا به قله رسيد زمان طي شده در اين مسير 6 الي 7 ساعت است.
3-مسيرشمال شرقی(اوره) پس از خروج از نطنز به میدانی که تابلوی روستای اوره را دارد میرسم بایستی به سمت کاشان مسیر را ادامه دهیم تا به جاده جدید تاسیس شده که تابلوی امام زاده سلطان گورآباد را دارد برسیم این جاده از بالای روستا اوره میگذرد. تا ده اوره حدود 5 كيلومتر است با خودروهای خود میتوانیم تا امامزاده سلطان گورآباد برویم سپس مسیر را از پایین امامزاده ادامه میدهیم دره اصلی را که همواره جریان آب بیشتری دارد ادامه میدهیم پس از ورود به دره در حدود 30 دقيقه بعد، از كنار آبشار گذشته و در انتها به يك شيب تند شني مي رسيم كه به قله منتهي مي شود. این مسیر نیز یکی مسیرهای زیبای کرکس میباشد و حدود 6 ساعت مدت صعود طول میکشد.
4- مسير شمال غربی (بيدهند) براي رسيدن به بيدهند بعد از طي 18 كيلومتر از جاده نطنز-كاشان(جاده قديم) به پل هنجن مي رسيم از اين پل جاده فرعي دو قسمت مي شود كه يكي به ابيانه منتهي مي شود و جاده ديگر پس از گذشتن از روستاي هنجن-چيمه-لوجر به دو راهي بيدهند-فريز هند مي رسد كه جاده سمت چپ به بيدهند منتهي مي شود اين جاده تا روستاي چيمه آسفالت است. در بيدهند امامزاده أي واقع است كه براي شب ماندن مناسب است. از روستا به طرف جنوب مي رويم تا به آخر بيشه ده برسيم. راه صعود از اين محل شروع مي شود كه با طي كردن راه مالرو در كنار آب به دو راهي مي رسيم كه در كنار آغل سنگي ساخته شده است و با ادامه دره سمت چپ و راه مالرو به طرف جنوب و تا سرچشمه آب پيش مي رويم و سپس با صعود از دامنه شرقي دره به طرف جنوب شرقي ادامه مسير مي دهيم تا به صخره بر مي خوريم كه نبايد با آن درگير شد و بايد از كنار آن و باز هم به طرف جنوب شرقي حركت نمائيم تا به قله برسيم(زمان 5 الي 6 ساعت).
BabakRash
02-09-2010, 10:19 PM
به نظرم برا یه بار صعود برنامه خوبی میبشه,البته اگه به قول آقا مهدی به سرما نخوریم.
MEISAMHAMIN
03-09-2010, 01:05 AM
دوستان عزيز دستتون درد نكنه اطلاعات بسيار مفيدي بود فكر كنم مسير شرقي يا همون مسير قشنگه براي صعود مناسب باشه تو پاييز هم ميشه اجراش كرد حدود آبان ماه البته اگه فرصت باشه. به هر حال آقا مهدي آقاي منصوري و آقا شهرام عزيز دستتون درد نكنه:6: بابك جان به فكر باش:3:
Mehdi
03-09-2010, 01:33 AM
اما بعدا پشيمياني نديدن روستاي قشنگ ابيانه را خواهيم داشت ارتفاع قله 3180 متر وارتفاع روستاي گشه حدود 1500 متر است .
این ارتفاع درسته؟ اگر بله ممنون میشم بگید از کجا گرفتید :3:
BabakRash
03-09-2010, 10:21 AM
قله 3895 متري کرکس.
رشته کوه کرکس از کوههاي مرکزي ايران به شمار ميرود وپهنه اي به وسعت3400 کيلومترمربع را زير پوشش قرار داده است که در جهت شمال غربي – جنوب شرقي امتداد يافته است . مرتفع ترين کوههاي آن عبارتند از : کمرسياه ( 3630 ) , کوه کرگز( 3588 ) , زيرپل ( 3398 ) , لالي وان ( 3350 ) , پنجه علي ( 3225 ) , کوه کلنگ ( 2248 ) و مرتع ترين کوه اين رشته کوه , کوه کرکس با ارتفاع 3895 متر از سطح درياهاي آزاد . کوهستان کرکس سرچشمه رودهاي منطقه است که بشتر تا اوايل تير ماه خشک ميشوند .اين رشته کوه در 100 کيلومتري شمال اصفهان و غرب شهر نطنز واقع است .
مختصات جغرافيايي کوه کرکس عبارتند از :
n : 3 , 27 ' , 21 و e : 51 ,47 ' , 59
رشته کوه کرکس از سنگهاي آذرين متوسط ( از لحاظ اسيدي يا بازي ) آذر – آواري تشکيل شده است . متوسط بارندگي سالانه اين کوهستان 200 تا 400 ميلي متر است که اين کوهستان را در شمار مناطق خشک تا نيمه خشک قرار داده است . از نظر زلزله خيزي مناطق جنوبي آن پرزيان و مناطق شمالي آن نيمه زيان به حساب مي آيند .
Shahram
03-09-2010, 10:39 AM
این ارتفاع درسته؟ اگر بله ممنون میشم بگید از کجا گرفتید :3:
ارتفاع بالای 3800 متره. توی 3000 متر تازه پناهگاهه.
با یه جستجو در اینترنت ارتفاعهای متفاوتی رو برای کرکس می شه پیدا کرد
3895 متر
3902 متر
3950 متر
و در کتاب مقیم هم 3925 متر
همه هم با gps گرفتند. منتها این موارد زیاد دیده می شه که بحثش طولانیه. :3:
این نقشه هم از کتاب مقیم هست:
You can see links before reply
Mehdi
03-09-2010, 11:59 AM
با یه جستجو در اینترنت ارتفاعهای متفاوتی رو برای کرکس می شه پیدا کرد
3895 متر
3902 متر
3950 متر
و در کتاب مقیم هم 3925 متر
همه هم با gps گرفتند.
ارتفاع سنج gpsها بارومتریکه. با تغییرات درجه حرارت، ورود جبهه های کم فشار و پر فشار و یه تغییر مختصر در سرعت باد، عددی که gps نشون میده تغییر میکنه. علاوه بر این gps ها باید کالیبره بشن که کمتر کسی این کارو می کنه.:3:
Shahram
03-09-2010, 03:53 PM
ارتفاع سنج gpsها بارومتریکه. با تغییرات درجه حرارت، ورود جبهه های کم فشار و پر فشار و یه تغییر مختصر در سرعت باد، عددی که gps نشون میده تغییر میکنه. علاوه بر این gps ها باید کالیبره بشن که کمتر کسی این کارو می کنه.:3:
ما خاکیم رئیس :77::77::77:
Mehdi
03-09-2010, 04:16 PM
ما خاکیم رئیس :77::77::77:
:77:
mohammad.reza
06-09-2010, 12:01 AM
ببخشید که با تاخیر جواب دادم . سربازیه و هزار و یک مشکل.!!!
امير منصوري نيا
06-09-2010, 12:46 AM
با سلام و پوزش ارتفاع 3180متر مربوط به پناگاه فلزي مي باشد و پناگاه اصلي در ارتفاع بيش از 3100 متر مي باشد . بطوريكه از پناگاه اول پناگاه دوم كاملا قابل رويت است . و ارتفاع روستا گشه به نقل از تابلوي ساخت مجموعه كركس در نزديگي روستاي گشه ميباشد.:53::53::53:
smpakzad
06-09-2010, 11:55 AM
سلام به همه
برنامه خوبي ميشه اگه اجراش كنيد،
ما در ركابيم.
MEISAMHAMIN
10-09-2010, 01:14 AM
سلام به همه
برنامه خوبي ميشه اگه اجراش كنيد،
ما در ركابيم.
انشاء الله اگه خدا بخواد و عمري باشه و جناب رئيس رخصت بده حتما يه سري به اون منطقه مي زنيم بد جوري هوايي شدم
Mehdi
10-09-2010, 11:04 AM
انشاء الله اگه خدا بخواد و عمري باشه و جناب رئيس رخصت بده حتما يه سري به اون منطقه مي زنيم بد جوري هوايي شدم
برنامه ریزیش با شما آقا میثم.
2-3 تا تاریخ مناسب هم براش پیشنهاد بده که تو یه تاریخش بریم :3:
Afshin_Sadeghi
11-09-2010, 01:40 PM
در صورت نهایی شدن به من هم بگید حتما میام.
در ضمن gps هم مسیر تابستانه و هم زمستانه رو دارم ,فکرمی کنم برای صعود خوب باشه
MEISAMHAMIN
11-09-2010, 04:20 PM
برنامه ریزیش با شما آقا میثم.
2-3 تا تاریخ مناسب هم براش پیشنهاد بده که تو یه تاریخش بریم :3:
:77::77:اطاعت امر جناب رئيس اگه بشه كه مسير صعود و فرود رو جداگانه انتخاب كنيم بهتره
به چشم آقا افشين تاريخ هاي پيشنهادي رو تو پست بعدي مي گم و مطمئنم كه gps مسير بسيار كمكمون خواهد كرد تشكر
Shahram
11-09-2010, 05:16 PM
اگه نهایی بشه و گرفتاریهای روزمره بذارن من هم پایه ام :6:
farzad710
01-10-2010, 11:26 PM
من هم هستم.
biaboon
06-10-2010, 10:53 PM
برف داشته باشه با مغز ميام!:3:
مرديم از بس برف نديديم!
farshad0950
11-10-2010, 12:45 PM
با سلام خدمت همه دوستان
اگه صعود داشتيد ما را هم خبر كنيد :113:
با سلام
در صورت اجرایی شدن برنامه یتان اگر بنده رو هم به عنوان یکی از شرکت کننده های برنامه بپذیرید، خوشحال می شوم در خدمتان باشم
توانایی تهیه نقشه ای توپوگرافی منطقه و جی پی اس مسیر رو هم دارم
ارادتمند شما
Mehdi
11-10-2010, 03:59 PM
اینم دو تا عکس برای دوست داران کرکس
پارسال از اون حوالی رد میشدم گرفتم
MEISAMHAMIN
11-10-2010, 11:05 PM
آقا مهدی دستت درد نکته خیلی زیبا است یه جورایی تک شاخ هست. بد جوری چشمک میزنه انگار داره می گه بدو بیا بچه. اگه بخت یار باشه میخوام حدود نیمه آبان برم
Aramin
12-10-2010, 01:01 AM
آقا مهدی دستت درد نکته خیلی زیبا است یه جورایی تک شاخ هست. بد جوری چشمک میزنه انگار داره می گه بدو بیا بچه. اگه بخت یار باشه میخوام حدود نیمه آبان برم
میثم جان پیش برنامه هم می خواد...؟؟؟
یا باید ی دوره اماده سازی بریم...؟؟؟؟:3:
Keivan.M
20-10-2010, 03:01 PM
میثم جان بدجور هوایی شدی رفیق!:25:
خواستی بری ماروهم خبرکن،اگه خدا بخواد منم میام:16:
Aramin
20-10-2010, 08:33 PM
دوستان کسانی که تصمیم جدی برای شرکت در این برنامه رو دارند فکر کنم ی دوره امادگی برای کوه باید بگزارند.....
من که به شخصه از امروز زیر نظر میثم عزیز شروع کردم....:26:
Keivan.M
20-10-2010, 10:08 PM
دوستان کسانی که تصمیم جدی برای شرکت در این برنامه رو دارند فکر کنم ی دوره امادگی برای کوه باید بگزارند.....
من که به شخصه از امروز زیر نظر میثم عزیز شروع کردم....:26:
همانطورکه عرض شد چهارپایه ام:3:
لطفا بنده راهم درجریان بگذارید
باتشکرات فراوان:6:
MEISAMHAMIN
20-10-2010, 11:16 PM
مخلص آقا کیوان عزیز راستش اول باید با رئیس هماهنگ کنم برای زمان اجرا و این حرفا بدن سازی سختی هم نمی خواد همین که بتونی 5 کیلومتر مسیر صاف رو تو 30 دقیقه بدویی خوبه.
البته فکر می کنم که صعود فنی نباشه برای همین کارمون سخت نیست
Soleyman
21-10-2010, 10:41 PM
همین که بتونی 10 کیلومتر مسیر صاف رو تو 30 دقیقه بدویی خوبه.
:12:نه
:30:میثم جون از اونجایی که اگه این برنامه اجرا بشه منم دوست دارم بیام ولی من که کلا نمیتونم بیش از دو دقیقه بدوم پس این مدل برنامه هارو هم نمیتونم بیام؟:39::68:
babak.roohbakhsh
05-12-2010, 08:14 PM
با سلام خدمت همه دوستان
اگه صعود داشتيد ما را هم خبر كنيد :113:
منم در رکابتونم چاکر همتونم فقط زود ok کنید دارم تو خونه میپوسم.:40::40::2::20:
aida_kh
05-12-2010, 09:10 PM
اگربرنامه ای برای صعود گذاشتید به منم خبر بدید. من از الان می رم تو تمرین
Aramin
05-12-2010, 09:46 PM
دوستان عزیز زمان این برنامه با توجه به سردی هوا گذشته است....:2:
babak.roohbakhsh
05-12-2010, 10:29 PM
دوستان عزیز زمان این برنامه با توجه به سردی هوا گذشته است....:2:
شما هیچکدوم پای نیستید تو هوای سرد مزه میده
Aramin
05-12-2010, 11:09 PM
شما هیچکدوم پای نیستید تو هوای سرد مزه میده
دوست عزیز منظورم از سردی هوا ....سردی هوای کوهستان است....
با تجهیزات عادی ما نمیشه رفت...
این حرفم که میزنم حرف چندین کوهنورد حرفه ایی....
سفرنامه کسانی که رفتند...
و در اخر برای زنده بودن افراد ...
انشا ا... برنامه های برف پیمایی.....:54:
babak.roohbakhsh
06-12-2010, 10:32 AM
دوست عزیز منظورم از سردی هوا ....سردی هوای کوهستان است....
با تجهیزات عادی ما نمیشه رفت...
این حرفم که میزنم حرف چندین کوهنورد حرفه ایی....
سفرنامه کسانی که رفتند...
و در اخر برای زنده بودن افراد ...
انشا ا... برنامه های برف پیمایی.....:54:
بابا چی میگید هوا سرد چی بابا؟ منو نمیشناسید قهرمان کوهنوردی ایرانم من بگم برید اشکالی نداره.
ولی نه من لوازم کامل و دارم . من با دوست پدرم که تیمسار است 2 شب زمستان تو لار پر برف بودم.:19::19::6::6:
Daei Abbas
14-12-2010, 03:15 PM
بچه ها سلام. کوهنوردی عشق میخواد. اگه میرید منم هستم. راستش 5 شنبه ( 17/9 )بعد 2 سال من شروع کردم. جاتون خالی قله ای ساکا بودیم. با یه گروه کوهنورد رفته بودم. سر قله یکی از دوستان چای ترش درست کرد. خیلی چسبید.اگه اشتباه نکرده باشم این هفته بریم قله ای امامی.
Daei Abbas
14-12-2010, 03:21 PM
محمدرضا . مهدی . افشین برنامه ریزی دست یکی از شما رو میبوسه. کوهنوردی هر چقدر سختر باشه بیشتر میچسبه. یه یا علی بگید و بریم.
پاکار
28-01-2011, 01:25 PM
به نظرم برنامه باحالی باشه.
فقط صعودش سخته؟
افراد آماتور هم می تونن صعود کنن یا باید قبلش تجربه چندتا کوهپیمایی داشته باشی؟
Shahram
28-01-2011, 07:43 PM
فقط صعودش سخته؟
سختی اش بستگی به این داره که چه فصلی بخوایین برین. من کرکس نرفتم ولی کلا واسه صعود زمستانه شما باید تجربه قبلی داشته باشید. ولی از یه جایی باید شروع کرد :3:
Aramin
29-01-2011, 06:09 PM
فقط صعودش سخته؟
در زمستان به هیچ وجه توصیه نمی شه...
تجربه کوهپیمایی که لازمه...
با یک گروه نیمه حرفه ایی باید بری....
fumed
29-01-2011, 09:51 PM
فقط صعودش سخته؟
قله کرکس بدلیل ارتفاع نسبتا پایین در نگاه اول صعودی راحت به نظر میرسد. در صورتی که در کنار فاکتور ارتفاع عواملی همچون زاویه شیب، اختلاف ارتقاع نقطه شروع برنامه و قله، جنس زمین، شرایط جوی زمان صعود (آب و هوا، بارش، رطوبت، باد، برف و ...)،شرایط جوی دائم و فصلی منطقه (وجود بادهای شدید در یال و ...)، زمان طلوع و غروب خورشید در دوره صعود، وجود یخچال و ... را در نظر بگیرید صعود زمستانی این قله جزو صعود های نیمه سنگین قرار خواهد گرفت.
مثلا من شنیدم قله آرارات علی رغم ارتفاع 5165 متری خیلی قله سختیه. اینجا (You can see links before reply) رو ببینید.
جدا از تجربه کوه نوردی (نه کوهپیمایی)، آمادگی جسمانی (قدرت و استقامت) و روحیه بسیار قوی در این نوع صعود ها در کنار قدرت تصمیم گیری منطقی (مثلا برگشت در صورت خرابی هوا، ارتفاع زدگی و ... که در توع خود تصمیم گیری بسیار سخت و شجاعانه ای برای یک کوهنورد است) نیاز به تیمی هماهنگ و سرپرستی قوی می باشد. موارد فردی با تمرین و ممارست و کوهنوردی هایی با درجه سختی پایین تر حاصل میشن.
خوش باشید.:1:
fumed
30-04-2011, 08:24 PM
سلام به همه دوستان
جای همتون خالی هفته ای که گذشت به اتفاق جمعی از دوستان مهمون قله کرکس بودیم:1:. مسیر صعود رو از مسير جنوبي(کشه) انتخاب کردیم و از مسیر مسيرشمال شرقی (اوره) فرود اومدیم.
گرچه سرماخوردگی ای که قبل از برنامه دچارش شده بودم یه خورده نگرانم کرده بود اما اینقدر مسیر زیبا بود که سرماخوردگی رو بفرسته پی کارش:4:.
به علاوه زیبایی مسیر برگشت اینقدر زیاد بود که کاملا صعود به قله رو تحت شعاع قرار داد. در ضمن باید بگم که مسیر صعود رو میشه کوهپیمایی نیمه سنگین به حساب آورد اما مسیر فرود رسما کوهنوردی به حساب میاد. توی مسیر برگشت توی این فصل ما در مسیر فرود عبور از یخ و برف، دست به سنگ شدن و .... رو داشتیم.
صعود حدود 4.5 ساعت و فرود حدود 6.5 ساعت زمان برد.
خوش باشید:53:
JackLondon
01-05-2011, 08:19 AM
سلام به همه دوستان
جای همتون خالی هفته ای که گذشت به اتفاق جمعی از دوستان مهمون قله کرکس بودیم:1:. مسیر صعود رو از مسير جنوبي(کشه) انتخاب کردیم و از مسیر مسيرشمال شرقی (اوره) فرود اومدیم......
مجتبي جان اگه گزارشش رو هم بنويسي خيلي عالي ميشه
ممنونم
minadavari
18-08-2011, 06:20 PM
سلام به دوستان کوهنورد
تاآنجا که مطلع هستیم افراد باتجربه وفعال دزمینه کوهنوردی درانجمن زیادند
جای تعجب است که چراهمت نمی کنند وگروه کوهنوردی آنوبانینی راراه اندازی
نمی کنند.خواهشمندم این گروه رافعال کنید
آخه ماباهرگروهی که تماس میگیریم یاافرادخاص خودرادارند یابرنامه شان کنسل میشه
ضمنا آدم یکجاعضوباشه بهتره
E B I
19-08-2011, 11:50 AM
تا اونجایی که من فهمیدم اصلا حرف قله - مله رو تو "آنو" نزنی بهتره، دیگه همه دارن میرن سمت بدتر از کمپینگ. فقط مونده مثلا بچه ها رو با کجاوه و ... ببرن اینور و اونور!!!
ولی در هر صورت ما از هر نوع تغییری استقبال می کنیم...
Mehdi
19-08-2011, 12:17 PM
سلام به دوستان کوهنورد
تاآنجا که مطلع هستیم افراد باتجربه وفعال دزمینه کوهنوردی درانجمن زیادند
جای تعجب است که چراهمت نمی کنند وگروه کوهنوردی آنوبانینی راراه اندازی
نمی کنند.خواهشمندم این گروه رافعال کنید
آخه ماباهرگروهی که تماس میگیریم یاافرادخاص خودرادارند یابرنامه شان کنسل میشه
ضمنا آدم یکجاعضوباشه بهتره
ممنون مینا خانم از این پیشنهاد
2 نکته را در جواب عرض می کنم
1- راه اندازی گروه کوه نوردی به اندازه طبیعت گردی آسون نیست. شرایط خاص خودشو داره که برآورده شدنش نیاز به تجربه و زمان داره
2- چند ماهی هست که مقدمات تشکیل این گروه داره چیده میشه. اولین برنامه نیمه سنگین کوهنوردی هم طبق برنامه ریزی تا 1-2 هفته دیگه اعلام میشه. اگر همه چی خوب باشه حتما ادامه دار خواهد بود
minadavari
24-08-2011, 12:04 PM
تا اونجایی که من فهمیدم اصلا حرف قله - مله رو تو "آنو" نزنی بهتره، دیگه همه دارن میرن سمت بدتر از کمپینگ. فقط مونده مثلا بچه ها رو با کجاوه و ... ببرن اینور و اونور!!!
ولی در هر صورت ما از هر نوع تغییری استقبال می کنیم...
تاحالادربرنامه های کمپینگ درپیاده روی هاهمیشه یک ابراهیم برای کمک به افراددرشیبهابوده.البته پیشنهاد کجاوه جالبه تاکجاوه ران که باشد؟:21:
raziyehjalali
05-10-2011, 10:19 PM
ممنون از اطلاعات خوب دوستان. خدا کنه بشه و بتونم بیام.
راستی امکان صعود با تجهیزات ابتدایی کوهنوردی امکانپذیره :7:
احمد نهاوندي
14-02-2012, 09:37 AM
سلام عزیزان،
گرچه مدتی از این گفتگو ها گذشته ولی دلم خواست اینو بنویسم. من سال 75 از مسیر بید هند کرکس رو صعود کردم. خود بید هند در اوایل تابستان مثل بهشته. مسیر صعود هم باشیب ملایم وبدون نیاز به وسایل فنی به راحتی صعود میشه. 5 تا 6ساعت .اون سال درتیر ماه دره کنار مسیر صعود پر از برف بود به همین خاطر عمده ی مسر برگشت رو با نشستن روی برف سر خوردیم. گرچه وقتی پایین رسیدیم تقریبن کل لباسامون خیس بود. ولی خیلی خوش گذشت مخصوصن برا اینکه فرود فقط 2ساعت طول کشید . به هر حال هروقت برنامه باشه من آماده ام.
hojjat300107
15-02-2012, 09:30 AM
اقاي نهاوندي قله كركس در زمستان قله خطرناكيه !!
فقط به دوستان توصيه ميكنم اگر تمام تجهيزات كوه نوردي رو داشته باشين و تمام مهارت هاي كوه نوردي رو هم بدونين اما ايمني و وضعيت هوا رو جدي نگيرين خطر ناكه حسن...!
چندين كوه نورد در همين قله كركس جان خودشون رو در فصل زمستان از دست دادند كه اكثرشون هم كوه نورد حرفه اي بودن....
احمد نهاوندي
15-02-2012, 10:15 AM
اقاي نهاوندي قله كركس در زمستان قله خطرناكيه !!
فقط به دوستان توصيه ميكنم اگر تمام تجهيزات كوه نوردي رو داشته باشين و تمام مهارت هاي كوه نوردي رو هم بدونين اما ايمني و وضعيت هوا رو جدي نگيرين خطر ناكه حسن...!
چندين كوه نورد در همين قله كركس جان خودشون رو در فصل زمستان از دست دادند كه اكثرشون هم كوه نورد حرفه اي بودن....
آقا حجت عزیز نادیده سلام، مهربان من، ( حسن) رو از خطر نترسون. آخه قربونت برم ، شما که ماشالا از 3000 هم 107 تا بیشتری. پس دیگه از چی باک داری.
آخه بزرگ وار ، من کی از صعود زمستانی ( اینجا ) حرف زدم. که شما پرهیزم می دی. ( البته اهل صعود زمستانی هستم ) ولی هر کاری محل خودشو داره . سپاسگزارم. ممنون از تذکرتون.
hojjat300107
15-02-2012, 01:35 PM
اقاي نهاوندي استاد عزيزم سلام ايشالا روزي برسه كه از اين حالت مجازي بودن ( ناديده بودن ) خارج بشم :2:و در خدمتتون باشيم . صحبتم خطاب به شخص شما نبود .... چند روز پيش چند كوه نورد جونشون رو در صعود به كركس از دست دادند اين اتفاق دفعه اول نيست كه اتفاق مي افته در چند پست صحبت از صعود زمستاني به كركس بود خواستم ياداوري كرده باشم ....
هر چند ادم زير بهمن گير كنه يا از ارتفاع 3000 متري بيافته كلاس داره و هر كسي تو زندگيش تجربه نميكنه ...خود خطر هم جاذبه خاص خودش رو داره كه من هم به شدت بهش علاقه مندم اما دوست دارم تعداد دفعاتي كه اين لذت رو تجربه ميكنم از 300 تا 107 يي حداقل بيشتر بشه ...!:7::4:
phpstars
25-02-2012, 10:43 PM
:29:
جهت مشاهده / دریافت فایل پیوست ابتدا به این موضوع پاسخ دهید
این مد واقعاً مزخرفه !
احمد نهاوندي
26-02-2012, 09:32 AM
این مد واقعاً مزخرفه !
سلام عزیزان، منم موافقم . البته نه با کلمه ی (مزخرف) ولی اینکه افراد رو مجبور به هر کاری ( حتا رفتن به بهشت) بکنی صحیح نیست....
Mehdi
26-02-2012, 09:57 AM
این مد واقعاً مزخرفه !
این رویه برنامه ریزی شده نیست. ظاهرا اشکالی در نرم افزار انجمن پیش آمده که باید رفع بشه.
Eliternal
11-04-2012, 01:47 PM
برنامه ی علم و دماوند نداریم امسال؟!:105:
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2023, Jelsoft Enterprises Ltd.